Jump to content

michel1972

Lifetime Members
 • Posts

  6163
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  70

michel1972 last won the day on February 5 2022

michel1972 had the most liked content!

About michel1972

 • Birthday 03/01/1972

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  (Nog)Geen Jeep
 • Bouwjaar
  N.v.t.

Recent Profile Visitors

20591 profile views

michel1972's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

146

Reputation

 1. Roetfilter Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD V6 24V 4x2 - FD1060Q (onderdelenlijn.nl) Roetfilter voor Jeep Grand Cherokee wk2 | prijs bij AUTODOC Jeep Grand Cherokee wk2 Roetfilter aan een goede prijs (autoonderdelen24.be)
 2. https://www.autoweek.nl/autonieuws/artikel/tot-70-procent-g3-afschaffing-raakt-lichte-autos-het-hardst/
 3. Is deze tekst nog actueel 😉🙃 Bij de aangeboden artikelen moet een vraagprijs staan, we zijn geen veilingsite.
 4. Mocht je hem kopen laat euvel brandstoftank verhelpen dan eventueel. Deze melding staat nog open bij de RDW zijnde niet afgehandeld.
 5. Dank je Ab, Remklauwen van Golf 3 of 2 model? Handrem hydraulisch via de stalen remleidingen. Bracket zelf maken dus of zijn die ergens kant en klaar te koop?
 6. Goedendag, Ik heb een 5 bouts AMC 20 achteras. Weet iemand een oplossing om deze om te bouwen naar schijven achter? Er zijn complete kits te koop maar er moet toch een makkelijkere en goedkopere manier zijn lijkt mij. Heeft iemand idee, suggestie of iets liggen? Mvg
 7. En nog effe voor 2025 je nieuwe jeep op grijs kenteken kopen. Was in 2022 al besproken maar in 2023 nogmaals herhaald in de stukken prinsjesdag. Grijskentekenregeling bpm voor ondernemers stopt Bestelauto kopen? Ook ondernemers moeten vanaf 2025 belasting (bpm) daarover betalen. De bpm wordt dan ook gebaseerd op de CO2-uitstoot van de bestelauto. Deze maatregel was al in het Belastingplan van vorig jaar aangenomen en is dus op zich niet nieuw. Het is uiteraard wel goed om met deze komende afschaffing rekening te houden.
 8. In het verleden zou je jeep van 1989 ook nog oldtimer kunnen worden na 40 jaar. Dat is dus niet definitief niet meer mogelijk in de toekomst. Elke auto van na 1988 kan dus geen oldtimer meer worden met dito MRB voordelen.
 9. Niet helemaal waar want staat in belastingplan 2023 en levert 100 miljoen op. Dus iets zal er toch anders zijn in de kleine lettertjes.....
 10. Oldtimervrijstelling beperkt Rijd je in een oldtimer auto, dan kun je gebruik maken van een vrijstelling van de motorrijtuigenbelasting wanneer de oldtimer 40 jaar of ouder is. Deze leeftijdsgrens was vroeger lager, dus voor een aantal auto’s geldt een overgangsregeling. Per 1 januari 2028 bereiken de auto’s uit de overgangsregeling de leeftijd van 40 jaar. De regering wil de oldtimervrijstelling per die datum versoberen. In de praktijk betekent dit dat je deze vrijstelling dan alleen nog maar mag gebruiken voor auto’s met een datum eerste toelating van voor 1 januari 1988.
 11. Nee Effe goed kijken op MP of de onderdelenlijn. Mvg
 12. Dames en heren, Hij staat weer te koop. ≥ Jeep wrangler yj 4.0 — Jeep — Marktplaats Heb vragen gekregen of de jeep weer origineel te maken is door alle dikke spullen te vervangen door origineel spul. Dat is mogelijk maar gaat niet zomaar zonder slag of stoot.
 13. Je kan er nooit 100% vanuit gaan maar vaak hebben de bedrijven de gehele auto liggen en dus ook vaak de km teller die in die auto zat. Wil je zekerheid moet je huidige blok reviseren of een gebruikt blok reviseren alleen kost dat duizenden euro’s. Daar kan je meerdere gebruikte blokken voor kopen.
 14. Zoals Ab zei kan je zelf wat testen om te zien of het blok de moeite waard is maar als je het voor een nette prijs koopt kan je ook gewoon het risico nemen. Het blijft 2e hands uiteindelijk waarbij de kans aanwezig is dat je probleemloos nog 2 ton rijdt of na 25.000 km weer stil staat en zoveel LO blokken worden niet aangeboden. Geschiedenis van een blok is niet alles zolang het niet aantoonbaar is. Van horen en zeggen heeft niet iedereen windeieren gelegd.
×
×
 • Create New...