Spring naar bijdragen

RANDOMAN

Forum member
 • Aantal bijdragen

  642
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over RANDOMAN

 • Verjaardag 28/03/1975

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  (Nog)Geen Jeep
 • Bouwjaar
  N.v.t.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Inschakelen
 1. RANDOMAN

  Defecte brake switch

  ik heb een hele kerstboom aan foutcodes. Al googlend kwam ik terecht op een forum waar iemand precies dezelfde kerstboom aan foutcodes heeft: www.cherokeeforum.com/f2/help-me-diagnose-4-od-shift-issue-possible-nss-242726/ Nu had die persoon allerlei vage problemen met de auto maar die van mij is gewoon rijdbaar. Al gaat de boel de laatste tijd boven de 110 behoorlijk trillen. Lijkt alsof blok dan niet helemaal lekker loopt. Maar met accelereren en dergelijke is er niets aan de hand. Foutcodes gewist maar blijft steeds terug komen. In dat topic op het cherokeeforum is de brake switch de veroorzaker van het euvel. Nu heb ik mijn switch geinspecteerd en daar lijkt op het oog helemaal niets mis mee te zijn. Omdat de codes terug blijven komen denk ik er nu toch aan die switch maar eens te vervangen teneinde te kunnen bepalen of daarmee de boel is opgelost. Vraag; iemand een dergelijk probleem met die brake light switch wel eens gehad icm symptoom trillen auto boven de 110 km pu?
 2. RANDOMAN

  Gez: Dakrek / wieldrager dak XJ 99

  Heb je iets in de weg liggen, ik hoor het graag 🙂
 3. RANDOMAN

  Nieuwe Ecu --> doet het niet

  Thx was echt beetje radeloss aan het worsen en toen dacht ik als.laatste redmiddel, schroef dat ding zelf wel open. Op jeepforum.com een hele besxhrijving met fotos gevonden van iemand met een identiek probleem.
 4. RANDOMAN

  Nieuwe Ecu --> doet het niet

  Spul weer dicht gekit... En hij rijdt weer op alle cilinders , wooeeaa.
 5. RANDOMAN

  Nieuwe Ecu --> doet het niet

  Ps Bestel nooit bij FLAGSHIP1 je pcm onderdelen. Die klojos hebben het gqepresteerd om mij tot 2 keer toe een pcm te sturen van een 5.2 8 cilinder gc. Ondanks dat ik typenummer mee heb gestuurd ban mijn pcm. Oplichters daarzo.
 6. RANDOMAN

  Nieuwe Ecu --> doet het niet

  UPDATE: Na 3 PCMs verder en even zoveel mislukkingen, heb ik de pcm open gemaakt en ben dingen door gaan meten. Een blokje (mofset?) dat correspondeert met cilinder 1 geeft geen waardes. Dat klopt dus met mijn foutmelding mbt de injectie cilinder 1. P0201. Ik zit nu bij een computer repair shop om dat blokje van 2 mm bij 1,5 mm te laten vervangen door 1 van 1 van de donor pcm's die ik heb liggen. Is allemaal wat onconventioneel maar dit is voor mij helaas de enige mogelijkheid de auto weer op 6 ipv 5 cilinders werkende te krijgen. Voor foto binnenkant zie, de bovenste is gaar.
 7. Op lpg is de auto wat (veel) gevoeliger voor mindere bougies, rotor verdeler en kabels is mijn ervaring. Koop geen budgetkabels zoals ik ooit eens deed maar van gangbare kwaliteit.
 8. RANDOMAN

  Nieuwe Ecu --> doet het niet

  Nieuwe geplaatst, doet het ook niet. Sterker nog, als je contact aanzet begint de fan airco hard te draaien zonder reden. Wederom foutmelding p1686. Een skim foutmelding. Dit schiet allemaal niet op zo. Ik heb nu 3 pcms. 2 met skim foutmelding. En één, de originele, werkt alleen 5 vd 6 cilinders. Wat nu 😣 ? op vakantie met de Jeep kunnen we iig vergeten.
 9. RANDOMAN

  “No bus” storing

  Als je daar een adres voor hebt hoor ok dat graag. Dealer waarschijnlijk?
 10. RANDOMAN

  “No bus” storing

  Houd ons op de hoogte. De tweede is bij mij onderweg. Ik lees overal overigens dat bij xj uit 98 tot 2001 die dingen vin geprogrammeerd moeten worden...
 11. RANDOMAN

  Nieuwe Ecu --> doet het niet

  Klopt maar op yelp wemelt het vd negatieve recensies ewn stuk of 270 over de afgelopen 3 jaar. Dus ik vrees het ergste. De eerste deed het in ieder geval niet. Skim probleem. Zie hier. Naar beneden scrollen. Daar staan nog 253 extra reviews die op de 1 of andere manier niet meetellen. Flagship One https://yelp.to/qTKq/9NZTzAZ4jO Ik sprak iemand van een jewpforum in de vs en die gaf wel aan ook goede ervaringen met fs1 te hebben. Even afwachten dus op de nieuwe.
 12. RANDOMAN

  Nieuwe Ecu --> doet het niet

  Dus nu blijft voor mij ook de vraag, waar haal je een pcm 😑
 13. RANDOMAN

  Nieuwe Ecu --> doet het niet

  Bestel.hier svp niet. Mijne werkt niet en ik lees erg veel sooetgelijke klachten van erg boze mensen https://www.trustpilot.com/review/fs1inc.com?page=3
 14. RANDOMAN

  “No bus” storing

  Hier veel info over no bus skim skis etc. Misschien heb je er wat aan. Welk bouwjaar is jouw jeep? http://www.jeepforum.com/forum/f11/last-straw-2210265/#/topics/2210265?page=4
×