Spring naar bijdragen

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 23/08/2018 in all areas

 1. 1 point
  Waarschijnlijk gaat dit om een Amerikaanse uitvoering, als het alarm daarvan afgaat knipperen die met de koplampen. Alarmsysteem/startonderbreking op een Amerikaanse uitvoering van de ZJ is redelijk makkelijk te omzeilen.
 2. 1 point
  Even terug op t begin vd discusie ik heb zelf jaren in LA gewoond maar daar was de aanschaf mischien goedkoper maar wat niet genoemt word is de tax die er overheen moet worden betaald dit is per state anders en nogal de gene dat er somes inhapt.......
 3. 1 point
  Deze test kwam ik tegen in mijn archief. Blijft leuk om te lezen. jeeptest.pdf
 4. 1 point
  Afgelopen weekend een budget verhoging gedaan op de achterzijde van de XJ. De beschrijving van Ab gevolgd en het setje bladveren bij Siert opgehaald. Was een hele leuke klus geweest als die bouten niet zo vast zaten! Heb al 3 dagen spierpijn!! Paar pics: Voor: Na: Nu zal ik in de komende weken de voorkant nog wat verhogen. Staat de XJ weer wat meer horizontaal..
 5. 1 point
 6. 1 point
  Ik ken 2 personen die interessant zijn. Jos Reuling 0031621886613 Siert real strangler 015-2566787 Allebij hier op het forum actief en beztten veel kennis en ervaring en hebben een eigen autobedrijfje.


×