Jump to content

michel1972

Lifetime Members
 • Content count

  5496
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

michel1972 last won the day on January 6

michel1972 had the most liked content!

Community Reputation

136 Excellent

About michel1972

 • Rank
  Why So Serious

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  N.v.t.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. michel1972

  Onderhoudskosten Jeep XJ

  Als je alles zelf kan doen dan blijf je er wel onder maar helaas hebben velen niet die mogelijkheden en zoals Masis al aangeeft kan het snel gaan met de kosten. Vergeet ook niet dat jeeps onderhoud vergen. Ze gaan wel eens kapot en moeten dan gerepareerd worden. Elke 15000 km heeft een XJ een beurt nodig als ik het me goed herinner en laat je het uitbesteden aan een garage dan kost een monteur al gauw 45 euro ex btw per uur en dat kan oplopen tot 70 a 75 euro ex btw per uur.
 2. michel1972

  motorkapscharnieren

  www.jeepparts.nl 4offroad.nl summitracing.com quadratec.com shop.asp-eberle.com Lobbyen kan lonen als je onderdelen zoekt. Dan is de 1 goedkoper en dan weer de ander. Het zijn net supermarkten met hun eigen prijzenoorlog.
 3. Mijn vader heeft het hier laten doen. https://leerinbouw.nl/contact/ Ik zou het niet weten wat het zou kosten bij jou straks maar het zou mij verbazen als alles voor minder dan 3000 euro wordt gedaan als je gebruik gaat maken van leer en stof.
 4. michel1972

  m170 / CJ6

  Hier in Nederland is niet zo veel voorradig voor de M170/CJ6. Ze zijn er wel maar die willen er vaak niet vanaf tenzij er goed betaald wordt. Probeer het eens bij www.jeepspares.de Is ook niet goedkoop maar heeft wel mogelijkheden zowel nieuw als gebruikt.
 5. michel1972

  Te koop jeep wrangler 1991

  Dat klopt dat staat op de site maar waarom doen de verkopers dat dan niet als het zo makkelijk is. Iedereen weet toch wel dat veel mensen niet door zaken heen kijken en uiteindelijk dient gemak de mens. Dus waarom een jeep kopen zonder Nederlands kenteken voor 14K terwijl ze er ook staan met Nederlands kenteken voor hetzelfde of minder. Dat scheelt potentiele klanten als verkopende partij.
 6. michel1972

  Te koop jeep wrangler 1991

  Zal wel te maken hebben met een hoge aanschafprijs, nette verkoopprijs en weinig marge overhouden 😎
 7. michel1972

  Te koop jeep wrangler 1991

  Er geldt toch vast een forumprijs die op zijn minst gelijk is of lager is dan de 13950 euro die je vraagt op marktplaats.
 8. michel1972

  dana300 tussenbak

  Je hebt een PB Kenzo. Groet Michel
 9. michel1972

  breedspoor assen met velgen en 35 inch MT banden

  Klopt zijn dana 44 assen van een wagoneer als ik het goed heb. Achteras heeft diff uit het midden staan ( Quadratrac )
 10. michel1972

  set velgen banden voor rdw keuring

  XJ steek is hetzelfde als YJ en TJ steek en werkt ook niet bij een CJ. Let ook op de backspace van de velgen. Iemand kan wel een setje hebben liggen maar als de backspace niet goed is steken de velgen straks teveel uit met de banden en heb je er ook niks aan bij de RDW.
 11. Loopt dat niet aan tijdens het terreinrijden op een standaard JK? Is bijna 33 inch omgerekend.
 12. https://www.extremeterrain.com/choosing-the-best-tire.html Voor op de openbare weg kan je makkelijk grotere banden plaatsen in de maat 31 of 32 inch maar als je het terrein in gaat om af en toe te blubberen kan het zomaar zijn dat je mooiere grotere band ineens bij het flexen in je fender of scherm gaat happen omdat je jeep te laag op zijn wielen staat.
 13. Te koop aangeboden voor een cj7. Nieuwe Aluminium corner guards voor bestuurders en bijrijderskant jeep CJ7 met opening tank en verlichting inclusief bevestigings materiaal. Corner guard weegt 5.2kg per stuk. Heel wat anders als de stalen versies die veel meer wegen. Prijs 350 euro
 14. Moeilijk te zeggen zo zonder foto. De CJ5 is geliefd maar niet zoals een CJ7 bijvoorbeeld. Prijs is dus meer gebaseerd op wat een liefhebeer ervoor geeft en hoe de staat is. Is natuurlijk ook seizoen gebonden. Voorjaar komt eraan en de prijzen stijgen weer. Chassisnummer zit op plek volgens kenteken. Kan wel eens verdwenen zijn nadat een jeep gerestaureerd is.
 15. michel1972

  Wrangler YJ 1994 / 1995(1996)

  Met een mailadres en telefoonnummer kan je al genoeg maar dan zouden we niks meer doen. Ga in ieder geval maar uit van de goedheid van de mens. Hoop voor je dat hij over de brug komt. Als je gaat kijken en je wordt het eens over de prijs. Laat hem dan wel ergens goed nakijken. Je betaald meer als genoeg voor deze jeep. Hou dan ook nog een beetje geld over om hem ergens goed na te lopen. Je weet wat ze zeggen he. NIET ALLES WAT BLINKT IS GOUD!
×