Jump to content

rado

Forum member
 • Content count

  310
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

rado last won the day on October 22 2017

rado had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Noordwijk

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. hoi kan je mij een foto vd trackbar sturen? Is dat geschikt voor een ZJ?

 2. Is die pdc een beetje makkelijk los te krijgen?
 3. Ahh power distribution centre. Duurde ff. Maar ik heb daar nooit stekkers ontdekt...
 4. Zeker allemaal gedaan. Remmenreiniger. Lpg helemaal losgekoppeld vh systeem. Heb nu alles zon beetje gehad. Ook injectoren schoongemaakt. Geinig werkje btw. Stekkers PDC? Help me... waar kan ik de FSM vinden? Heb wel een haynes maar die schemas helpen mij nog niet erg
 5. geen foutmeldingen. kan iemand mij op weg helpen wat betreft de massaverbindingen? of wellicht sluiting in 1 vd sensoren? IAC/TPS/MAP?
 6. Wie kan mij helpen met het volgende probleem. Ik kwam net van de snelweg waarbij het opviel dat bij wachten voor het stoplicht het toerental zoekende was met de versnelling in “D”. Thuis aangekomen auto in de neutraal waarbij het toerental direct omhoog kroop en licht bleef zoeken. Verder zoals het klonk overslaan van de motor. Ik heb een filmpje gemaakt om het helderder te maken. Ik heb zoals eerder aangegeven veel vernieuwd. Map, iac, tps, rotor+kap, cps, hall sensor, bougies. BougiesKabels doorgemeten en zijn oke. Alles mopar. Issue zowel op benzine als lpg. Iemand een suggestie over de oorzaak? Ik zou je erg dankbaar zijn!
 7. Klinkt goed! Start/loopt ook mooi zeg.... ik heb zelf een magnaflow cat en super 40 flowmaster bij verder stock uitlaat.
 8. Kan iemand mij uitleggen hoe het ook al weer zit met de werking vd pcv? Werkt als one way valve als onderdeel vd crankcase ventilatie maar aan de andere kant vd motor loopt er simpelweg een slangetje vd snorkel naar de kleppendeksel en dus niks one way? Of moet ik onderstaand onderdeel plaatsen?
 9. welke tool heb je gebruikt om de draadeinden zo makkelijk te verwijderen?
 10. kan het zijn dat je contactslot kapot is waardoor je de sleutel er uit kan halen als de sleutel op contact staat (ACC)?
 11. rado

  Injectoren 5.2/5.9

  kan je me een linkje sturen, zie het zo snel niet
 12. rado

  Injectoren 5.2/5.9

  Wie heeft er nog een set injectoren liggen voor een ZJ 5.2/5.9?
 13. Iemand nog toevallig een stuur over met intacte bekleding vh stuurwiel? Bij mij begint aan de bovenkant een gat te ontstaan. Kan natuurlijk ook zo'n spuuglelijk cover kopen. Maar eerst eens dit proberen. O ja heb een ZJ 5.9.
×