Jump to content

REAL STRANGLER

Forum member
 • Content Count

  1181
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

REAL STRANGLER last won the day on May 17

REAL STRANGLER had the most liked content!

Community Reputation

81 Excellent

7 Followers

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Je systeem is toch niet helemaal leeg geweest? Dan moet je misschien de hoofdrem cilinder eerst ontluchten. Succes, Siert.
 2. Meestal de alarm/richting aanwijzer schakelaar op de stuurkolom. Dat is 1 combi unit. We gebruiken de alarmlicht schakelaar, net zoals de mistachterlicht schakelaar en de koplamp hoogte verstelling zelden of nooit, daar worden ze niet beter van..... maar ja, het is de wet. Het wil wel eens helpen om de schakelaar tig keer heen en weer te halen. Succes, Siert.
 3. Wat er gebeurd is het volgende, wat jij een verdeler noemt, bevat een veiligheidsklep. Die klep sluit een circuit af als daar een lek is. Door het opendraaien van een nippel heb je zo een lek.... Wat je kunt proberen is een nippel open draaien met het beroemde slangetje en potje en dan kijken of de vloeistof loopt. Als de vloeistof loopt, dan kun je de helper vragen om HEEL VOORZICHTIG het pedaal in te drukken. Als de vloeistof niet loopt, een tik tegen de verdeler geven. Succes, Siert.
 4. Bestel gewoon een Spicer kruisje bij een van de bekende leveranciers, dan komt het goed. Succes, Siert.
 5. Hoi,

  Waarom wil je as van na 2001? Alle Cherokee assen zijn HP.

  Siert.

 6. Je kunt de olievuldop er eens afdraaien en dan luisteren of het luider wordt. Kan namelijk goed een klepstoter of tuimelaar zijn. Het is niet de benzinepomp? Moedig dat je daar al zo lang mee rijdt! Siert.
 7. Werden die dan in 1960 al geassembleerd in Nederland? Dus een soort NESSAF ?
 8. Goed gevonden Mies! Wat vertekenen sommige fotoos toch, je zou niet zeggen dat de wielbasis maar 2,07 meter is! Verder werden onze jongens in het leger maar verwend met zo een mooi interieur....
 9. Heb je al bij je gaspedaal gekeken? Denk dat er iets niet goed zit. Succes, Siert.
 10. Jammer dat de kilometerstand onlogisch is, maar vertel eens, je hebt hem net een maand , bevalt het niet?
 11. Omdat je brandstof druk prima is, over na de volgende stap. Probeer eens de injecteren en liefst ook een gedeelte van de fuel rail te isoleren. Omdat je normaal op LPG rijdt, missen die de koeling van de benzine flow. Bovendien wordt de motor sowieso heter op LPG. Deze test is bovendien gratis, wat niet vaak voor komt bij een Jeep..... Succes, Siert.
 12. Nee hoor , een mieren liefhebber ben je niet denk ik. Je brandstofdruk is keurig!
 13. Arjan, heb het geloof ik al eerder gesuggereerd, maar ik hing echt een brandstof drukmeter aan de inspuitrail! Meten is weten. Succes, Siert.
 14. Het is inderdaad verstandig om een echt werkplaats handboek (FSM) digitaal te scoren. Tot die tijd.... bij de accu zit je PDC, power distribution centre. Daarin zitten hoofdzekeringen en relais. Als je het relais van de Fuel Pump er uit haalt, dan vind je met de spanningszoeker op 1 van de 4 Polen een plus, deze even doorverbinden met die er recht tegenover, dan gaat de pomp draaien. De Crankshaft Position Sensor, oftewel de cps zit op je vliegwielhuis, bovenop, beetje bestuurderskant. Succes, Siert.
×
×
 • Create New...