Jump to content

Jerrold

Forum member
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Jerrold last won the day on February 9

Jerrold had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als ze alles vanaf fabriek met hersens zouden bouwen hadden de garage weinig verdiend als men alles goed bij zou houden😉
 2. Ik geef 3000euro. Aanhanger staat al klaar😁
 3. Jerrold

  Tube Seals

  Ik heb ze ook in de wrangler gehad. Inderdaad met C-clip steekassen uit eengeheel. Heb de assen nog liggen als je onderdelen ervan nodig hebt. Staan te koop ook in onderdelen.
 4. In Oosterhout heb je Jeepee center als het goed is. En anders naar jeepparts in Vuren. Volgends mij heb ik er ook nog een liggen maar dan moet ik gaan zoeken en ik ben aan het verbouwen dus eer dat ik die gevonden heb dan ben je weer een maand verder😇 Had wel mooi geweest want ben nu aan het werk op Shell Moerdijk.
 5. Zou je voor een diesel niet gewoon de huidige uitlaat aanpassen? Ik heb veel diesel auto's de uitlaten aangepast en helemaal open zonder dempers en dan viel het nog mee kwa geluid. Geen idee of dat bij de jeeps ook zo is.
 6. Vuilogheid zou zo kunnen als die goedlopend weg is gezet. Gasklep eraf halen en even met reiniger goed schoonmaken en kijk ook even naar de rotor of die contactpunten goed schoon zijn.
 7. Ja daar heb je ook wel gelijk in. Er zijn ook wel mensen die het er ook nog voor geven ook. Ik denk dat ik maar een paar setjes deuren mee laat nemen uit Polen. Nu met dat mooie weer zullen ze nog meer waard zijn😁
 8. Wat een prijzen. Kan je net zo goed naar polen rijden dan ben je met brandstof erbij nog goedkoper uit
 9. Voor aanpassingen zou ik gelijk zoeken naar een beetje jeep specialist of een goeie hobbyist van het forum. En het onderhoud heb je er dan ook gelijk bij.
 10. Voor de apk is het niet echt een probleem. Als je de omgeslagen randen netjes laat aansluiten op de binnenkuip en daarna netjes afwerkt dan is er niemand die er wat op te zeggen heeft. Als je hele gaten laat zitten in het scherm dan heb je kans dat ze er wat van zullen zeggen maar ook dan kunnen ze hem er niet op afkeuren. Het is maar plaatwerk en geen steunpunt of scherp uit stekende delen. Het is wel een tijdrovende klus om het echt netjes uit te meten en het af te werken maar daarin tegen ook wel leuke klus om te doen.
 11. Jerrold

  Corona Café

  Geen bier en bitterballen maar elke avond stevig door sleutelen😁
 12. Is je as kapot of alleen de kruisjes?
 13. Voor normaal tot meer offroad gebruik is het een mooie upgrade voor weinig geld. Het is net hoever je wilt gaan.
 14. Ja klopt. Meeste kiezen voor maxxis trepador 35inch soms 37inch of een wat minder grof profiel. Maar naar mijn mening blijven die jeep assen zwak als je echt wilt gaan spelen.
 15. 38.5inch super swamper boggers😁
×
×
 • Create New...