Spring naar bijdragen

REAL STRANGLER

Forum member
 • Aantal bijdragen

  854
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  49

REAL STRANGLER last won the day on November 12

REAL STRANGLER had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

71 Excellent

1 Volger

Over REAL STRANGLER

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1997
 1. Stank uit de kachel

  Hopelijk is het niet de zoete geur van koelvloeistof..... Siert.
 2. Chassis Wrangler YJ

  Mocht je gaan repareren, raad ik je aan om na het ruimhartig wegslijpen van slechte stukken het chassis eerst te laten stralen! Door de openingen kunnen ze dan ook de binnenkant meepakken. Siert.
 3. Resurrection of the Mohawk...

  Inderdaad, Mike M. [toeval bestaat niet..] Ga eens naar zijn chassis kijken, dat is top. groeten, siert.
 4. Resurrection of the Mohawk...

  Als het je lukt er een te vinden is een hard chassis je beste optie! Als je toch wilt herstellen, neem dan eens contact op met Mike hier op het forum, die heeft ervaring!
 5. parkeerrem ombouwen!!

  Hoi Ronald, Heb er heel wat omgebouwd, is goed te doen. Koop bij Biesheuvel autosport een goede losse parkeerrem cilinder met passende aansluitnippels voor een tientje of 6 en dan knutsel je die achter je pedaal of achter de handremhandel. Siert.
 6. Wie weet wat dit is?

  Simpel, druklager 160, arbeid 270, btw 90 is bij elkaar 520. Wil je ook nieuwe plaat en groep komt er nog 200 en btw bij.Dat hoeft natuurlijk niet als de plaat en groep nog echt goed zijn. Keuzes..... siert.
 7. Mooie TJ, maar...

  Wie weet heeft er in Koffietafelcountry een kleinschalige tuinbouwspecialist nog wat flappen over.....
 8. Mooie TJ, maar...

  Wat denk je van woekerstage?
 9. Mooie TJ, maar...

  2008? Prijs? https://link.marktplaats.nl/m1221283253
 10. Wie weet wat dit is?

  Je hebt een zg hydraulisch druklager in het koppelinghuis. Die is vermoedelijk lek, was een waardeloze constructie van Jeep. Succes, siert.
 11. Resurrection of the Mohawk...

  Hardstikke leuk project en gaaf dat je het deelt op dit forum! Waar ik me wat zorgen over maak, je zoekt een jurkje voor een vrouw die je nog moet vinden..... als je begrijpt wat ik bedoel. Je begint het project heel voortvarend, maar we zien zulke grote alles in een keer klussen vaak stranden. Kan je niet beter eerst bv een perfect rolling chassis maken? Dat is een lekkere start. Succes, Siert.
 12. Helaas ken ik geen OBD2 scanner die ABS van Jeep 1997 uitleest, Voor zover ik weet lukt dat alleen met de OBD3. Mocht iemand ZEKER weten UIT EIGEN ERVARING dat zo een scanner bestaat, dan hoor ik het graag! Siert.
 13. Gezocht een Jeep radio.

  Hoi! Heeft iemand nog een radio van dit model liggen? De mijne doet moeilijk..... Cassette of CD is niet van belang, als ik de Nederlandse radiozenders maar kan ontvangen is het goed. Bedankt, Siert.
 14. radio uitbouw

  Het makkelijkst gaat het met een plamuurmes, gewoon rondom de radio en de ventilatie uitstroom openingen met het plamuurmes het frontpaneel los wippen. Succes, siert.
 15. Hoi Frank, welk bouwjaar is het pareltje en wil je mij svp het kenteken laten weten?

  Groeten, siert.

×