Spring naar bijdragen

Unlimited

Forum member
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Unlimited

  • Verjaardag 16/07/1971

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Westmeerbeek - België
  • Interests
    Jeep, reizen, lekker eten en drinken, chiro,

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    2011

Unlimited's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Weet er iemand waar je de part numbers van de nieuwe offroadbumpers van de Rubicon 10th anniversary kan vinden? Grtjs, Mil
  2. Waar en hoe heb je ze besteld trouwens? Mvg, Mil (en iedereen al bedankt voor de reactie!)
  3. dus, als ik het goed begrijp, is het witte (doorzichtige) gedeelte onderaan de lichten de richtingaanwijzer? Ik had gedacht dat dat de achteruitrijlichten waren, en de richtingaanwijzers ook rood waren. Is het veel werk om dit aan te passen, of is het mogelijk om het binnenwerk vd lichten te verwisselen?
  4. Weet er iemand of de Amerikaanse achterlichten compatibel zijn met de Europese JK?
  5. Ik ben er zelf ook wel benieuwd naar. Ik bestel me één van dees een set Mopar winter wheels, en ben ook aan het twijfelen tussen de BF GOODRICH AT/KO en de Goodyear Wrangler Duratrac.Onder andere omdat deze twee het "Mountain - Snowflake" symbooltje hebben en dus ook 'winterbanden' zijn, terwijl ze ook vrij deftige off-road capaciteiten zouden hebben. Ik heb op het net al verschillende reviews gelezen over beide, (oa op www.1010tires.com) en over het algemeen kwam de Goodyear er wel beter uit op gebied van grip en prestaties off-road en in de sneeuw. Nadelen zouden zijn dat de zijwanden zwakker zijn, en blijkbaar sporadisch eens durven stukgaan, en af en toe lees ik ook dat ze nogal snel durven slijten. Ook zijn ze wat duurder dan de BFG's. Maar ze zien er bangelijk goed uit!!! Ik denk dus dat ik voor de Goodyears zal gaan.
  6. Topic mag afgesloten worden, mn probleem is opgelost, iedereen bedankt voor de tips en de reacties!!
  7. Momenteel hebben we nog geen softtop, maar als dat er ooit van komt zal ik je tips wel onthouden, bedankt voor je reactie!!
  8. Ladies and gentleman, we have a winner!!! Ik heb na een aantal andere dingen geprobeerd te hebben heb ik de isolatietape gepakt, rond de sluiting gedraaid, en jawel, het wonder is geschied, gedaan met het vervelende geklop!!!!!!!! Daar dient het Jeepforum dus voor, tips and tricks die echt werken! Ergens zou je denken, dit zou toch niet mogen met een bijna nieuwe auto, maar het is een blijft een Jeep natuurlijk. Langs de andere kant, bij welk ander merk kan je nog zoiets oplossen met 8 centimeter isolatietape? Go Jeep!!
  9. Heeft er iemand ervaring met de Goodyear Wrangler Duratrac? Ik lees er veel goeie dingen van, maar ook dat ze nogal rap slijten en de zijwanden wat zwak zijn.
  10. Ik kan me eigenlijk niet juist meer herinneren wanneer het begonnen is, maar de voorste dakpanelen zijn er inderdaad al wel een paar keer af geweest. Na de laatste keer dat ik ze teruggeplaatst had, was het wel even minder, maar het is daarna terug verergert. Wat het doordraaien tot het klikt betreft, daar is me niks van gezegd, maar dat zal ik ns moeten nakijken in de handleiding. ik ga zowiezo wel ns terug naar de dealer, ik heb binnenkort wel ergens een dagske vrij. Ik laat nog iets weten. Bedankt voor al de reacties trouwens!!
  11. niet helemaal gelukt, het is wel minder, maar nog niet helemaal gedaan. Ik zal de vijzen van de hardtop ook eens aandraaien. En anders de isolatietape, en op n vrije dag ns naar de dealer!
  12. Misschien geen slecht idee, de draadingen in kwestie zitten erin, maar ik zal ze nog ns extra aandraaien. Ben benieuwd!!
  13. 'klopt'. Probleem is dat ik de komende weken geen tijd kan maken om langs te gaan, en ik wordt een beetje dol van, is net naast mn oor. Als ik het zelf kan oplossen, ben ik er misschien sneller van af!
  14. bepaald merk en of type waar je goede ervaring mee hebt? Is een AT ook altijd een winterband?
  15. Ik zou voor mijn JK graag een tweede bandenset aanschaffen. Momenteel heb ik de Bridgestone dueler HT in 18", maar zoek iets in 17" dat wat meer offroad capaciteiten heeft EN als winterband kan gebruikt worden (berg en 'snowflake'). Tips??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...