Jump to content

Detlev

Forum member
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  N.v.t.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Detlev's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Collaborator Rare
 • One Month Later Rare
 • Week One Done Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Goedemiddag! Ik wil deze zomer met mijn zoon naar Normandie (invasiestranden etc) en las dat er roadbooks zijn voor leuke offroad routes in die omgeving. Iemand zo'n roadbook voor mij? groetjes Detlev
 2. Voor mijn KJ heb ik een andere radio gekocht. Deze komt uit een Cherokee vandaan en heeft 2 connectoren (met van die halfronde uitstulpingen) Echter mijn KJ heeft een hele andere aansluiting. Is wel een originele Chrysler/Jeep radio. Het zijn beide GEEN ISO aansluitingen. Weet iemand of er hier een verloopkabel voor te koop is? Geen zin om alle draden los de halen en direct te verbinden.
 3. zit dan te denken aan een air locker. Dat spinnen had ik met mijn Land Rover nooit echt last van. En die paadjes waren volgend mij allemaal openbare wegen die ook op mijn kaart stonden (gingen meestal naar een stuk weiland toe). Dus moet toch toegestaan zijn?
 4. Goedenavond allen, Vraag over een KJ tussenbak (NV242): dit weekend klein beetje offroad gereden (wat paadjes in de Ardennen) en bij bijvoorbeeld keren ging 1 achterwiel spinnen in 4wd partime modus. In deze modus zou de vooras ook tractie moeten krijgen en zou het langsdifferentieel gesloten moeten zijn. Correct? Dus zou de vooras ook tractie moeten hebben toch ondanks dat de achteras maar naar 1 wiel vermogen stuurt door het open differentieel (geen dwarssper) Hoe kan ik testen of mijn tussenbak wel goed is en ik dus 4wd heb? heb nu het idee dat ik alleen 2wd heb? En als ik poep praat hoor ik dat ook graag. groet Detlev
 5. De OME set is eindelijk binnen, Iemand nog tips of trics voor het monteren? zijn er specifieke dingen waar ik op moet letten?
 6. setje lift met dempers OME kost zelfs 1120 euro. Maar als het het waard is misschien wel goede investering. MEt 245/70 AT moet dat toch redelijk gaan voor eenvoudig offroad werk.
 7. ooh op die fiets. Ik las ergens dat spacers niet aan te bevelen waren voor lift maar dat veren beter zijn. Weet jij dat?
 8. Dank je! Dus standaard velg van ET 42 spacers opgezet van 10mm? dus nu zeg maar ET 32 effectief? De BF's staan super goed die ga ik ook halen. Alleen even op zoek naar velgen maar dat valt nog niet mee...
 9. dank je, ik zie liftkits met 4 nieuwe schokdempers, 2 schokdempers (alleen achter) en geen schokdempers...Wat is wijsheid? Die lier is precies zoals ik het voor ogen heb, wat voor lier heb je erachter zitten dan?
 10. Dank. Ik denk dan aan 245/70 Goodrich AT met een 2 inch lift kit (van jeepparts.nl???) alleen nog even kijken voor velgen. Standaard is ET 42 denk ik maar een lagere ET waarde komt de band iets meer naar buiten. Wat is dan een goede ET?
 11. Goedemiddag! Ik ben Detlev en heb recent een Jeep Cherokee KJ 3.7 gekocht bjr 2006. Staat als youngtimer op mijn bedrijf maar wil deze ook graag gebruiken voor (licht) offroad werk. Dit vroeger ook veel gedaan toen ik een Discovery had. Waar moet ik rekening mee houden (ook voor onderhoud) en wat voor aanpassingen kunnen jullie aanraden? Ik denk zelf aan: AT banden (maar welk merk en welke maat?) Verhoging 2 inch Lier (maar het liefste zonder stalen lierbumper Diff guards/sump guards (geen idee of dit kan of moet bij een KJ) Extra licht aan de voorzijde Alle info van harte welkom! grt Detlev
×
×
 • Create New...