Jump to content

robin veldwijk

Forum member
 • Content Count

  320
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by robin veldwijk

 1. Dag Ab, Ik stuur je een PB voor de MC bakjes. Gr. Robin
 2. Het nieuwe rubber zal waarschijnlijk eerst wat moeten vormen en 'inzakken'. Als je je oude rubber bekijkt, zie je dat deze ook gevormd is. Probeer je frame in ieder geval vast te zetten, zodat er druk op het rubber komt te staan. Ten tweede heb je van te voren de pasvorm van je nieuwe raamframe bekeken? Imitatie kan invloed hebben op de pasvorm.
 3. Ja. Rijdt prima. Echter niet ideaal met terreinrijden. Je as gaat met inveren namelijk richting de body, ipv naar voren. Monteer dus bumpstops die lang genoeg zijn, anders rijdt je je zijschermen krom.. Of plaats je as iets naar voren, heb je wat meer speling tussen wiel en zijscherm.
 4. 4.56, AMC 360 met TH400 en Dana 20 tussenbak. Nu moet ik wel zeggen dat ik niet heel ruig terrein rijd. En indien ik de locker gebruik, doe ik dit wel met beleid.
 5. Heb zelf ook 35'ers met een ARB locker in de vooras (dana30). Tot nog toe geen problemen mee gehad. Succes!
 6. Gewoon lekker houden, zonde om zo'n mooie CJ8 te verkopen. Goed schoonmaken moet je toch, of je nu een CJ5, 7 of 8 hebt.. Daar veranderd niks aan. En ben je van plan echt extreem te gaan terreinrijden of zoals het afgelopen weekend was? Gewoon zorgen dat je na het terreinrijden alles goed schoon maakt. Wielen eraf, remmen los halen en schoonmaken, onderkant schoommaken, etc. Kost wat tijd voor enkel een dagje rijden, maar zo houd je hem wel het beste.
 7. Vast wel. Stuur degene die het topic gestart is (Wimvan hezik) een privébericht. Wellicht kan hij je helpen. Succes
 8. Die dingen hebben inderdaad altijd speling. Ook de nieuwe.. Ik heb het opgelost d.m.v. het plaatsen van kleine kruisjes ertussen. Weet je zeker dat de speling in de stang zit en niet in het lager van het stuurkolom?
 9. Ik raad jou een T176 bak aan. Misschien wat duurder, maar wel een stuk sterker.
 10. Volgens mij wel. Stuur me even een privébericht met je 06 nummer.
 11. Erg mooie Scrambler. Is er tegenwoordig niet meer de optie bij het RDW om een voertuig alleen op kenteken te zetten? Zodat je de Jeep bij een garage kan laten voorzien van een APK? In 2009 had ik een Jeep uit België gehaald. Ik ben toen eerst bij het RDW geweest om de Jeep op kenteken te krijgen. Daarna heb ik hem bij de garage in de buurt laten keuren voor een APK. Wellicht hanteren ze verschillende normen, afhankelijk waar de auto vandaan komt.. Succes in ieder geval.
 12. Ik weet niet of hij op dit forum zit, maar de eigenaar van US Autoservice heeft dit bij zijn eigen Jeep gedaan. Wellicht kun je hem eens berichten.
 13. Daarnaast verwacht ik nog wel een aantal andere punten dat problemem op kan leveren, mits ik dit juist heb. Als ze je er uit pikken bij een verkeerscontrole, loop je het risico een WOK-melding te krijgen op je kenteken als men opvalt dat je motor anders is dan vermeldt op kenteken. Kun je alsnog naar het RDW, voor een volledige keuring. Wat te denken als je betrokken raakt bij een ongeval, al dan niet met letsel, en blijkt dat jij je zaken niet op orde hebt.. En eventueel toename van gewicht, maar geen extra belasting ervoor betalen. Aantal punten waar je rekening mee zou moeten houden als je voor een V8 gaat en de motor niet op kenteken laat zetten. Ofwel een V8 en omkeuren bij het RDW of, de beste optie in mijn ogen voor jou, een 4.0HO motor inbouwen. Ik kan het mis hebben met bovenstaande, maar denk er eens goed over na..
 14. B&S Autoparts of Jeepparts al eens geprobeerd?
 15. Ja inderdaad. Dan had ik ze vast sneller verkocht..
 16. Ik zoek een kickdown schakelaar voor een TH400. De 'schuifschakelaar' die onder het dashboard zit. Mocht je er 1 hebben liggen, in werkende staat, hoor ik het graag. Gr. Robin
 17. Te koop aangeboden: Grijze uppers voor halve stalen deuren van een CJ/YJ. Zijn in goede staat, zie foto's. Prijs: € 125,- Af te halen in Vaassen. Verzenden kosten koper. Mvg. Robin IMG_20181231_144923 by Robin Veldwijk, on Flickr IMG_20181231_144929 by Robin Veldwijk, on Flickr IMG_20181231_144954 by Robin Veldwijk, on Flickr IMG_20181231_144959 by Robin Veldwijk, on Flickr IMG_20181231_145018 by Robin Veldwijk, on Flickr
 18. Ben voorzien van de juiste uppers. Mag een slotje op. Zullen te koop aangeboden worden.
×
×
 • Create New...