Spring naar bijdragen

Kapt. Bob

Forum member
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Kapt. Bob

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  (Nog)Geen Jeep
 • Bouwjaar
  N.v.t.
 1. Bluetooth adapter

  Heeft iemand deze al eens geprobeerd? http://www.carinterface.nl/anycar-usb-sd-aux-in-bluetooth-mp3-interface-adapter-voor-chrysler-dodge-jeep-autoradios-8-pin Bluetooth carkit, audio streamer voor de mp3’s van je telefoon, sd card reader en aux in één. Ik overweeg deze aan te schaffen.
 2. Jeep Academy Heerde 16 december

  👍🏻 Gaaf. Dankjewel Mike. Ik heb er nu al heel veel zin in. Tot zaterdag.
 3. Jeep Academy Heerde 16 december

  Als ‘Jeep volger’ zou ik graag naar deze meeting willen komen. Ik ben (nog) niet in het bezit van een 4x4 en wil het moddergevecht wel eens meemaken van dichtbij. Ik neem aan dat publiek ook welkom is op deze dag?
 4. Elektrische Schema's Cherokee Sport 99 Gevonden

  Bedankt. Gelijk de link tussen m'n favorieten gezet. Nu nog een XJ kopen. Ik ben mij daarom goed aan het inlezen op dit forum.
 5. Ik ben op zoek naar een gebruikte Patriot. Mijn voorkeur gaat naar het model vanaf 2009 met het vernieuwde interieur. Nu worden op dit moment via de diverse websites zoals gaspedaal.nl en zomoto.nl diverse uitvoeringen aangeboden. Wie kan mij het verschil vertellen tussen een Patriot Limited en een Patriot Limited Liberty? Het enige verschil wat ik tot nu toe heb kunnen ontdekken is de naam op de achterbumper. Wie weet meer?
×