Spring naar bijdragen

Rodapro

Forum member
 • Aantal bijdragen

  464
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

Alles door Rodapro geplaatst

 1. Ik wil de verhouding van mijn dif’s aanpassen ivb 33ers. wie weet er een bedrijf die dat voor mij kan doen?
 2. Rodapro

  Wrangler TJ: Assen opfrissen en dif-verhouding aanpassen

  Mag slot je op 😉 Siert heeft de klus voor mij geklaard. Heb nu compleet gereviseerde assen met een 4.56 verhouding en een track lock achter dif. helemaal blij.
 3. Aangeboden mijn Roof Rack Smittybilt double powder coated very solid construction easy and quick instalation cross bars designed to work almost with all aftermarket accessories e.g. Thule, Yakima and etc removable cross bars for easy soft or hardtop removal hold up to 120kg 4-point Rugget Rack Basket Smittybilt Lightweight aluminum double powder coated no drilling or modification required dimensions: 127cm x 177cm Passend voor Jeep Wrangler TJ. Voordeel van dit rek is dat een softtop nog steeds open gevouwen kan worden zonder alles weg te halen. Het losse imperial past op feitelijk elke auto met dakdragers. Ik wil er graag 450 euro voor hebben of een kom met een redelijk bod. Contact zoeken gaat beter via gsm 06-24704836 zit namelijk zelden op het internet. 😉
 4. Rodapro

  ECU wrangler 4.0 bj. 1999

  Ik ben opzoek naar een ECU voor mijn Wrangler TJ 4.0 uit 1999. Die van mij geeft storing op het aansturen van de 6e injector. eventueel ben ik opzoek naar een bedrijf dat voor particulieren Ecu's reviseerd/repareerd.
 5. Rodapro

  wrangler TJ 4.0 1999

  Ik ben op zoek naar een ecu voor mijn TJ 4.0 uit 1999.
 6. Rodapro

  Aanpassen dif.verhouding ivm 33ers

  Onder mijn wrangler uit '99 zitten 33-ers En nu wil ik eigenlijk mijn dif verhouding gaan aanpassen om weer wat meer kracht op de weg te krijgen. Als er nu een beetje wind staat of ik rijdt een tunnel uit dan moet ik terug schakelen naar z'n 4 om nog met een beetje gang door te kunnen. De snelheid zakt gewoon onder de 100 en komt daar niet meer boven. Volgens mij zit er nu een verhouding van 3.07 in. Wie weet wat een mooi verhouding is, en heeft hier ervaring mee? Thanks!
 7. Rodapro

  Aanpassen dif.verhouding ivm 33ers

  Tabel is duidelijk. Wie heeft er ervaring en wil deze delen. Ik ben nog aan het zoeken welke verhouding ik nou ga nemen. Rijd meer op de weg en af en toe offroad. Wil ook wel eens de bergen in of een tunnel uitrijden zonder helemaal terug te zakken in snelheid. Als er ervaringen zijn deel ze als je wilt.....
 8. Rodapro

  Radiator

  Ik had een aluminiumradiateur besteld via internet bij een bedrijf uit alkmaar. Zag er heel profesioneel uit......... De eerste lekte gelijk ergens tussen de 1e en de middelste koelrij. deze kon ik om komen ruilen zonder kosten. de tweede lekte ook gelijk. toen mijn geld terug gekregen. en een originele nepper gekocht bij Rijsbergen in Haarlem. Deze doet het prima. geen lekkages meer.
 9. Rodapro

  Beugeltje voor straktrekken top

  Beugeltje is om je voorruit aan de motorkap vast te zetten met een bandje. Voor als je deze neer klapt.
 10. Rodapro

  Jeep Wrangler TJ softtop mounting brackets

  Ik kan eens in mijn berging kijken. Ik heb vorig jaar een nieuwe softtop gekocht en heb deze brackets gewisseld voor de nieuwe van bestop vanwege de quick disconnets. Als er nog interresse is wil ik wel een zoektocht wagen. ;-)
 11. Parrot verloop Kram 68315 2G Drive & Talk soft mute voor bijvoorbeeld ZJ's Passend en heb je nodig om een parrot carkit aan te sluiten op je infinitie radio. Inclusief de interface kabel wat tussen de softmute en de parrot komt. Kram 68315 mag weg voor 65 euro Interface kabeltje voor 10 euro
 12. Rodapro

  Gezocht meerdere onderdelen TJ

  Deuren zijn reeds verkocht
 13. Hey hoi Pedro,

   

  Ik heb wellicht interesse in de velg.

  Kun je mij een foto sturen.

  Dan kan ik even kijken of deze een beetje mijn andere velgen lijkt.

  Ik zoek nog een 10Jx 15 reserve wiel voor mijn TJ

   

  Groetjes Rody

  rodynatuurlijk@upcmail.nl

 14. Rodapro

  Div cherokee xj delen

  pb
 15. Wie o wie weet of je de kilometer teller van een Wrangler TJ uit '99 kunt afstellen. door de grote wielen heb ik een verschil van bijna 10 km/h minder dan dat ik werkelijk rijdt. ben waarschijnlijk niet de enige die dit probleem heeft. Ik ben dus erg benieuwd of dit te corrigeren is. thanks.
 16. Rodapro

  Afstellen snelheidsmeter ivm te lage weergave dan werkelijk

  Helemaal top, heb ook al wat filmpjes gevonden. Weet jij waar ik deze tandwieltjes kan verkrijgen? Bij de Jeep dealer konden ze maar tot 28 gaan en ik heb 26 nodig.
 17. Rodapro

  Grand Cherokee 5.9 V8

  Als jullie klaar zijn met strippen enz. Wat gaat de Grand dan kosten? Is het blok helemaal in orde?
 18. Ik bied aan een setje frame deurtjes voor de wrangler TJ Ik heb er ook nog een set deurpanelen bij zodat je ze dicht kan maken. Van de paneel had ik geen foto, deze komt van de internet. De deuren en panelen zijn helemaal nieuwe. 1 keer gemonteerd en daar na eigenlijk in de doos in de hoek gezet. Nieuw prijs voor de set ligt rond de 675 euro. Ik wil er graag 350 euro voor hebben.
 19. Rodapro

  TJ Halve fram deurtjes met losse te monteren panelen

  mag op slot zijn verkocht
 20. Rodapro

  Gezocht meerdere onderdelen TJ

  Deurtjes zijn ondertussen al weg.
 21. Rodapro

  Gezocht meerdere onderdelen TJ

  Interesse?
 22. Rodapro

  Logo in de body

  Ik heb op "Etsy" grappige gevonden. Maar dat zijn stickers. In mijn TJ is Joop gestanst. Jeep was bij de CJ's
 23. Rodapro

  Gezocht meerdere onderdelen TJ

  Ik heb nog wel een setje deurtjes met paneel (niet op de foto)
 24. Rodapro

  Help control arm bracket TJ kapot....

  Gisteren is er 1 van de twee onderste draagarm brackets kapot gegaan. Ik woon in Haarlem en ben eigenlijk opzoek naar een adres die daar een nieuwe op kan lassen. Degene die ik in mijn zoektocht tegen kom zien er allemaal een stuk sterker uit dan dat wat er standaard op zit. Vandaar ook mijn vraag of het handig/slim is om ze bijde te vervangen? Thanxs voor de reacties
 25. Rodapro

  Nieuwe control arm bracket XJ/TJ/ZJ

  Hey Masis, Ik heb ook het probleem dat er 1 stuk is, maar is het niet verstandig om ze bijde te vervangen??? Groetjes Rody
×