Jump to content

Arjanw

Forum member
 • Content Count

  501
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Arjanw last won the day on September 27

Arjanw had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  2001

Recent Profile Visitors

2726 profile views
 1. Wat Ab zegt klopt helemaal. Het vervelende is dat er dus 5 liter water achterblijft wat je mengt met koelvloeistof. Om het water eruit te krijgen zou je nog 1 á 2 x kunnen flushen. Achterwielen omhoog brengen brengt je blok meer voorover wat ervoor zorgt dat er nog meer uitkomt.
 2. Dat is idd vreemd. Waar heb je het laten aflopen? Wel op het laagste punt?
 3. Ja, en als men zegt dat vroeger alles beter was en dat je het er nu ook eigenlijk wel mee eens bent....
 4. De massakabel vind op de achterste blokbout aan de inlaatzijde en zit bevestigt tegen het schutbord. In principe kan het geen kwaad als je alle massakabels even loshaalt en opschuurt.
 5. Krukaspositiesensor (CPS) zit achter op de behuizing van de Automaatbak. Daar waar het blok en de automaat aan elkaar vastzitten. Is een lastige plek en enkel te bereiken met een ratel, meerdere verlengstukken en dop 10. Doormeten op de connector kan ook. Ik heb zowel de CPS als een IAC wel liggen. Ik heb nl een tweede XJ uit 1998 staan voor onderdelen. Succes!
 6. Gefeliciteerd met je aankoop. De WJ is een fijne wagen met een luxe uitstraling. Welkom.
 7. Ik heb de bezel erin zitten. Als je koplamp hoogteverstelling hebt dan moet je de ruimte hiervoor eruit dremelen. Verder ben ik nog niet gekomen. Heb even wat andere dingen te doen. Op YT vind je wel wat tutorials hierover.
 8. Heb je geen brandstofdrukmeter? Dan weet je gelijk of je het in die hoek moet zoeken...
 9. Welkom! Om die berg zand te bedwingen heb je wel wat grotere bandjes nodig. 😆
 10. Voor velen lijkt de VS het land van de onbegrensde mogelijkheden. Ben ergens wel benieuwd waarom jullie naar ons koude kikkerlandje willen verhuizen.
 11. Mooiste is het pijpje vervangen als de waterpom eraf ligt. Buigen van het pijpje kan de zwarte lak craqueleren met roestvorming als gevolg.
 12. Helaas verkeerd besteld. Wie kan ik er gelukkig mee maken? Is voor een Jeep Liberty 2002-2007. €7,- inclusief verzenden.
 13. Hou ons op de hoogte. Ik ben zeker geïnteresseerd!
×
×
 • Create New...