Jump to content

robin veldwijk

Forum member
 • Content Count

  332
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

robin veldwijk last won the day on January 1 2020

robin veldwijk had the most liked content!

Community Reputation

13 Neutral

About robin veldwijk

 • Birthday 09/29/1986

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zoek een nette rollbar cover in de kleur spice, voor een familybar van een YJ. Liefst de originele, bestaande uit 5 stukken. Ik ben in het bezit van de 2 covers van de achterzijde. Mocht je een incomplete set hebben, bestaande uit de 2 covers tussen het raamframe en de bar en het stuk achter de voorstoelen, is dat ook geen probleem. Ik hoor het graag. Bedankt. Mvg. Robin
 2. Ik heb geen originele liggen. Maar verwacht dat je daar nog wel aan kunt komen..
 3. Wat versta je onder kleine aanpassingen? Als het ook wat anders mag zijn, zou ik overwegen om standaard YJ bladveren op je as te plaatsen. Geeft meer comfort (plattere bladveer) en ook ongeveer 4 inch verhoging. Vergt wel wat aanpaswerk..
 4. Waarschijnlijk ook even de 4 bouten achter/onder het dashboard los draaien. Dan ligt de kolom er los in en kun je, middels het stuur naar je toe te trekken, wat ruimte creëren tussen stuurkolom en stuurstang..
 5. Kan het niet iets met het stuurslot te maken hebben..?
 6. Te koop gevraagd; een dash pad voor een CJ in de kleur spice. Heb je er 1 liggen, in goede staat, hoor ik het graag. Mvg Robin
 7. Als je rode port hebt, graag..
 8. Ik neem aan onder voorbehoud van..? Wanneer zou dit plaats moeten vinden?
 9. Dag Ab, Ik stuur je een PB voor de MC bakjes. Gr. Robin
 10. Het nieuwe rubber zal waarschijnlijk eerst wat moeten vormen en 'inzakken'. Als je je oude rubber bekijkt, zie je dat deze ook gevormd is. Probeer je frame in ieder geval vast te zetten, zodat er druk op het rubber komt te staan. Ten tweede heb je van te voren de pasvorm van je nieuwe raamframe bekeken? Imitatie kan invloed hebben op de pasvorm.
 11. Ja. Rijdt prima. Echter niet ideaal met terreinrijden. Je as gaat met inveren namelijk richting de body, ipv naar voren. Monteer dus bumpstops die lang genoeg zijn, anders rijdt je je zijschermen krom.. Of plaats je as iets naar voren, heb je wat meer speling tussen wiel en zijscherm.
×
×
 • Create New...