Jump to content

MJay

Forum member
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Den haag

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1996

Recent Profile Visitors

253 profile views
 1. Is deze probleem opgelost want ik zit nu met het zelfde probleem alleen is het dan een bezine motor jeep grand cherokee zj 5.2 1996.
 2. Hoi, sinds tweedagen zie ik mijn oliedruk erg schommelen. Als ik ik hem net start staat hij netjes op 3, als de motor goed warm is zakt hij naar 2 en half als ik meer gas geeft zakt hij kort naar 0 en klimt het langzaam weer om hoog, Als ik op de zelfde snelheid blijft rijden staat hij op 2 of iets ietjes hoger. Iemand enig idee wat dat kan zijn???
 3. Dat is waar ik wil die bullbar wel kopen op carid.com maar is het wel betrouwbaar??
 4. Ik had deze gezien indd maar er komen hoge kosten bij hoorde ik, dan kom ik rond de 690 euro.
 5. Iemand enig idee of deze bullbar afkomstig is van een jeep zj de eigenaar weet het zelf niet. Ik ben er wel opzoek naar en is zeer moeilijk te vinden
 6. En is dit probleem opgelost?? Heb namelijk het zelfde alleen weet ik van mijn jeep wel dat de visco stuk is
 7. Ik heb het zelfde probleem met mijn zj.. Ben er ook mee bezig op dit moment
 8. Ik heb jou jeep ook zien staan gister bij de sportschool jij heb zeker wel 3,5?? Heb nog niet zoveel foto's van gemaakt.
 9. Hoi, ik heb een vraag ik heb sinds twee maanden een jeep grand cherokee 5.2 v8 1996. Hij had wel een lekkende automaat bak dat is ondertussen opgelost de keringen zijn vervangen onderstel van de auto is zowat nieuw, alleen sinds pas hoor ik als de auto goed warm is dat er een bonk geluid links onder bestuurders kant is, het gekke is als ik hem ff in ze achteruit zet en dan weer in ze drive is het geluid ff weer weg... Wat kan dat zijn??? Sorry als ik iets vergeten bent is me eerste keer hier op een forum en ben niet zo ervaren met jeeps. En heb gelijk nog een vraag wat kost het om de jeep 3.5' te verhogen??
×