Spring naar bijdragen

stephan

Forum member
 • Aantal bijdragen

  128
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

stephan last won the day on August 8

stephan had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Over stephan

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1979

Recente profielbezoeken

914 profielweergaven
 1. Rembekragtiger cj

  Hoi Herman. Ik ga binnenkort kijken bij een bekrachtiger van een zj. Deze moet ook op een cj komen. Bedankt voor de info ik hou het in de gaten. Heeft die van een xj ook de verdeler naast de cilinder?
 2. Stank uit de kachel

  Koelvloeistof ruikt vaak zoet zoals Siert al aangeeft. Vaak heb je dan ook last van vettige ramen omdat het neerslaat op je ruiten als de motor heet is. Kan ook zijn dat je verdamper last van schimmel heeft. Deze kun je reinigen met een sonde en verdamper reiniger door rechtstreeks op de verdamper te spuiten. Moet deze wel bereikbaar zijn door een opening in je kachelhuis, anders zou je er een gaatje in kunnen boren.
 3. Rembekragtiger cj

  Bedankt Herman, heb inmiddels begrepen dat die van een ZJ ook aardig moet passen. Denk dat ik die ga proberen.
 4. Rembekragtiger cj

  Bedankt voor je info, de verdeler op de chassisbalk links vervalt met deze booster neem ik aan? Ik heb ook schijven achter zitten.
 5. Rembekragtiger cj

  Wie heeft er bij een cj de rembooster wel eens vervangen voor een groter en sterker exemplaar? Welke booster heb je hiervoor gebruikt en was het remresultaat beter na die tijd? Zou willen dat die van mij wat meer vertraagd. Alvast bedankt gr Stephan
 6. Maxiscan ms609 leest eobd en abs codes. Wordt veel gebruikt voor de test bij APK. geen idee hoe hij omgaat met abs codes specefiek voor xj.
 7. Inmiddels TE VEEL radiateuren vervangen

  Je zou even kunnen voelen hoe hard de slangen worden en of beide slangen heet worden als de motor op bedrijfs temperatuur is. Als hij openscheurd kan de druk te hoog zijn. Miss opend je dop te laat, deze zou ik vervangen. Welke prijsklasse radiateur gebruik je? Als de dop goed is en hij bouwt druk op zou je een lektest kunnen doen.
 8. Inmiddels TE VEEL radiateuren vervangen

  3x over hetzelfde probleem? 3x over hetzelfde merk geplaats? Wat gaat er stuk? Gescheurd in de behuizing?
 9. Family bar/rolbar

  Thanks Rob, lijkt idd niet te passen..
 10. Family bar/rolbar

  Zijn er jeepers die weten of een familybar van een TJ in een cj7 past? Van een YJ past wel. Het raamframe zal aangepast moeten worden ivm de buizen naar voren. Wil de veiligheid voor de kids vergroten en 3 punts gordels plaatsen. Gr Stephan
 11. Radiateur Cherokee XJ 2000

  Ik heb ze een keer gebeld maar kon mevrouw niet verstaan.. Heb vervolgens op aliexpress een nieuwe gekocht voor nog veel minder en die bevalt prima. Was overigens niet voor xj maar voor cj.
 12. CJ 7 invoer documenten kwijt

  Dus een kenteken erbij krijgen gaat niet meer lukken ? Idiaal voor iemand die wat wil gaan restaureren.. zijn het breedspoor assen? Gr Stephan
 13. Scratch remover

  Flink polijsten. Krassen door laklaag evt invullen met nieuwe lak. Beste met poetsmachine. Steenslag is lastig te verhelpen zonder spuiten.
 14. Asmoer op achterdifferentieel muurvast

  Als je pignonas speling heeft moet je meer vervangen als alleen je keering.. dat vergt wel enige ervaring. Dat zal siert bedoelen met glad ijs denk ik. Als je de moer los hebt moet je je diff ook opnieuw stellen denk ik ivm verplaatsing pignon as en de spanbus vervangen.
 15. Wrangler YJ 1987

  Mooi! Goede kleur ook
×