Jump to content

Detlev

Forum member
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Detlev last won the day on March 1

Detlev had the most liked content!

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  N.v.t.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Detlev's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • One Year In Rare
 • Collaborator Rare
 • One Month Later Rare
 • Week One Done Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

2

Reputation

 1. Roadbook al weer binnen! Dus met de jongens mooi op pad van de zomer.
 2. Crossbars gemaakt van aluminium koker en RVS beugel. Klein stukje epdm tegen beschadigingen en schuiven. Vrijdag de daktent ophalen😀
 3. GRATIS voor iemand die het kan gebruiken want is zonde om weg te gooien: Schokdempers voor en achter (goede staat) Veren voor en achter (ook goede staat alleen achter vond ik ze vrij week) Komen van een KJ 3.7 uit 2006.
 4. En op verzoek fotos van de lier. Frame van A-parts. Ben alleen niet heel tevreden over de plaatsing van het relais. Dat paste er niet op dus aan de zijkant gemaakt. De plastic bumper aanpassen was wel veel werk (steeds een beetje meer eraf tot het goed zat). Nog niet gebruikt trouwens....
 5. Vandaag ook de bagageplank afgemaakt. Even kijken of de strip stevig genoeg is, anders vervang ik deze door een stalen strip.
 6. De originele dakdragers zijn van plastic en niet al te stevig. Omdat ik een daktent wil plaatsen heb ik deze verwijderd en zelf stalen dakdragers gemaakt. Hier kan nu gewoon alles op! De lier zat er al. Volgende project is een montagebeugel op het reservewiel voor de (kleine) zandladders en de montage van een ledbar op de voorbumper.
 7. Goedemiddag! Ik wil deze zomer met mijn zoon naar Normandie (invasiestranden etc) en las dat er roadbooks zijn voor leuke offroad routes in die omgeving. Iemand zo'n roadbook voor mij? groetjes Detlev
 8. Voor mijn KJ heb ik een andere radio gekocht. Deze komt uit een Cherokee vandaan en heeft 2 connectoren (met van die halfronde uitstulpingen) Echter mijn KJ heeft een hele andere aansluiting. Is wel een originele Chrysler/Jeep radio. Het zijn beide GEEN ISO aansluitingen. Weet iemand of er hier een verloopkabel voor te koop is? Geen zin om alle draden los de halen en direct te verbinden.
 9. zit dan te denken aan een air locker. Dat spinnen had ik met mijn Land Rover nooit echt last van. En die paadjes waren volgend mij allemaal openbare wegen die ook op mijn kaart stonden (gingen meestal naar een stuk weiland toe). Dus moet toch toegestaan zijn?
 10. Goedenavond allen, Vraag over een KJ tussenbak (NV242): dit weekend klein beetje offroad gereden (wat paadjes in de Ardennen) en bij bijvoorbeeld keren ging 1 achterwiel spinnen in 4wd partime modus. In deze modus zou de vooras ook tractie moeten krijgen en zou het langsdifferentieel gesloten moeten zijn. Correct? Dus zou de vooras ook tractie moeten hebben toch ondanks dat de achteras maar naar 1 wiel vermogen stuurt door het open differentieel (geen dwarssper) Hoe kan ik testen of mijn tussenbak wel goed is en ik dus 4wd heb? heb nu het idee dat ik alleen 2wd heb? En als ik poep praat hoor ik dat ook graag. groet Detlev
 11. De OME set is eindelijk binnen, Iemand nog tips of trics voor het monteren? zijn er specifieke dingen waar ik op moet letten?
 12. setje lift met dempers OME kost zelfs 1120 euro. Maar als het het waard is misschien wel goede investering. MEt 245/70 AT moet dat toch redelijk gaan voor eenvoudig offroad werk.
×
×
 • Create New...