Jump to content

Jerrold

Forum member
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jerrold last won the day on December 2 2018

Jerrold had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zit er een luchtmassameter in het gasklephuis? Zoiets geeft de zelfde storingen.
 2. Welkom. Misschien handig om er een regio aan te hangen zodat het onderhoud niet te ver weg is voor je. Er zijn genoeg mensen hier die je jeep kunnen omderhouden.
 3. Die van alie is troep en vliegen in de brand als je pech hebt. Je moet is kijken bij Mobieled die hebben alles voor elke auto.
 4. Sidepipe of sidebar is maar net hoe je het wilt hebben. Custom uitlaatje dan maar dat is voor mij ook geen probleem😁
 5. Vandaag was het super. Het weer was goed en er was veel publiek. Morgen geven ze veel regen op dan zal het best zwaar zijn. Alleen ik ben er morgen niet. Morgen zit ik in maasmechelen op de rallycross.
 6. Toevallig vandaag nog diesel getankt bij een onbemande Esso tankstation en daar hadden ze nog wel 95 E5 zag ik op de pomp. Hoelang dit zal blijven geen idee.
 7. TanQyou blijft wel 102 benzine verkopen alleen die pomp moet maar net bij je in de buurt zitten. 98 E5 is geen probleem je blijft onder de limit van 8% . Al die hoog geleerde met die milieu tik mogen ze van mij allemaal opruimen. Beetje beter denken en er is een beter plan dan wat ze nu van plan zijn.
 8. Niet alle materialen kunnen tegen de ethanol. Dit is wel aan te passen en de eerste dingen die je tegen komt zijn pakkingen leidingen filter en pomp. Als je alles zelf kan doen is het kwa kosten wel te doen maar moet je het laten doen dan word het een dure grap. Ik tank 98 of 102 en dat doe ik al jaren zonder problemen.
 9. Sorry deze is verkocht.
 10. Ik geef alleen even aan met welke setup ik rij. Ik rij er ook alleen offroad mee maar ik heb met deze combi zelf in lage toeren geen problemen en ik heb toch heel wat terreinen gereden zonder problemen.
 11. Ik rijd met patrol assen en longfield steekassen 4.6 overbrenginging en 38.5inch Boggers een 4.0 L6 motor en ik heb meer dan genoeg power zowel op 1500rpm als op 6000rpm. Gaat gewoon keihard tegen de begrenzer.
 12. Het kenteken is niet zo moeilijk om te krijgen. Als ik je een goede tip mag geven. Maak de auto zo licht mogelijk. Dus kleine wielen geen zware bumperwerk en inderdaad krik eraf halen en plastic spatbordjes. Ze gaan de auto wegen dus hoe lichter die is hoe gunstiger is je wegenbelasting. Je zal naar Lelystad moeten maar met kleine wielen en goeie remmen ben je daar zo klaar.
 13. Ik weet niet of ik de enige ben maar als dit de waardes zijn van een gereviseerde motor dan twijfel ik toch sterk of er wel goed gehoond is of dat de kleppen wel 100% sluiten. Tussen de laagst en hoogst gemeten zit er 1.3bar verschil en bij de zuigers tegelijk samen werken al 1bar verschil als grootste afwijking.
×
×
 • Create New...