Spring naar bijdragen

Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2


Mav
 Share

Recommended Posts

de rotzooi van tweede kerstdag opgeruimt.

Stond langs de weg het dashboord te demonteren, omdat er

een stekker los was gekomen van de contactschakelaar op het stuurkolom.

En ik er natuurlijk net niet tussen kom komen.

Dus alles kon los gooien en met de draaden tussen de voeten naar huis ben gereden

Maar nu werkt alles weer en het is weer netjes:yes:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Deurslot bestuurderskant gerepareerd. Verder de "Inner release handles" vervangen, nieuwe zonnekleppen en raamslingers geplaatst.

Wat wel jammer was, was dat ik 2 deurhandles voor de bestuurderskant had.................... :( Partnumbers klopten met wat ik besteld had........

Crown heeft gewoon de verkeerde in het zakje gedaan. (of het zakje voorzien van het verkeerde partnumber) :bye1:. En dat was dus kud.

Jackie maar een mail gestuurd.....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vandaag nog eens aan de zelfgemaakte bumper en reservewieldrager gewerkt,

De basis voor de bumper is een kokerprofiel van 80x100x6, deze heb ik helemaal open gesneden waarna ik de moeren voor de bevestiging er in heb gelast en vervolgens weer dichtgelast afmetingen zijn nu: tegen chassis 80 hoog, bovenkant 96 breed, onderkant 80 breed, achteraanzicht is dus schuin achterover gekantelt.

vandaag was het zover dat de bumper en reservewieldrager in de grondlak konden en zojuist nog de eerste laklaag er op gespoten

GroteFoto-U6AXKP6T.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

moggûh:),na shackle verhoging was me trackbar tekort,opgelost door ''L"vormig hoekje op me voor as te monteren in het oude bevestigingsgat van T.B.,en daar de T.B aan bevestigt,problem opgelost dacht ik:no:,tot zover klopte het plan.alleen,na uurtje rijden on/off road zat de hele zooi weer los,bij max.stuur uitslag,L of R om ''knak''geluiden,alles weer met luchtsleutel aan gedraaid,borgmoer,dubbele moer,maakte niet uit,telkens weer los.:bye1:

ff Jeep forum doorgespit oplossing:verstelbare trackbar,na wat trackbar plaatjes gegoogled(?)te hebben,heb ik me maat (Leen) gebeld,die had wel tijd en zin in T.B.experiment,zooi gedemonteerd,ff e.e.a opgemeten,slijptol gestart dit is het geworden(plaatjes)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

vandaag het stuurhuis der WEER onderuit gehaald. nu was de bovenste kering lek. vorrige week een nieuw kerings setje gehaald. vandaag stuurhuis weer uit elkaar getrokken. en blijkt het nieuwe kerings setje niet te passen... grrrr moet weer wachten tot volgendeweek voor een ander setje. Ook mijn schijnwerpers der maar ffies los op gezet om een beetje te bepalen waar ik ze ga plaatsen.

maar sta te blauwbekken in die schuur dus heb weinig zin om verder te gaan :bye1:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mijn zakgeld uitgegeven op 4x4garage.de dus de zj verwent met 2 inch lift met shocks en een nieuwe stuurdemper en wat vernieuwingen aan het stuur gedeelte alles alvast uit elkaar gehaaald schoon gemaakt en ben van plan om het een kleurtje te geven (roest wegwerken ) lekker bezig.:bye1:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...