Jump to content

robin veldwijk

Forum member
 • Content Count

  327
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

robin veldwijk last won the day on January 1

robin veldwijk had the most liked content!

Community Reputation

13 Neutral

About robin veldwijk

 • Birthday 09/29/1986

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan het niet iets met het stuurslot te maken hebben..?
 2. Te koop gevraagd; een dash pad voor een CJ in de kleur spice. Heb je er 1 liggen, in goede staat, hoor ik het graag. Mvg Robin
 3. Als je rode port hebt, graag..
 4. Ik neem aan onder voorbehoud van..? Wanneer zou dit plaats moeten vinden?
 5. Dag Ab, Ik stuur je een PB voor de MC bakjes. Gr. Robin
 6. Het nieuwe rubber zal waarschijnlijk eerst wat moeten vormen en 'inzakken'. Als je je oude rubber bekijkt, zie je dat deze ook gevormd is. Probeer je frame in ieder geval vast te zetten, zodat er druk op het rubber komt te staan. Ten tweede heb je van te voren de pasvorm van je nieuwe raamframe bekeken? Imitatie kan invloed hebben op de pasvorm.
 7. Ja. Rijdt prima. Echter niet ideaal met terreinrijden. Je as gaat met inveren namelijk richting de body, ipv naar voren. Monteer dus bumpstops die lang genoeg zijn, anders rijdt je je zijschermen krom.. Of plaats je as iets naar voren, heb je wat meer speling tussen wiel en zijscherm.
 8. Gewoon lekker houden, zonde om zo'n mooie CJ8 te verkopen. Goed schoonmaken moet je toch, of je nu een CJ5, 7 of 8 hebt.. Daar veranderd niks aan. En ben je van plan echt extreem te gaan terreinrijden of zoals het afgelopen weekend was? Gewoon zorgen dat je na het terreinrijden alles goed schoon maakt. Wielen eraf, remmen los halen en schoonmaken, onderkant schoommaken, etc. Kost wat tijd voor enkel een dagje rijden, maar zo houd je hem wel het beste.
 9. Vast wel. Stuur degene die het topic gestart is (Wimvan hezik) een privébericht. Wellicht kan hij je helpen. Succes
 10. Die dingen hebben inderdaad altijd speling. Ook de nieuwe.. Ik heb het opgelost d.m.v. het plaatsen van kleine kruisjes ertussen. Weet je zeker dat de speling in de stang zit en niet in het lager van het stuurkolom?
 11. Ik raad jou een T176 bak aan. Misschien wat duurder, maar wel een stuk sterker.
×
×
 • Create New...