Jump to content

MJay

Forum member
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MJay last won the day on July 25 2019

MJay had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Den haag

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1996

Recent Profile Visitors

749 profile views
 1. Hoi, Heeft iemand toevalig een tussenbak np242?? Wel een goed werkende tussenbak?? Of waar ik het eventueel van kopen.
 2. Hoi, ik ben opzoek naar een np242 tussenbak voor mijn jeep grand cherokee zj 5.2 1996 heeft iemand toevalig wat liggen???
 3. Ik heb helaas het zelfde soor probleem, als ik de motor laat opwarmen blijft mijn kachel aantal minuten warm. Tijdens het rijden hoor ik rechts een tik geluid in me dashboard, een aantal keren hoor ik het. Daarna komt er alleen koude lucht door heen.
 4. Ik heb een vraag mijn jeep grand cherokee zj 1996 5.2 v8 heeft maar een afstandbediening, ik heb hier en daar wat over zitten lezen het is mij alleen nog niet echt bepaald duidelijk... is het mogelijk voor deze jeep een 2e Afstandsbediening en zo ja kan ik dat zelf doen of moet het naar een dealer??? En wat zou het kunnen kosten.
 5. Sorry was wel zo handig omdat er ff bij te schrijven, er zaten geen lampjes in die waren er blijkbaar al eruit gehaald door de vorige eigenaar... Heel apart, maar goed uit eindelijk de lampjes erin gedaan en hij deed het gelukig, wat mij wel opmerkte dat het lampje bij de brandstof meter soms uitvalt en later weer ineens aan gaat als ik hem start.. En idee waar ik naar moet kijken???
 6. Thanks hier heb ik wat aan ik ga maar gauw aan de slag ermee
 7. Jeep grand cherokee 1996 zj 5.2. Heeft meschien iemand enig idee wat voor lampje erin gaat mijn knipperlicht verlichting zowel links als rechts doet het niet buiten gaan ze wel netjes af en je hoord hem ook alleen zie ik het op me dashboard.
 8. Ik heb het zelfde probleem mijn oliedruk is denk ik wat aan de lage kant net onder de 3 meestal maar na een ander half uur rijden zakt het dan schommelt het tussen de 2 en 3. Heb je het kunnen oplossen??
 9. Is dat zelf makelijk te checken of moet ik dat door een garage beter na laten kijken??
 10. Pff hoop dat iets met de Electronica te maken heeft...
 11. Ik zal het gaan opmeten kijken wat hij aangeeft dankjewel, en over die oliedruk wat zou het kunnen zijn?? Toen ik de auto gekocht had 8 maanden geleden heb ik een mee gemaakt dat de oliedruk helemaal weg was gevallen en tikte te motor heel erg, ik ging toen gas geven en hoorde een tik geluid en ineens was de druk terug en klinkte hij ook weer normaal daarna heb ik dat niet meer gehad, nu alleen dat het redelijk laag is.
 12. De stroom meter. Maar betwijfel of het daarmee te maken zou kunnen hebben??
 13. Ik heb de sensor al vervangen vorige maand heb een keer mee gemaakt dat mijn oliedruk op 0 terecht kwam na een uur rijden op de snelweg en een keer op de binnenwegen daarna geen last meer van gehad alleen dat hij aan de lage kant is. Welke bedrading zou ik moeten controleren?? Want nu je het zegt zie ik dat de laaste 2 maanden mij accu meter ook niet meer netjes in het midden staat maar een streepje er voor. Er zit geen sludge in de olie kanaal olie en kvs verlies ik ook niet.
 14. Hoi ik zie dat deze topic oud is maar ik heb het zelfde probleem wat was het??
×
×
 • Create New...