Jump to content

MJay

Forum member
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MJay last won the day on July 25 2019

MJay had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Den haag

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1996

Recent Profile Visitors

882 profile views
 1. Weet of heeft iemand toevalig een sidebar set voor de jeep gc zj 1996??
 2. Ik ga het indd ff controleren. Heb er trouwens een filmpje bij geplaats.
 3. Heb gedaan enig idee wat het kan zijn?? Bij de 2e Foto waar je tussen in kan kijken het komt daar ergens vandaan
 4. Hoi daar ben ik weer😅, vanmorgen zag ik helaas wat oliedruppels liggen onder me auto weet iemand meschien wat het eventueel zou kunnen zijn??, het lek vlak bij me olie filter heb ik het vermoeden. Het gaat om een zj 5.2 1996.
 5. Hoi, Heeft iemand toevalig een tussenbak np242?? Wel een goed werkende tussenbak?? Of waar ik het eventueel van kopen.
 6. Hoi, ik ben opzoek naar een np242 tussenbak voor mijn jeep grand cherokee zj 5.2 1996 heeft iemand toevalig wat liggen???
 7. Ik heb helaas het zelfde soor probleem, als ik de motor laat opwarmen blijft mijn kachel aantal minuten warm. Tijdens het rijden hoor ik rechts een tik geluid in me dashboard, een aantal keren hoor ik het. Daarna komt er alleen koude lucht door heen.
 8. Ik heb een vraag mijn jeep grand cherokee zj 1996 5.2 v8 heeft maar een afstandbediening, ik heb hier en daar wat over zitten lezen het is mij alleen nog niet echt bepaald duidelijk... is het mogelijk voor deze jeep een 2e Afstandsbediening en zo ja kan ik dat zelf doen of moet het naar een dealer??? En wat zou het kunnen kosten.
 9. Sorry was wel zo handig omdat er ff bij te schrijven, er zaten geen lampjes in die waren er blijkbaar al eruit gehaald door de vorige eigenaar... Heel apart, maar goed uit eindelijk de lampjes erin gedaan en hij deed het gelukig, wat mij wel opmerkte dat het lampje bij de brandstof meter soms uitvalt en later weer ineens aan gaat als ik hem start.. En idee waar ik naar moet kijken???
 10. Thanks hier heb ik wat aan ik ga maar gauw aan de slag ermee
 11. Jeep grand cherokee 1996 zj 5.2. Heeft meschien iemand enig idee wat voor lampje erin gaat mijn knipperlicht verlichting zowel links als rechts doet het niet buiten gaan ze wel netjes af en je hoord hem ook alleen zie ik het op me dashboard.
 12. Ik heb het zelfde probleem mijn oliedruk is denk ik wat aan de lage kant net onder de 3 meestal maar na een ander half uur rijden zakt het dan schommelt het tussen de 2 en 3. Heb je het kunnen oplossen??
 13. Is dat zelf makelijk te checken of moet ik dat door een garage beter na laten kijken??
×
×
 • Create New...