Jump to content

wimbo

Forum member
 • Content Count

  454
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

wimbo last won the day on March 24

wimbo had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About wimbo

 • Birthday 09/25/1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Eeklo, Belgi

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dag Mede jeepers, als gevolg van de Coronamaatregelen heb ik ineens tijd om aan mijn Jeeps te sleutelen. Ik had al een tijdje een cj7 in de garage met yj body. Roestvrij en lopend maar de vorige eigenaar had er nogal een zootje van gemaakt. Intussen heb ik de krukaskeerring en carterpakking vervangen. Geeen enkele meter werkte en de electrische bekabeling is ronduit rampzalig. Intussen ben ik alles correct aan het schakelen. Nu merk ik dat het aansluitkapje (fiche) achteruitrij schakelaar op de versnellingsbak (T1765) ontbreekt. Ik heb een foto bijgevoegd, het is de middelste connector. Weet iemand waar ik dat kan vinden?
 2. Doe ik idd best even. Ben nu de verlichting meterklokken a/h nazien. Enkele branden wel, de meeste niet. Ga het knooppunt zoeken en nieuwe bedrading doen.
 3. Vroeger was de spanning tussen 12 en 13 volt, was dat dan door die slechte batterij?
 4. Mijn dame heeft een nieuw probleempje, bij contact aan heb ik 12volt, na het starten met lopende motor lees ik meer als 14 volt op de klok. Bij gas en dus hogere toeren stijgt het voltage nog, als ik de lichtenontsteek en ventilatie op maximum zakt de spanning tussen 12 en 13 volt. Na een korte rit (ong 10 km) voelt de batterij warm aan. Had geen tijd om met de voltmeter nog eens op de batterij of de polen van de alternatoir te meten. Is dit een defecte spannings regulator? Bij de jongere cj's (1984) zou die zich in de alternator bevinden. Mijn vraag : Kan ik die vervangen of wordt het een nieuwe alternator? Kan ik ook een externe installeren op de huidige alternator? OH ja, hob nieuwe battery geplaatst gezien de vorige stuk was. Is nu een varta gesloten loodaccu.
 5. Zou je die SYE voor 195 Euro willen verkopen?
  Grt, Wim

 6. Hm, dan ben ik zo slecht niet af. Heb wel een spraalveer van mijn vier link gebroken. Was een leuke editie. Helaas door een weerbarstige starter op de laatste dag (lange route) niet voluit de terreintjes kunnen doen. Even stilgevallen in het natuurgebied, maar een zetje met z'n twee en een snelle sprong achter het stuur zorgden terug voor een ronkende motor. Daarna moest ik de steile helling op, dat was met knikkende knieen gezien ik de jeep nogal veel laat stilvallen Nu terug naar die spiraal, omdat ik de vier link niet zelf heb gebouwd vraag ik mij af hoe ik een nieuwe spiraal moet zoeken. Hoogte meten onbelast en de diameter, dikte spiraal denk ik, maar dan zal de stijfheid ook wel van belang zijn... Laat de tips maar komen!
 7. Hoeveel wil je nog voor die bloggers met velgen
 8. wimbo

  Koplampen

  Ik denk dat het de kleine met stads licht zijn, in die fenders zaten enkel pinklichten. Die grote bakken op de fenders zijn idd geen zicht.
 9. wimbo

  Koplampen

  Deze avond ben ik in de garage. Maar zit dat stadslicht niet op de fenders?
 10. Ik heb nog een 4.0 HO kaal blok 1993 liggen. Voor 150 Mag die weg, de kop is goed maar we kunnen dat samen checken. Als iemand interesse heeft haal ik die er af.
 11. Up Bodylift 2 inch verkocht, reservatie op versnellingsbak. De rest nog beschikbaar en wil het opgeruimd zien, dus bieden kan! Verder nog enkele superswampers beschikbaar, 75 Euro per band 2 banden36x13.5x15 IROK 1 band 36x14.5x15 TSL 2 banden 36x12.5x15 TSL 4 ALU Velgen american racing 15x8j 450 Euro voor de seet
 12. wimbo

  Koplampen

  Ik heb er nog een set uit mijn YJ 1993 liggen. Zou eens moeten meten als die hetzelfde zijn.
×
×
 • Create New...