Jump to content

DIBUDO

Forum member
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DIBUDO's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Hey die cooland flush is misschien wel een goed idee, heb zaterdag de slangen vervangen en zag dat die van binnen vies waren inderdaad, dus ga k een flush doen en de waterpomp vervangen. Heb even op youtube zitten kijken maar het lijkt inderdaad die heat soak te zijn ja! Alleen is me nu nog steeds niet duidelijk wat hoer de beste oplossing voor gaat zijn? Suggesties? Want er zijn zoveel oplossingen als filmpjes🙈 In elk geval ontzettend bedankt voor het meedenken!
 2. Goedemorgen, bedankt voor de snelle reactie! Waterpomp is een goeie die ga ik vervangen, Bedankt voor de tip! Wbt de cps sensor die was ik vergeten te noemen maar die heb ik ook vervangen. Het slechte statonair lopen is ook alleen nadat hij 100°c+ geweest is. Overigens bij normaal gebruik loopt hij niet warm wel aan de warme kant rond de 95°c?
 3. Ben sinds vanavond lid van dit forum.. heb inmiddels al veel leuke/interessante dingen gelezen. Leuk zo wat mede jeepers re ontmoeten!
 4. Hey mede-jeepers, Ik heb sinds een paar maanden een XJ prachtige fijne wagen en tot nog toe erg veel schik mee alleen paar keer tegen het volgende probleem aangelopen: Bij stationair rollen bijvoorbeeld i.d. file of licht offroadrijden (is daily driver dus we houden m netjes) wordt de motor steeds erg warm +/- 105°c a' 110°c 2e koelvin slaat dan wel aan waarna hij dan met moeite naar de 95°c zakt.. maar als ik hem vervolgens uitzet om hem vervolgens kwartiertje later weer te starten loopt hij erg slecht stationair ofdat 1 a' 2 cillinders niet lekker meedoen. Als k dan paar keer dotje gas geeft gaat hij hikkend en stotend weer normaal lopen? Wat ik tot nog toe gedaan heb is gasklephuis gereinigd(was erg smerig), bougies vervangen, radiateur vervangen voor een nieuwe slangen radiatorslangen vervangen 2x compressie gemeten bij verschillende garage's was top heel netjes zelfs.. maar het probleem is nog niet verholpen.. iemand een idee waar ik het moet zoeken? Zou er erg mee geholpen zijn want is niet relaxed vooral niet in de file nu het zomer wordt..
×
×
 • Create New...