Jump to content

MJay

Forum member
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MJay last won the day on July 25

MJay had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Den haag

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1996

Recent Profile Visitors

598 profile views
 1. Sorry was wel zo handig omdat er ff bij te schrijven, er zaten geen lampjes in die waren er blijkbaar al eruit gehaald door de vorige eigenaar... Heel apart, maar goed uit eindelijk de lampjes erin gedaan en hij deed het gelukig, wat mij wel opmerkte dat het lampje bij de brandstof meter soms uitvalt en later weer ineens aan gaat als ik hem start.. En idee waar ik naar moet kijken???
 2. Thanks hier heb ik wat aan ik ga maar gauw aan de slag ermee
 3. Jeep grand cherokee 1996 zj 5.2. Heeft meschien iemand enig idee wat voor lampje erin gaat mijn knipperlicht verlichting zowel links als rechts doet het niet buiten gaan ze wel netjes af en je hoord hem ook alleen zie ik het op me dashboard.
 4. Ik heb het zelfde probleem mijn oliedruk is denk ik wat aan de lage kant net onder de 3 meestal maar na een ander half uur rijden zakt het dan schommelt het tussen de 2 en 3. Heb je het kunnen oplossen??
 5. Is dat zelf makelijk te checken of moet ik dat door een garage beter na laten kijken??
 6. Pff hoop dat iets met de Electronica te maken heeft...
 7. Ik zal het gaan opmeten kijken wat hij aangeeft dankjewel, en over die oliedruk wat zou het kunnen zijn?? Toen ik de auto gekocht had 8 maanden geleden heb ik een mee gemaakt dat de oliedruk helemaal weg was gevallen en tikte te motor heel erg, ik ging toen gas geven en hoorde een tik geluid en ineens was de druk terug en klinkte hij ook weer normaal daarna heb ik dat niet meer gehad, nu alleen dat het redelijk laag is.
 8. De stroom meter. Maar betwijfel of het daarmee te maken zou kunnen hebben??
 9. Ik heb de sensor al vervangen vorige maand heb een keer mee gemaakt dat mijn oliedruk op 0 terecht kwam na een uur rijden op de snelweg en een keer op de binnenwegen daarna geen last meer van gehad alleen dat hij aan de lage kant is. Welke bedrading zou ik moeten controleren?? Want nu je het zegt zie ik dat de laaste 2 maanden mij accu meter ook niet meer netjes in het midden staat maar een streepje er voor. Er zit geen sludge in de olie kanaal olie en kvs verlies ik ook niet.
 10. Hoi ik zie dat deze topic oud is maar ik heb het zelfde probleem wat was het??
 11. Tussen de 2 en de 3 schommelt hij na ander half uur rijden op de snel weg daarvoor staat hij net iets voor 3 en bij starten net iets over de 3 normaal???
 12. Ja ik zie het, ben er zelf helaas niet zo handig mee vandaar dat ik hulp zoekt er voor haha.
 13. Me hemel laat los super vervelend gezicht, weet iemand een adres waar ik dat kan laten maken. ??? Of iemand die het kan maken eventueel. En wat zou het kosten ongeveer.
 14. Hoi ik heb een vraag, wat is nou een normale oliedruk, mijn jeep grand cherokee zj 1996 geeft aan in de stad tussen de 2.5 3.0 psi aan en op snel het zelfde is dat normaal??? Af en toe schommelt het een beetje mijn olie sensor is ook pas vervangen.
×
×
 • Create New...