Spring naar bijdragen

michel1972

Lifetime Members
 • Aantal bijdragen

  5 314
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  57

michel1972 last won the day on April 11

michel1972 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

130 Excellent

Over michel1972

 • Rang
  Why So Serious

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  N.v.t.
 1. Jeep Cherokee XJ 98 4.0L LPG-G3 Grijs Kenteken Youngtimer

  Hallo, Aan wat voor gebruikssporen moet men denken? Krassen, deuken of lakschade en waar zit die gebruikssporen? Gasinstallatie zit er dus nu ruim 150000km in correct?
 2. "Jeep sleutelaar" gezocht!!

  Hey gozer voor mij ben jij nooit een vreemdeling en vreemd! Heb je PB gestuurd met wat extra info. Greetz Mich
 3. "Jeep sleutelaar" gezocht!!

  Hey gozer, Real Strangler in Delft kan het en ik weet nog iemand die dat goed kan. Weet alleen niet of hij dat ook zou doen bij vreemden.
 4. Gevraagd: Jeep TJ 4.0i 1997+

  Een YJ kan je wel vinden voor dat budget in een goede staat. Of er dan ook een complete historie bij zit betwijfel ik daar veel jeeprijders het onderhoud zelf doen of een mannetje hebben die het doet Voor een TJ is dat wat lastiger en daar geldt ook dat het vaak lastig is om een complete historie erbij te vinden. Je kan dan altijd nog kiezen voor een aankoopkeuring. Dat kan je wat meer zekerheid geven.
 5. Gevraagd: Jeep TJ 4.0i 1997+

  Welkom hier. TJ´s zijn vanaf 1997 geleverd en hebben ronde koplampen. De YJ is het model met vierkante koplampen en is het model voor de TJ. Even ter duidelijkheid. Een YJ is geen TJ en kan je ook niet met elkaar vergelijken. Ga met beiden rijden en je zal ontdekken dat er wezenlijke verschillen zijn. Dit absoluut niet ten nadeel van een YJ maar een TJ rijdt anders als een YJ Eentje vinden met een compleet verleden in goede staat voor rond de 10000 euro zal een knappe prestatie zijn. Prijzen zijn behoorlijk gestegen de afgelopen tijd en dat weten ook degene die ze aanbieden. Jeeps zijn nu geld waard en de mensen betalen er ook graag meer voor dan voorheen. Succes
 6. Roest op mijn eerste jeep

  Klopt helemaal maar helaas niet iedereen behandeld het nieuw geplaatste plaatwerk goed en dan begint de ellende gewoon weer opnieuw binnen afzienbare tijd.
 7. grand cherokee V8 5.9 limited 1998

  Ken ook een leuke toevoeging. 1 foto zegt meer dan 871 woorden.
 8. Verstralers oorzaak warmlopen?

  Bij sommige gaat dat vervelen en ruilen ze die 2 enorme koplampen in voor nog grotere koplampen. Want hoe groter de lampen hoe groter de lol. Maar inderdaad die 2 verstralers houden de koeling van je radiateur flink tegen. Had dat met een lier destijds ook. Kocht een warn lier met compressor erop. Ik reed gelukkig niet veel maar als ik ermee reed op een warme dag liep de temp al vlot op.
 9. Advies gevraagd.. WJ v8 loopt op 6 cilinders..

  Lezen is niet mijn sterkste punt helaas maar wat doe je eraan en wil ik er uberhaupt wat aan doen Je bedoelt het vast goed Jofer dat het de moeite waard kan zijn en dat het het proberen waard is. Als ik een dergelijke jeep had gehad had ik het ook waarschijnlijk zelf geprobeerd maar ik heb daar de ruimte en middelen voor. De topicstarter heeft die middelen niet en wat ik weet uit het verleden is is dat dergelijke motoren van dit bouwjaar niet altijd bekend stonden om hun betrouwbaarheid/levensduur. Dan zeg ik dus dat elke euro er 1 teveel is om te investeren in deze jeep. Ook kan ik opmaken uit het verhaal van de topicstarter is dat deze jeep niet echt de hoofdprijs heeft gekost. Anders schreef hij niet dat de reparatie 3 keer de aanschafwaarde zou bedragen. Een ruilmotor met garantie via onderdelenlijn kost je +/- 2000 euro met inleveren oude motor en 3 maanden garantie. Inbouwen en uitbouwen verschilt per garage en kost tussen de 800 en 1200 euro ex btw ( 2 a 3 daagjes werk ) dan nog wat vloeistoffen in het blok gooien en ander klein mat kost je 200 a 250 euro ex btw. Dat zou een gemiddelde garage ongeveer moeten rekenen normaal gesproken. Dus pak hem beet 3500 a 4000 euro totaal in de btw. Dus dat bedrag is dus 3 maal de aanschafprijs van de jeep. Dan heeft de jeep niet al te veel gekost lijkt mij. Ik zeg gewoon schop geven en afscheid nemen. Beste advies die je kan krijgen is slik je verlies en ga verder. Je kan beter je geld investeren in een betere betrouwbare jeep met 4.0 HO dan in die WJ V8 van bouwjaar 99. Het is zwaar klote inderdaad maar je zal niet de eerste en zeker ook niet de laatste zijn die geld blijft pompen in een jeep die het gewoon niet waard is. Velen gingen je voor en velen zullen volgen!
 10. Advies gevraagd.. WJ v8 loopt op 6 cilinders..

