Jump to content

rado

Forum member
 • Posts

  423
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by rado

 1. Thnx! Ga het nakijken. kan denk ik ook lekke membraan zijn vd verdamper v mn lpg
 2. Wie ervaart het ook wel eens dat de motor in stationair hoog loopt waarbij bij opnieuw starten ie weer goed loopt? Zal stationair motor wel zijn maar waarom?
 3. Hoe differentieer ik dat? Primen en bougies eriit?
 4. weer even geleden sinds een post, tijdje zonder problemen gereden maar nu het volgende: moet primen om te starten. lang doorstarten. start wel altijd. bij 2 keer sleutel om start ie direct. ik heb er een meter aan gehangen die de eerste keer sleutel om 0 aangeeft, bij 2de keer altijd 45 psi. loopt vrij snel terug, binnen 5 minuten naar 0. als de motor loopt fluctueert de meter behoorlijk. heb een paar jaar geleden de pomp vervangen (Bosch), en de injectoren (standard, via Rock Auto). start op 98, rij normaal gesproken op gas. is dit de fuel pressure regulator of een lekke injector? wat verder opvalt is dat bij vollast er een trilling in de motor zit, zou dat er ook mee te maken kunnen hebben? te weinig druk op de leiding wellicht? hoop dat jullie mij kunnen adviseren voordat ik mn oude injectoren (Mopar) schoonmaak en teruzet of een nieuwe pomp koop... overigens wel net mn airco gefixt, zooo relaxt. maar dat is een ander topic...
 5. Wie heeft een achterste aandrijfas in de aanbieding voor een ZJ 5.9?
 6. wat voor velg is het reservewiel? en het zal vast niet maar doet de stoelverwarming vd stoel het nog?
 7. deze heeft geen kruisjes maar homokineet
 8. iemand nog een knappe XJ die die kwijt wilt? Met lage (<150k) km stand. liefst wit... voor een vriendin met smaak...
 9. En wat als de voorwielen alleen wringen bij bocht naar links? Ik heb de vooras er al uitgehaald dus de transfercase is het niet…. Heb echt het idee dat het van voren komt. Of toch stiekem de achterdif?
 10. Het was in 2011 dat hierover geschreven werd maar ik heb nu precies dezelfde “issue”. zijn er na 2011 nog mensen geweest met hetzelfde en is er een oplossing voorhanden?
 11. Wie heeft er een goed adres om mijn voordif (ZJ 5.9, Dana 30) te reviseren? Zit waanzinnig veel speling op (335000 op de teller). Wil het graag zelf doen maar is denk ik een brug te ver... Of 1 vd sloop halen en gokken dat die dif beter is?
 12. Mijn kat heeft de armsteun gebruikt als krabpaal. Wie heeft er nog 1 liggen?
 13. Ben maar eens begonnen met de caster te verminderen. Trilling nu weg…. 😬
 14. Sinds enige tijd een trilling in de aandrijflijn van mn ZJ (5.9 met 242 tussenbak, 2 inch lift. Mogelijk te maken met nieuwe uitlijning met meer caster (7 gr). Trilling is weg als ik de voorste cardanas eronder uit haal. Ik zit er over te denken om de voorste cardanas te veranderen van de standaard CV verbinding naar het diff te vervangen voor kruisjes. Heeft iemand adviezen/suggesties?
 15. Oke de nieuwe trackbar had te veel speling. Heb zowel aan de aszijde als het chasis de busjes 1 maar overboord, nieuwe bouten, 160 nm aangedraaid en alles lijkt nu top… o ja ook de shocks vervangen. Rechts was kapot (vrij nieuwe). Dus uiteindeijk toch weer terug te voeren naar de trackbar! 😬
 16. vriendin heeft een XJ en liet mij dit lampje zien. Is dit niveau laag ruitenwisser vloeistof?
 17. linker schokbreker is matig dus heb ff nieuwe besteld, dienste wat na.... maar dat kan toch niet de oorzaak zijn? ga dit weekend ff de test doen zoals Siert zegt... exciting
 18. kunnen jullie mij aangeven wat precies te meten? ga ik donderdag ff mee aan de slag. draagarmen niet zo lang geleden vervangen maar toch maar ff checken op spelijg. auto in de P en iemand de auto voor en achteruit laten duwen en naar de bevestigingsplaatsen van de draagarmen kijken. toch?
×
×
 • Create New...