Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Today
 3. Tekoop multirem Gates 6PK1920 Verkeerd besteld Te laat met terug zenden retour 15 euro
 4. Yesterday
 5. Vrienden, heb hier nog 2 prima kunstof schermverbreders liggen, 6 inch, dus breder dan standaard. Achter heb ik niet. Let op, geen plastic maar onverwoestbare Xenon! Ze buigen maar scheuren nooit. Mogen weg voor 100 euro, stuur maar een pb als ik je hier blij mee maak. Siert.
 6. Last week
 7. Welkom peer! Ben ook wel benieuwd naar de Jeep.
 8. Hé Frans Bowie hier herinnerd gij u nog ,rij nog steeds met de jeep Cherokee van 1999,heb deze week de injectoren vernieuwd na 76548 km na de revisie,heeft nu 276789 kw in de wielen ,ben nog altijd een tevreden jeepet groeten Bowie
 9. https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/auto_en_vervoer/belastingen_op_auto_en_motor/motorrijtuigenbelasting/soort_motorrijtuig/bestelauto/eisen_aan_ombouw_en_inrichting Mooie jeep maar hou er rekening mee dat grijs kenteken niet inhoud bij deze jeep dat je ook grijs gaat betalen.
 10. vergeet mijn laatste opmerking maar, heb er eentje bij wederom ééntje bij amazon besteld (NTK).
 11. is NTK gelijk aan NGK ? via google kom ik voornamelijk voor NTK op USA sites met hoge 'shippingrates'. NGK is hier wel makkelijk te verkrijgen.
 12. dank voor de reacties; de sensor kwam van amazon USA en is van merk Scitoo (??). Was ding van 20 dollar, wellicht is dat al niet een goede keuze geweest.. Vervanging is idd aan bijrijderszijde gedaan, daar zitten de oneven cillinders. Doormeten van 5 volt heb ik niet gedaan, moet ik checken.
 13. Mooie Jeep, geen roest aan chassis of carrosserie! - olie/filter vervangen - radiator vervangen - bougies/kabels vervangen - luchtfilter vervangen - verdelerkap/rotor vervangen - banden recent vervangen - beige tonneau cover (afdekhoes voor de achterbak als de hardtop is gedemonteerd) - extra 2 beige Bestop stoelhoesen (niet gemonteerd) Voorzien van een soundbar (extra speakers in de rolbar), en nog de originele krik onder de motorkap. Vraagprijs: EUR 11.950,- Bij interesse even bellen of WhatsApp: 0031-651198822
 14. Inderdaad, sensoren van NTK of Mopar kopen. Als je er een van Crown hebt kan die direct al de prullenbak in. Heb je wel de juiste kant vervangen? De cylinder order is op de 3.8L andersom dan de andere Jeep V6/V8 blokken (5.2/5.9/3.7/4.7). Bij die laatste blokken is links (bestuurderskant) bank1/cilinder1, bij de 3.8 is rechts (passagierskant) bank1/cilinder1.
 15. Dimmers branden we eens door. Meten is weten! Jeepparts en Cherokeeparts hebben de schakelaars op voorraad
 16. Bedrading checken, inderdaad. Heb zoiets nu ook met een KJ aan de hand.
 17. De nieuwe sensor, is dat eentje van de dealer? Dan ben je nu arm.... maar als hij niet van de dealer is, welk merk? Wat je wilt is NTK, dat is oe. Verder, heb je de bedrading al na gemeten? Draden willen wel eens beschadigen onder de Jeep of tegen de uitlaat komen. Heb je netjes 5Volt op de sensor? Succes, Siert.
 18. Wrangler JK 3.8 welke al lang een P0138 melding heeft = lambda sonde bank1, sensor 2. Jeep rijdt perfect, niks aan de hand alleen werkt de cruise control niet door deze melding. Dus reeds de sensor vervangen door een nieuwe (aan de cilinder 1 kant /oneven en de 2e sensor, na de katalysator). geen positief gevolg, lampje ging bijna direct weer aan. Daarna een truc met een 'fouler' bij deze ene sensor (terug de originele erin gezet) ertussen maar helaas ook weer binnen 24 uur een p0138 melding. Iemand nog een idee hoe op te lossen / te omzeilen ?
 19. Ben nu de CJ5 uit 75 aan het ombouwen naar schijfremmen, de CJ was rondom met trommelremmen uitgevoerd. Ik gebruik het remsysteem van een Wagoneer uit de eerste jaren deze hadden nog een steek 5 x5,5 . De schijven zijn 11 inch + remklauwen, deze zijn van een Dana 44, achter heb ik de naven van de steekassen terug gedraaid naar de maatvoering voor de remschijven. De buigel van de achterremklauw komt van Ruffstuff en is gemaakt voor een Ford 9" as, maar komt voor mijn Dana 44 achteras goed uit. De handrem wordt hydraulische bediend en wordt dubbel uitgevoerd voor in het terr
 20. Idd makkelijker met onderhoud, je kunt dan heel makkelijk de klauw kantelen van de schijf. Ik heb klauwen van een honda crv gebruikt. De slangen lopen niet rechtstreeks naar het t stuk daar ze te kort waren om dat te halen. Zit nog een klein stukje leiding tussen. Handrem is hydraulisch. Wat Siert zegt klopt. Als ik het opnieuw zou moeten doen zou ik gaan voor remklauwen die normaal bedoelt zijn voor een voor as. Aan de andere kant is de achterzijde erg ligt en duikt de jeep behoorlijk naar voren daardoor en heb je ook niet te veel remkracht achter nodig.. we hebben natuurlijk geen abs..
 21. Kenneth, ik heb rvs slangen op maat laten maken, direct van de klauw naar het t stuk. Bij Goodridge, super kwaliteit, ongeveer 100 euro voor 2. Goedkoper is natuurlijk standaard vw slangetjes en dan wat koper van USA naar metrisch. Natuurlijk maakt Bas prachtige montageplaten, maar ik vind de vw klauwtjes veel te klein voor een Jeep. Zeker als je met 35ers rijdt is dat wat mij betreft geen succes! Wat dan wel? Er zijn zat Amerikanen met klauwen met handrem mechanisme op de achteras en er zijn ook een paar Europeanen en Aziaten met voorrem klauwen met handrem mechanisme! Suc
 22. Daar heb ik ook nagedacht. Voornamelijk voor de flexibiliteit met onderhoud en voor eenvoudige ontluchting. Heb je de slangen direct op het T-stuk aangesloten of eerst nog een stuk leiding naar de zijkanten?
 23. Lekker bezig geweest! Kleine tip, zou je de leiding naar je klauw niet wat meer met de as mee laten lopen? Daar haakt zo een tak oid tussen met alle gevolgen van dien.. Ik heb ook schijven gemonteerd maar met een remslang verbonden aan de leiding. Verder mooi verslag. Gr Stephan
 24. Beste Ab, Ik geloof - maar dat ga ik nog proberen - dat de dim functie niets meer doet. Het lijkt er dus op dat de dimmer stuk is en er daarom constant 5 volt is. Dank je wel voor het meedenken zover.
 25. Iemand die deze compressor herkend en weet welk merk het is? De rubberen ophanging is versleten en wil ik vernieuwen.
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...