Jump to content

Raven

Forum member
 • Posts

  2729
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Raven

 1. Inderdaad, toen ik hoorde dat de parkeerplaats onder het hotel ligt, eerst maar eens ge
 2. Hotelletje ook geboekt! Zaterdag heen en zondag fris en fruitig na een goed ontbijt toeren. Jammer dat de ingang van de parkeergarage van het hotel maar 1.80 m is, maar bij de buren tegenover is de ingang 2.10, dus dat zou moeten passen.
 3. Raven

  Gespot!

  Gister een zwarte topless YJ uit '87 op de parkeerplaats naast de kerk in Numansdorp.
 4. Gaan we na jaren toch weer eens iets met de Jeepclub doen. Oftewel 'ingeschreven'
 5. Ik heb gezien hoe ze in Ca
 6. Ik heb de General Grabber AT2 onder de XJ en bij nat weer moet ik heel voorzichtig de rotondes nemen. Iets te fors sturen en de achterkant glijdt weg. En sowieso voorzichtig gas geven. Rechtdoor bij nat weer gaat wel gewoon prima.
 7. @Chris: Yup @Jofer: Volgens mij draaide hij nog wel rond ( op de startmotor ) Een lokale garage dacht ook dat hij nog wel bruikbaar zou zijn na het vervangen van de kapotte zuigerstang/drijfstang, de koppakking en eventuele nieuw lagers.
 8. De kop is inderdaad nog goed. Die heb ik er af gehaald als test voor het vervangen van de XJ koppakking.
 9. Denk dat de kans op een gratis trekhaak verwaarloosbaar is: http://www.jeepforum.nl/topic/28391-terugroepactie/
 10. Een aantal jaren geleden heb ik waterslag gehad. Een zuigerstang is gebroken en heeft wat gaten in de carterpan geponst. Het onderblok is ondertussen best wel een sta-in-de-weg in de garage en zal ik binnenkort wel dumpen bij de oud ijzerboer. Ik heb geen idee wat er zoal in/op het onderblok zit, maar zijn er nog delen die herbruikbaar zijn? Misschien sensoren, distributieketting, lagers, zuigerstangen, oliepijpje? Wat is absoluut af te raden om als reserve te bewaren, behalve de kapotte zuigerstang? Ik kan me bv voorstellen dat de krukas een aardige opdonder heeft gekregen en onbetrouwbaar zal zijn.
 11. Probeer Siert in Delft eens. Daar hoor ik goede verhalen over. Hij heet Real Strangler hier op het forum.
 12. Als ze ronde koplampen heeft, is het wel een Scrambler!
 13. Print ook de OBD2 foutcode lijst van dit forum uit: http://www.jeepforum.nl/topic/7715-alle-foutcodes/ En check de codes volgens de 'Newer (OBDII) models' instructie. ( bij mijn '98 XJ werkt dat trouwens niet )
 14. Aantal automatische versnellingen is volgens mij 4 en niet 5. Voor de rest, print post twee van dit topic uit en check die punten. Persoonlijk vind ik de prijs wat hoog voor een 17 jaar oude wagen met 2.5 ton op de teller, maar ik zoek al een tijdje niet meer naar een XJ en ben uit de prijzen.
 15. Maar bij de meeste Nederlandse handelaars is de online informatie zeer beperkt. Als je eenmaal weet wat je moet hebben, kan het natuurlijk nooit kwaad om lokaal eens rond te bellen.
 16. Zoiets? www.quadratec.com Zoek even op 52412.08 en check even via mail, onder vermelding van je ratio 3.73, of dat inderdaad past.
 17. Hou maar rekening met grofweg 26% over aankoopbedrag plus transportkosten. 3 tot 4.5% invoerrechten over aankoopbedrag plus transportkosten 21% btw over aankoopbedrag plus transportkosten plus invoerrechten De transportmaatschappij wil ook nog wel eens een bedrag rond 10 euro rekenen voor 'inklaringskosten'
 18. Hey Jurmic, Je kan ook PayPal gebruiken. PayPal is in principe gewoon een bank die het betalingsverkeer voor je regelt en je kan je gewone bankrekening koppelen.
 19. 02 02 98 : fabricagedatum 46136 : Dana part number P8L 145 : Batch number 41 11 : ring pinion teeth count
 20. http://www2.dana.com/pdf/XGI.PDF 46/36 = 46136 Verhouding is 41 / 11 = 3.73
 21. jeepforum.nl in de lijst voor compatibiliteitsweergave gezet en alles werkt weer.
 22. Java: We strive to slow your device down and sponsor the hardware industry! - Java is up to date ( 31 en 64 bit ) - Jeepforum zit bij de vertrouwde websites - Beveiliging vertrouwde websites is laag - 'Java applets uitvoeren in scripts' staat ingeschakeld En het werkt nog steeds niet!
 23. Onder Firefox werkt het wel ...
 24. Is hier nog wel eens een oplossing voor gekomen? Ik heb namelijk hetzelfde probleem. Quote via de reageer-knop en copy/paste via de pictogrammetjes/rechtermuisknop/ctrl-c ctrl-v werken niet. Gebruik momenteel IE 11 32-bit.
×
×
 • Create New...