  Heb het over kosten in het algemeen maar stel je beschikbaar bij de topicstarter. Ga jij hem helpen met demonteren en monteren. Jij hebt al eerder een kop vervangen schreef jij. Dus moet appeltje eitje zijn voor jou dan. Soms moet je gewoon accepteren dat het investeren van een euro al teveel kan zijn. Uiteindelijk kan je beter korte hevige pijn hebben als lange zeurende pijn.
 11. Advies gevraagd.. WJ v8 loopt op 6 cilinders..

  Lees ik het nu zo goed of lees jij het nu zo slecht om even in de Van Gaal termen te blijven De desbetreffende persoon is niet handig en heeft zelf geen middelen om het te demonteren/monteren, hij heeft een auto nodig voor zijn werk, garage heeft al min of meer geconstateerd wat het probleem is en dat er reeds eerder reparaties zijn uitgevoerd. Waarom dan nog meer geld stoppen in een op het oog lijkende bodemloze put. Nu loopt de jeep nog, niet goed maar hij loopt dus levert nog iets op. Als hij Koppen demonteert en het blijkt echt kapot te zijn moet je alles toch weer monteren want een auto met de Koppen eraf en de motor half open levert nog minder op euro's op. Ik kan alleen maar zeggen pas op met wat je koopt. Koopjes bestaan bijna niet en alles wat blinkt is nog geen goud. Als een jeep tegenwoordig goedkoop is dan is er in de meeste gevallen iets mee aan de hand. PS jij mag hem natuurlijk ook sponseren!
 12. Advies gevraagd.. WJ v8 loopt op 6 cilinders..

  Hij heeft genoeg te verliezen! Topicstarter schrijft zelf dat de reparatiekosten 3x meer zullen zijn dan dat wij voor de auto betaald hebben. Dus kan ik daaruit opmaken dat deze jeep niet de hoofdprijs heeft gekost tenzij de garage een uurtarief hanteert van 125 euro per uur en de nieuwe cilinderkoppen bekleed zijn met diamanten. Ik kan het natuurlijk mis hebben maar als er staat 3x meer dan aanschafprijs lijkt mij dat de jeep al niet de hoofdprijs heeft gekost. In dit geval heeft de eigenaar gewoon pech gehad en bleek de aankoop niet te zijn wat hij gehoopt of verwacht had. Ik kan alleen maar zeggen lik je wonden en neem er afscheid van. Geld weggooien kan je ook op een andere manier.
 13. Advies gevraagd.. WJ v8 loopt op 6 cilinders..

  Een scheurtje in de kop los je niet op met het toevoegen van vloeistoffen om het lekken te stoppen. Is vaak een tijdelijke oplossing. Tevens als je de pakking gaat vervangen van een cilinderkop is het advies altijd om de koppen gelijk te laten testen en vlakken. Dit zijn niet de kosten maar geeft wel uitsluitsel of het nog wel de moeite waard is. Rijdt jouw jeep nog op benzine of op gas of ooit op gas gereden. Hoeveel km heeft de auto gelopen?
 14. Mooi set assen voor oa cj

  Waar zit de diff op de ford 9 inch. Midden of uit het midden?
 15. project gezocht CJ 7 of YJ

  Stuur mij ook een PB met wat er nog gedaan moet worden en wat jij voor prijs in gedachten hebt ervoor. Thanx alvast.
×