Jump to content

marco_pas

Forum member
 • Posts

  360
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

marco_pas last won the day on August 1 2021

marco_pas had the most liked content!

About marco_pas

 • Birthday 03/13/1966

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.rentawake.it

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

marco_pas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • One Year In Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

6

Reputation

 1. Nadat ik vorig jaar met veel pijn in t hart na bijna 15 jaar de XJ heb verkocht, dacht ik dat dat einde Jeep verhaal voor mij zou zijn.... nu wil het feit dat ik ineens een nieuwe leasewaggie moest bestellen en de Compass 4Xe best wel een goede aanbieding bleek te zijn. Dus er staat nu een vuilniszakgrijze (weing keus met voorraadauto's) Compass 4Xe voor de deur! Zelf opgehaald bij Koenen in Echt; snoepwinkel met zelfs een heule dikke nieuwe Wagoneer.... Toegegeven; tis meer Fiat dan Jeep, maar ik kan zo het Jeep waakvlammetje wel brandend houden.
 2. Uiteraard!!!! Heeft mij ook veel gebracht en zal nog regelmatig ff langs komen. We waren een setje voor 14 jaar; nog nooit zolang een auto gehad....
 3. Vandaag heb ik met pijn in t hart afscheid genomen van mijn trouwe indiaan. Klukkluk gaat een jong stel helpen mooie avonturen te beleven. De komst van een camper bracht t aantal voertuigen op 4 in een huishouden van 2 en dat werd financieel toch lastig en bovendien werd er te weinig mee gereden. Iets wat ik elk onderhoud ook steevast te horen kreeg. Ik blijf dit forum wel volgen, want de XJ zit behoorlijk diep en je weet nooit.......
 4. In de wasstraat was het portierlogo voor de helft weggeborsteld, dus daar moest wat anders voor komen. Tis deze zwarte 3D van Ali geworden. Was eigenlijk voor een Grand, waardoor ze iets korter zijn. Hoogte en lettertype zijn spot on. Als t blijft zitten, ga ik alle andere logo ook vervangen door zwart 3D.
 5. Staat in de weg. Reservewiel XJ met band. Goudkleurige honingraat (die van mij zijn grijs). Band oud, maar niet uitgedroogd en nw profiel. Af te halen voor een paar speciaalbiertjes.
 6. Vandaag het hemeltje met nieuwe bekleding de XJ ingeschoven, maar met het terugzetten van de dakconsole zag ik dat deze toch ook wel aan t zakken was. Dus ook maar even meepakken. Dat valt dus even vies tegen...... De bende is nu in ieder geval uit elkaar, nu nog stof eraf en er weer op.....
 7. Weird! Ik heb een Alpine er in zitten met een standaard iso naar Jeep verloopje en dat werkte gelijk. Wellicht dat je versterker om zeep? Die zit onder je achterbank. Bypassen kun je mbv de aansluitdiagrammen hierboven.
 8. Vrienden, Bij mijn XJ is de radiator, pomp en thermostaat vervangen en het systeem gespoeld. Echter, als de auto goed warm is gereden en ik zet de motor uit, perst hij er ergens koelvloeistof uit, ergens bij de pomp. Ik heb de radiator dop nog even vervangen, maar zonder resultaat. Het verlies is minimaal merkbaar in het nivo in t vaatje. Waar moet ik beginnen met zoeken?
 9. Stap 1 maar genomen; hemeltje er uit gehaald. Begon lekker te hangen. Nu even een bekleder zoeken voor de juiste stof. Helaas is Alex (INSA) ermee gestopt.
 10. Klukkluk en ik zijn al ruim 13 jaar een gelukkig setje en hij komt alleen nog uit z'n hut als ik ff lekker wil cruisen en niet met t leaseblik op pad wil. Of als er een bootje verplekt moet worden.
 11. Top! Bedankt voor de info. Eerst nog even wat andere, belangrijker, zaken verhelpen en dan ga ik hier aan beginnen.
 12. Heeft iemand hier deze MOD al eens gedaan?
 13. Ik heb de parts van Arjan overgenomen, maar bleek niet nodig. De schademuppet had de stekker niet teruggezet.... grrrrr
 14. RVS uitlaat laten maken bij de overbuurman; NM Parts. Blij mee. Zoals gevraagd geen herrie en geen chromen uitlaatstukkies, maar lekker stealth.
 15. Nou, eigenlijk begin van de week: APK + Multiriem/spanrol. APK zonder morren, alleen de kopllamp stelmotor, maar daar wordt aan gewerkt zodat ik volgend jaar de schakelaar er niet uit hoef te halen 🙂 Sinds ik er weer meer mee rij, rijdt ze steeds fijner! Next: Koplamp steller dus, RVS pijp en 2 verse Coopers voor achter.
×
×
 • Create New...