Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Hallo heeft of weet misschien iemand nog een Chief Cherokee te koop? graag niet in perfecte staat, motorisch of technische problemen maakt me niet uit. ik hoor graag.
 3. Yesterday
 4. Beste Jeepers. Heeft hier iemand ervaring met het ombouwen van een XJ naar camper incl camper kenteken door het RDW. ik ben in bezit van een goedgekeurd passend camper hefdak, een simpel kook stel en dito wasbakje.. Heeft hier iemand zich hier ooit aan gewaagd? Ik kwam namelijk laatst een advertentie tegen van een prachtige goedgekeurde omgebouwde Wrangler. Is de omkeuring ook met gas inbouw mogelijk? Alvast bedankt voor het meedenken en de reacties. Gr Serge
 5. Last week
 6. Dank je Siert, altijd fijn als er iemand is die wel weet wat ie doet 🙂 Wat vind je van de 1st versnelling, deze gaf problemen en zie wel wat slijtage. Thanks, Hans
 7. Ah kijk. Hier is het moo te zien. Die upgrade van de achterlichten is in de 1/10 wereld helaas niet te krijgen. Wel een (te lange) uitvoering voor de 5-drs maar die past dus niet. Ik kan die 'Amerikaanse' versie wel nabootsen met een lightcontroler dus dat is geen probleem. In de achterbumper zit ook een plek voor de kentekenplaat. De heb ik dus daar gemaakt. Hartelijk dank voor je info!
 8. dank voor de reactie en de tip, ik had nog niet van Dennis Thomassen gehoord, maar ik ga zeker contact op nemen na ik zijn website heb gezien.
 9. setje lift met dempers OME kost zelfs 1120 euro. Maar als het het waard is misschien wel goede investering. MEt 245/70 AT moet dat toch redelijk gaan voor eenvoudig offroad werk.
 10. Helaas, aan vervanging toe. Net zoals de synchro s. Succes, Siert. Hierbij een prentje van een iets frissere bak die ik pas onder handen had.
 11. Beetje advies gevraagd. horen deze tandjes zo vlak te zijn of is het tijd voor een nieuwe? alvast bedankt hans
 12. Wanneer heb je dat gemeten, direct na het vergrendelen? Alarmsysteem kun je pas na een paar minuten meten, meestal verbruiken deze net na het vergrendelen veel en daarna neemt het behoorlijk af.
 13. Welko Ron! Als je tioch al aan het meten bent geslagen, de ampere meter ertussen en zekering één voor één eruit pakken en kijken waar die verbruiker zit. Ook alles van de auto (zekeringen/relais-kast in motorruimte en zekeringenkast binnen) meenemen. Het kan ook zomaar in de Jeep zitten en niet in het lpg of alarmsysteem. Zo weet je precies waar je rustverbruik zit. Succes!
 14. Dat is inderdaad zo. Bij die KJ zaten ze er al op, dus maar zo gelaten.... Bij spacers blijft de veerweg gelijk, bij lift met veren wordt ook de veerweg 2 inch groter. Het is maar net waar je voorkeur en gebruik ligt. De prijzen liggen ook nogal uit één, rond de 150 voor spacers en ruim het dubbele voor veren. Ik vindt persoonlijk die met de verenlift het lekkerste rijden.
 15. Nou, daar kon je wel eens gelijk in hebben, die rode stekker lijkt verdacht veel op degene die aan de oude radio vast zit/zat. Bedankt, besteld, ik laat weten of hij past 👍
 16. Ik denk dat je deze moet hebben; https://www.carkitstunter.nl/contents/nl/p49978_Radio_aansluitkabel_met_Renault_diesel_motor_t.b.v._Jeep_Wrangler_bouwjaar.html
 17. ooh op die fiets. Ik las ergens dat spacers niet aan te bevelen waren voor lift maar dat veren beter zijn. Weet jij dat?
 18. Goedemiddag allen, Mijn naam is Ron en ik ben in het bezit van een Grand Cherokee 4,7L uit 1999. (met Prins VSI LPG systeem) Ik heb eigenlijk al jaren een probleem dat mijn accu snel versleten is. Ik had al eens mijn stroomverbruik in ruststand gemeten en dacht dat destijds ongeveer 100mA was. Echter heb ik pas nogmaals gemeten, en ik meette nu ongeveer 185mA. (veel te veel dus) Normaal zou dit volgens het werkplaatshandboek max. 35mA mogen zijn (exclusief LPG systeem en door dealer achteraf ingebouwd Eagle alarm systeem) Ik wil het stroomverbruik van het extra alarmsysteem ook eens nameten, en eventueel dit extra systeem verwijderen. Mijn vraag is of iemand hiervan een schema heeft, of wellicht tips. Alvast bedankt voor jullie reacties.
 19. Ondertussen bijna een jaar later... zit ik met een soortgelijke vraag. heb je een verloopstekker kunnen vinden? Ik klik ook liever dan dat ik knip.... (plaatje, zwart is van jeep, rood is van oude radio.)
 20. Nee, de 2inch lift is door middel van spacers. Bij alle KJs geen wiel-spacers, ET is overal gelijk.
 21. Dank je! Dus standaard velg van ET 42 spacers opgezet van 10mm? dus nu zeg maar ET 32 effectief? De BF's staan super goed die ga ik ook halen. Alleen even op zoek naar velgen maar dat valt nog niet mee...
 22. Originele velg Cherokee XJ Op te halen in Hengelo (O), Hoogland of Utrecht. 60 Euro
 23. Dennis Thomassen had er vandeweek eentje, maar was snel verkocht. Misschien eens contact met hem opnemen?
 24. Er mag rijdend geschakeld worden, tot 80 km/u alleen niet naar 4L. Van en naar 4 laag schakelen vanuit stilstand of rollend max 5km/u. In de gebruikershandleiding staat het allemaal wat uitgebeider beschreven. Misschien deze er eens op naslaan? Het gebruik van, en soorten van 4wd hangt ook af van welke tussenbak je hebt.
 25. Ab, Dit betekent Dat je de selector handel door full time moet doortrekken naar full time. Mag dit onder het rijden of moet dit stilstaand. Gerard
 26. Alleen fulltime 4x4 op asfalt, alle andere soorten van 4x4 alleen op onverhard! 2wd mag altijd...
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...