Jump to content

stephan

Forum member
 • Content count

  190
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

stephan last won the day on August 8 2017

stephan had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1979

Recent Profile Visitors

1825 profile views
 1. stephan

  Motor blokken gezocht!!!

  Zie mijn eerdere reactie.. wel apk punt dus.
 2. stephan

  Motor blokken gezocht!!!

  Nee hoor de cilinders moeten worden geteld en overeen komen met raadpleeg scherm. Dus als je een v8 plaatst moet je omkeuren..
 3. Toch maar even terug beredeneren of je alles wel juist gemonteerd hebt zou ik doen(koppelomvormer, flexplaat etc). Pas als je daar zeker van bent de rest uit sluiten.
 4. Verstuiver tikt altijd als je met schroevendraaier luistert. Als deze lekt op brandplaatje merk en ruik je het direct. Kan me niet voorstellen dat je dit geluid niet onder de kap kunt horen eigenlijk.
 5. Koud of warm nog van invloed? Is het bij net na de motor aanslaat nog erger? Ik zou toch ook maar even aan de onderzijde vd motor luisteren. Stinkt niet naar diesel? Klinkt als lekke verstuiver, of drijfstang lager.
 6. stephan

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  Klopt.. schuursponsje met dasty werkt perfect. Kost je wederom 60 tientjes..
 7. stephan

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  Heb je ook een nieuwe nokkenas geplaats omdat je een half uur onbelast hebt staan draaien? Zal vast in het boek gestaan hebben anders doe je het niet. Ik zelf doe dat nooit tenzij je nokkenas vv is. Koelsysteem ontluchten en 1x warm rijden en vervolgens volledig af laten koelen om alles te laten 'zetten'.
 8. stephan

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  Vervelend na al dat werk. Ik persoonlijk zou alvorens te gaan demonteren eerst nog een cilinder lektest uitvoeren. Kan al een richting geven waarin je moet zoeken..
 9. stephan

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  Moeilijk te zien maar volgens mij is jouw dynamo poelie niet voor 6pk riem.. tel de ribs is van alle poelie's zou ik zeggen.
 10. stephan

  Resurrection of the Mohawk...

  Deze adapters werken erg goed. Wel de zekering die je eruit haalt op de juiste verbinding in de adapter terug plaatsen. Je wilt een circuit maken dus je hebt een maak relais nodig van bv hella.
 11. stephan

  uppers Wrangler YJ zwart (bestop)

  Ruim 2jr geleden, nog steeds te koop? Gr Stephan
 12. stephan

  Soft top los tijdens het rijden

  Ja doek eraf en buizen neer klappen. Eerst spanning van de buizen af en dan doek verwijderen, vervolgens buizen neerleggen.
 13. Volgens mij ook
 14. Nee dat komt niet door uv tracer. Het is corrosie van het aluminium vd condensor. Dit betekend niet meteen het einde. Meestal gaan condensor eerst lekken op de lamellen.
 15. stephan

  33x12.5x15 mud terrain

  Banden zijn verkocht. Slotje graag.
×