Jump to content

rado

Forum member
 • Content Count

  363
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

rado last won the day on March 29

rado had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Noordwijk

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mijn antenne (electrisch ZJ) ging niet meer helemaal in, ook niet meer helemaal uit trouwens. Kortom irritant. De oplossing is zo goedkoop en zo simpel! koop voor 15 dollar een nieuwe antenne, schroef de stalen kap los, radio aan, als het goed is wordt de hele antenne eruit gedrukt. Antenne inclusief witte ribbel kabel eruit trekken, opletten op de oriëntatie vd ribbel (bij mij naar voren), nieuwe kabel erin, radio uitzetten, kabel wordt meegetrokken, antenne begeleiden, stalen kap weer vastdraaien en klaar! Top! https://www.theantennasource.com/
 2. Wie heeft er nog een spiegelglas liggen voor linker zijspiegel voor mn ZJ? heeft iemand glas stukgereden en heb een APK...
 3. ik heb de ICV en de krukas sensor ook recent vervangen (Mopar ). geen foutcodes. slaat niet af kan het niet gewoon de Torque converter zijn? heb namelijk in de ochtend ook dat als ik em in de versnelling zet dat ie heel langzaam begint te rollen. eenmaal warm in de versnelling zetten geen bijzonderheden. heb olielevel al nagekeken maar die is ok.
 4. die is nieuw en van mopar. weinig onderdelen die nog niet vervangen zijn... haha
 5. Ik heb iets vaags ontdekt. Als ik in stilstand wat gas geef in zn vrij (omdat het gewoon goed klinkt) en ik zet em vanuit zn P of N in zn D of R slaat de motor af. Je voelt em inschakelen en dan gaat ie per direct uit. Starten en weer lopen. Als je het dan herhaalt precies hetzelfde. Echter als ik wat gas bij geef bij het in de versnelling zetten blijft ie lopen en komt het probleem niet meer voor totdat ik de volgende keer weer (aardig wat) gas geef in zn P of N. Wat kan dit zijn? De ICV? Of gewoon iets in de computer? Ik vind het iig vaag.
 6. Oke, dan nu een basisvraagje. meten of de dynamo nog genoeg amps levert door airco, groot licht en koelfan aan te zetten en amp meten over de accu? Kan je met een huis tuin en keuken multimeter 150 amps meten? Of frituur ik em dan?
 7. Haha. Thnx voor de info! en nog bedankt voor de tip! Ga em bestellen. samen met een nieuwe vc, achterste krukas keerring want die lekt behoorlijk, nieuwe oliepomp meteen doen? kan een lekkende krukaskeerring achter zorgen voor problemen met de torque converter?
 8. Oke. Ik merk in het dagelijks gebruik niks. Kan het kwaad?
 9. Maar nu het mooiste. De garage die tot nu toe alleen maar ellende heeft gebracht (een jeep specialist noemt ie zich) heeft de bout (driftpin) te vast gedraaid en is vlak onder de kop gebroken waardoor die pin er niet uit kan om de c clips te verwijderen. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬 wat nu??
 10. Kom in het dif dit stukje tegen. Komt volgens mij bij lim slip plaatjeS vandaan. Iemand suggesties?
×
×
 • Create New...