Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/01/20 in all areas

 1. Voor velen lijkt de VS het land van de onbegrensde mogelijkheden. Ben ergens wel benieuwd waarom jullie naar ons koude kikkerlandje willen verhuizen.
  1 point
 2. Das een goeie. Die hoefde ik natuurlijk niet te hebben. Werkend betekent dan trouwens ook dat je binnen een indicatielampje moet hebben waaraan je kan zien dat het misachterlicht aan is. Een schakelaar met lampje lijkt mij daarbij te volstaan.
  1 point
 3. Zorg voor een werkend mistachterlicht.
  1 point
 4. De RDW heeft hier een hele pagina over: https://www.rdw.nl/particulier/voertuigen/auto/invoeren/verhuizen-naar-nederland-en-uw-voertuig-meenemen Zelf had ik het idee -maar dat geldt misschien alleen bij het importeren van auto's van een bepaalde leeftijd- dat de koplampen niet meer gekeurd worden op aanwezigheid van E-keurmerkjes, maar alleen op correct lichtbeeld. (ik heb namelijk een paar maanden geleden een 42 jaar oude Cadillac op kenteken gezet en die heeft gewoon de orighginele sealed beams).
  1 point
 5. Even goed naar de lampunits kijken, deze willen wel eens anders zijn voor de Europeese markt. Zorgen dat het (invoer en eigendoms) papierwerk in orde is, invoer belasting betalen enzovoort. Verder geen bijzonderheden volgensmij.
  1 point
 6. Maar snappen jullie dan niet dat dit een uniek exemplaar is? Rechts gestuurd, Engels kenteken, 4 cilinder enz. Daar hoeft niet veel tekst bij, dat wordt dringen bij de verkoop!
  1 point
 7. Tof van je Ab om steeds iedereen advies te geven!
  1 point


×
×
 • Create New...