Jump to content

REAL STRANGLER

Forum member
 • Posts

  1353
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  68

REAL STRANGLER last won the day on August 3

REAL STRANGLER had the most liked content!

5 Followers

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

REAL STRANGLER's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

93

Reputation

 1. Echte serieuze Warn lier en geen Chinese rommel. De Warn 9.5ti heeft een waarschuwings lampje in de afstandbediening wat oplicht als de lier te warm dreigt te worden. Lierkracht is 4500 kg. Compleet en goede staat, prijs 400 euro. Reacties graag per PB. Siert.
 2. Ha Serge, Ja hoor, de koppeling set ligt hier klaar. Groeten, Siert.
 3. Even met een hamertje op de uitstulping tikken, tot hij weer vlak licht. Dan een nieuwe vetnippel gebruiken. Succes, Siert.
 4. @Ab, een beetje meer info, bv over welke motor er in de Jeep zit zou welkom zijn. Ook waar het lekt enz. Bovendien neem ik aan dat het gewoon een gevalletje garantie is.
 5. Amerikanen noemen Dexron vaak ATF. Dat is nl de versnellingsbak olie van Chevrolet automaten en stuurbekrachtiging . Jeeps willen wat anders, zie ook .... https://www.kroon-oil.com/nl/#!/query:6-TNF-29/
 6. Binnenkort te koop bij de handel als... ' Special Wet Edition '...
 7. Wegens ombouw heb ik een koppelingplaat en drukgroep liggen van een 4 liter motor in zeer goede staat. Geschikt voor Wrangler, Cherokee en Grand. Mag weg voor 70 euro. Stuur maar een Pb tje , Siert.
 8. Ok, duidelijk. Ben erg benieuwd naar de wettelijke onderbouwing. Oftewel, waar staat dat.... Bijvoorbeeld een Cherokee van 1997 verschilt niet zo veel van een uit 1998 lijkt mij. Dan geldt het Redelijkheids beginsel lijkt mij.
 9. Ben benieuwd! Jij ook vermoed ik....
 10. Ja, dat gaat prima. Tenslotte start de andere Jeep wel op jouw pcm of niet, eventueel uitvallen na 20 sec of foutmeldingen zijn niet van belang bij deze test. Succes, Siert.
 11. Bellen heeft natuurlijk geen zin. Je schrijft en ONDERTEKENT, dus met datum en handtekening, aan: Rijksdienst voor het wegverkeer, afdeling STATUSSEN. Goedendag, Graag ontvang ik van u een toevoeging van het trekgewicht op het kenteken van mijn....... Voertuig gegevens, incl VIN, Bedankt, met vriendelijke groet,...... Persoonsgegevens eigenaar, met adres en burgerservicenummer, telefoon nummer, dagtekening en HANDTEKENING. INSCANNEN EN MAILEN NAAR INFO@RDW.NL Succes, Siert. PS @Ab, Misschien een stickie van maken?
 12. Aanvraag ingediend in April 2022 en in Mei was het rond. Succes, Siert.
 13. Goed nieuws, ook ik had geen trekgewicht op kenteken op een USA import Jeep. De RDW deed mij een voorstel, jullie begrijpen dat ik dat met 2 handen heb aangegrepen! Zie bijlage, soms zit het mee. Siert.
 14. Probeer je PCM eens even in een vergelijkbare 4 cil Cherokee of Wrangler van een mede Jeeper. Het is maar voor 1 minuut! Natuurlijk leent niemand zijn PCM graag uit, maar de jouwe even proberen in een andere Jeep kan geen kwaad. Ik heb het met een niet startende Jeep gelukkig ook eens gedaan, bleek dus niet de PCM...... dat scheelde veel centjes. Succes, Siert.
×
×
 • Create New...