Jump to content

Rodapro

Forum member
 • Content count

  470
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Rodapro last won the day on November 17 2016

Rodapro had the most liked content!

Community Reputation

14 Neutral

1 Follower

About Rodapro

 • Birthday 03/31/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haarlem

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. Hoi, zag dat je een K&N filter set voor een TJ hebt liggen. Zou je daar eens een foto van kunnen sturen als je deze wilt verkopen>?

  Groeten, Bart

  Bartvanderbruggen@gmail.com

  06-46198809

 2. Rodapro

  Jeep TJ luchtfilter inlaatpijp.

  Hey Jordi, ik heb deze liggen en eventueel ook de rest van de set liggen met K&N inleg filter. Groet’n Rody
 3. Als ik het goed begrijp kan ik de twee door lussen aan elkaar. waar kan ik dit het beste doen en aan welke lus ik door? Rem aan richting of richting aan rem.
 4. Ik wil kijken of ik een us stijl kan monteren op mijn Europese jeep. en dan kom ik een draadje te kort. Richting aanwijzer en remlicht zijn dan dezelfde draad.
 5. Heeft er iemand ervaring met het aansluiten van een Amerikaanse stijl achterlicht op een Europese? het gaat mij dan vooral hoe je de gecombineerde rem verlichting en richting aanwijzers goed kunt aansluiten. in de US stijl is er 1 draad voor beide functies en in de Europese zijn het er 2. thanks voor de info. 😉
 6. Staat de zj nog te koop?
 7. Ik heb via mijn beste vriend Alie, 2 complete koplamp units besteld 100% Led. Scheelt je een hoop geld, 450 euro tegen 80 euro staat mooi en het licht wat je krijgt is geweldig. Al veel plezier van gehad in Ierland en Scandinavië led is iets feller voor tegenligger, maar ik krijg weinig irritatie seintjes. Dus toppie. 😉
 8. Mag slot je op 😉 Siert heeft de klus voor mij geklaard. Heb nu compleet gereviseerde assen met een 4.56 verhouding en een track lock achter dif. helemaal blij.
 9. Aangeboden mijn Roof Rack Smittybilt double powder coated very solid construction easy and quick instalation cross bars designed to work almost with all aftermarket accessories e.g. Thule, Yakima and etc removable cross bars for easy soft or hardtop removal hold up to 120kg 4-point Rugget Rack Basket Smittybilt Lightweight aluminum double powder coated no drilling or modification required dimensions: 127cm x 177cm Passend voor Jeep Wrangler TJ. Voordeel van dit rek is dat een softtop nog steeds open gevouwen kan worden zonder alles weg te halen. Het losse imperial past op feitelijk elke auto met dakdragers. Ik wil er graag 450 euro voor hebben of een kom met een redelijk bod. Contact zoeken gaat beter via gsm 06-24704836 zit namelijk zelden op het internet. 😉
 10. Ik wil de verhouding van mijn dif’s aanpassen ivb 33ers. wie weet er een bedrijf die dat voor mij kan doen?
 11. Rodapro

  ECU wrangler 4.0 bj. 1999

  Ik ben opzoek naar een ECU voor mijn Wrangler TJ 4.0 uit 1999. Die van mij geeft storing op het aansturen van de 6e injector. eventueel ben ik opzoek naar een bedrijf dat voor particulieren Ecu's reviseerd/repareerd.
 12. Rodapro

  wrangler TJ 4.0 1999

  Ik ben op zoek naar een ecu voor mijn TJ 4.0 uit 1999.
 13. Rodapro

  Aanpassen dif.verhouding ivm 33ers

  Tabel is duidelijk. Wie heeft er ervaring en wil deze delen. Ik ben nog aan het zoeken welke verhouding ik nou ga nemen. Rijd meer op de weg en af en toe offroad. Wil ook wel eens de bergen in of een tunnel uitrijden zonder helemaal terug te zakken in snelheid. Als er ervaringen zijn deel ze als je wilt.....
 14. Rodapro

  Radiator

  Ik had een aluminiumradiateur besteld via internet bij een bedrijf uit alkmaar. Zag er heel profesioneel uit......... De eerste lekte gelijk ergens tussen de 1e en de middelste koelrij. deze kon ik om komen ruilen zonder kosten. de tweede lekte ook gelijk. toen mijn geld terug gekregen. en een originele nepper gekocht bij Rijsbergen in Haarlem. Deze doet het prima. geen lekkages meer.
 15. Rodapro

  Beugeltje voor straktrekken top

  Beugeltje is om je voorruit aan de motorkap vast te zetten met een bandje. Voor als je deze neer klapt.
×