Spring naar bijdragen

REAL STRANGLER

Forum member
 • Aantal bijdragen

  879
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  49

REAL STRANGLER last won the day on November 12 2017

REAL STRANGLER had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

71 Excellent

1 Volger

Over REAL STRANGLER

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1997
 1. Resurrection of the Mohawk...

  Vergeet die poelietrekker maar, nu de as leeg is, kun je met een lange pijp door de as de lagers eruit tikken. Succes, siert.
 2. lieve siert , ik mis je en wil je stem horen...bel je mij of neem s op?

  groet Henk vdK

  IMG-20150101-WA0007.jpg

 3. ECU wrangler 4.0 bj. 1999

  Zo een storing komt zelden uit de PCM, heb je al onderdelen uitgewisseld? Je kunt ook een PCM gebruiken van een XJ of een ZJ, natuurlijk 6 cilinder, maar let op het jaar! Natuurlijk moet de PCM wel ingelezen worden. Succes, siert.
 4. Voorwiel 'kraakt' bij sturen

  Dat is heel veel geld, maar niet onredelijk als ze het netjes gedaan hebben en dus het differentieel hebben gedemonteerd om de asbuizen goed schoon te maken en daardoor te voorkomen dat je bij het weer monteren van de steekassen het aanwezige vuil zo de klok in duwt. Natuurlijk ook maar direct 2 nieuwe keerringen en olie. Siert.
 5. Startmotor grijpt pas na aantal keer aan

  Heel veel plezier met het uit en inbouwen van die starter! Genieten!
 6. Cherokee 2.8 CRD of 3.7 V6

  Wat kom je het meeste tegen in ZA, benzine of diesel? Met dat wat het meeste voorkomt is de kans op makkelijk overal service natuurlijk het grootst.
 7. Air locker vs E-locker - meningen?

  Op mijn Rubicon in de USA heeft de originele E locker het een keer begeven, daar kon toen een nieuwe in. Nou had die wel ongeveer elke rots van de USA minimaal 1 keer beklommen, maar toch, een ARB heb ik nog nooit kapot gehad. Hoogstens een keer de keerringen vernieuwen van de luchtvervoer , maar ja, dat vind ik gewoon onderhoud. Heb al 15 jaar een luchtleiding reparatie setje bjj me, nog nooit nodig gehad. Gelet je bandenmaat en gelet dat er niet zoveel rotsen hier te beklimmen zijn, denk ik niet dat een E locker een verkeerde keuze is, mits die dan wel echt goedkoper is! Siert.
 8. Mud banden

  Pas wel op met die Sniper's, bij mij gingen ze maar 60.000 KM mee, daarna zat er te weinig op voor de Apk-keuring!
 9. Vooras vast

  Nee hoor, je hoeft geen nieuwe kit aan te brengen, wat je ziet is overtollig.
 10. Vooras vast

  As blijft hangen op een slijtspoortje, even met een breekijzer in het vacuumhuis laten schrikken. Waarom wil je hem er eigenlijk uit hebben? Voor de keerring hoeft dat niet.... Succes, siert.
 11. Resurrection of the Mohawk...

  Je kunt ook voor heel weinig centjes een usb camera krijgen met licht en een paar meter snoer, dan heb je het beeld wat groter op phone, tablet of lappie.
 12. Automaat zj schakelt alleen met koude motor

  Heb je het automaat olie peil gecontroleerd op de juiste manier?
 13. remmen ombouwen

  Nieuwe achter schijven van de Grand zijn niet zo duur, je kunt natuurlijk ook andere klauwen gebruiken , liefst van de voorzijde van een middenklasser, als die maar geen geventileerde schijven heeft. Zelf ben ik fan van Opel Vectra klauwen, tenslotte via GM toch een beetje Amerikaans..... Succes, je belt maar, siert.
 14. remmen ombouwen

  Mike, de achterremmen van de Grand passen 1 op 1. Die worden ook gebruikt in alle kits die je kunt kopen. Nadeel hiervan is , dat je nog steeds remschoenen hebt voor de handrem, die dan ook weer niets meer doen na een keer Heerde...... dit is op te lossen door een hydraulische handrem te gebruiken. Omdat je zelf wel een beetje kunt lassen..... raad ik je aan gewoon een paar klauwen op de as te maken in combinatie met schijven van de Grand en een hydraulische cilinder achter op je huidige handrem handel. Je kent aardig wat Jeepers waar ik dat zo gedaan heb. Siert.
 15. TJ Ombouwen

  Zowel de body als het chassis is anders. Maar ook bv het ruitenwissersysteem, het stuurhuis, de draadboom enz. Eigenlijk is de klus alleen te doen als je al een TJ schade auto of zo hebt. Verder is er dan nog de RDW, douane enz. Maar je weet, je mag me bellen, mooi klusje! Siert.
×