Jump to content

Arjanw

Forum member
 • Posts

  558
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Arjanw last won the day on February 14 2022

Arjanw had the most liked content!

1 Follower

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  2001

Recent Profile Visitors

4930 profile views

Arjanw's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

26

Reputation

 1. Dankjewel, ik heb geen antidreunplaten aangebracht op het brandscherm. Ik heb al een rondje gereden en het is zo stil binnen! Bodem, deuren, dak en motorkap zijn naar mijn mening voldoende.
 2. Weer een klusje klaar. De hemelbekleding begon wat te hangen en dus heb ik deze vervangen. De spiegels in de zonnekleppen zijn in een bijpassende kleur gespoten. Hierbij wat foto's. Hemel bekleden: Console met binnenverlichting en boordcomputer: Zonnekleppen met spiegels: Daarnaast ook nog wat kabels op maat gemaakt voor de montage van een lier: Is allemaal niet moeilijk alleen een tijdrovende klus.
 3. In het kader van "beter laat dan nooit" heten we je van harte welkom.
 4. Hi Roland, dit is het resultaat. Mocht je tips willen hebben kan je mij beter even bellen. Ik stuur je mijn nummer wel even via een PB.
 5. Even een kleine update want er zijn toch wel weer wat diverse aanpassingen gedaan in, op en rondom de XJ. Dashboard zit weer in elkaar. Kachelradiateur vervangen. Gelijk alle airco componenten vervangen inclusief compressor. Binnenkant volledig bekleed met antidreunplaten. Nu is het lekker stil binnen. Nieuwe stereo installatie. Dubbeldin Kenwood, nieuwe speakers en underseat subwoofer JBL. Achteruitrijcamera geplaatst in nummerbord op dakrek. Gebruik van IP67 connectors maakt het mogelijk om het geheel makkelijk te verwijderen. Bushwacker flat fenderflares gemonteerd. Tijdrelais geplaatst om de motor te kunnen koelen wanneer de motor wordt afgezet. (bij hete zomers) Mocht iemand wat meer uitleg willen over bovenstaande dan zie ik dat wel.
 6. Zeker een mooie klus. Hoop dat je wat aan de How Too op het forum hebt gehad.
 7. Als je een CPS zoekt heb ik er nog wel 1 nieuwe van Mopar liggen.
 8. Ik heb nog een setje liggen om de tussenbak te verlagen
 9. Tja, meest voor de hand liggende reden is slijtage... Wat is de oliedruk bij koud en bij warm? En hoeveel km heeft de motor gelopen?
 10. Nou, het wekt bij mij ook weleens wat destructieve gedachten op, hoor!! ๐Ÿงจ๐Ÿš’๐Ÿ”ฅ
 11. Uhm, het houd je op straat.๐Ÿ˜ Tenzij je in een garage kan werken...
 12. Ik bestel vrij veel bij Rockauto in Amerika. Ondanks invoerrechten en BTW nog altijd goedkoper dan in EU.
 13. Helaas.... dat wordt wederom het dashboard verwijderen en de kachelradiator vervangen. Het lekt nog steeds. Nu zit ik ff met de airco. Kan ik deze ff buiten drukloos maken of moet dit bij de garage gedaan worden? Als ik het ventiel indruk komt er helemaal niet zoveel druk uit. Vind het regelen van een auto met autoambulance best wel overkill..
ร—
ร—
 • Create New...