Spring naar bijdragen

Jerrold

Forum member
  • Aantal bijdragen

    150
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    3

Alles door Jerrold geplaatst

  1. Ik heb mijn NP231 laten doen door Josh Steenis. Type josh steenis in bij marktplaats dan kom je zijn advertenties tegen. Hij maakt hem open dan kan ziet die wat er kapot is of versleten en kan jou daarna vertellen wat het je gaat kosten. Zit in Amersfoort.
  2. Hydroliekolie zal ik er niet ingooien maar er gaat remvloeistof in. Mijn ervaring is om het hele circuit te vervangen. Deze sets kan je zo kopen bij de mensen met de jeep webshops. Dan is alles weer vers en kan je er weer jaren tegenaan. Koppelingsplaat heeft er niet veel mee te maken dus als die niet slipt kan je die gewoon laten zitten. Wel is het de vraag hoe oud die is want het druklager heeft geen eeuwig leven.
  3. Heb ik liggen in Geervliet Zuid-Holland.
  4. Ik zit in Geervliet en wil er best wel is naar kijken voor je of het te doen is.
  5. Ik bel je maandag avond op. Zal zo rond 19.00uur zijn.
  6. Siert. Waarom geen vol syntheet olie? Ik rijd met Castrol edge 10w60 en mijn olie is en blijft schoon. Verbruikt ook verder niks.
  7. Poelietrekker aandraaien aandraaien dat er spanning op staat. Dan het deel waar de wielbouten op zitten warm maken ( niet helemaal rood) en dan met een kruipolie in die splines spuiten. Niet schrikken kan ineens loskomen 😁
  8. Ik weet niet uit welke regio je ongeveer vandaan komt maar ik zit in Geervliet (Zuid-Holland). Ben geen bedrijf.
  9. Waarom niet Castrol Syntrax 75w140 limited slip olie. Dan hoef je niks toe te voegen.
  10. Jerrold

    Hallo

    Jimmy. Op www.jeebee.nl kan je info vinden over het rijden in Ouddorp. Je kan ook kijken op www.terrein.nu daar kan je nagenoeg alle evenementen zien van meerdere clubs.
  11. Jerrold

    Hallo

    Welkom en mooie jeep heb je. Ik weet niet waar je vandaan komt en of je er ook mee in het terrein wilt rijden maar volgend weekend is er een evenement op het strand in ouddorp. Daar kan je dan op het strand rijden.
  12. Je kan je banden ook ook op de velgen laten plakken. Inplaats van de bandenpasta die je normaal gebruikt om de banden erop te draaien gebruik je nu een soort van lijm. Werkte perfect bij mij. Nooit meer problemen gehad.
  13. Dat hele pofiel is nieuw te koop. Ik zou alleen moeten kijken waar ik dst nou had gezien. Volgends mij is het 3mm zoiets.
  14. Dit zal vloeken worden op het forum hier maar waarom geen Nissan Patrol. Betrouwbaar, sterke sleepwagen en overal voor te gebruiken. Buiten dat een goeie nette cherokee met wat aanpassingen tik je al snel voorbij de 8000euro.
  15. Ik zit in Geervliet. Tussen Spijkenisse en Hellevoetsluis. Ophalen en terug brengen is ook mogelijk.
  16. Bedankt voor de info. Heb even gekeken en inderdaad schijn je er wel te kunnen rijden na aanmelding. Binnenkort ook maar even aanmelden.
  17. Is dat met de corona nog steeds zo dan?
  18. 60euro per velg is een normale prijs. Ik snap alleen de 2 lagen systeem niet. Met goeie poeder is direct een goeie laagdike voldoende. Het 2 lagen heb ik onze poedercoater nooit over gehoord. Je hebt stralen en coaten en als het staal is word het wel is stralen verzinken en coaten gedaan.
  19. Zulk soort werkzaamheden lopen kwa prijs vaak ver uit elkaar. Goedkope bedrijven doen het gewoon snel en op het oog lijkt het dan allemaal oke maar naar verloop van tijd zal je toch wel weer last hebben van beginnende roest omdat ze dan de binnenkant of holleruimtes niet hebben behandeld. Ik heb vaker roestplekken of schades hersteld alleen is mijn ervaring wel dat je vaak meer tegen komt dan je voorheen had gedacht. Zoon hoekstuk repareren kan je zo al 500euro kosten en dan moet het nog gespoten worden. Een goeie spuiter kost ook geld al zijn daar wel vaak mensen die na werktijd mogen spuiten en dan kan je voor een paar centen wel klaar zijn. Misschien handig om te vermelden welke regio je vandaan komt.
  20. Als je zoveel koelvloeistof kwijt bent dan hoef je niet naar een specialist hoor dat kan je gelijk in je olie terug zien.
  21. Die radiateuren komen bij aliexpress vandaan dus geen wonder dat ze zo lek zijn. Met dat soort dingen kan je beter een bekend merk nemen en ja die kosten een stuk meer.
  22. Er zijn overal garages en ze kunnen vrijwel alles. Althans dat denken ze. Maar een bak of motor flushen (spoelen) is niet zomaar spoelmiddel erin knallen en dan maar rondraaien en hoppa de zooi komt eruit. Zoiets heeft een toevoer van spoelolie op temperatuur een aftap die retour loopt in een filter met alle spoelkanalen open die ook retour gaan naar het filterpot. Als je dat zo doet dan heb je geen brokken vuil wat achterblijft in leidingen.
  23. Alles kan. Je moet je alleen afvragen waar je de auto voor gaat gebruiken. Op de weg word het er niet beter op. Ik zou een liftkit van degelijk kwaliteit nemen zodat het op de weg ook allemaal stabiel blijft. Voor de verdere aanpassing moet je je ashoek in de gaten houten en de maximale maat van de tussenas. Ook remleidingen moeten het kunnen halen.
  24. Oke das duidelijk. Dan laat ik het voorbij gaan en ga ik op me gemakkie verder sleutelen. Hoef ik niet te haasten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...