Jump to content

Ab

Moderators
 • Content count

  10805
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  127

Ab last won the day on September 10

Ab had the most liked content!

Community Reputation

245 Excellent

1 Follower

About Ab

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 08/02/1967

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1986

Recent Profile Visitors

9184 profile views
 1. Heb je de bekende adressen al gebeld? De meeste zijn niet echt actief op het interweb, maar hebben handel genoeg staan.
 2. Ab

  Terug van weggeweest.

  Hardnekkig virusje. 😉 Welkom terug!
 3. Zonder hardtop komt hij als cabriolet op kenteken, daar hoort ook een lager gewicht bij.
 4. Ab

  Ab's CJ7

  Ja, dat heb ik ook. Maar toch haal ik veel in Nederland. Heeft meer met voorraad, levertijden, service en ruime openingstijden te maken. Zulke dingen kosten nu eenmaal ook wat......
 5. Ab

  Ab's CJ7

  Net voor de vakantie bleek de ontluchtingslang van het voordiff af te liggen. De slangnippel was uit het diffhuis los gekomen. Op eerst gezicht leek er schroefdraad op de nippel te zitten, maar een slag erin draaien was niet mogelijk. Blijkbaar was het toch een nippel die erin geperst zat. De oude nippel met wat kit er op gezet en zo de vakantie uit gereden. Bij Jeepparts een nieuwe gehaald en deze gemonteerd. Vanwege de gebogen vorm kan je 'm niet zo erin tikken, dus een speciaal gereedschapje gemaakt. Het hoefijzervormpje zet ik op de flens van de nippel, de bocht van de nippel valt in de gleuf. Met één tik erop zit de nippel weer vast in het diffhuis.
 6. Vreemde storing.... deze op US fora ook al diverse keren voorbij zien komen. Soms een remlichtschakelaar, of contactslot probleem die het lijkt te veroorzaken. Ook een slechte accu en/of slechte massa verbindingen worden genoemd.
 7. Misschien kan een USA car garage je ook helpen. Wat voor problemen heb je aan de CJ?
 8. Ab

  Luchthoorn gratis

  Je hebt een PB.
 9. Old Skool luchthoorn, lengte 40cm. Met 12 V compressor en relais. Kan zo bij orginele claxon aangesloten worden. Moet even schoon gemaakt, staat in de tectyl.
 10. Ab

  wat heb je vandaag MET je jeep samen gedaan

  Mooie plaatjes René!
 11. Ab

  Foutcode P1694

  Geen idee waar de OBD scanner die foutcode vandaan haalt. Waarschijnlijk door de fabrikant van de scanner erin gestopt. Persoonlijk ben ik ook meer geneigd de uitleg van de FSM te volgen. Dan zal uitwisselen van de TCM de volgende stap worden, gezien dat je de bedrading gecontroleerd hebt.
 12. De 38 heb ik al jaren erop zitten, tot volle tevredenheid. Geen drukregelaar gebruikt, wel een T-stukje gemonteerd naar de retourleiding vlak voor de carburateur. Geen ervaring met de 32/3 6 hier. Dit is wat ze bij Weber er zelf over zeggen: http://www.redlineweber.com/html/application_guide/making_the_right_choice_32.htm
 13. Ab

  Foutcode P1694

  Je hebt nu de (canbus) bedrading van PCM naar TCM gecontroleerd. Die lijkt goed te zijn. Heb je ook de bron van de storing gevonden? Het te hoge voltage in het tacho circuit?
×