Spring naar bijdragen

rado

Forum member
 • Aantal bijdragen

  226
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

rado last won the day on October 22

rado had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Over rado

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Noordwijk

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998
 1. achteruitkijk spiegelglas links ZJ 98
 2. Bij het nemen van een bocht, zowel naar links of rechts, hoor ik voorin soms een “kloenk”. Alsof iets zich zet. Recent gehele set stuurstangen vervangen. Fuseekogels tonen geen speling. Wel net 2 inch verhoogd. Trackbar evenals draagarmen zijn nog niet vernieuwd maar volgens mij ook geen speling. Wiellagers idem maar geven niet dit soort geluiden toch? Iemand een suggestie?
 3. vandaag merkte ik op dat er slijpsporen zitten in de linker en rechter wielkasten waar de schokdempers langslopen. gek want als je kijkt zit er behalve de schokdemer niks in de buurt. rij tot op heden nog nergens anders dan op de weg... iemand een suggestie? zal zo nodig ff een foto maken. verder bij het nemen van een bocht, zowel naar links of rechts eenmalig voorin een tik te horen, alsof iets zich zet ofzo. rijdt prima, stuurt prima.
 4. upstream O2 sensor

  ik rij niet op LPG.... En ja de boordcomputer. Het is gewoon iets hoger dan voorheen, of de liters/100 km kloppen weet ik niet. maar hij loopt prima dus ik laat het maar zo. thnx voor de info!
 5. upstream O2 sensor

  Vorige week de upstream O2 sensor vervangen (dus die voor de CAT), zie link. Had het idee dat ie wat slechter begon te lopen, slecht starten. Dacht de O2 sensor vervangen kan vast geen kwaad. Maar nu het gekke. Hij liep gemiddels altijd 16.5 l/100 km. Nu 19l/100 km. Dus het verbruik is alleen maar toegenomen ondanks vervangen van de O2 sensor. Overigens de downstream O2 sensor nog niet vervangen. http://www.rockauto.com/en/moreinfo.php?pk=279835&cc=1315953&jsn=379 O ja, ik heb een Grand Cherokee 5.9 (dus 1998) Iemand een idee wat de toename van verbruik kan verklaren? Of is het gewoon omdat ik niet een originele sensor heb maar een Bosch?
 6. Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2

  Vandaag bij Wessel (Oostzaan) 1.75" Inch Coil Spring Spacer Kit (Rubicon) geplaatst. In krap 2 uur zaten ze er alle 4 onder. Thanx Wessel! Voor: Na de (beschaafde) lift:
 7. air intake temperature

  Tsja kan mij voorstellen dat het daar warm is. Wel gekke plek voor de sensor btw...
 8. air intake temperature

  Volgens mij intake manifold. Heb em niet verplaatst iig
 9. vandaag maar weer es mijn OBD-2 reader aangesloten tijdens het rijden. Wat mij op viel was dat de air intake temperatuur wat aan de hoge kant lijkt. Kan iemand daar iets zinnings over kwijt? ik niet namelijk...
 10. Spiegelglas bestuurderszijde ZJ 5.9

  thnx again!
 11. Spiegelglas bestuurderszijde ZJ 5.9

  Is er echt niemand die een spiegeltje heeft liggen......
 12. 2x bumper steunen achter ZJ

  thnx!
 13. 2x bumper steunen achter ZJ

  Wie kan mij helpen aan 2 bumpersteunen achter zonder schade? 😬 Balk bumper recht gekregen maar bevestiging zo krom als een....
×