Jump to content

Arjanw

Forum member
 • Content Count

  459
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Arjanw last won the day on December 23 2019

Arjanw had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  2001

Recent Profile Visitors

2213 profile views
 1. Arjanw

  Banden

  Flesje Whiskey Single Malt?
 2. Misschien verkoop ik ze wel als ik betere foto's plaats?
 3. Arjanw

  Banden

  Prijs verlagen we naar €100
 4. Waarschijnlijk kan ik dan deze connector gebruiken wanneer ik de mistlampen ga plaatsen. De connectoren voor de mistlampen voor zijn namelijk wel aanwezig bij de bumper. Hahaha, v.w.b. de quick-locks hebben jullie gelijk. Ik zal dit z.s.m. aanpassen.
 5. Hi, ik was een tijdje terug bezig met het monteren van een USB aansluiting op de plek van de sigarettenaansluiting. Ik kwam erachter dat er een connector zit die nergens op aangesloten zit. Waarschijnlijk een optie die niet aangesloten is. Toch ben ik wel nieuwsgierig waar deze voor zou zijn. Weet één van jullie dat misschien?
 6. Om de test te kunnen uitvoeren heb je het volgende nodig: Multimeter Temperatuurmeter. Bv kernthermometer voor vlees. Ijzerdraad Pan met laagje water. En de verdachte sensor natuurlijk.. Werkwijze: Hang de sensor met de onderzijde in het water met behulp van een ijzerdraad. Sluit de multimeter aan op de aansluitingen van de sensor. Zet de multimeter op het meten van Ohmse weerstand. Hang de temperatuurmeter in de pan maar zorg ervoor dat deze niet de bodem raakt. Liefst zo dicht mogelijk bij de sensor plaatsen voor een correcte meting. Breng het water langzaam op temperatuur. De ohmse weerstand neemt af naarmate de temperatuur toeneemt. In onderstaand overzicht kun je de Ohmse weerstand bij bepaalde temperatuur aflezen. Als de afgelezen waarden tussen de waarden op het overzicht vallen is de sensor goed. Als laatste nog enkele foto's van mijn test. Hoop dat het duidelijk is voor een ieder.
 7. Zojuist gedaan en bij mij hoor je dit niet. De schokbrekers gaan bovenin door een gat naar de motorruimte. Daar wordt deze vastgemaakt met een moer. Zowel aan de onderzijde (wielkast) als aan de bovenzijde zitten rubbers. Heb je deze een beetje ingevet om uit te sluiten dat het geluid hierdoor wordt veroorzaakt? Voor mijn beeldvorming, je hebt de nieuwe schokbrekers verwijderd en toen was het geluid weg?
 8. Hoe groot is de kans dat oude en nieuwe schokbrekers exact hetzelfde geluid maken? Weet je zeker dat het geluid niet door iets anders veroorzaakt wordt? Je kunt de schokbrekers verwijderen en dan testen? Misschien je Sway Bar rubbers?
 9. Heb een hoop bij je gekocht en altijd naar tevredenheid. Topservice!
 10. Passen deze in een XJ 2001? Dan kan je ze voor mij reserveren...
 11. In het kader van beter laat dan nooit! Welkom Duran! Foto's zijn onderweg?
×
×
 • Create New...