Spring naar bijdragen

REAL STRANGLER

Forum member
 • Aantal bijdragen

  840
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  47

REAL STRANGLER last won the day on July 26

REAL STRANGLER had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

69 Excellent

1 Volger

Over REAL STRANGLER

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1997
 1. Hoi Frank, welk bouwjaar is het pareltje en wil je mij svp het kenteken laten weten?

  Groeten, siert.

 2. Startmoter

  Ja, sorry, ik bedoel inderdaad de startmotor.
 3. Startmoter

  Meestal is de starter de boosdoener, op Amerikanen met V8 wordt die wel eens een beetje warm...... Nieuwe starter dus. Kost je de kop niet. succes, Siert.
 4. Matig starten

  Je filter is niet het probleem, omdat je borrelen hoort raad ik je aan de brandstof druk te controleren volgens het werkplaatshandboek. Siert.(verdenkt de drukregelaar)
 5. Verstralers oorzaak warmlopen?

  Masis, kom op, je weet het ! Je dekt de helft van de opening af en bovendien verstoor je de luchtstŕoom naar de radiator. Om het even begrijpelijk te houden: stel, je begraaft je gezicht tussen 2 enorme koplampen, dan ga je toch ook zweten?..... Siert.
 6. Advies gevraagd.. WJ v8 loopt op 6 cilinders..

  Sorry hoor, maar svp geen indianen verhalen over hoe weinig Jeep onderhoud kost! 2 goede koppen kosten geld, bovendien laat je die toch ook weer checken en eventueel opknappen, heb je enig idee wat dat tegenwoordig kost? De tijd van 'even vlakken voor 25 gulden' is echt voorbij. Dan een complete pakkingset, ook niet meer 6 tientjes zoals vroeger, beetje olie, beetje koelvloeistof...... gaat je echt niet lukken voor 500. Siert.
 7. achterklep issue YJ ivm reservewiel

  Wat je gratis zelf kunt doen, is de achterlichten verzinken in de body. Rijdt je ze ook niet zo snel kapot.... Siert.
 8. Bijzondere Advertentie's

  Bieden is niet kopen..... Jammer he, bedrijven die adverteren met... afgelezen km stand..... of tellerstand....
 9. 5.9 mist een beetje pit

  Zoek contact met bv Masis, op een rustig moment naast elkaar rijden en tegelijk accelereren vanaf bv 80 km per uur tot 120, dan weet je het! Siert.
 10. Bijzondere Advertentie's

  Helaas.... Jaar laatste registratie 2017 Oordeel Onlogisch Toelichting In de reeks tellerstanden is een tellerstand geregistreerd die lager is dan de stand daarvoor. Het kan zijn dat de teller is teruggedraaid. De RDW baseert het oordeel ‘onlogisch’ alleen op metingen na 1 januari 2014.
 11. Bijzondere Advertentie's

  Het grappige is , alle srt, s van 10 jaar oud die te koop staan in Nederland hebben rond de 160K gelopen ...... wat een toeval..... Als de auto geimporteerd is, geeft de RDW altijd op dat de KM stand niet te controleren is. Bepaalde handelaren maken daar gretig gebruik van. Siert.
 12. Bijzondere Advertentie's

  Helaas.... Betrouwbare adressen hebben in NL autos te koop staan met een zg NAP. Helaas werkt dat niet bij importautos dus daar wordt helaas vaak gerommeld. Elke recente eerlijke auto heeft een netjes gestempeld boekje of staat in de compu van een dealer, maar ja, dan betaal je de hoofdprijs en daar houden we niet van.....
 13. Bijzondere Advertentie's

  Wedden dat deze Jeep over een paar weken in Nederland te koop staat met 162 K op de teller? Dan gaat er nog steeds iemand erg blij van worden. Maar wel 10 mille extra betalen. Waar komt die angst voor hoge KM standen toch vandaan? Zoals Massis schrijft, liever een eerlijke zakenauto met 362 K en volledige onderhoudsgeschiedenis dan een Nederlandse rommelbak...... van een oude man......van de vrouw van de baas....... Siert.
 14. Waar de discussie gebleven??

  Helaas is er van de stickie weinig meer over... wel heb ik inmiddels een 3000 euro bespaard in de afgelopen 5 jaar. wel heb i
 15. Waar de discussie gebleven??

  Nee hoor, gewoon laag schot en standaard softtop met ruiten. Er zal wel ergens een stickie staan op dit forum.....
×