Spring naar bijdragen

Kapt. Bob

Forum member
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Utrecht

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  2000
 1. Beide auto’s hebben wel de befaamde ‘Boevag’ garantie 😀. Dat dan weer wel..
 2. welke anti roest behandeling

  Heeft iemand ervaring met roest verwijderen dmv droogijs stralen?
 3. welke anti roest behandeling

  Jeepertje en Mike, heel erg bedankt voor de link en info. RX5 en RX7 en Hammerite scoren goed op blank staal. Iemand een goed idee hoe ik de roest en de oude bitumen (?) eraf kan krijgen?
 4. welke anti roest behandeling

  Ik ben onlangs de trotse eigenaar van een XJ geworden. Bij de keuring door Maasbach kreeg ik het advies om de onderzijde te behandelen met Dinitrol ML en Dinitrol 1000 (een soort was). De onderzijde is op de beruchte plekken gelukkig hard en vrij van roest anders had ik ‘m niet gekocht 😉. Ik zie wel dat de auto op een aantal plaatsen aan de onderzijde met zwarte lak is overgespoten... over de roest heen?? Onderzoeken en vervolgens aanpakken! Via een autoclub waarvan ik binnenkort lid kan worden, heb ik straks de beschikking over een brug zodat ik makkelijker aan de onderzijde kan werken. Ik wil de onderzijde voorbehandelen. Wat raden jullie aan voordat de auto naar een Dinitrol Center breng? Onderzijde met droogijs roestvrij maken? Staalborstel op de boormachine en kaalhalen tot blank metaal? Of gewoon niets doen? Alle adviezen zijn welkom!
 5. Resurrection of the Mohawk...

  Wow, veel respect voor jouw grondige aanpak. Mooie foto’s en goed naslagwerk. Ga zo door!
 6. BRANDSTOFMETER dashboard, deel II

  Is de reparstie gelukt? KMS uit Apeldoorn is gespecialiseerd in het repareren van tellerdisplays. Ze geven 2 jaar garantie en rekenen vaste prijzen. Goede ervaring mee.
 7. Bluetooth adapter

  Heeft iemand deze al eens geprobeerd? http://www.carinterface.nl/anycar-usb-sd-aux-in-bluetooth-mp3-interface-adapter-voor-chrysler-dodge-jeep-autoradios-8-pin Bluetooth carkit, audio streamer voor de mp3’s van je telefoon, sd card reader en aux in één. Ik overweeg deze aan te schaffen.
 8. Jeep Academy Heerde 16 december

  👍🏻 Gaaf. Dankjewel Mike. Ik heb er nu al heel veel zin in. Tot zaterdag.
 9. Jeep Academy Heerde 16 december

  Als ‘Jeep volger’ zou ik graag naar deze meeting willen komen. Ik ben (nog) niet in het bezit van een 4x4 en wil het moddergevecht wel eens meemaken van dichtbij. Ik neem aan dat publiek ook welkom is op deze dag?
 10. Elektrische Schema's Cherokee Sport 99 Gevonden

  Bedankt. Gelijk de link tussen m'n favorieten gezet. Nu nog een XJ kopen. Ik ben mij daarom goed aan het inlezen op dit forum.
 11. Ik ben op zoek naar een gebruikte Patriot. Mijn voorkeur gaat naar het model vanaf 2009 met het vernieuwde interieur. Nu worden op dit moment via de diverse websites zoals gaspedaal.nl en zomoto.nl diverse uitvoeringen aangeboden. Wie kan mij het verschil vertellen tussen een Patriot Limited en een Patriot Limited Liberty? Het enige verschil wat ik tot nu toe heb kunnen ontdekken is de naam op de achterbumper. Wie weet meer?
×