Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 21/07/2017 in all areas

 1. 2 points
  afgelopen vakantie in de Spaanse pyreneeen, dacht dat er vast wel iemand is die dit leuk vindt
 2. 2 points
  Nog meer voor de liefhebber, Ikea heeft een prachtig geïnspireerd XJ bed
 3. 1 point
  Flink polijsten. Krassen door laklaag evt invullen met nieuwe lak. Beste met poetsmachine. Steenslag is lastig te verhelpen zonder spuiten.
 4. 1 point
  Bumpsteer. Door het cerhogen is je caster (hoek van je as) waarschijnlijk gewijzigd. Je zult de as dus moeten kantelen, zodat de hoek weet word zoals deze was voor de verhoging.
 5. 1 point
  Dankje maar eerst blijft het hier bij ik ben namelijk geïnteresseerd in de JL eerst kijken hoe die er uit ziet is ie wat dan.. laar ik eens een topic beginnen en kijken wat de meeningen zijn ☺
 6. 1 point
  @ Roland, dus als het inbouwen per as € 423, 50 kost, heb je dus al de benodigde onderdelen incl olie en keerringen voor 326,50 ingevoerd en wel thuis? Dat zal dus een Amerikaanse prijs zijn van een $ 200 a $ 225 plus shipping en invoer? Als dat merkartikelen zijn is dat heel interessant, ik betaal hier bij de bekende leveranciers heel wat meer.... Ben benieuwd, houdt ons op de hoogte! Siert.
 7. 1 point
  Beste, ik ben van plan om een Wrangler aan te schaffen als "fun" auto. Ik wil in de weekenden lekker hiermee touren en off-road gaan rijden. Nu zie ik heel veel verschillende uitvoeringen en graag had ik wat tips gekregen waar ik op moet letten ? - waarom een 4 liter ipv de 2.5 ? - wat zijn de gebruikerservaringen van een softtop en een hardtop ? - ervaringen handgeschakeld en automaat. - ervaringen met een verkooppunt ? - alle overige tips zijn van harte welkom. alvast bedankt voor jullie reacties. Fred
 8. 1 point