Jump to content

wrangler93

Forum member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1993

Recent Profile Visitors

530 profile views
 1. Weet iemand of ik een mt 31-10,5-15 op een standaard velg past ( zie foto’s) het is voor achterop mijn wrangler yj als reservewiel .hoor het graag.
 2. Wie heeft er nog een goeie radiateur voor een yj 4.0 ho van 1993 liggen voor een schappelijke prijs? hoor het graag!! grt.
 3. Wie kan mij helpen aan een softtop ( besttop)zonder frame voor yj 1993 (Evt ruilen voor een softtop voor halve deuren.)
 4. Hallo medejeepers, heeft iemand de onderstaande beugels liggen? ( links en rechts) Zijn voor bevestiging van de verticale stang van mijn softtop frame ( zie foto) tevens zoek ik een softtop ( besttop) zonder frame voor hele deuren voor yj1993 ( evt ruilen voor doek halve deuren ..) hoor het graag..
 5. Ben op zoek naar Oude bikini top. Mag oud zijn ( gaat om stuk canvas om softtop passend te maken )
 6. Ja, zal het nogmaals proberen, maar dan eerst maar wat drukkers regelen, dan probeer ik m wel passend te maken ... Miss loop ik nog tegen een nieuw/ andere ( best) top aan ( zonder frame) bedankt zover!!! 😉
 7. Ja als set, maar betrokkene heeft hem niet kunnen plaatsen ivm diefstal van zijn wrangler.
 8. Nee geen merk en idd bij een eerdere besttop zat er daar een flap die om het horizontale stangetje wordt gevouwen .. lijkt wel of deze direct op de rolbar hoes moeten ( maar daar zitten geen drukkers op🥴) weet je Miss waar ze die drukkers hebben , dan kan ik ze er wellicht zelf op maken?
 9. Hierbij de foto’s met Plek van de drukknopen die ik niet weet hoe te bevestigen ( waaraan ) hopelijk kun je er iets mee😉
 10. Ja, zal morgen wat foto’s plaatsen.. vreemde is dat er drukknopen aan het canvas zitten, rechts en links boven de deuren, die ik nergens op kan drukken . Die zouden dan toch op de hoes van de rolbeugel vast moeten klikken? . ( er zitten geen drukkers op de rol bar hoes,boven de deur.
 11. Beste medejeepers, ik heb een softtop overgenomen voor mijn yj 4.0 1993 Amerikaans model. En nu past hij net niet. Oorzaak zijn de drukknoppen aan de zijkanten die niet op de hoezen van mijn rolbeugel hoes zitten en de verticale stangen bij beide deuren zijn net te kort. Weet een van jullie wat de oorzaak is? Is hij dan toch voor een ander model of jaartal? belangrijker nog : is hij passend te maken ? ( drukkers te monteren op de zij Rolbeugel ( hoes) en de pijpjes ( links en rechts ) verlengen. hopelijk kent een van jullie dit probleem 😊 graag jullie reactie.
 12. Beste medejeepers, mijn benzinemeter werkt nu helemaal niet meer( blijft op de helft staan na jaren onsecuurheid). Vandaar dat ik volgens mijn info de sending unit bovenop de tank moet vervangen. Nou weet ik niet of je de “voeler” voor de benzinemeter los kunt vervangen. Heeft iemand een goeie ( unit?) liggen ter overname? hoor t graag😉
 13. Hallo medejeepers, Wie heeft er bumpstops in de verkoop voor mijn wrangler 4.0 ho van ‘93? Ik moet ze alle zes(2 voor en 4 achter) vervangen.. hoor t graag👍
 14. Mooi, wat wil je ervoor hebben?
×
×
 • Create New...