Jump to content

wimbo

Forum member
 • Content Count

  469
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

wimbo last won the day on September 1 2020

wimbo had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About wimbo

 • Birthday 09/25/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Eeklo, Belgi

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. wimbo

  Meenemen

  Hallo allemaal. Ik moet iets ophalen in NL boven Amsterdam. Vanuit België nogal ver. Komt iemand vandaar richting België en het pakje meebrengen? Indien niet en ik rijd er zelf heen dan kan ik ook iets meenemen die richting uit. Laat maar weten!
 2. Dit is wat ik bedoel en ik denk dat het die ral 1002 is.
 3. Bedankt voor de inbreng, ik zal wat kleurstalen moeten bekijken. Op het scherm is moeilijk. Ik baseer me op de willy's die in dat kleur zijn.
 4. Intussen terug beetje verder, alles gaat hier op het Franse tempo. De rempompjes van de Laredo zaten muurvast, dan maar nieuwe gestoken en tamboers laagje verf gegeven. Nu blijkt de steekas rechts achter speling te hebben en de ball joints versleten. Dus lagers en al de andere troep bestellen. Alle lagers voor en achter worden vervangen. Ook twee webers herbouwd en de vacuumleinen, bedrading op orde (bij eentje toch). Een weber blijkt een cloon te zijn. Kwalitatief zou die minder zijn. Na demontage lijkt alles OK, maar de vlinders choke waren geblokkeerd in open stand wegens een D*-ring die
 5. Tja, olie nog niet veranderd maar ook niet veel gereden. Is erg zacht geveerd (voor bladveren) en uitlaat maakt niet teveel herrie. Wordt leuke cruiser. Carb revisie nog te doen. Moet er eens een middag voor uittrekken. Intussen bumperettes gevonden en opgepoetst. Waren wel erg smerig maar ze zijn er goed uitgekomen. Alweer een krukaskeerring te vervangen. Dit is al nummer 4. Is ook gelijk de laatste jeep die ik opknap.
 6. Tof van je Ab om steeds iedereen advies te geven!
 7. Oei, heb er 80w90 ingekapt. Zal dat nog eens bekijken. Intussen is de klus geklaard. Wat een klotejob. Heb dat al eens bij een andere cj gedaan zonder brug. Dacht dat het vlotter zou gaan. Zonder hulp was het twee dagen werk. Nu kan het echte afstellen beginnen. Vandaag eerste proefrit gedaan. Mooie oliedruk. Veel power en lekker Strak sturen. IMG_6255.mov
 8. Intussen tijdje stil gezeten. Nu begonnen met vervangen koppeling. Was nodig want slipte enorm. Gelukkig kon ik alweer op de infrastructuur en helpende hand van Steven rekenen. Ook Hubert stond me bij met raad en daad. Welje olie doe ik in een T5 bak? Er zat ATF in maar dat vind ik toch raar. Lees verschillende dingen. Heb er nu 80w90 in gekapt maar dat us blijkbaar geen goed idee. Tips zijn welkom.
 9. Gisterenavond tapijt en zetels teruggeplaatst. Ook nog een centerconsole klaar voor montage. Dan nog eens buitenkant polieren en velgen poetsen.
 10. ok, ik bekijk dat eens. Intussen 2e keer binnenzijde gespoten en rolkooi gemonteerd. Past perfect, altijd mooi te ervaren dat iemand kwaliteitswerk levert. Dit weekend tapijten en stoelen terug monteren. Zoek nog een vervangstoel of herstel methode. Kleur is Honey.
 11. Dana30 en Amc20 smalspoor assenset. Diff is open en optisch nagezien op schade. Alles ziet er netjes uit. De schijven en trommels zijn er niet meer bij. Asverhouding is 3,73. Prijs is 250 voor de set. Foto's neem ik nog.
 12. Intussen heb ik een nieuwe huisgenoot. Dit maal een Jeep Cj7 Laredo Chestnut Brown. Ik had die overgenomen van een Nederlander. Een echte surviver, volledig origineel, niet verhoogd, geen winch. Volledig zoals die uit de fabriek kwam. Vriendelijke man en correct alles geregeld. Was een beetje een risico want de Jeep is niet lopend gekocht . Volgens de verkoper was er enkel een probleem met de carb. Dat klopte ook, na het overzetten van een carb uit een andere jeep starte de nieuwe telg vlot. Eerste een beetje roken en sputteren omwille van de oude benzine. Na een beetje regelwerk aan d
 13. Smalspoorassen voor jeep cj5/cj7 met verhouding 3,73 zonder spindels of trommels. Prijs 350 Euro Diff word opengemaakt bij afhalen
×
×
 • Create New...