stephan

Forum member
 • Aantal bijdragen

  115
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Over stephan

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7

Recente profielbezoeken

710 profielweergaven
 1. Als je pignonas speling heeft moet je meer vervangen als alleen je keering.. dat vergt wel enige ervaring. Dat zal siert bedoelen met glad ijs denk ik. Als je de moer los hebt moet je je diff ook opnieuw stellen denk ik ivm verplaatsing pignon as en de spanbus vervangen.
 2. Mooi! Goede kleur ook
 3. Daar is iemand creatief geweest..
 4. Ik ook. Deze oogt nog breder als van een tj?
 5. Marco heb jij deze inmiddels gemonteerd? Zag ze ook te koop staan van cnl voor cj met chevy conversie maar vraag me af hoe de kwaliteit is aangezien ze niet duur zijn.. Of iemand anders ervaringen hiermee? Gr stephan
 6. Ik denk kabelbreuk in de doorvoer thule in je lv portier. Daar beweegt de kabel steeds met open en sluiten van je deur.
 7. Zag een setje staan op mp in Weesp. Moet je wel bij hem willen kopen..
 8. Ik weet niet zeker of die rubbers los te verkrijgen zijn.. volgens mij moet de triangel dan in geheel worden vervangen. Maar kan ik mis hebben..
 9. Leuk klusje.. wel even langs de rdw om 8cil op kenteken te krijgen.
 10. Niet alle chassis nummers zien er zo uit hoor. Jaren 80 werden er door medewerkers ook letters geslagen met slagletters in garages. Heb ik toevallig vorige week bij de hand gehad tijdens steekproef. Dus je hoeft niet altijd een afwijkende auto te hebben als je losse slagletters hebt..
 11. Ik denk dat alles yj is muv chassis nummer..
 12. Zie nu pas dat je een nekaf hebt.. weet niet of bovenstaande dan van toepassing is.
 13. Remlicht schakelaar blijft hangen misschien.. even meten op weerstand
 14. Kan het zijn dat het trillen wat je merkt ook het kortstondig inhouden/acceleren van je motor/ aandijving is? Dit omdat hij het alleen in de lockup doet. Kan zijn dat dit dan door je koppelomvormer wordt veroorzaakt.
 15. Hij trilt toch alleen in de lock up? Of ook bij bepaalde toeren/snelheden? Wielagers kruisjes etc is ook voelbaar zonder dat hij in lockup staat..