Spring naar bijdragen

Jerrold

Forum member
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Jerrold last won the day on December 2

Jerrold had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1994

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Inschakelen
 1. Jerrold

  Probleem wrangler yj 4.0

  De jeep kreeg inderdaad teveel brandstof. De standaard brandstofdrukregelaar werkte blijkbaar niet want er kwam ook geen brandstof retour. Nu heb ik de standaar regelaar eruit gehaald en helemaal open gemaakt. Nu gebruik ik alleen de omhulsol nog als afdichting van de rails. Heb nu een verstelbare brandstofdrukregelaar met meetklok. Zaterdag goed afstellen en dan nog wat kleine dingen afwerken.
 2. Jerrold

  Probleem wrangler yj 4.0

  Ik heb de brandstofdruk nog niet gemeten op de brandstofrail dat ga ik van de week even doen. Ik heb wel de onsteking verder open gehaald en dat was helemaal verroest van binnen dus daar gaat een compleet nieuwe voor komen. Ook ga ik nog even een brandstofdrukregelaar er tussen zetten om hem zo beter te kunnen afstellen en dan delete ik de standaard regelaar. Hier nog even een foto van de ontsteking
 3. Jerrold

  Probleem wrangler yj 4.0

  Ik heb een jeep wrangler yj 4.0 van bouwjaar 94. Afgelopen jaar is de wrangler helemaal verbouwd en uit elkaar geweest. Ik heb ook de orginele benzinetank eruit gehaald en vervangen voor een aluminium tank met een 5bar benzinepomp. Nu heb ik het volgende probleem. Als ik hem start met koude motor dan reageerd die goed op het gas zodra die maar even draait en hij wat warmer word gaat die slechter lopen en komen er vlammen uit de uitlaat. Als ik hem heel voorzichtig met het gaspedaal op toeren brengen dan is er geen probleem als ik hem dieper intrap of in een keer dan valt die dood of hij begint te ploffen. Ik heb de bougies en rotor met verdelerkap al vervangen en het is nog steeds. Ik heb de brandstof toevoer dus ingaande rechts gemonteerd op de foto.
 4. Jerrold

  Even voorstellen jeep wrangler yj

  Na een zeer drukke periode is de wrangler eindelijk klaar. Vandaag mogen testen in Heerde bij wintertreffen. Na nog wat probelemen met de benzine en onsteking is voor de rest alles in orde. Aankomende week nog even sleutelen en dan het volgende weekend weer terug naar Heerde om nogmaals te testen. Voor nu nog even een foto van het eindresultaat.
 5. Jerrold

  fuseekogels levensduur

  Er zit nog al verschil in het gebruik van onderdelen. Hoop garages gebruiken toch slecht kwaliteit onderdelen waar de meeste klanten toch geen idee van hebben. Ga is bij een jeep specialist lang en laat de auto is nakijken misschien dat er dan meer duidelijk word.
 6. Jerrold

  APK velgen en banden YJ

  Ik heb een setje te koop of te leen. Set van 5 stuks met zo goed als nieuwe banden.
 7. Jerrold

  (Complete) achteras (?)

  Misschien is het handig om aan de hand van wat foto's te laten zien op welke manier je geraakt bent. Het is goed mogelijk dat de steekas misschien net op de flens een tikje heeft gekregen dan zou die inderdaad krom zijn. Dan zou je de steekas eruit kunnen halen en kijken in een draaibank of met wat huis tuin en keuken meetgereedschap kunnen kijken of het inderdaad zo is. Alles in een keer vervangen is mooi als je het allemaal zelf kan of toch genoeg geld heb liggen maar moet je dit uitbesteden zou ik toch dingen eerst nalopen.
 8. Jerrold

  Deurstrips komen los, hoe vastmaken? + zwart maken

  De deurstrip voorzichtig helemaal eraf halen en als die iets krom is even netjes recht maken. Daarna alles goed schoonmaken en met 3M foamtape (schuimtape) dubbezijdig terug plakken.
 9. Een echte jeep specialist niet en voor 4x4 heb je 4x4sintannaland en nog eentje in Oosterhout dat is wel een bedrijf wat voornamelijk alleen jeeps doet. Anders andere kant van het eiland rijden in de buurt van Hellevoetsluis daar sleutel ik zelf voor de hobby en kan je savonds terecht.
 10. Jerrold

  ruitenwisser yj'93 vervangen

  De ruitenwissers kan je bij Jeepparts in Vuren krijgen. Kan je via webshop bestellen of afhalen en gelijk vragen hoe te monteren.
 11. Jerrold

  Uitlaat

  Voor uitlaat op maat kan ik je wel helpen. Regio Rotterdam zit ik.
 12. Jerrold

  Rem pedaalrubber versleten en APK

  Moet inderdaad ruw zijn. Noodoplossing is dubbelzijdigtape en dan een vel grove schuurpapier erop plakken.
 13. Jerrold

  Even voorstellen jeep wrangler yj

  Na lange stilte heb ik niet stil gezeten maar door drukte weinig kunnen posten. Voor nu even een kleine update. De patrol assen zijn klaar en heb ik inmiddels opgehaald en gepast. Ondanks alle pas en meetwerk zijn de assen 100% gelukt en alles past dan ook perfect. Voordat ik de wielbasis ga verlengen heb ik ze eerst even gemonteerd om zeker te weten dat alles goed is en dat is het. Nu ga ik opmeten hoeveel ik de oude trekstangen moet verlengen. Voor nu even een foto hoe het erbij staat.
 14. Jerrold

  Jeep wrangler jk smittybilt lierbumper

  Verkocht mag een slotje op
 15. Jerrold

  Jeep wrangler jk smittybilt lierbumper

  Te koop. Jeep wrangler JK bj07-18 Smittybilt lierbumper. Smittybilt 76724 SRC Gen2 Front Bumper for 07-18 Jeep Wrangler JK Ik wou deze op mijn wrangler YJ monteren maar het is niet echt wat ik zoek. De bumper is zo goed als nieuw gewoon smetteloos en schadevrij. Verder geen montage bouten bij. Mag weg voor 300euro
×