Jump to content

REAL STRANGLER

Forum member
 • Content Count

  1104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

REAL STRANGLER last won the day on January 2

REAL STRANGLER had the most liked content!

Community Reputation

77 Excellent

6 Followers

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Leg eens uit, wat is RKE ? Als je Jeep een sleutel bediende centrale deurvergrendeling heeft, dan brengt een eenvoudig Draadloze Afstandbediening Set voor een paar tientjes oplossing. Hier monteer ik graag een goede Webasto oid kit , gewoon aansluiten onder het dashboard op de draden van het portier. Succes, Siert.
 2. Korte vraag, Hoe weet de dealer dat? Twee olieleidingen IN de bak...... is de pan er dan al af geweest?
 3. Sorry, heb wel een foto van de tool, maar nog niet gemonteerd op een vooras.... weet niet of het nu wel duidelijk is... Klem de tool op de fuseekogels, boven met een gaatje om de vetnippel en onder midden in de uitsparing. De afstand naar het kokertje is boven en onder exact gelijk. Om te voorkomen dat het kokertje draait door de Camber steun ik het af naar de vulplug van het diff. De strip naar voren, waar de hoekmeter aan hangt , staat haaks op het kokertje en haaks op de vooras... Beetje duidelijk? Siert.
 4. Don t forget to soak the lifters in clean engine oil, preferably a night over! Success, Siert.
 5. Nee hoor, APK keuren doen ze alleen maar extra op verzoek voor een boel centjes. Gewoon even op de hoek doen. Succes, Siert.
 6. Mies, heb net weer een project met een CJ5 afgerond en daar heb ik met een 2,5 lift de Rancho https://www.gorancho.com/products?cat=11 schok 7113 onder gezet. De 7 serie is niet veel duurder dan de 5 maar wel prettiger. Dat levert voor zo een huifkar een prima weggedrag op, zowel on- als off-road. Succes, Siert.
 7. Mies, in de praktijk komt de flex meestal door het uitveren . Bij het flexen draait de as, het belastte wiel draagt de halve auto omdat het bijna vrijhangend wiel niets meer draagt. Daardoor bewegen de wielen ook veel meer dan de vrije slag van de schokbreker. Succes, Siert.
 8. Meen je dat? Ken geen auto waarbij het licht uit gaat met de contactsleutel. Mensen die het vergeten uit te doen, hebben vaak baat bij een pieper, voor heel weinig te koop bij oa de automaterialen handel. Succes, Siert.
 9. Hoeveel cm is de montage afstand nu in rust tussen de 2 punten?
 10. Het is iets minder lastig, de regel gaat over de slag. Dus stel je hebt 20 cm slag, dan zou je in rust nog 7 cm kunnen inveren en nog 14 cm uitveren. Dat betekent dat de schok dus een lengte van 44 min 7 is 37 cm IN en 44 plus 14 is 58cm UIT uit zou moeten hebben. Ingewikkeld in formule vorm.... lengte Max uit - lengte Max in = Slag. Lengte Max in + 1/3 Slag = lengte in rust, kennelijk bij jou dus 44 cm. Succes, Siert. Ps, geef de kinderen een zoen en de vrouwen een poot.....
 11. Allereerst natuurlijk een heel mooi 2020 Mies! Bij de schokbrekers houd ik normaal aan dat het voertuig in rust nog 1/3 kan inveren en dus nog 2/3 van de beschikbare slag kan uitveren. Soms betekent dat het verplaatsen van de montage punten. Schokbreker gegevens, over de slag en zo zoek ik op bij gorancho.com , dan natuurlijk aanslagrubbers op maat plaatsen. Groeten en succes van MP alias Siert.
 12. Hallo Siert, Ik heb een mail gestuurd naar jou. Waarschijnlijk weer in je spam?

  Gr Willy

 13. Hmm, met een negatieve Caster valt niet te rijden, dan slaan de voorwielen alle kanten op. Zal een foto maken van een eenvoudige hulptool om de Caster te meten. Siert.
 14. Arjan, voor dat het misgaat, hoe heb je de Caster gemeten? Siert. Pc als je geld uitgeeft voor bougies, koop dan NGK.... en 0,7 is wel heel erg weinig....
 15. Kijk hier eens... https://www.kroon-oil.com/nl/#!/query:6-TNF-29/ Verder het koelsysteem even lekker spoelen met de tuinslang en dan vullen met koelvloeistof, blauw is goed genoeg. Succes, Siert.
×
×
 • Create New...