Jump to content

REAL STRANGLER

Forum member
 • Content Count

  1164
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

REAL STRANGLER last won the day on May 17

REAL STRANGLER had the most liked content!

Community Reputation

81 Excellent

7 Followers

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb deze Jeep nooit zelf gezien maar het lijkt me wel de moeite waard om te bekijken als je een CJ6 fan bent. Vraagprijs 7,5K is tegenwoordig onderkant van de markt. Siert.
 2. Ja hoor, is prima. Succes, Siert.
 3. Oh, is dat het. Kijk, deze winkel is dus echt een Jeep specialist dat ze dat allemaal weten!
 4. Wow! Met 4 Wheel besturing! Dat kom je niet vaak tegen.
 5. De methode van keuren is de enige juiste. Wielen moeten vrij zijn. Normaal wordt de uitslag beperkt door de schokbrekers, kun je daar niets mee? Als dat niet gaat , wordt het toch Limiting Straps. Die kun je zelf maken van oude veiligheids riem of spanband. Succes, Siert.
 6. Wat ik pas jammer vind..... Wegenwachter heeft wel spanning op de afsluiter van de eerste tank, Jeep slaat niet aan dus die tank is vermoedelijk leeg maar wordt wel aangestuurd. Omdat de Jeep niet aanslaat, is er dus een aparte aansturing voor de tweede tank waar kennelijk geen signaal naar toe gaat. Ik verwacht een keuze schakelaar tussen tank 1 en tank 2. Uit het filmpje bleek dat er wel signaal naar de lege tank gaat, waarom zoekt hij de keuze schakelaar niet op? Op het dashboard zie je een tweede schakelaar zitten........ Hij had ook de aansturing van tank 1 even op de afsluiter van tank 2 kunnen doen. Nu maar hopen dat daar wel gas in zit..... Siert.
 7. Mies, het Camber van een starre vooras laat zich slecht wijzigen. Lees niet..... Waar jij het over hebt geldt voor een onafhankelijke wielophanging. Siert.
 8. Wanneer heb je voor het laatst de stuurbekrachtigings olie gecontroleerd? Heb je al naar de motorsteunen gekeken? Oftewel kun je het motorblok bewegen. Succes, Siert.
 9. Het goede nieuws... als je open rijdt, is een schot van 30 cm voldoende! Maar om nu elke keer een schot te wisselen is ook zo wat. En het schot mag niet deelbaar zijn. Siert.
 10. Welkom op dit mooie forum. Probeer je remschoenen eens wat te stellen. Succes, Siert.
 11. Het opboren van de trackbar valt soms niet mee, als alleen het voorste gat uitgelubberd is kun je makkelijker een plaatje ijzer met de juiste gatmaat vastlassen op de steun. Succes, Siert.
 12. Zoals je weet , geeft een onbalans in een wiel een trilling die je voelt of hoort, soms is wat modder al genoeg! Maar een onbalans geeft geen DW , ook al is het wel de veroorzaker. Zoals andere al schreven is speling of te weinig Caster (is naloop,) de oorzaak. Succes, Siert.
 13. Ja,dat mag! Dus wat let je...... Succes, Siert.
 14. Plus, het is een gesloten bedrijfsauto. Dus geen ramen in de hardtop, geen achterbankje en wat te doen met die breedte van 1.60 meter..... die we moeten controleren bij de APK. Vermoedelijk is omkeuren naar geel met v8 het slimst. Verder een mooie auto en als de revisie professioneel is gedaan en niet door onze vriend Histor, denk ik de moeite van het bekijken waard. Siert.
 15. Als we toe gaan naar een 1,5 meter samenleving tot er een vaccin is, kun je festivals voorlopig wel vergeten. ( Er staan er meer dan 1000 gepland in Nederland dit jaar! ) Maar een Jeep Camp is denk ik wat betreft het rijden wel te doen , alleen wat met het sanitair en het gezellig samen eten en feesten? We wachten af. Siert.
×
×
 • Create New...