Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Yesterday
 2. schneiders

  Motor slaat af.

  Goed idee, wel je oude tandwiel van de ontsteking overzetten op de Hei ontsteking.
 3. Theo Winter

  Grand Cherokee ZJ 5.9 Limited startprobleem

  De ZJ start weer nadat ik de paars/gele draad aan massa heb gelegd. Met dank aan You Tube! Het was dus toch een alarm error. Iedereen bedankt voor het meedenken!
 4. Frutz

  Nieuwe veerschotels gemaakt

  Nu wil ik nog even laten zien dat de tank is gemonteerd, en wat het eindresultaat van de tankbanden is. Ik ga weer verder met de verdere montage van de Jeep, nieuwe foto,s volgen zodra.
 5. Frutz

  Nieuwe veerschotels gemaakt

  Sorry voor een late bericht,ik weet niet hoe het verfbad heet,maar de auto is compleet in een dompelbad geweest,en komt er in een licht gele kleur uit. Na deze behandeling is deze compleet geschilderd. Ik ben intussen weer goed met de restauratie opgeschoten, en wil graag een paar foto,s delen. Ik heb al weer heel wat in elkaar gezet.... Ik ben nu zover heen dat de Jeep weer op de wielen staat. Ik ben vandaag begonnen om nieuwe tankbanden te maken, de oude banden waren knap verrot.... Daarom maak ik ze compleet van RVS 316, en roest het nooit weer. Zie hieronder het resultaat. Hier zie je dat ik de banden net heb gelast. Hier heb ik ze compleet klaar, dit wil ik ook best voor andere mede Jeepers maken .
 6. Ab

  cj5 van schakel naar automaat

  Automaatbak is langer als schakelbak, dus tussenbak en crossmember/skidplate moet en aangepast/verplaatst en de aandrijfas korter gemaakt.
 7. Jeepless

  Motor slaat af.

  Vandaag een hei besteld. Aankomende week weer klussen dus. Schijnt nogal wat voordelen te hebben als ik zo hoor en lees.
 8. Op zich kun je met een gewoon werkplaats handboek van haynes biivoorbeeld al veel doen. Enkel je motor is niet van jeep al de rest wel. De bak is een t176 jeep bak met een Dana 300 tussenbak. je assen Dana 30 voor en amc 20 achter zijn dezelfde als onder de benzine cj’s. Alleen hebben die van jou een hogere overbrenging om het iets lagere vermogen te compenseren. Dacht 4.10. ( de Renault diesel versies hadden 4.10 en sommige zelfs 4.56). Kijk even op het plaatje nog vastzit aan het deksel van je assen. Daarop staan de codes. 1982 zijn normaal al Breedspoorassen Veel plezier met de jeep!
 9. Heeft er iemand een handleiding van de CJ7 1982 met 2.4 (isuzu) Diesel
 10. JeePee

  cj5 van schakel naar automaat

  Het is wel mogelijk, maar het is niet gemakkelijk door de beperkte beschikbare ruimte.
 11. ik kan een cj5 uit 1980 kopen maar mijn vraag is of dat om te bouwen is naar automaat? of is dat zowiezo onmogelijk?
 12. Deadeye

  Ik wilde jullie deze mooie redelijk geprijsde YJ niet onthouden

  Maar dan heb je wel een Jeep met nieuwe APK!
 13. Klopt inderdaad. Werkt alleen op een Amerikaanse uitvoering.
 14. Afgelopen week
 15. Theo Winter

  Grand Cherokee ZJ 5.9 Limited startprobleem

  Zag zojuist een You Tube filmpje dat ze de paars/gele draad aan massa leggen, bedoel je dat Masis?
 16. Waarschijnlijk gaat dit om een Amerikaanse uitvoering, als het alarm daarvan afgaat knipperen die met de koplampen. Alarmsysteem/startonderbreking op een Amerikaanse uitvoering van de ZJ is redelijk makkelijk te omzeilen.
 17. Theo Winter

  Grand Cherokee ZJ 5.9 Limited startprobleem

  Morgen maar es aan het zoeken...
 18. Pfffff...... te redelijk.... gelijk kopen! 😉
 19. Ab

  vloerbedekking

  Jeepparts.nl of ebay
 20. Dat knipperen van de koplampen na uitvallen is wel erg vreemd..... Is het knipperpatroon telkens hetzelfde? Er zit niet ergens nog een oud alarmsysteem verstopt? Bijvoorbeeld onder het kniepaneel, onder je stuur. Lijkt mij toch op een electra storing ergens, of een slechte accu. Massa verbindingen al gecontroleerd?
 21. brandend zand

  Laswerk Cherokee XJ

  Lasklus amersfoort eens bellen. Doen regelmatig lassen aan auto's. Groet Gerrit
 22. Theo Winter

  Grand Cherokee ZJ 5.9 Limited startprobleem

  Zou ook maar zo kunnen, alleen heb ik geen afstandsbediening bij de auto. 1 sleutel is alles wat er is,...dat die koplampen aan en uit gaan zou natuurlijk alarm kunnen zijn.....
 23. 2 seconden lopen klinkt als startonderbreker....... Auto met de afstandbediening op slot zetten en weer openen is wat ik zo'n geval doe.
 24. schneiders

  Motor slaat af.

  Hei plaatsen, niet klooien met die ouwe meuk. Advies hoor een bobine kost ook geld
 25. Jeepless

  Motor slaat af.

  .Hallo, vandaag nieuwe bougies gemonteerd. Ipv 22mm gekozen voor 16mm makkelijker met de dop langs de spruitstukken. Starten lopen reageerde goed op t gas. Toch weer bij een warme motor slaat de motor af. Ik overweeg dus toch maar om ook de bobine te vervangen.
 26. https://www.marktplaats.nl/a/auto-s/jeep/m1325307433-jeep-wrangler-2-5-i-laredo-4wd-u9-1991-zwart-gerestaureerd.html?c=efb2ef4dc323389c4f92ed10afa33e3a&previousPage=lr
 1. Meer activiteit laden


×