Jump to content

Arjanw

Forum member
 • Content Count

  489
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Arjanw last won the day on June 22

Arjanw had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  2001

Recent Profile Visitors

2580 profile views
 1. Mooiste is het pijpje vervangen als de waterpom eraf ligt. Buigen van het pijpje kan de zwarte lak craqueleren met roestvorming als gevolg.
 2. Helaas verkeerd besteld. Wie kan ik er gelukkig mee maken? Is voor een Jeep Liberty 2002-2007. €7,- inclusief verzenden.
 3. Hou ons op de hoogte. Ik ben zeker geïnteresseerd!
 4. Ik koop echt veel bij Rockauto en 4Offroad. Als je een beetje goed kiest ben je zeker goedkoper uit.
 5. Ik heb nog zo'n stickje. Wilde deze wel opsturen. Als het goed is zit er ergens een zwart vierkantje met een uitsparing met daarin ook 2 koperkleurige contactpuntjes. Bij mij zat deze linksonder bij de bestuurder. Bij mij weigerde hij ook 2 x. Ik heb de XJ een keer in België moeten laten staan en laten repatriëren naar Nederland. Toen heb ik alles eruit gesoldeerd en nu is het weer goed.
 6. Heb je het al een keer gereset? Heb je een speciaal stickje voor met koperen contactpuntjes.
 7. Top, idd goed gedaan. Vraag, welk merk compressor heb je genomen? En ga je de condensor alsnog vervangen?
 8. Ik heb geen idee hoe dat bij een YJ'93 zit. 😕 Dit zijn van die storingen waar de meeste van ons weleens mee te maken hebben.
 9. Corrosie? Misschien ff alle contacten beetje schuren en inspuiten met contactspray?
 10. Ik ga ervan uit dat kan maar waarom niet een pakking kopen? Kost gemiddeld een euro of 10. Scheelt weer schoonmaken de volgende oliewissel.
 11. Hack'nTap gereed! Eerst meten, meten en nog eens meten. Ik moet toegeven dat ik best wel nerveus was om de flex erin te zetten. Buurman gevraagd om erbij te blijven want je weet maar nooit. Ik heb de as doorgeslepen met een draaiende motor. Omdat de as draait krijg je een soort van centrerend effect. Volgens de instructie moet er minimaal 3cm aan "splines" overblijven. Zo gezegd zo gedaan... Bij de set heb ik ook een boormal gekocht om ervoor te zorgen dat het boorgat gecentreerd is. De set is Amerikaans dus in inch en niet metrisch. Op mijn werk de boormal in de draaibank opge
 12. Welkom op dit mooie forum. 400k is een behoorlijke km stand, zeg.
 13. Verscheidene keren weg geweest met de XJ en de motor functioneert naar behoren. Start prima en geen olieverlies. Oliedruk is prima en brandstofverbruik is ook goed. Mag ook wel na ruim anderhalf jaar. Stoelen zijn ook terug van de stoffeerder. Gelijk ook stoelverwarming erin laten zetten. Eergisteren de nieuwe middeconsole binnengekregen van JeepCable.com. Er kan nu een 2 din radio in met een 7 inch scherm. Die radio komt later. Omdat de XJ voor mijn gevoel zwaar stuurt en de stuurpomp waarschijnlijk nog originele is heb ik deze vervangen met een stuurpomp uit de sloop XJ die in mijn
 14. Misschien heb ik deze nog wel liggen. Ik heb nl nog een XJ uit 1998 staan met een 4.0L motor. Heb je voor mij het OEM nummer? Is dat toevallig 4874 371? Of heb je een geheel andere motor?
×
×
 • Create New...