Jump to content

wrangler93

Forum member
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1993

Recent Profile Visitors

667 profile views
 1. De Polen van de stekkers waren geoxideerd! Het werkt weer ! Bedankt allemaal 👍
 2. Dankjewel , ik zal gaan zoeken😜 misschien vind ik op YouTube nog wat extra info .. of een van de andere medejeepers kan wellicht nog wat aanvullen ..(?)
 3. Bedankt voor je reactie ! Je bedoelt dan in de stuurkolom? Is dat probleemloos/ makkelijk te demonteren onder de claxon of kom ik dan nog speciale/ lastige dingen tegen dat je weet?
 4. Bedankt voor je reactie! , zit dat interval relais in de zekering kast onder de motorkap? contacten op het kastje: bedoel je dan in de stuurkolom onder de claxon?
 5. Ik wel interesse! Wat wil je ervoor hebben ? Je mag mij ook appen (
 6. Mijn jeep blijft extreem veel verbruiken ( 1-3) en wil uit voorzorg de lambada sonde vervangen ( kan hem zelf niet testen maar rij wel veel kleine stukjes . Heeft iemand er nog een liggen die werkt? hoor het graag .
 7. hallo medejeepers, Ik ben op zoek naar een compleet binnenwerk ( pomp/ benzinemeter/ enz )van de benzinetank. Evt met tank erbij heeft iemand nog wat liggen? Ik heb een Yj ‘93 4.0 ho
 8. Weet iemand waar de zekering van de richtingaanwijzers zit? ( onder motorkap of linksonder het dashboard? ) evt welk nummer? hoor het graag😉
 9. Hallo medejeepers, mijn interval yj’93 ruitenwisser ( draaiknop) werkt niet constant . Soms werkt hij wel en vaker niet. Nu stopt ook regelmatig mijn ruitenwisser behalve de snelste stand die werkt altijd. Regelmatig werkt dan alles weer, maar dat is dan tijdelijk. Iemand idee wat hier de oorzaak van is?
 10. Nieuwe band , heeft als reserve op wrangler gehangen.. is nog nieuw. €35,-. alleen ophalen. zie foto’s
 11. Weet iemand of ik een mt 31-10,5-15 op een standaard velg past ( zie foto’s) het is voor achterop mijn wrangler yj als reservewiel .hoor het graag.
 12. Wie heeft er nog een goeie radiateur voor een yj 4.0 ho van 1993 liggen voor een schappelijke prijs? hoor het graag!! grt.
 13. Wie kan mij helpen aan een softtop ( besttop)zonder frame voor yj 1993 (Evt ruilen voor een softtop voor halve deuren.)
×
×
 • Create New...