Jump to content

REAL STRANGLER

Forum member
 • Content Count

  1194
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  59

REAL STRANGLER last won the day on September 4

REAL STRANGLER had the most liked content!

Community Reputation

82 Excellent

5 Followers

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Grappig, ik heb de 202 al 18 jaar op mijn dashboard en heb dit nooit geweten. Bedoel je die 2 toetsen tegelijk indrukken? Siert.
 2. Als je de schokbrekers ed niet wijzigt, verlies je dus 6,5 cm veerweg. Voor de looks maakt dat niet uit, voor het terrein wel...... Is maar wat je wilt. Succes Siert.
 3. Als je naast de hoofdremcilinder een blok hebt waar een hoop remleidingen ingaan en waar een ronde cilinder opzit..... https://images.app.goo.gl/qJ3hJe2h3HXLyg1w5 Dan heb je ABS. Deze apparaten gaan wel regelmatig kapot. Succes, Siert.
 4. Niet onaardig bedoelt, maar weet je zeker dat je wel ABS hebt? Niet alle Cherokees hebben dat namelijk. Succes, Siert.
 5. Heb je het versnellingsbak steunrubber al bekeken? Zeker met een bodylift wil de pook wel eens aanlopen op de tunnel. Succes Siert.
 6. Blokkeren je voorwielen wel? De vraag is nl of je te veel achter krijgt , of te weinig voor..... Als de voorwielen niet blokkeren, heb je de hoofdremcilinder eerst ontlucht? Het zg bench-bleeding, zijn zat filmpjes van. Succes, Siert.
 7. Je citeert wel, maar antwoord niet. Dat schiet niet op.......
 8. Welke v6 heb je in de Jeep? Wat is er aan barrels? Wat adviseert je garagehouder?
 9. Nieuwe schokbrekers helpen, eenvoudiger is de wielen van links naar rechts te wisselen. Succes, Siert.
 10. Anne Jan, Raad je aan het aan de banden meneer over te laten die ook je nieuwe banden netjes gaat monteren. Succes, Siert.
 11. Maar snappen jullie dan niet dat dit een uniek exemplaar is? Rechts gestuurd, Engels kenteken, 4 cilinder enz. Daar hoeft niet veel tekst bij, dat wordt dringen bij de verkoop!
 12. Plaats even een foto van je handzender voor de duidelijkheid.
 13. Je systeem is toch niet helemaal leeg geweest? Dan moet je misschien de hoofdrem cilinder eerst ontluchten. Succes, Siert.
 14. Meestal de alarm/richting aanwijzer schakelaar op de stuurkolom. Dat is 1 combi unit. We gebruiken de alarmlicht schakelaar, net zoals de mistachterlicht schakelaar en de koplamp hoogte verstelling zelden of nooit, daar worden ze niet beter van..... maar ja, het is de wet. Het wil wel eens helpen om de schakelaar tig keer heen en weer te halen. Succes, Siert.
×
×
 • Create New...