Jump to content

Jerrold

Forum member
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Jerrold last won the day on February 9

Jerrold had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er zijn overal garages en ze kunnen vrijwel alles. Althans dat denken ze. Maar een bak of motor flushen (spoelen) is niet zomaar spoelmiddel erin knallen en dan maar rondraaien en hoppa de zooi komt eruit. Zoiets heeft een toevoer van spoelolie op temperatuur een aftap die retour loopt in een filter met alle spoelkanalen open die ook retour gaan naar het filterpot. Als je dat zo doet dan heb je geen brokken vuil wat achterblijft in leidingen.
 2. Alles kan. Je moet je alleen afvragen waar je de auto voor gaat gebruiken. Op de weg word het er niet beter op. Ik zou een liftkit van degelijk kwaliteit nemen zodat het op de weg ook allemaal stabiel blijft. Voor de verdere aanpassing moet je je ashoek in de gaten houten en de maximale maat van de tussenas. Ook remleidingen moeten het kunnen halen.
 3. Oke das duidelijk. Dan laat ik het voorbij gaan en ga ik op me gemakkie verder sleutelen. Hoef ik niet te haasten.
 4. Ik ben niet echt lid. Zit hier alleen op het forum. Maar er zit een max aan begrijp ik? Ik heb ook geen idee waar je kan opgeven voor dit of meer info kan krijgen. Als het via facebook is dat heb ik niet😁
 5. Hoeveel plekken zijn er beschikbaar? Of is er geen beperkte aantal?
 6. Ik heb er nog een liggen met brandstoftank. Zo compleet onder mijn yj vandaan gehaald.
 7. Ik kom al 2 zaterdagen die gele jeep tegen als ik naar me garage ga. Ziet er allemaal wel super strak uit. Als je nog iets tig gelast moet hebben roep je maar keer naar de overkant😁
 8. Als ze alles vanaf fabriek met hersens zouden bouwen hadden de garage weinig verdiend als men alles goed bij zou houden😉
 9. Ik geef 3000euro. Aanhanger staat al klaar😁
 10. Jerrold

  Tube Seals

  Ik heb ze ook in de wrangler gehad. Inderdaad met C-clip steekassen uit eengeheel. Heb de assen nog liggen als je onderdelen ervan nodig hebt. Staan te koop ook in onderdelen.
 11. In Oosterhout heb je Jeepee center als het goed is. En anders naar jeepparts in Vuren. Volgends mij heb ik er ook nog een liggen maar dan moet ik gaan zoeken en ik ben aan het verbouwen dus eer dat ik die gevonden heb dan ben je weer een maand verder😇 Had wel mooi geweest want ben nu aan het werk op Shell Moerdijk.
 12. Zou je voor een diesel niet gewoon de huidige uitlaat aanpassen? Ik heb veel diesel auto's de uitlaten aangepast en helemaal open zonder dempers en dan viel het nog mee kwa geluid. Geen idee of dat bij de jeeps ook zo is.
 13. Vuilogheid zou zo kunnen als die goedlopend weg is gezet. Gasklep eraf halen en even met reiniger goed schoonmaken en kijk ook even naar de rotor of die contactpunten goed schoon zijn.
×
×
 • Create New...