Jump to content

87wrangler

Forum member
 • Posts

  11241
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

87wrangler last won the day on May 20 2021

87wrangler had the most liked content!

About 87wrangler

 • Birthday 08/26/1964

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.annerob.nl

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Didam

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Compass
 • Bouwjaar
  2007

Recent Profile Visitors

6427 profile views

87wrangler's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

11

Reputation

 1. Leuk nieuws! En dat model.. Ach.. Jeep zal toch auto's moeten gaan verkopen. Dan kon je wel eigenwijs bijven roepen dat jet "het origineel" bent en ouderwets vormgegeven automobielen in de showroom zetten, maar dan ga je het niet redden. Belangrijkste is dat hij in het terrein de concurentie aankan en op de weg ook goed presteert. Met een moderne vormgeving als bonus voor de moderne Jeep koper.
 2. Nog geen tijd gehad om hier te posten, maar..... Gewoon in 1 keer door de APK!!! Ik had zelf nog wel verwacht dat er ergen een spreekwoordelijk lijk boven zou komen drijven, maar nee... Alles OK!! De eerste open kilometers hebben we gisteren alweer kunnen maken!
 3. Ik doe dat gewoon met commandant.. Ze knappen er mooi van op!
 4. Haha... Ja, dat zijn niet de mooiste velgen onder een YJ.. Maar ik ben er wel blij mee, want ze doen wat ze moeten doen!
 5. Welkom, Henk! Een download link vind ik ook zo snel niet. Hier schijnen ze het boekje wel te verkopen: http://www.rockauto.com/catalog/x,carcode,1185005,parttype,909,a,www.google.com%2BSearch%2Bfor%2BLiterature%2BOwners%2BManual%2BBISHKO Let op: Ik ken dit bedrijf niet.. Dit is puur met google gevonden! Succes!
 6. Van het weekend en vandaag maar eens aan het wassen en poetsen geslagen. De auto werd elk jaar wel een keer of 2 a 3 gewassen, maar toch.. Na een fikse wasbeurt leek het al heel wat, maar eenmaal droog was 'ie toch wat dof... Dus de poetslappen en de cleaner maar gepakt en aan de slag... Stukkie proberen en: :ohmy: Dus dan maar ff doorpakken... De resultaten: :wub: Morgen nog even de ramen goed reinigen en de PVC ruiten in de softtop met commandant goed doorzichtig poetsen. Donderdag schijnt het erg mooi weer te worden, dus maar eens zien of we zonder dak naar de keuring kunnen!!
 7. De eerste mooie voorjaarsdagen hebben we inmiddels achter ons. De Wrangler staat nog op de oprit. Maar, de remmen bleken rondom nog goed gangbaar! De panhardstang is gemonteerd en alles onder de auto is doorgesmeerd. Afspraak voor de APK: Volgende week donderdagochtend. Duimen allemaal!
 8. Nouja, er moet nog wel het e.e.a. gebeuren, maar....
 9. Motorrubbers gaan zeker nog vervangen worden! Ze zijn niet echt stuk, maar "uitgezakt". Gisteren eerst verder gegaan met de opbouw: Verder gegaan met de Jeep. - Voorpijp uitlaat gemonteerd, - Traverse gemonteerd - Stuurhuis gemonteerd en ontlucht (+nieuwe persslang gemonteerd) - Nieuwe stuuras gemonteerd - aandrijfassen gesmeerd Shiny!!! Voordat de traverse onder de auto kon, moest ik eerst nog wat achtergebleven zand van het ding verwijderen Na demontage Voor montage En toen: http://youtu.be/-_v_pttByRo
 10. Hij doet het... Vrijdag heeft de motor nog gelopen!
 11. Tijd om weer eens met de Jeep verder te gaan... Het uitlaatspruitstuk lekte, en dus moest de andere, die er al jaren ligt, maar eens tegen het blok! Bij aanvang. Het luchtfilterhuis is al uitgebouwd, omdat ik al een tijdje geleden de stuuras en het stuurhuis uitgebouwd heb. Allereerst moest onder de auto de verbinding tussen spruitstuk en uitlaat losgenomen worden. Het oude spruitstuk was een soort "spaghetti" ding, en de voorpijp van de uitlaat was
 12. Volgens mij werden er in de YJ ook verschillende typen meters gebruikt. Iets met witte wijzers en oranje wijzers en omgekeerd werken staat me nog bij...
 13. Pittig motorfietsje! 0-100 in 0,2 seconden?
 14. 87wrangler

  Gespot!

  Gespot op Radio 2, gisterenmorgen: Een Jeeprijdende Bakkende (oliebollen)Bakker uit Amersfoort, die in actie komt voor de Filipijnen en ook andere bakkers in het land oproept hetzelfde te doen! Strakke actie Evert! (En leuk om je stem uit de radio te horen komen!)
 15. De trackbar ligt inmiddels in de garage! Maar naar een slang en een stuuras wordt nog gezocht.. Ik hoop dat er nog iemand wat heeft liggen, anders moet ik het spaarvarken toch maar stukslaan en nieuw spul bestellen..
×
×
 • Create New...