Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Duc, ik heb nog een cat liggen. Als hij past mag je m gratis afhalen. Komt van een 4.0
 4. Ik denk dat het nog niet zo heel makkelijk is om je daar tegen te wapenen. Je zou dan de hele bodem dicht moeten maken om het ze moelijk te maken. Of een ketting eraan maken van rvs310 dan zijn ze voorlopig wel zoet eer dat ze die door hebben. Je hebt ook van die alarmsystemen die al een signaal geven als er iemand in de buurt van je auto is.
 5. Om het dievengilde niet te wijs te maken -ze kunnen hier ook meelezen- doe ik een vrij algemene beschrijving. Bijvoorbeeld op een creatieve manier afsluiten van de brandstoftoevoer en de spanning op ontsteking.
 6. Hoi, Afgelopen weekeinde hebben ze de katalysator onder m'n XJ vandaan gejat/gesloopt 🤬 (Na enig googelen las ik dat ik niet de enige ben: 800 aangiftes in 5 maanden. Ik had er wel van gehoord, maar dacht dat ze alleen uit waren op hybride auto's ivm de materialen in de kat. Helaas, ook een '98-er moet er aan geloven) Nu is de verhoogde XJ ook wel iets voor luie dieven: hij hoeft niet op de krik, ze kunnen er zó bij. Om te voorkomen dat me dit een 2e keer gebeurt, zit ik aan een skidplate te denken. Maar wanneer ik op Quadratec kijk zie ik door de bomen het bos niet meer en wordt 't ook wel een prijzige aangelegenheid om een stuk ijzer vanuit de VS deze kant op te laten komen. Wie weet een mooie oplossing hier in NL?
 7. Yesterday
 8. Hallo allemaal, Hoe hebben jullie je CJ beveiligd tegen de dievengilde? Bedoel dan meer qua mechanische beveiliging, bepaalde type stuurslot bijvoorbeeld. Ik zag laatst een systeem waarbij je het stuurwiel eraf kunt klikken en het stuurnaaf afgedopt is. Wat gebruiken jullie en wat zijn de ervaringen?
 9. Ik hoop nog wel wat uitdagingen tegen te komen met de jeep want anders is het lijstje van de vrouw aan de beurt en daar gaat flink meer tijd en geld in zitten.
 10. De Jeep ziet er nu al go uit op de foto’s. 😃 Fijn dat het gelukt is met motor. Zo krijg je weer zin in de volgende uitdaging.
 11. Vandaag eindelijk de afstelling voor elkaar gekregen gelukkig. Tis nu nog wat afstellingen proberen aan de weber maar dat komt wel goed. verbranding ziet er verder ook goed uit als ik de bougies bekijk. Het gebonk is ook weg nu nu de uitlaatdemper vrij van de body zit.
 12. Vandaag eindelijk de afstelling redelijk voor elkaar gekregen. Het is nu nog het fijn tunen aan de carb maar daar heb ik inmiddels een adresje voor. Nu nog de ARB plaatsen, dash verder afmaken en de binnenkant behandelen. Ook nog ff uitzoeken wat voor banden ik ga plaatsen.
 13. te koop wrangler tj bouw jaar 1997 19000 km 4.0 dest top harde halve deuren hard en softtop arb lockers op voor en achteras locker, steekassen en lagers achteras pas vervangen voor versterkte 30 spline,s +_ 1000 km vr pr € 17500,-
 14. Lier, kabels en rollenvensters in één koop €50,-
 15. Oorzaak van het bonken waarschijnlijk gevonden. Demper zit tegen body aan.
 16. Dank je. Had me al ingelezen in dit artikel http://www.hyperlinc.nl/voorontsteking/Werking_voorontsteking.htm Vandaag maar weer eens proberen. De weber staat op de instellingen zoals opgegeven door de fabrikant voor deze jeep. Dan wil die helaas niet starten. Ik moet de idle speed screw stukje verdraaien om de motor aan de praat te krijgen. De ontsteking zit dan klein beetje los zodat ik deze kan draaien. Draai ik hem tegen de klok in zakt het toerental en draai ik met de klok mee stijgt het toerental netjes. Enige wat blijft of ik nu een beetje naar links of rechts draai is het trillen van de motor. Heb een stukje met de jeep gereden en hij reageert netjes op het gas. Dat met het aflezen van de vervroeging op de stroboscoop moet ik me nog gaan inlezen. Ik zie dat de motor draait op 10 graden. Dat is ook wat ze adviseren. De stroboscoop geeft dan de waardes aan zoals hierboven op de foto's te zien is. Daar moet ik me nog over gaan inlezen.
 17. De vervroeging stel je in met de draaiknop aan de zijkant (denk ik)....(van de stroboscoop)
 18. Last week
 19. a)Traploos verstelbare vervroegingswijzer.b)Contacthoek meting voor 2, 3, 4, 5, 6 en 8 cilinders.C)Toerenteller. (0 tot 9999 rpm)D)Voltagemeter. (0 tot 30V)
 20. Heren wat betekenen deze waarden precies op de stroboscoop? Soms staat er een waarde en soms staat er niks.
 21. heerlijk ook maar een drankje of ..... genomen deze zaterdag.....
 22. Ab

  Corona Café

  Het wordt steeds drukker hier. 🙂 En ingeschonken, een portje met een lekker kaasje erbij, en heerlijke koele Leffe. Welkom heren!
 23. wimvan hezik

  Corona Café

  Inderdaad Albert ik neem er ook een op Dutch Jeep Camp 2020 . Een lekkere Leffe Triple 😀😀😀
 24. Als je rode port hebt, graag..
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...