michel1972

Lifetime Members
 • Aantal bijdragen

  5 288
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  57

michel1972 last won the day on April 11

michel1972 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

130 Excellent

Over michel1972

 • Rang
  Why So Serious

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  N.v.t.
 1. Netjes. Waarom geen grijs kenteken gekocht met die chiwawa. Mijn chiwawa past niet in de kofferruimte van de Liberty.
 2. Als je het kan missen en je vindt het de moeite waard moet je het doen maar zekerheden heb je nooit met een wagen met 4 ton op de teller. Voor hetzelfde is die straks opgeknapt en weer spik en span en lopen de maandelijkse kosten de pan uit. Verkopen is dan altijd een optie maar voor jeeps met 4 ton op de teller hoe mooi ze ook zijn, wordt over het algemeen niet veel geld aan uitgegeven door de huidige markt van particulieren en autobedrijven.
 3. Assen passen zo onder een CJ of moet er een axle width conversie plaatsvinden om ze te plaatsen met bladveren?
 4. Goedendag, Wat hebben jullie er allemaal aan opgeknapt zowel uiterlijk als technisch?
 5. Welkom hier. Gaat die Chiwawa wel zomaar de jeep inspringen?
 6. Frank, Staat nu ook soortgelijk project te koop op marktplaats.
 7. Iemand een SRT nodig voor minder als 10000 euro https://www.2dehands.be/autos/jeep/grand-cherokee/jeep-grand-cherokee-6-1-hemi-363979420.html
 8. http://www.off-road.com/blog/2017/08/02/why-is-the-hellcat-powered-jeep-wrangler-trailcat-prowling-the-streets/?utm_medium=email&utm_campaign=Pirate4x4.com_sold&utm_source=Pirate4x4.com20170811
 9. Ik heb wel wat liggen in natura wat ik kan aanbieden met overwaarde maar dan krijg ik er eigenlijk maar een schijntje voor terug. Wie weet is het iets voor diegene die wat in natura kwijt wil die wat minder waarde vertegenwoordigt in natura. Sorry ELS https://www.marktplaats.nl/a/auto-s/jeep/m1180589914-jeep-cj-5-v8-uniek-met-stalen-deuren-cj-5-oldtimer.html?c=efb2ef4dc323389c4f92ed10afa33e3a&previousPage=lr&pos=8 Te koop t/m eind augustus De prijs is een vaste prijs Wat ook mogelijk is... een contante betaling van €9000,- met daarbij iets aangeboden in natura met een goede waarde. Jeep CJ 5 1981 op kenteken V8 5 liter Chevrolet moter Stuurbekrachtiging Rembekrachtiging Dubbele uitlaat Nieuwe Best Top softtop Aanpassing stoelverstelling (meer beenruimte) Tiltstuur Nieuw kwaliteits tapijt Rvs voorbumper + bullbar Rvs achterbumper Rvs accessoires Div. led-verlichting rondom Nieuw gespoten Nieuwe radio met Bluetooth Stoelbekleding + bank als nieuw Apk gekeurd bij RDW UNIEK.... enige met stalen deuren Uiteraard zitten ook de stoffen Best Top deuren erbij Fijne dag! Met vriendelijke groetjes, Els
 10. Is dit gemeten op de wielen of krukas? Met hoeveel aandrijfverlies rekenen hun? Zit het aandrijfverlies in je 173 pk en 343nm koppel al verwerkt?
 11. Hier een reactie uit Rusland voor dana 44 assen. Доброго времени, Мишель. Делаем под заказ, срок 2-3 месяца, оплата по счёт договору, можно тремя платежами, гарантия. Стоимость комплекта колёсных редукторов, на два штатных моста дана = 210000р. Доставка за счёт клиента.
 12. Het is niet al te moeilijk om je YJ, TJ of JK als grijs kenteken voertuig in te richten zoals Siert dat heeft gedaan. Over het uiterlijk onthoud ik mij van elke vorm van commentaar maar financieel gezien is het een aantrekkelijke oplossing.
 13. Heb je dan ook die uitbouw weer achter de jeep zitten? Ik zag op het internet gewoon diezelfde TJ grijs kenteken staan zonder die uitbouw. Dus gewoon een originele TJ. Pas geleden stond ook een YJ te koop als origineel grijs kenteken zonder die uitbouw.
 14. Ben benieuwd Frank. Hou ons op de hoogte over het verloop. Succes
 15. Ik ook