Jump to content

Kapt. Bob

Forum member
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kapt. Bob last won the day on January 31

Kapt. Bob had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Utrecht

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  2000

Recent Profile Visitors

1933 profile views
 1. Via mijn autohobbyclub heb Ik twee nieuwe transmissiefilters gekregen. Een lid had deze over want zijn GC is verkocht. Omdat de filters alleen met een hamer op een XJ passen wil ik iemand op dit forum er blij mee maken. Voorwaarde is wel dat je de filters binnen een maand monteert anders maak ik liever iemand anders blij die de filters ook echt nodig heeft. Gratis af te halen in Utrecht. partnumbers: CROWN 4799661 en Crown 4799507AA.
 2. Best bijzonder! Gevalletje uit het oog uit het hart 😩 Heeft zeker nooit een factuur voor de stallingskosten gehad met een adres of naamgegevens??
 3. Heel erg mooi geworden! Fijne vakantie!
 4. IAC = Intake Air Contolller. De rechter IAC op de afbeelding is de originele, de linker van Standard Motor Products.
 5. Even een gok omdat je al veel hebt gecontroleerd of vervangen: Staat de cam sensor goed? http://jeep.blackonyx.net/pdfs/jcss.pdf
 6. Cardanolie en pakking van achteras Dana35c vervangen. Nieuwe boutjes met moment 40-50 lbs vastgedraaid. Flesje limited slip toegevoegd.
 7. Geen hele Jeep want chasis is krokant 😀 Marktplaats CJ-7 diesel
 8. Overweeg anders hulpveren van Carsupport die het doorzakken van de vering door de zware LPG tank kunnen voorkomen. Deze kun je eenvoudig zelf monteren.
 9. Nog een leuk filmpje op YouTube. Dit keer een review van Harry in Harry’s Garage.
 10. Precies! Ik ben er al eens voor gewaarschuwd dat deze lichtschakelaar multifunctioneel is. 😀. Je bedient er de stads- en dimlicht mee door door de schakelaar uit te trekken. Door te draaien kun je de dashboardverlichting aanpassen en even doordraaien naar links tot de ‘klik’ en de interieurverlichting gaat permanent aan.
 11. Komt uit de ventilatie openingen links- en rechts wel een krachtige ventilatiestroom in de hoogste stand? Zijn de ventilatie uitstroomopeningen wel in te stellen met de draaiknop? Als dit laatste niet werkt dan zou er een vacuüm probleem kunnen zijn.
 12. Dag AJ, ik moest even zoeken maar volgens mij is dit wetsartikel op jouw situatie van toepassing.
 13. Op internet kom je helaas veel verkeerde antwoorden tegen. Het plaatje laat zien welk rijbewijs je nodig hebt. Op de kentekencard van de auto en de aanhanger (> 750) kg staat de toegestane maximale massa (MTM) vermeld. Het maximale laadvermogen per voertuig kun je vinden door het kenteken op de website www.rdw.nl in te voeren. Uiteraard mag je niet overladen. Ook lees je op de website hoeveel gewicht de auto maximaal mag trekken. Een E achter B rijbewijs halen is niet heel erg moeilijk met een klein beetje voorbereiden en oefenen. Van een ochtend rijles met ‘s middags examen heb ik echt veel geleerd over veilig rijden met een zware en lange aanhanger. .
 14. Is het anders een idee om even naar de leverancier of fabrikant Monroe te bellen? Wellicht is er sprake van een slechte serie of fabrikagefout? Of kun je nog iets instellen?
×
×
 • Create New...