Spring naar bijdragen

Jerrold

Forum member
  • Aantal bijdragen

    150
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    3

Jerrold last won the day on February 9 2020

Jerrold had the most liked content!

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1994

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Jerrold's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

5

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb mijn NP231 laten doen door Josh Steenis. Type josh steenis in bij marktplaats dan kom je zijn advertenties tegen. Hij maakt hem open dan kan ziet die wat er kapot is of versleten en kan jou daarna vertellen wat het je gaat kosten. Zit in Amersfoort.
  2. Hydroliekolie zal ik er niet ingooien maar er gaat remvloeistof in. Mijn ervaring is om het hele circuit te vervangen. Deze sets kan je zo kopen bij de mensen met de jeep webshops. Dan is alles weer vers en kan je er weer jaren tegenaan. Koppelingsplaat heeft er niet veel mee te maken dus als die niet slipt kan je die gewoon laten zitten. Wel is het de vraag hoe oud die is want het druklager heeft geen eeuwig leven.
  3. Heb ik liggen in Geervliet Zuid-Holland.
  4. Ik zit in Geervliet en wil er best wel is naar kijken voor je of het te doen is.
  5. Ik bel je maandag avond op. Zal zo rond 19.00uur zijn.
  6. Siert. Waarom geen vol syntheet olie? Ik rijd met Castrol edge 10w60 en mijn olie is en blijft schoon. Verbruikt ook verder niks.
  7. Poelietrekker aandraaien aandraaien dat er spanning op staat. Dan het deel waar de wielbouten op zitten warm maken ( niet helemaal rood) en dan met een kruipolie in die splines spuiten. Niet schrikken kan ineens loskomen 😁
  8. Ik weet niet uit welke regio je ongeveer vandaan komt maar ik zit in Geervliet (Zuid-Holland). Ben geen bedrijf.
  9. Waarom niet Castrol Syntrax 75w140 limited slip olie. Dan hoef je niks toe te voegen.
  10. Jerrold

    Hallo

    Jimmy. Op www.jeebee.nl kan je info vinden over het rijden in Ouddorp. Je kan ook kijken op www.terrein.nu daar kan je nagenoeg alle evenementen zien van meerdere clubs.
  11. Jerrold

    Hallo

    Welkom en mooie jeep heb je. Ik weet niet waar je vandaan komt en of je er ook mee in het terrein wilt rijden maar volgend weekend is er een evenement op het strand in ouddorp. Daar kan je dan op het strand rijden.
  12. Je kan je banden ook ook op de velgen laten plakken. Inplaats van de bandenpasta die je normaal gebruikt om de banden erop te draaien gebruik je nu een soort van lijm. Werkte perfect bij mij. Nooit meer problemen gehad.
  13. Dat hele pofiel is nieuw te koop. Ik zou alleen moeten kijken waar ik dst nou had gezien. Volgends mij is het 3mm zoiets.
  14. Dit zal vloeken worden op het forum hier maar waarom geen Nissan Patrol. Betrouwbaar, sterke sleepwagen en overal voor te gebruiken. Buiten dat een goeie nette cherokee met wat aanpassingen tik je al snel voorbij de 8000euro.
  15. Ik zit in Geervliet. Tussen Spijkenisse en Hellevoetsluis. Ophalen en terug brengen is ook mogelijk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...