Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. schneiders

  XJ 2000 storing op lpg

  Dank je Masis, ik heb in Katwijk ook een Prins inbouw station, ga daar even kijken om uit te lezen. Als het niet goed komt laat ik je weten en maak ik graag gebruik van jouw adres in Denhaag.
 4. Masis

  XJ 2000 storing op lpg

  Waarschijnlijk is die storing met CEL en ASD foutmelding een gevolg, en zit de oorzaak in de LPG systeem. Prins kun je apart uit laten lezen, de meeste LPG boeren kunnen dat wel doen. Zit een stekkertje voor aan de Prins computer. Als je er niet uit komt heb ik wel een adresje in Den Haag die dat kan uitlezen.
 5. www.jeepie.nl

  Bandenvraag

  Netjes
 6. Martin_N

  Diverse onderdelen voor een willy jeep

  Beste Eildert, zie pb die ik heb heb gestuurd Mvg, Martin
 7. Ab

  bladveer gebroken

  Cherokeeparts.nl in Waalwijk heeft gebruikte onderdelen.
 8. 19mark71

  bladveer gebroken

  beste Jeepers, sinds een week een rare bonk bij optrekken in bocht en net gezien dat de rechter bladveer bij het 'vaste' ophangpunt gebroken is. ongeveer de helft van het ronde deel om het ophangpunt is afgebroken ... zie foto. aan de roest bij de breuk te zien is dit al een hele tijd zo maar dit kan niet veilig zijn lijkt me. zijn er jeepers hier die zoiets kunnen vervangen en waar ik het best een bladveer kan aanschaffen? gr, Mark
 9. schneiders

  XJ 2000 storing op lpg

  Ben bezig met een XJ 4.0 uit 2000. Auto loopt en start goed op benzine, geen storingen. Zodra ik overschakel op gas gaat het motor lampje branden en stationair onregelmatig lopen, bij uitlezen krijg ik ASD relais circuit open, er zit een prins installatie in. Iemand een idee waar het fout zou kunnen gaan? Ik ben niet zo thuis in LPG storingen
 10. Afgelopen week
 11. ARS

  Gratis, Yokahoma Geolandar 18 inch

  niet meer beschikbaar mag slotje op
 12. Sabine Eertink

  Binnenverlichting doet het niet.

  Ab, ik ben bij de garage geweest. Ze konden het kastje van de zekeringen niet vinden en uiteindelijk is het toch gelukt. En ik heb binnen verlichting! Wat mooi. Wordt die auto NOG mooier van! Het was dus gewoon een zekering bedankt voor je meedenken.
 13. roamer

  Tussenbak kapot?

  Hey luitjes, Vandaag de KJ moeten laten staan vanwege een "bonk". Het geluid is sinds eergisteren te horen. Eerst heel zacht en slechts één keer. Tot vandaag, moest toevallig de caravan naar de schadeherstel brengen en overwoog daadwerkelijk de combinatie aan de kant van de weg te laten staan. Toch maar voorzichtig doorgereden, want ik zou wel heel lullig staan (blokkade) en hoefde ook maar letterlijk 2 km te rijden. Aangekomen met een vriend gekeken en we dachten eerst dat het uit het achterdiff. kwam, later tot de conclusie gekomen dat het uit de tussenbak komt. Maar dat weet ik op zijn vroegst morgen pas. Vraag is komt dit vaker voor, zo ja is het tandwiel makkelijk te vervangen of zal ik de complete tussenbak moeten doen? Groentes, Percy
 14. stephan

  Familybar yj

  Hoes ook binnen via jeepsunlimited. Slotje mag erop.
 15. BartBrug

  set 35x12.5r15 ruilen voor 33" of 34"

  Hoi, heb je de set nog? stuur dan maar een PM
 16. Roo4JK

  wiggers

  Weet niet of je kan kiezen, vermoed van niet. Zo bedoelde ik het ook niet... Maar niet iedereen zit bij dezelfde maatschappij en is de datum v/d verzekeringshulpkaart ook niet hetzelfde. (mijne is nog wel groen bij Turien en loopt van 1-9-2018 t/m 1-10-2019) Volgens mij bekijkt Wiggers waarbij ze de beste afspraken kunnen maken voor jouw Jeep/voertuig. Of voorheen pechhulp erin zat, weet ik eigenlijk niet. Ben lid v/d ANWB, dus heb er nooit naar gekeken. Begreep wel van Wiggers dat ze steeds meer moeite hebben om maatschappijen te vinden waarbij ze offroad niet uitsluiten.. De mijne is ook extra verzekerd qua accessoires, wellicht had Allianz daar moeite mee en zat ik al bij een andere (HDI) ipv Allianz icm Allrisk voor een JK uit 2007. Maar als je vragen hebt, kan je Wiggers het beste gewoon ff bellen.
 17. thezeeuw

  wiggers

  zit ook al jaren bij wiggers, maar altijd bij Allianz, allr risk. Deze overstap zou zijn omdat Allianz geen offroad meer aanbiedt en er dus overgestapt is naar Turien. De groene (die nu wit is ?) kaart heb ik pas vorige week binnen gekregen na lang aandringen bij alle partijen. Stijf van de fouten en bv de pechhulp die er bij allianz wél bij zat zit er nu niet meer bij, terwijl de aankondiging was dat eea vrijwel 100% vergelijkbaar was en als zodanig ook overging.. Maar begrijp ik goed dat je bij wiggers dus zou moeten kunnen kiezen als je zegt dat wiggers met meerdere maatschappijen werkt?
 18. ARS

  uitvallen Cherokee XJ

  Was uiteindelijk draadbreuk vlak na de zekeringkast naar de benzine pomp
 19. DogJeeper

  uitvallen Cherokee XJ

  Heb hier ook last van gehad. Bij mij was het de krukas sensor die de geest had gegeven. Deze vervangen en liep weer als een zonnetje.
 20. Roo4JK

  Bandenvraag

  NICE !!
 21. ARS

  Bandenvraag

  De handel zit er onder, alleen de center caps nog spuiten.
 22. cherokeechief

  uitvallen Cherokee XJ

  Hoi ARS, hoe is het probleem nu opgelost? Had namelijk een boel vd zelfde symptomen..
 23. Ab

  thermostaat

  Dat is een diesel toch? Bij de 2,2l CRD; linker voorzijde van het blok, net voor het uitlaatspruitstuk.
 24. Kan er mij iemand zeggen waar ik de thermostaat vind bij een Jeep compass 2,2 L 163 pk 120kw van bouwjaar 2012
 25. Zorlac01

  Verschillende yj stukken...

  Ff aangepast wat ik nog heb.... 😀 UP....
 26. Ja echt. Vanaf bouwjaar 2018 wordt dit pas gecontroleerd.
 27. stephan

  Jeep Wrangler TJ

  Voor dat geld koop je toch de hele jeep..
 1. Meer activiteit laden


×