Jump to content

Jerrold

Forum member
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Jerrold last won the day on February 9

Jerrold had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Is het wiellager nog wel goed? Je zegt als je de rem al beetje intrapt is het weg dat kan want dan zou het wiel zegmaar weer recht in lijn lopen en als je hem dan weer loslaat zou hij zo gezegt weer kunnen slingeren. Dit geldt ook bij insturen doordat er dan meer zijwaartse druk op komt te staan.
 2. Lijkt of er een heel spoor van boven komt.
 3. Van een foto is lastig te zien het lijkt van hoger te komen dan de carterpan. Je zou even rond het kleppendeksel kunnen kijken of aan die hele kant van boven naar beneden. Ik weet niet of er nog leidingen lopen aan die kant.
 4. Het halve werk na herstel maak ik maar vaak zat mee. Maar stel ze altijd in gebreken als er na herstel toch nog problemen zijn. Als je het tot de rechtbank speelt win je vrijwel altijd. Het is zo geregeld dat als je schade hebt gehad en je hebt na herstel een probleem en dat is in dit geval de aandrijving dan zijn alle componenten dus ook de cardanas dan wel steekas of het geen wat aan de bak gekoppeld zit te herlijden naar de aanrijding. Hoe moet je bewijzen dat iets in orde was voor de aanrijding. In dit land hebben we apk eisen en de auto komt niet door de apk als er dingen rot zijn of dan wel speling heeft of gebreken. Een versnellingsbaklager hoort niet tot apk afkeur maar kan wel door een geringe zijdelingse tik beschadigd raken. Soms kost iets veel tijd om vergoed te krijgen maar laat je nooit afschepen door een simpel lul verhaal.
 5. Als het alles vergeven is van de olie dan is het beste even goed schoonmaken alles en dan even een rondje rijden meestal is het dan beter zichtbaar waar het vandaan komt.
 6. Ik reed met 3.55 overbrenging. Maar je kan hier toch ook een 4.10 op schoeven?
 7. Te koop. Dana 30 Alloy steekas halfjaar oud + een orginele steekas met Alloy kruis. Samen 350euro. Dana 35 Yukon steekassen ongeveer 5jaar oud. Samen 300euro Dana 30 Arb locker 5jaar oud 450euro Dana 35 Arb locker 5jaar oud. Satelietwielen moeten vervangen worden. 150euro Arb compressor met bedieningsknoppen 5jaar oud voor lockers te bedienen 100euro Alles komt van een wrangler yj 4.0 af. De steekassen zijn C-clip. Ook heb ik nog remklauwen liggen en wat meer spullen wat aan de assen hebben gezeten deze komen later nog te koop. Ook zal ik proberen nog wat foto's toe te voegen van de week. Bieden mag. Ook wanneer je alles wilt of meerdere dingen dan zal ik daarvoor een totaal prijsje maken.
 8. Dit topic kan dicht. Heb een complete achterraam gevonden.
 9. Kijk ook even naar je bougies en gasklep die vertonen ook dit soort dingen. Kan eigenlijk meer zijn maar iets bekijken kost minder dan vervangen.
 10. Wie o wie heeft er een achterraam liggen van een wrangler yj hardtop. Een adres waar ik aan zoon ruit kan komen mag ook. Mijne is helaas gesneuvelt.
 11. Zit er een luchtmassameter in het gasklephuis? Zoiets geeft de zelfde storingen.
 12. Welkom. Misschien handig om er een regio aan te hangen zodat het onderhoud niet te ver weg is voor je. Er zijn genoeg mensen hier die je jeep kunnen omderhouden.
 13. Die van alie is troep en vliegen in de brand als je pech hebt. Je moet is kijken bij Mobieled die hebben alles voor elke auto.
 14. Sidepipe of sidebar is maar net hoe je het wilt hebben. Custom uitlaatje dan maar dat is voor mij ook geen probleem😁
×
×
 • Create New...