Jump to content

MJay

Forum member
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MJay last won the day on July 25 2019

MJay had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Den haag

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1996

Recent Profile Visitors

1989 profile views

MJay's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Oke dat is duidelijk, dankjewel voor de goeie tips en duidelijkheid.
 2. ik leg het ook helemaal verkeerd uit sorry, bedoelde eigenlijk dus op ebay heb ik een setje gezien van een flowmaster 44 met een eind pipe van 2.5in, wat ik dus niet weet wat voor formaat moet de sierstuk zijn??. De kolak 3" merk je ook dus vermogen verschil?? Is de kolak 3" ook wel echt een aanrader zoals jij het zelf heb ervaren??. Wat heeft het jou uberhaupt ongeveer gekost allemaal??
 3. Die forum had ik inderdaad gelezen de 35113 sierstuk is indd voor de kolak systeem. Maar vroeg me eigenlijk dus af of er een sierstuk is die op de flowmaster 44 zou passen.
 4. Dankjewel voor je reactie, ja dat klopt ik heb de kolak forums al gelezen, kon daar alleen niet echt uit halen wat ze er nou van vinden en of je überhaupt wat merkt van de extra vermogen... wel kon ik er uit halen dat een FM 44 toch wat mooier klinkt. Heb jij toevalig ook een idee of er een sierstuk is die op de FM44 zou kunnen passen??.
 5. Het gaat trouwens om een kolak 3" wat dikkere buizen dan het orginele met een 50 serie suv
 6. hoi, ik wil onder mijn jeep gc 5.2 1996 een diepere hardere v8 sound. Maar ik zit dus te twijfelen tussen de kolak 3' systeem met headers of een masterflow 44. Blijkt dat een MF 44 nog beter klinkt dan de kolak 3' enigste waar ik een beetje over twijfeld is dat er gezegt word dat het originele uitlaat systeem last heeft van slechte bochten en geplette gebieden voor in de Y buis iemand een tip of idee hier over?.
 7. Weet of heeft iemand toevalig een sidebar set voor de jeep gc zj 1996??
 8. Ik ga het indd ff controleren. Heb er trouwens een filmpje bij geplaats.
 9. Heb gedaan enig idee wat het kan zijn?? Bij de 2e Foto waar je tussen in kan kijken het komt daar ergens vandaan
 10. Hoi daar ben ik weer😅, vanmorgen zag ik helaas wat oliedruppels liggen onder me auto weet iemand meschien wat het eventueel zou kunnen zijn??, het lek vlak bij me olie filter heb ik het vermoeden. Het gaat om een zj 5.2 1996.
 11. Hoi, Heeft iemand toevalig een tussenbak np242?? Wel een goed werkende tussenbak?? Of waar ik het eventueel van kopen.
 12. Hoi, ik ben opzoek naar een np242 tussenbak voor mijn jeep grand cherokee zj 5.2 1996 heeft iemand toevalig wat liggen???
 13. Ik heb helaas het zelfde soor probleem, als ik de motor laat opwarmen blijft mijn kachel aantal minuten warm. Tijdens het rijden hoor ik rechts een tik geluid in me dashboard, een aantal keren hoor ik het. Daarna komt er alleen koude lucht door heen.
 14. Ik heb een vraag mijn jeep grand cherokee zj 1996 5.2 v8 heeft maar een afstandbediening, ik heb hier en daar wat over zitten lezen het is mij alleen nog niet echt bepaald duidelijk... is het mogelijk voor deze jeep een 2e Afstandsbediening en zo ja kan ik dat zelf doen of moet het naar een dealer??? En wat zou het kunnen kosten.
×
×
 • Create New...