Jump to content

REAL STRANGLER

Forum member
 • Content count

  1063
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

REAL STRANGLER last won the day on May 11

REAL STRANGLER had the most liked content!

Community Reputation

76 Excellent

3 Followers

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. REAL STRANGLER

  Foutcode P1694

  Arjan, was het maar zo simpel. De krukassensor pakt een signaal van je vliegwiel en zit daarom achter je motorblok gemonteerd. Deze geeft helaas geen foutcode! Mocht de Jeep bij warme motor haperen of totaal uitvallen, is dit de eerste verdachte. Als je hem koelt , bv met een emmer water, en de motor loopt weer normaal weet je het vrij zeker. Succes, Siert.
 2. REAL STRANGLER

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  Fijn dat je weer opklimt uit je dal. Er zijn andere manieren om te stralen, bv met ijs. Ook kun je spullen natuurlijk chemisch laten reinigen of ultrasoon, maar goed, dat weet je vast al. Dan het grit verhaal, ik begrijp het niet. Grit veroorzaakt krassen in lagers en cilinderwand, maar vastzittende zuigerveren? Leg svp uit, dan leren we wat. Als het grit in je olie is beland heb je wel echt een probleem.... Succes, Siert.
 3. Hoi,

  Heb een autobedrijf gespecialiseerd in Jeep en een hobby.....

  Kan de complete ombouw voor je doen, maar je kunt ook wat zaken kopen en kennis huren als je handig bent en het zelf doen.

  Dat gaat dan om de aangepaste achterbumper en het balkon wat er bij de keuring op moet zitten plus wat papierwerk. Het 30 cm schot kan je zelf regelen of dat kan ik laten zetten.

  Als je een Jeep wilt ombouwen mag je me bellen, maar voor dagdromen heb ik het te druk, sorry.

  Succes, Siert.   015 2566787 werktijd.

   

  1. Lexus

   Lexus

   Hoi Siert,

   dat is helemaal duidelijk dank. Voorlopig ben ik me nog aan het orienteren op de (on)mogelijkheden, maar het is fijn om te weten dat de mogelijkheid bestaat. Ik ben werkzaam in de horeca dus knutselen aan auto's is niet voor mij weg gelegd. Als ikhet er aan toe heb meld ik me bij je. Het enige wat ik er trouwens van kan vinden op het forum zijn 2 fotos. Heb je wellicht nog een link naar de reportage?

 4. REAL STRANGLER

  TJ op grijs kenteken?

  Ja, die kant van de zzp of ondernemer bedoelde ik. Het is grappig in NL dat zelfs juffrouw Jannie met een nagelstudio grijs mag rijden. Soms kunnen ze het wel leuker maken....
 5. REAL STRANGLER

  TJ op grijs kenteken?

  Als je even zoekt, vindt je vast nog wel een reportage over mijn ombouw van de TJ naar grijs kenteken op dit mooie forum. We hebben dat voor een aantal Jeepers mogen doen, met groot succes mag ik wel zeggen.... scheelt honderden euros per jaar.Elk jaar weer... Je moet natuurlijk wel in aanmerking komen voor het grijze tarief en de achterbank kunnen missen. Succes, Siert
 6. REAL STRANGLER

  Alles kan kapot.....

  Ja, ze combineren vaak een echte skidplate met long-arms.
 7. REAL STRANGLER

  Alles kan kapot.....

  Toch vermoedelijk door de belasting van het terrein rijden, regelmatig er op landen en zo. Beloof je dat dat niet meer gebeurt met de aangebrachte versterking. Wel iets om op te letten bij de XJ! Siert.
 8. REAL STRANGLER

  voorschermen nekaf

  Had Bram van Buuren niets? Succes, Siert.
 9. REAL STRANGLER

  Alles kan kapot.....

  Dit had ik nog niet eerder gezien , traverse met baksteun van een Cherokee XJ, bijna helemaal gebroken. Gelukkig net op tijd , voor vertrek naar verre oorden. Siert.
 10. REAL STRANGLER

  Let op: Rubicon met JUNK Title

  Ook import. Dus..... kun je beter zelf doen. Scheelt vaak veel centjes en km's op de klok.
 11. REAL STRANGLER

  Let op: Rubicon met JUNK Title

  Denk dat ik mijn agenda vast voor een maand of drie leeg maak! Maar..... dan heb je wel een prachtige Jeep van eerste eigenaar..... Siert.
 12. REAL STRANGLER

  Let op: Rubicon met JUNK Title

  Goed gevonden! Amerikaanse slopers naar NL halen is kennelijk handel. Hoop geld voor de assen.
 13. REAL STRANGLER

  Thermostaathuis/aircon

  Zeker! We houden van moeilijke vragen hier. Wat is je vraag? Iets zinnigs zeggen over een aangebrachte verandering waar een Jeep monteur die het met eigen ogen ziet niets van begrijpt is wel wat veel gevraagd zonder fotoos, we weten geen eens welke motor je in je Jeep hebt. Succes,Siert.
 14. REAL STRANGLER

  Trekhaak Voor De Jeep Wrangler Tj.

  Je hebt een pm.... spannend....
 15. REAL STRANGLER

  Waar is dit voor?

  Carter ventilatie, op de sticker onder je voorklep kun je zien hoe aan te sluiten. Succes,Siert.
×