Jump to content

Arjanw

Forum member
 • Content Count

  390
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Arjanw last won the day on October 19

Arjanw had the most liked content!

Community Reputation

11 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  2001

Recent Profile Visitors

1718 profile views
 1. Goedemiddag, Afgelopen weekend de motorkraan en motorsteun teruggebracht naar Arcblizz. Bedankt voor het lenen, Arcblizz!! Verder presteert de motor erg goed en heeft meer vermogen en de reactiesnelheid is ook sneller dan voorheen. Ik mag wel zeggen dat dit een veelbewogen project is geweest waar ik enorm veel geleerd heb. Uiteraard ben ik alle Jeepers die mij hebben bijgestaan enorm veel dank verschuldigd. Ook jullie, BEDANKT!!! Uiteraard gaan we niet stil zitten en heb ik alweer e.e.a. in het verschiet liggen. Aankomende weken sowieso het volgende: De verhoging van 4,5" ziet er mooi uit maar qua vering is het een drama. Bij stevige hobbels slaat de lucht uit je longen... Hopelijk is dat met deze modificaties verleden tijd! Ik zal mijn resultaten blijven posten in deze topic omdat dit project nooit eindigt... Voor nu, een fijne avond gewenst!
 2. Hi Jazzy, welkom op dit mooie forum!
 3. Vandaag de "Cure" van RuffStuff gemonteerd. De XJ stuurt nu een stuk strakker dan voorheen.
 4. Wat voor motor ligt er eigenlijk in?
 5. 4-8 PSI? Dat is niet erg veel. Dat is 0,27-0,55 Bar! Bedoel je niet 48 PSI?
 6. Je XJ geeft je een 1ste aanwijzing dat er iets aan de hand zou kunnen zijn. 2de waarschuwing kan duurder uitvallen dan de 1ste.
 7. Gefeliciteerd, maarre... i.p.v. welke uit je Jeepvloot?
 8. welkom Nicky, enne...een techneut is natuurlijk altijd meer dan welkom.
 9. Vandaag de injectoren gewisseld en de foutcodes komen niet meer naar voren. Ik twijfel echter niet aan de werking van de nieuwe injectoren maar dat het verschil in impedantie hier een grote rol speelt. Bij het plaatsen van een nieuwe LPG installatie zal de LPG computer op de dan aanwezige injectoren ingeregeld worden? K'zal volgende week eens een LPG installateur bellen voor meer info hierover. Of misschien weet iemand op het forum dit?
 10. Zoho, ruig hoor! 😂
×
×
 • Create New...