Jump to content

REAL STRANGLER

Forum member
 • Content count

  1079
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

REAL STRANGLER last won the day on May 11

REAL STRANGLER had the most liked content!

Community Reputation

76 Excellent

3 Followers

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. REAL STRANGLER

  Gezocht tankdop houder.

  Dank je wel, maar heb inmiddels een nieuwe gekocht.
 2. Stuur mij een normaal mailadres via Pb, kijk ik even voor een FSM. Enne, heb je de stekker van de stationair los gehad? Succes, Siert.
 3. Je hebt toch wel al gecheckt op valse lucht met remmenreiniger oid?
 4. Zoals eerder aangegeven is je LPG systeem wat mij betreft nog steeds de Usual Suspect. Wat gebeurt er als je bij draaiende motor de stekker los haalt van de stationair regeling? Succes, Siert.
 5. REAL STRANGLER

  The Cure van RuffStuff

  Arjan, constructeurs hebben bij het ontwerpen van stuurkogels natuurlijk rekening gehouden met het draaien van de stuurstok. Daarom zit de kogel ook in de hartlijn van de stuurstok. Mij lijkt dat dit nylon blok niets toevoegt aan een GOEDE kogel. Succes,Siert.
 6. Heb nog een goede gebruikte originele cd wisselaar liggen, stuur maar een pb als je hem wilt overnemen. Succes, Siert.
 7. REAL STRANGLER

  achteras probleem

  Heren, meten is weten, 5mm valt vast wel mee bij nameten...... Succes, Siert.
 8. REAL STRANGLER

  Gezocht tankdop houder.

  Heeft iemand nog een zwart plastic tankdop houder van de Jeep TJ liggen? Helaas is de mijne gescheurd. Graag een Pb, Bedankt, Siert.
 9. REAL STRANGLER

  achteras probleem

  Mijn advies.... wissel zelf die olie voor de juiste en probeer dat een tijdje! Succes, Siert.
 10. REAL STRANGLER

  achteras probleem

  Vraagje, hoor je die kraakgeluiden ook als je rechtuit weg rijdt of alleen als je een bocht maakt? En dan, zat er wel speciale toevoeging bij de diff. Olie? De tandkrans is voor de ABS dus geen probleem. Succes, Siert.
 11. Mooi paneel !  Wie levert dat?

  Groeten van Siert. 

  1. michel1972

   michel1972

   Hoi Siert,

   Ik lever dat 😎

   Gr

   Michel

 12. Massis, In jouw geval wordt het wegen denk ik, gelet waar de CJ vandaan komt. Zorg dat de Jeep zo licht mogelijk is, je hoeft geen halfvolle tank meer te hebben, dat is jaren geleden afgeschaft. Ook gereedschap en reservewiel hoeft niet meer. Geen deuren, geen dak, alles helpt. Het is handig om zelf eerst even te wegen , bv bij de stort, zodat je weet hoeveel er af moet om 1 klasse lager te komen. Het chassisnummer kan je beter zelf laten inslaan in het chassis, bijrijder kant halverwege. Als je het door de RDW laat doen, duur..., laat het dan in de body doen want dat graveerwerk van hun is na 3 jaar niet meer te lezen als ze dat in het chassis doen. Succes, Siert.
 13. REAL STRANGLER

  Nieuw dashboard voor CJ.

  En alweer gereserveerd voor een ander bekend forum lid....
 14. REAL STRANGLER

  Nieuw dashboard voor CJ.

  Dankzij een bekend forum lid nu voor slechts 50 euro een nieuw dashboard voor je Jeep CJ. Geen alu plaatje maar een mooi gezet stalen dash! Groeten van Siert. Reageren per Pb liefst.
 15. REAL STRANGLER

  Importeren auto

  Leuke Jeep! Zeker meenemen, krijg je ook wel op kenteken maar verwacht niet dat dit zonder slag of stoot gaat. Krikje er af, mistlichtje er op en verder zie ik zo snel geen probleem. Misschien is het koplampbeeld niet goed, maar dat moet je gewoon afwachten. Ga er vanuit dat je nooit de eerste keer wordt goedgekeurd maar dat je na een kleine aanpassing gewoon een kenteken krijgt. Er zal nu ook wel geen chassisnummer ingeslagen zijn, maar dat kun je bij de keuring laten doen. Tot zover het goede nieuws... dan de papierwinkel, dat is erg onzeker.Het kan zijn dat er geen conformiteit is, dan mag je gezellig naar Lelystad..... Succes, Siert.
×