Jump to content

stephan

Forum member
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

stephan last won the day on August 8 2017

stephan had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1979

Recent Profile Visitors

2247 profile views
 1. Inmiddels voorzien, slotje graag.
 2. Je hebt een 4.2 6cil denk ik. Geen v6. Dat is erg snel na aankoop. Ben benieuwd wat er stuk is wat met de proefrit niet merkbaar was.
 3. Hoi Steven, die creme kleurige in een witte cj bedoel je? Die was met 2 min verkocht.. ik reageerde op de 3e min. Bedankt
 4. Omdat ik wederom gezinsuitbreiding krijg ben ik op zoek naar een 60/40 (2/3, 1/3) voor bank zoals geleverd in vroege cj5 en cj6 modellen. Bij deze banken kun je de passagiers zijde opklappen om de achterbank te bereiken. Mocht je iets hebben of weet je iemand, dan hoor ik het graag. Gr Stephan.
 5. Frisse atf is meestal helder rood. Ook even peilen in N met draaiende motor. Hij is aardig nat idd. Als dat op je uitlaat komt gaat het flink stinken.
 6. Het is altijd raadzaam om een koeler te plaatsen voor je automaat. Zeker wanneer je geregeld een zware last trekt. Je wilt niet dat je bak zo heet wordt dat je olie verbrand. Dat geldt niet alleen voor jeep. Als je een peilstok hebt kun je de olie wellicht beoordelen of daar je geur vandaan komt. En als die bij de beurt niet vervangen is zal ik het alsnog doen. Als de olie zwart of donker is weet je genoeg.
 7. Dat zou mooi zijn, laat ik nou net een 5 pers jeep binnenkort nodig zijn.. Als die al komt is die onbetaalbaar voor mij wellicht
 8. Een jeep en problemen... Op het Honda forum kennen ze dat niet. Welkom en veel plezier met de jeep.
 9. Hallo Yeti, ik deelde de link van mp voor michelhaan. Ik ben niet op zoek naar een andere cj.. je kunt de jouwe bv bij te koop plaatsen op dit forum.
 10. Ik bedoel niet je gasklep zelf maar je iac klep. Die zit aan je gasklephuis bevestigd. Deze regelt het toerental.
 11. Ik denk dat je gelijk hebt.
 12. Een mahindra. Jeep immitatie uit india.
 13. Loopt de motor wel met verhoogd toerental stationair als hij koud is? Zo niet is er wellicht iets mis met de klep..
 14. Jeep CJ7 1983 Zwart € 19.500,00 http://link.marktplaats.nl/m1563465609?utm_source=android_social&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons Geen aut, wel v8. Ook familybar, dat is veiliger vervoeren van je kids. Die heb ik ook en maakt het mogelijk om kinderstoelen met 3 punt gordels vast te zetten. Gr Stephan
 15. stephan

  Tube Seals

  Volgens mij wel ervanuit gaande dat je een dana 30 hebt. Alloy usa tube seals (j10817) bijvoorbeeld.
×
×
 • Create New...