Jump to content

Jerrold

Forum member
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Jerrold last won the day on February 9 2020

Jerrold had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Je kan je banden ook ook op de velgen laten plakken. Inplaats van de bandenpasta die je normaal gebruikt om de banden erop te draaien gebruik je nu een soort van lijm. Werkte perfect bij mij. Nooit meer problemen gehad.
 2. Dat hele pofiel is nieuw te koop. Ik zou alleen moeten kijken waar ik dst nou had gezien. Volgends mij is het 3mm zoiets.
 3. Dit zal vloeken worden op het forum hier maar waarom geen Nissan Patrol. Betrouwbaar, sterke sleepwagen en overal voor te gebruiken. Buiten dat een goeie nette cherokee met wat aanpassingen tik je al snel voorbij de 8000euro.
 4. Ik zit in Geervliet. Tussen Spijkenisse en Hellevoetsluis. Ophalen en terug brengen is ook mogelijk.
 5. Bedankt voor de info. Heb even gekeken en inderdaad schijn je er wel te kunnen rijden na aanmelding. Binnenkort ook maar even aanmelden.
 6. Is dat met de corona nog steeds zo dan?
 7. 60euro per velg is een normale prijs. Ik snap alleen de 2 lagen systeem niet. Met goeie poeder is direct een goeie laagdike voldoende. Het 2 lagen heb ik onze poedercoater nooit over gehoord. Je hebt stralen en coaten en als het staal is word het wel is stralen verzinken en coaten gedaan.
 8. Zulk soort werkzaamheden lopen kwa prijs vaak ver uit elkaar. Goedkope bedrijven doen het gewoon snel en op het oog lijkt het dan allemaal oke maar naar verloop van tijd zal je toch wel weer last hebben van beginnende roest omdat ze dan de binnenkant of holleruimtes niet hebben behandeld. Ik heb vaker roestplekken of schades hersteld alleen is mijn ervaring wel dat je vaak meer tegen komt dan je voorheen had gedacht. Zoon hoekstuk repareren kan je zo al 500euro kosten en dan moet het nog gespoten worden. Een goeie spuiter kost ook geld al zijn daar wel vaak mensen die na werktijd m
 9. Als je zoveel koelvloeistof kwijt bent dan hoef je niet naar een specialist hoor dat kan je gelijk in je olie terug zien.
 10. Die radiateuren komen bij aliexpress vandaan dus geen wonder dat ze zo lek zijn. Met dat soort dingen kan je beter een bekend merk nemen en ja die kosten een stuk meer.
 11. Er zijn overal garages en ze kunnen vrijwel alles. Althans dat denken ze. Maar een bak of motor flushen (spoelen) is niet zomaar spoelmiddel erin knallen en dan maar rondraaien en hoppa de zooi komt eruit. Zoiets heeft een toevoer van spoelolie op temperatuur een aftap die retour loopt in een filter met alle spoelkanalen open die ook retour gaan naar het filterpot. Als je dat zo doet dan heb je geen brokken vuil wat achterblijft in leidingen.
 12. Alles kan. Je moet je alleen afvragen waar je de auto voor gaat gebruiken. Op de weg word het er niet beter op. Ik zou een liftkit van degelijk kwaliteit nemen zodat het op de weg ook allemaal stabiel blijft. Voor de verdere aanpassing moet je je ashoek in de gaten houten en de maximale maat van de tussenas. Ook remleidingen moeten het kunnen halen.
 13. Oke das duidelijk. Dan laat ik het voorbij gaan en ga ik op me gemakkie verder sleutelen. Hoef ik niet te haasten.
 14. Ik ben niet echt lid. Zit hier alleen op het forum. Maar er zit een max aan begrijp ik? Ik heb ook geen idee waar je kan opgeven voor dit of meer info kan krijgen. Als het via facebook is dat heb ik niet😁
×
×
 • Create New...