Spring naar bijdragen

wrangler93

Forum member
  • Aantal bijdragen

    45
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door wrangler93 geplaatst

  1. Hallo medejeepers, voor mijn kJ van 2004 ben ik op zoek naar een Setje banden met goed profiel de set die er nu op ligt maakt zo’n takkenherrie! All terrain bandjes ook 235/70/16 Zoek maat: 235/70/16 all season of zomerbanden . (evt ruilen mag ook, onderliggende banden zijn vrij nieuw) )
  2. Peil was idd te laag, na bijvullen was het over! Gelukkig. Bedankt voor de reacties! Ik heb deze kroon olie ( zie foto) mee gekregen en klopt het dat deze olie ook geschikt is voor de automatische versnellingsbak? ( KJ 2004 benzine)
  3. Als de auto stilstaat en ik draai mijn stuur dan hoor je het ( jankende) zoemende geluid ook nl .
  4. Bedankt voor je reactie, hoorde net dat het ook de stuurbekrachtiging zou kunnen zijn ?
  5. Bij het scherp insturen hoor ik een jankend/ zoemend ( wisselend) geluid vanuit de voorkant. Zowel links als rechtsom .bij alle snelheden . Wat zou dit kunnen zijn? ( het is geen kraken of schuren)
  6. De Polen van de stekkers waren geoxideerd! Het werkt weer ! Bedankt allemaal 👍
  7. Dankjewel , ik zal gaan zoeken😜 misschien vind ik op YouTube nog wat extra info .. of een van de andere medejeepers kan wellicht nog wat aanvullen ..(?)
  8. Bedankt voor je reactie ! Je bedoelt dan in de stuurkolom? Is dat probleemloos/ makkelijk te demonteren onder de claxon of kom ik dan nog speciale/ lastige dingen tegen dat je weet?
  9. Bedankt voor je reactie! , zit dat interval relais in de zekering kast onder de motorkap? contacten op het kastje: bedoel je dan in de stuurkolom onder de claxon?
  10. Ik wel interesse! Wat wil je ervoor hebben ? Je mag mij ook appen (
  11. Mijn jeep blijft extreem veel verbruiken ( 1-3) en wil uit voorzorg de lambada sonde vervangen ( kan hem zelf niet testen maar rij wel veel kleine stukjes . Heeft iemand er nog een liggen die werkt? hoor het graag .
  12. hallo medejeepers, Ik ben op zoek naar een compleet binnenwerk ( pomp/ benzinemeter/ enz )van de benzinetank. Evt met tank erbij heeft iemand nog wat liggen? Ik heb een Yj ‘93 4.0 ho
  13. Weet iemand waar de zekering van de richtingaanwijzers zit? ( onder motorkap of linksonder het dashboard? ) evt welk nummer? hoor het graag😉
  14. Hallo medejeepers, mijn interval yj’93 ruitenwisser ( draaiknop) werkt niet constant . Soms werkt hij wel en vaker niet. Nu stopt ook regelmatig mijn ruitenwisser behalve de snelste stand die werkt altijd. Regelmatig werkt dan alles weer, maar dat is dan tijdelijk. Iemand idee wat hier de oorzaak van is?
  15. Nieuwe band , heeft als reserve op wrangler gehangen.. is nog nieuw. €35,-. alleen ophalen. zie foto’s
  16. Weet iemand of ik een mt 31-10,5-15 op een standaard velg past ( zie foto’s) het is voor achterop mijn wrangler yj als reservewiel .hoor het graag.
  17. Wie heeft er nog een goeie radiateur voor een yj 4.0 ho van 1993 liggen voor een schappelijke prijs? hoor het graag!! grt.
  18. Wie kan mij helpen aan een softtop ( besttop)zonder frame voor yj 1993 (Evt ruilen voor een softtop voor halve deuren.)
  19. Hallo medejeepers, heeft iemand de onderstaande beugels liggen? ( links en rechts) Zijn voor bevestiging van de verticale stang van mijn softtop frame ( zie foto) tevens zoek ik een softtop ( besttop) zonder frame voor hele deuren voor yj1993 ( evt ruilen voor doek halve deuren ..) hoor het graag..
  20. wrangler93

    Bikini top yj

    Ben op zoek naar Oude bikini top. Mag oud zijn ( gaat om stuk canvas om softtop passend te maken )
  21. Ja, zal het nogmaals proberen, maar dan eerst maar wat drukkers regelen, dan probeer ik m wel passend te maken ... Miss loop ik nog tegen een nieuw/ andere ( best) top aan ( zonder frame) bedankt zover!!! 😉
  22. Ja als set, maar betrokkene heeft hem niet kunnen plaatsen ivm diefstal van zijn wrangler.
  23. Nee geen merk en idd bij een eerdere besttop zat er daar een flap die om het horizontale stangetje wordt gevouwen .. lijkt wel of deze direct op de rolbar hoes moeten ( maar daar zitten geen drukkers op🥴) weet je Miss waar ze die drukkers hebben , dan kan ik ze er wellicht zelf op maken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...