Spring naar bijdragen

Jerrold

Forum member
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Jerrold

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1994

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Inschakelen
 1. Jerrold

  fuseekogels levensduur

  Er zit nog al verschil in het gebruik van onderdelen. Hoop garages gebruiken toch slecht kwaliteit onderdelen waar de meeste klanten toch geen idee van hebben. Ga is bij een jeep specialist lang en laat de auto is nakijken misschien dat er dan meer duidelijk word.
 2. Jerrold

  APK velgen en banden YJ

  Ik heb een setje te koop of te leen. Set van 5 stuks met zo goed als nieuwe banden.
 3. Jerrold

  (Complete) achteras (?)

  Misschien is het handig om aan de hand van wat foto's te laten zien op welke manier je geraakt bent. Het is goed mogelijk dat de steekas misschien net op de flens een tikje heeft gekregen dan zou die inderdaad krom zijn. Dan zou je de steekas eruit kunnen halen en kijken in een draaibank of met wat huis tuin en keuken meetgereedschap kunnen kijken of het inderdaad zo is. Alles in een keer vervangen is mooi als je het allemaal zelf kan of toch genoeg geld heb liggen maar moet je dit uitbesteden zou ik toch dingen eerst nalopen.
 4. Jerrold

  Deurstrips komen los, hoe vastmaken? + zwart maken

  De deurstrip voorzichtig helemaal eraf halen en als die iets krom is even netjes recht maken. Daarna alles goed schoonmaken en met 3M foamtape (schuimtape) dubbezijdig terug plakken.
 5. Een echte jeep specialist niet en voor 4x4 heb je 4x4sintannaland en nog eentje in Oosterhout dat is wel een bedrijf wat voornamelijk alleen jeeps doet. Anders andere kant van het eiland rijden in de buurt van Hellevoetsluis daar sleutel ik zelf voor de hobby en kan je savonds terecht.
 6. Jerrold

  ruitenwisser yj'93 vervangen

  De ruitenwissers kan je bij Jeepparts in Vuren krijgen. Kan je via webshop bestellen of afhalen en gelijk vragen hoe te monteren.
 7. Jerrold

  Uitlaat

  Voor uitlaat op maat kan ik je wel helpen. Regio Rotterdam zit ik.
 8. Jerrold

  Rem pedaalrubber versleten en APK

  Moet inderdaad ruw zijn. Noodoplossing is dubbelzijdigtape en dan een vel grove schuurpapier erop plakken.
 9. Jerrold

  Even voorstellen jeep wrangler yj

  Na lange stilte heb ik niet stil gezeten maar door drukte weinig kunnen posten. Voor nu even een kleine update. De patrol assen zijn klaar en heb ik inmiddels opgehaald en gepast. Ondanks alle pas en meetwerk zijn de assen 100% gelukt en alles past dan ook perfect. Voordat ik de wielbasis ga verlengen heb ik ze eerst even gemonteerd om zeker te weten dat alles goed is en dat is het. Nu ga ik opmeten hoeveel ik de oude trekstangen moet verlengen. Voor nu even een foto hoe het erbij staat.
 10. Jerrold

  Jeep wrangler jk smittybilt lierbumper

  Verkocht mag een slotje op
 11. Jerrold

  Jeep wrangler jk smittybilt lierbumper

  Te koop. Jeep wrangler JK bj07-18 Smittybilt lierbumper. Smittybilt 76724 SRC Gen2 Front Bumper for 07-18 Jeep Wrangler JK Ik wou deze op mijn wrangler YJ monteren maar het is niet echt wat ik zoek. De bumper is zo goed als nieuw gewoon smetteloos en schadevrij. Verder geen montage bouten bij. Mag weg voor 300euro
 12. Jerrold

  Even voorstellen jeep wrangler yj

  Verhouding precies van de tussenbak weet ik niet meer dat was gedaan door de vorige eigenaar. Ik heb een setje y60 assen en dat klopt het diff zit aan de verkeerde kant maar ik heb de as laten flippen dus zit nu aan de goeie kant. Ik wou eerst een dana300 tussenbak maar die lag niet voor het oprapen helaas. Ik ben met je eens dat een v8 standaard al beter is kwa koppel maar dat wil ik liever niet. Het koppel van de 4.0liter ligt niet onderin dat weet ik allemaal maar als het huidige blok geboord moet worden naar 5.0liter of het plaatsen van een supercharger dan maar dat en dat gaat een hoop geld kosten maar ik ben meer weg van een fullbuild 6cilinder dan een v8. Ik neem je informatie zeker mee in het project en daar zal ik zeer zeker nog wat aan hebben want ik zie zeker wel dingen over het hoofd maar dat is bij alles wat je bouwt.
 13. Jerrold

  Even voorstellen jeep wrangler yj

  Ik heb gewoon nog de standaard tussenbak maar wel met vertraagde vertanding. Mocht de motor na aanpassing niet genoeg leveren dan zie ik dat later wel. Ik ben erg bekend met tuning en aanpassing van motoren en ook dat zal met de 4.0HO geen probleem zijn want je kan heel veel kanten op met dit blok. Als alles klaar is zal het toch niet allemaal gelijk 100% zijn en blijven er altijd dingen die net anders moeten maar ook daar ben ik op voorbereid. Ik ben nu al zover dat de assen eronder kunnen alleen zijn de assen zelf nog niet klaar. Zelf heb ik ook erover gedacht om de jeep te verkopen en kijken naar een auto met turbodiesel maar dit model vind ik gewoon zelf erg mooi en na jaren in de auto sport weet ik dat je met een auto heel erg ver kan gaan en dat er overal een oplossing voor is.
 14. Jerrold

  Even voorstellen jeep wrangler yj

  Ik waardeer het zeer dat er meegedacht word en dat andere hun ervaringen laten weten maar als je alles even goed leest dan zie je dat ik op versterkte Nissan Patrol assen ga rijden en daarvan is de overbrenging 4.6. Verder ga ik er niet meer mee op de weg rijden en ook de bouten en spullen die gebruikt worden zijn niet van peperkoek. Voordat ik begon met bouwen is er heel veel uitgezocht over betrouwbaarheid en degelijkheid ook op langer termijn. Het vermogen en koppel uit de motor dat kan nog een heel stuk opgeschroeft worden als er maar geld voor word betaald dus over dat maak ik me geen zorgen. Wel een mooi ding die jeep op de foto.
 15. Jerrold

  Even voorstellen jeep wrangler yj

  Ik zal binnenkort alles plaatsen ondet het topic van projecten en dan zie je dat in dat geval het geen probleem is de 4inch bodylift. Alles is aangepast en verstevigd.
×