Jump to content

DUC

Forum member
 • Content Count

  1707
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

DUC last won the day on March 24 2016

DUC had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Veluwe

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recent Profile Visitors

4923 profile views
 1. Ik kwam een leuk youtube kanaal tegen, over offroad recoveries met een gele jeep XJ: We do off road towing, recoveries, and rescues. We cover beautiful southern Utah, near Zion National park. We have a unique way to do off road recovery with our Jeep XJ affectionately named, the yellow banana. https://www.youtube.com/c/MattsOffRoadRecovery/videos
 2. Ik wissel ook regelmatig de wielen. Voor/achter, links/rechts en ook kruislings.
 3. Dank je wel. Helaas heb ik er niet zo veel aan gezien hoe de jeep achter het huis, op een hofje, geparkeerd staat. Er komt veel langs. Ik heb wel 'n camera gericht op de carport met de jeep erachter. Alleen moest die net vervangen worden (vraag me trouwens af of ik veel aan de beelden had gehad, waarschijnlijk alleen nog maar meer frustratie).
 4. Ik heb daar ook al mee geblunderd .... ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ™„๐Ÿ˜…
 5. Het idee is ook meer om het ze wat moeilijker te maken. Maar er kan idd nog een strip bij.
 6. Inmiddels is de jeep weer gerepareerd. Bleek toch behoorlijk wat meer schade aangericht. Heb er bij cherokee4me een plaat onder laten maken. Hopen dat het helpt - het is ze in ieder geval lastiger gemaakt nu.
 7. Da's vriendelijk aangeboden Ab. Ik ben alleen bang dat er wat meer schade is; Cas komt 'm waarschijnlijk morgen ophalen. Ik kan er nu toch niet mee (naar Deventer) rijden. Eerst maar eens kijken wat er meer mis is.
 8. Hoi, Afgelopen weekeinde hebben ze de katalysator onder m'n XJ vandaan gejat/gesloopt ๐Ÿคฌ (Na enig googelen las ik dat ik niet de enige ben: 800 aangiftes in 5 maanden. Ik had er wel van gehoord, maar dacht dat ze alleen uit waren op hybride auto's ivm de materialen in de kat. Helaas, ook een '98-er moet er aan geloven) Nu is de verhoogde XJ ook wel iets voor luie dieven: hij hoeft niet op de krik, ze kunnen er zรณ bij. Om te voorkomen dat me dit een 2e keer gebeurt, zit ik aan een skidplate te denken. Maar wanneer ik op Quadratec kijk zie ik door de bomen het bos niet meer en wordt '
 9. Even reageren vwb cherokee4me: dat is gewoon een goede, eerlijke zaak. Ik heb mijn XJ er al jaren in onderhoud. Als je daar een XJ koopt, loop je weinig kans op verrassingen. Ga er gerust eens kijken; ze hebben er veel staan.
 10. Zo'n 6 jaar en 52.000 kilometer verder heb ik net weer vier nieuwe GY Duratrac's besteld. Het profiel is nog niet op, maar met name door mijn vorige offroad vakantie in Frankrijk zijn ze wat ongelijk versleten en maken ze behoorlijk wat herrie. Nu we weer een eind naar Frankrijk rijden heb ik behoefte aan iets meer stilte Maar ik heb dus opnieuw voor de Duratracs gekozen. Ik ga ze wel wat vaker wisselen (voor-achter, links-rechts) de komende tijd. Heb ze nu voor 166,50 per stuk (Goodyear AT KO2 waren nog 15 euro duurder). Ben benieuwd of 52.000 kilometer een acceptabele afs
 11. Vraag dit anders eens bij cherokee4me (Deventer).
 12. OK dank. Geen voor de hand liggende optie dus.
 13. Nee. De sport heeft geen cc bijvoorbeeld. Dus die knoppen zitten ook niet in het stuur. (dus denk/vraag ik: als ik dan toch nog een x het stuur vervang voor dat van een ltd, hoe moeilijk is het dan om cc in een sport te bouwen)
 14. Mag dat zomaar? Is je trekhaak dan nog wel (goed)gekeurd?
ร—
ร—
 • Create New...