Jump to content

Ogdak

Administrators
 • Posts

  5063
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by Ogdak

 1. Topic bump, rofl. Begin did jaar een ander huis gekocht, met als bonus een loods van 225m2. Dus moest er het nodige verhuisd worden van Gelderland naar Drenthe. Aangezien het meeste niet rijd dan wel geen geldige apk heeft, transport geregeld. In de loods. De kans dat het met de Zj ooit nog wat wordt is hiermee ruimschoots toegenomen, lol.
 2. Het heeft even geduurd maar sinds gister staat ie weer buiten op tijdelijke gemonteerde assen(D60rc/Ford10.25) http://ogdak.eu/Zjnaar buiten.mp4
 3. Na 5 jaar in de hoek te hebben gestaan afgelopen zomer besloten de xj klaar te maken voor DJC2020. Werk zat hem in de voortrein. Dana30 hp geplaatst en voorzien van wj knuckles, tierod flips en wj remmerij(akebono's), heb deze swap al eerder op de zj uitgevoerd. De week voor djc probleemloos door de apk. Na aanwezig te zijn geweest op 5 edities djc dit jaar voor het eerst met een jeep, tot groot plezier van de kids. Hebben we toch maar mooi mee gepakt in deze tijd.
 4. Nope, dit is het. Zwarte vlekje aan de linkerkant is overigens een gaatje, was me nog niet eerder op gevallen . Lassen of een M6 met brandstof bestendige kit zal het wel op lossen.
 5. Voor de heb. Een 4.0 inj uit een 90'er xj. Eind 2012 rijdend weggezet, handmatig te tornen(vandaag gecheckt). Groet, Ogdak
 6. hmm, excuus. Dat krijg je met die oude advertenties, zijn stoffig.
 7. We doen hier niet aan bieden, zet er even een vraagprijs bij.
 8. Hoi, Heb zelf ervaring met exemplaren van jks. Zelfbouw kan ook, moet je bij sjikita zijn.
 9. Onze 2001 xj mag op kenteken 3300kg geremd trekken
 10. Was al weer even geleden dat we bij een jcn weekend zijn geweest. Leuk om een hoop oude maar vooral ook veel nieuwe gezichten te zien. Jcn, bedankt. Hier wat plaatjes, http://evenementen.ogdak.eu/#!album-69
 11. Nog even de xj in elkaar schroeven. Dus met een slag om de arm, aanwezig met de dochters. Heb er wel zin in, eerste evenement sinds de laatste ejj.
 12. Hoi Blup, Denk het niet, bumper zit erg vast aan de xj. Je zou sjikita kunnen benaderen, die is erg handig met ijzer.
 13. Hou de duitse ebay in de gaten, daar komen ze nog wel eens langs.
 14. Uit naam van de "blue laredo" Enkele weken geleden de binnenzijde van de body al voorbehandeld met RX5 en tijdens de Paasdagen afgewerkt met RX10. De body is zover klaar en kan naar de spuiter.
×
×
 • Create New...