Jump to content

REAL STRANGLER

Forum member
 • Content count

  1028
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

REAL STRANGLER last won the day on May 11

REAL STRANGLER had the most liked content!

Community Reputation

76 Excellent

2 Followers

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. REAL STRANGLER

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  Ja, dat kan. Ik onderschat je capaciteiten niet, maar heb je de tekening op de Jeep gevolgd? Heb je de pullys allen met de hand laten draaien, behalve die van de krukas natuurlijk... Ze moeten natuurlijk ALLEN makkelijk draaien. Houdt dan eens een liniaal langs de pullys om te kijken of ze mooi op lijn liggen. Als laatste, had je de spanning goed? Succes, Siert.
 2. REAL STRANGLER

  Resurrection of the Mohawk...

  Meestal betekent te snel knipperen een te lage belasting van de knipperautomaat, door bv een kapotte lamp of door het gebruik van led lampjes.... Succes,Siert.
 3. Wat je nodig hebt , is een stukje U profiel, een stukje pijp, een bankschroef en een hamer. De procedure kan je nu vast wel zelf bedenken...... Succes, Siert.
 4. REAL STRANGLER

  auto rijdt stug

  Hmm, er rijdt niets comfortabeler dan de originele veren en schokdempers. Kennelijk hebben "ze" er iets anders onder gezet. Hopelijk hebben ze niet de hogere veren die er onder zaten ingekort, dan wordt het een stug verhaal. Dus.... wat is er onder gegaan? Succes, Siert.
 5. REAL STRANGLER

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  Wel even controleren, zie het FSM... Groeten, Siert.
 6. REAL STRANGLER

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  Wat ik graag wil weten , is of de druk mooi vast blijft na het uitzetten van het contact, hoeveel druk heb je 5 minuten na het afzetten? Verder, Heb je de opbrengst gecontroleerd? Succes, Siert..
 7. REAL STRANGLER

  Resurrection of the Mohawk...

  Regel 1..... gebruik nooit maar dan ook NOOIT een zg Scotch blokje in een serieuze auto. Iets meer werk, maar wel voor altijd storingvrij is gewoon een stukje mantel van een draad met een scherp mesje verwijderen , daar de aftapdraad een paar keer omheen draaien en dat dan netjes solderen en isoleren. Omdat je alleen een relais stuurstroompje nodig hebt, kun je bv een radio draadje aftappen. Daar kun je vaak makkelijk bij. Succes,Siert.
 8. REAL STRANGLER

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  Niet doen, gewoon laten zitten. Anders krijg je vroeger of later lekkage. 2 draadbreukjes is ook zeer onwaarschijnlijk, heb je niet toevallig de stekers verwisseld? Success, siert.
 9. REAL STRANGLER

  Resurrection of the Mohawk...

  Mijn eerlijke antwoord wil je niet horen! Succes, Siert. Ps, kleine hint, verkoop die bullie......
 10. Als je het alleen voor het geld doet, niet aan beginnen. Scheelt veel grijze haren.. Als je het alleen voor de hobby doet, vooral doen! Krijg je ook grijze haren maar dat heb je er dan graag voor over. Succes, Siert.
 11. Je hebt een service Manuel van de Diesel gekocht? Welke is dat als ik vragen mag? Siert.
 12. REAL STRANGLER

  olie lekkage

  Mike, let even op... vaak is het de Yoke die ingesleten is die de lekkage veroorzaakt.. Succes,siert.
 13. Google eens wat op clockspring.... als het geluid daar vandaan komt. Succes, siert.
 14. REAL STRANGLER

  Trekhaak Jeep GC 2003

  Mee eens. Op het typeplaatje staat dan ook ..made in... Verder is de trekhaak kogel vrij universeel , dus past er vast ook een andere, rijdt eens langs bij een Brezan oid Succes Siert..
 15. REAL STRANGLER

  Resurrection of the Mohawk...

  Goede vraag, Hier geldt dat wat je niet nodig hebt , er ook niet in zit. Met een zaklampje voor de gaatjes kun je aan de voorkant zien wat de functie is. In jouw geval is dat bv cruise control. Trouwens, een stukje tape over de gaten is een goed idee..... Succes,Siert.
×