Spring naar bijdragen

Arjanw

Forum member
 • Aantal bijdragen

  44
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  2001

Recente profielbezoeken

221 profielweergaven
 1. Arjanw

  4.0L blok reviseren.

  Zijn er nog nieuwe blokken beschikbaar dan? Zo ja, waar te vinden dan?
 2. Arjanw

  4.0L blok reviseren.

  Ben even nieuwsgierig wat de kosten zouden zijn voor een totale revisie van mijn motorblok. Ik bedoel dan ook echt een revisie met alles erop en aan. Any thougts?
 3. Arjanw

  Ook Jeep Virus

  Inderdaad! Ik ben ook pas weer terug en nu al blut! Welkom
 4. Arjanw

  Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2

  Op de ramen van de bestuurder en passagier komt van het weekend een folie met een doorlaatbaarheid van 65%. Achter zit een folie met een doorlaatbaarheid van 3%
 5. Arjanw

  WJ 4.0L 6 cyl. diverse motor onderdelen

  Goedemiddag, Is al een tijdje geleden maar heb je de onderdelen nog? Groet, Arjan
 6. Arjanw

  “No bus” storing

  SPANNEND!!
 7. Arjanw

  Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2

  XJ ramen laten blinderen bij Ruittinten.nl. Voorportieren doe ikzelf.
 8. Arjanw

  Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2

  Bij een warme motor ging de oliedruk naar praktisch 0 en ging het "Check Gages" lampje branden. Vandaag de oliedruksensor vervangen nu weer een gezonde oliedruk. Ik ben ook nog op zoek geweest naar het brandstoffilter maar niet gevonden. Hij zou zich bevinden boven de achteras bij het linkerwiel? Nou, ik zie hem niet zitten.. Verder zoeken dan maar..
 9. Arjanw

  Nieuwe Ecu --> doet het niet

  Heb je de nieuwe PCM al binnen dan? Er staan nl ook hele goede recensies tussen. Puur een bedrijf afschieten op een paar slechte ervaringen is wel wat snel geoordeeld? Of heb je nog andere ervaringen met dit bedrijf?
 10. Arjanw

  XJ start niet.

  Nou moe! Heb ik weer een rit gemaakt van ca 180km, kan ik de XJ weer niet afsluiten met de AB. Starten doet ie gelukkig wel. Heb ik dan toch niet genoeg weggehaald of juist teveel?
 11. Arjanw

  Nieuwe Ecu --> doet het niet

  Kortom, startblokkering overbruggen of verwijderen? Daarna de nieuwe PCM erin?
 12. Arjanw

  Heeft iemand toevallig dit liggen?

  Onderdeelnummer: 52087669.
 13. Arjanw

  Vruchtbare dag geweest!!

  Bij mij zat bijna alles mee. De pakking van de automaat was eenvoudig te verwijderen. Over 2 weken nog een keer de automaatolie laten aflopen en dan is het meeste van de oude olie er wel uit. Die wielverbreders kocht ik 2dehands en hadden de verkeerde naafdiameter 😖. Deze heb ik op mijn werk laten uitdraaien door de TD boys. 2 weken geleden was ik de slotmoer adapter kwijt en kwam dus 4 moeren tekort. Afgelopen dinsdag was ik bij Siert en heb daar een setje bladveren opgehaald en kreeg van hem 4 moeren. Nog bedankt Siert!! Grappig detail is dat mijn slotmoeren eenvoudig waren te verwijderen met dop 22. Met gepast geweld erop rammen en los waren ze! Tussenbak was een half uurtje werk. Dat stelt echt niks voor! Ik ben verrast over de staat waarin de diverse onderdelen zich begeven. Weinig tot geen metaalsplinters aan de magneten! Vóór de vakantie nog de ramen blinderen en naar de airco specialist. Aircoverdamper heb ik vervangen maar het hogedrukventiel op de compressor lekt en er zit vermoedelijk nog ergens een lekje. Er zit nu fluor in dus opsporen zal niet zo lastig zijn, vermoed/hoop ik. Na de vakantie wil ik een budget lift doen dmv een extra blad op het verenpakket achter en wat teflon ringen aan de voorkant. Zo, een heel verhaal maar ik vind het altijd leuk om het verhaal van een ander te lezen dus misschien anderen die van mij ook? 🤔
×