Spring naar bijdragen

Detlev

Forum member
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Detlev last won the day on March 1 2023

Detlev had the most liked content!

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Detlev's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

2

Waardering in de gemeenschap

  1. DIe heb ik ook al vervangen (de 2 rubbers die aan het chassis zitten)
  2. Mijn voorwielophanging/stuurinrichting kraakt als een malle. Wordt er gek van. Ik dacht dat het de bovenste draagarmen waren en heb die vervangen. Maar om nu gelijk alle rubbers zomaar te vervangen gaat me wat ver. De boel ingespoten met siliconen maar helpt ook niet veel. Iemand tips?
  3. Roadbook al weer binnen! Dus met de jongens mooi op pad van de zomer.
  4. En de daktent erop...😁
  5. Crossbars gemaakt van aluminium koker en RVS beugel. Klein stukje epdm tegen beschadigingen en schuiven. Vrijdag de daktent ophalen😀
  6. GRATIS voor iemand die het kan gebruiken want is zonde om weg te gooien: Schokdempers voor en achter (goede staat) Veren voor en achter (ook goede staat alleen achter vond ik ze vrij week) Komen van een KJ 3.7 uit 2006.
  7. En op verzoek fotos van de lier. Frame van A-parts. Ben alleen niet heel tevreden over de plaatsing van het relais. Dat paste er niet op dus aan de zijkant gemaakt. De plastic bumper aanpassen was wel veel werk (steeds een beetje meer eraf tot het goed zat). Nog niet gebruikt trouwens....
  8. Vandaag ook de bagageplank afgemaakt. Even kijken of de strip stevig genoeg is, anders vervang ik deze door een stalen strip.
  9. zal er morgen wat opzetten
  10. De originele dakdragers zijn van plastic en niet al te stevig. Omdat ik een daktent wil plaatsen heb ik deze verwijderd en zelf stalen dakdragers gemaakt. Hier kan nu gewoon alles op! De lier zat er al. Volgende project is een montagebeugel op het reservewiel voor de (kleine) zandladders en de montage van een ledbar op de voorbumper.
  11. Detlev

    Roadbook Normandie

    Goedemiddag! Ik wil deze zomer met mijn zoon naar Normandie (invasiestranden etc) en las dat er roadbooks zijn voor leuke offroad routes in die omgeving. Iemand zo'n roadbook voor mij? groetjes Detlev
  12. Voor mijn KJ heb ik een andere radio gekocht. Deze komt uit een Cherokee vandaan en heeft 2 connectoren (met van die halfronde uitstulpingen) Echter mijn KJ heeft een hele andere aansluiting. Is wel een originele Chrysler/Jeep radio. Het zijn beide GEEN ISO aansluitingen. Weet iemand of er hier een verloopkabel voor te koop is? Geen zin om alle draden los de halen en direct te verbinden.
  13. zit dan te denken aan een air locker. Dat spinnen had ik met mijn Land Rover nooit echt last van. En die paadjes waren volgend mij allemaal openbare wegen die ook op mijn kaart stonden (gingen meestal naar een stuk weiland toe). Dus moet toch toegestaan zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...