Jump to content

Jerrold

Forum member
 • Posts

  143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Jerrold last won the day on February 9 2020

Jerrold had the most liked content!

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jerrold's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

5

Reputation

 1. Ik weet niet uit welke regio je ongeveer vandaan komt maar ik zit in Geervliet (Zuid-Holland). Ben geen bedrijf.
 2. Waarom niet Castrol Syntrax 75w140 limited slip olie. Dan hoef je niks toe te voegen.
 3. Jerrold

  Hallo

  Jimmy. Op www.jeebee.nl kan je info vinden over het rijden in Ouddorp. Je kan ook kijken op www.terrein.nu daar kan je nagenoeg alle evenementen zien van meerdere clubs.
 4. Jerrold

  Hallo

  Welkom en mooie jeep heb je. Ik weet niet waar je vandaan komt en of je er ook mee in het terrein wilt rijden maar volgend weekend is er een evenement op het strand in ouddorp. Daar kan je dan op het strand rijden.
 5. Je kan je banden ook ook op de velgen laten plakken. Inplaats van de bandenpasta die je normaal gebruikt om de banden erop te draaien gebruik je nu een soort van lijm. Werkte perfect bij mij. Nooit meer problemen gehad.
 6. Dat hele pofiel is nieuw te koop. Ik zou alleen moeten kijken waar ik dst nou had gezien. Volgends mij is het 3mm zoiets.
 7. Dit zal vloeken worden op het forum hier maar waarom geen Nissan Patrol. Betrouwbaar, sterke sleepwagen en overal voor te gebruiken. Buiten dat een goeie nette cherokee met wat aanpassingen tik je al snel voorbij de 8000euro.
 8. Ik zit in Geervliet. Tussen Spijkenisse en Hellevoetsluis. Ophalen en terug brengen is ook mogelijk.
 9. Bedankt voor de info. Heb even gekeken en inderdaad schijn je er wel te kunnen rijden na aanmelding. Binnenkort ook maar even aanmelden.
 10. Is dat met de corona nog steeds zo dan?
 11. 60euro per velg is een normale prijs. Ik snap alleen de 2 lagen systeem niet. Met goeie poeder is direct een goeie laagdike voldoende. Het 2 lagen heb ik onze poedercoater nooit over gehoord. Je hebt stralen en coaten en als het staal is word het wel is stralen verzinken en coaten gedaan.
 12. Zulk soort werkzaamheden lopen kwa prijs vaak ver uit elkaar. Goedkope bedrijven doen het gewoon snel en op het oog lijkt het dan allemaal oke maar naar verloop van tijd zal je toch wel weer last hebben van beginnende roest omdat ze dan de binnenkant of holleruimtes niet hebben behandeld. Ik heb vaker roestplekken of schades hersteld alleen is mijn ervaring wel dat je vaak meer tegen komt dan je voorheen had gedacht. Zoon hoekstuk repareren kan je zo al 500euro kosten en dan moet het nog gespoten worden. Een goeie spuiter kost ook geld al zijn daar wel vaak mensen die na werktijd mogen spuiten en dan kan je voor een paar centen wel klaar zijn. Misschien handig om te vermelden welke regio je vandaan komt.
 13. Als je zoveel koelvloeistof kwijt bent dan hoef je niet naar een specialist hoor dat kan je gelijk in je olie terug zien.
 14. Die radiateuren komen bij aliexpress vandaan dus geen wonder dat ze zo lek zijn. Met dat soort dingen kan je beter een bekend merk nemen en ja die kosten een stuk meer.
×
×
 • Create New...