Jump to content

REAL STRANGLER

Forum member
 • Content Count

  1088
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

REAL STRANGLER last won the day on May 11

REAL STRANGLER had the most liked content!

Community Reputation

77 Excellent

6 Followers

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hardstikke leuk, een Scrambler erbij in Nederland! Maar..... ga alsjeblieft eerst langs een goede dinitrol meneer voordat je een meter van het asphalt af gaat!
 2. Ben geen voorstander van het gebruik van eenvoudige hoofdstroomschakelaars of massa schakelaars! Als zo een schakelaar niet stof en waterdicht is, is een zandkorrel al voldoende om een storing te veroorzaken. Goede lieren hebben geseald relais waardoor er geen spanning op de lier staat als hij niet gebruikt wordt. Normaal gesproken loopt er ook altijd een dikke stroomdraad naar het relais van je startmotor en een naar je dynamo. Als je je accu snel en echt veilig wilt loskoppelen bij een storing, dan is een speciale accu snelklem de enige goedkope echt zekere oplossing. Mocht je toch een massaklem willen gebruiken, plaats hem dan op een schone en droge plek in het interieur en koop een goede bij oom Hella en niet een bij tante Ali. Succes, Siert.
 3. Valt wel mee, de minister heeft ooit besloten dat ons soort open Jeeps wel een bijzondere status verdient! Dus een laag schot achter de voorstoelen is voldoende, mits je maar over minstens 20 cm breedte een laadruim lengte van 125 cm hebt. Siert.
 4. Ho ho Yardo, niet zo snel, toevallig ben ik op dit moment weer een TJ naar grijs aan het ombouwen en dat is niet de eerste...... Siert.
 5. Denk niet dat iemand die op voorraad heeft, maar.... Er zijn een paar goede onderdelenleveranciers voor Jeep parts in Nederland, die willen vast wel voor je bestellen maar dat kun je zelf vast ook wel.
 6. Kennelijk is de driehoek van: Jeep-Eigenaar-Garage in dit geval geen 'Golden Triangle ' dus mijn advies is toch om hier wat in te veranderen. Succes, Siert.
 7. Maar heb je ook op die rollenbank gestaan of zijn het kassa-pk's? Klinkt wel als veel vermogenstoename. Siert.
 8. Oorspronkelijk waren dat de stadslichten/richtingaanwijzers in de USA. Voor de Europese markt werden die lampen op de schermen gemonteerd. Veel plezier met je Jeep! Siert.
 9. Zeker de assen verplaatst, wielbasis 292 cm.......
 10. Dank je wel, maar heb inmiddels een nieuwe gekocht.
 11. Stuur mij een normaal mailadres via Pb, kijk ik even voor een FSM. Enne, heb je de stekker van de stationair los gehad? Succes, Siert.
 12. Je hebt toch wel al gecheckt op valse lucht met remmenreiniger oid?
 13. Zoals eerder aangegeven is je LPG systeem wat mij betreft nog steeds de Usual Suspect. Wat gebeurt er als je bij draaiende motor de stekker los haalt van de stationair regeling? Succes, Siert.
 14. Arjan, constructeurs hebben bij het ontwerpen van stuurkogels natuurlijk rekening gehouden met het draaien van de stuurstok. Daarom zit de kogel ook in de hartlijn van de stuurstok. Mij lijkt dat dit nylon blok niets toevoegt aan een GOEDE kogel. Succes,Siert.
 15. Heb nog een goede gebruikte originele cd wisselaar liggen, stuur maar een pb als je hem wilt overnemen. Succes, Siert.
×
×
 • Create New...