Spring naar bijdragen

John Renne

Lifetime Members
 • Aantal bijdragen

  131
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  4

John Renne last won the day on March 9

John Renne had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

7 Neutral

Over John Renne

 • Verjaardag July 4

Contact Methods

 • Website URL
  http://pictures.gniffelnieuws.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nieuwer ter Aa

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Renegade
 • Bouwjaar
  2015

Recente profielbezoeken

1 959 profielweergaven
 1. Schoonmaken onderkant

  Deze zijn het nu geworden, kunnen tussen de 40 en 60cm hoog en met een flinke garagekrik kan ik er nu redelijk bij. Vanavond mag ie op de brug en dan eens kijken of de onderkant er nu beter uitziet
 2. Jeep Club Experience 29 April

  Jawel! Wij zijn erbij
 3. Schoonmaken onderkant

  Ik dacht altijd dat ik door half onder de auto te liggen en met de hogedruk eronder te spuiten de onderkant van de auto redelijk schoon kreeg na een dagje modderschuiven. Nu zag ik 'm vandaag op de brug staan, en blijkt dat er toch een behoorlijke hoeveelheid troep blijft hangen. Ik heb het dan over de zooi die op de skidplate geschoven is, maar ook bovenkant uitlaat en andere hoeken en gaten. Kortom, ik moet eigenlijk iets nieuws verzinnen. De auto simpelweg wat opkrikken en dan eronder gaan liggen en flink de hogedruk erop lijkt me met het risico op er vanaf glijden niet heel veilig dus ik ben eigenlijk op zoek naar een idee waarbij de auto een stukje omhoog gaat, en ik er veilig onder kan liggen zonder het risico dat ik 'm bovenop me krijg. Zelf heb ik zitten denken aan de volgende dingen Een mechanische autolift (zoals https://www.low-budgets.nl/autolift-mechanisch.html ) Op zich lijkt dit me wel een makkelijk systeem. Je kan 'm 70 centimeter optillen. Er staat aan 4 kanten steun onder en lijkt daarmee redelijk stabiel. Nadeel is wel dat je er gelijk 4 nodig hebt, het dan een vrij kostbare oplossing wordt en het een redelijk grote hoeveelheid ruimte inneemt. Een pneumatische poetsbrug (zoals https://www.marktplaats.nl/a/auto-diversen/gereedschap/m1264087792-pneumatische-bandenbrug-poetsbrug-2-5-ton-2500kg.html) Op zich een mooi systeem, je lift echt je complete auto, maar neemt wel een heleboel ruimte in. Een garagekrik met assteunen (zoals https://www.rustbuster.nl/Aanbiedingen/Ligmat.htm) Goedkope oplossing, neemt weinig ruimte in, maar ik twijfel een beetje. Als ik de voorkant opkrik en er 2 assteunen onder zet, daarna de achterkant opkrik en daar assteunen wil zetten, wordt het dan niet instabiel aan de voorkant (omdat bij het opkrikken aan de achterkant er misschien toch wat krachten loskomen op die twee assteunen aan de voorkant. Verder lijkt 60 centimeter me niet heel veel om er comfortabel onder te kunnen komen Oprijbokken Simpele oplossing, nemen niet al teveel ruimte in, maar geen oplossing als je de wielen er ook nog af wilt halen (om eventueel de remmen schoon te kunnen maken). Daarnaast weet ik eigenlijk niet hoe stabiel het blijft als de auto op 4 oprijbokken staat. Heeft er iemand nog andere simpele ideeën die ik vergeten ben, of hoe doen jullie dit?
 4. abs lampje brand

  Daarom denk ik ook te weten waarom
 5. Hardtop

  Nee, niet zondermeer. Volgens mij zit er sowieso een verschil bij de voorruit. Volgens mij wordt ie bij een TJ vastgezet als een soort cabriodak, en wordt ie bij een YJ geschroefd.
 6. abs lampje brand

  Ons check engine lampje brandt ook weer eens (al denk ik te weten waarom)
 7. abs lampje brand

  Ik heb wel een OBD meter met een vrij uitgebreide app op m'n telefoon (OBDFusion), ik heb alleen geen idee hoe ver je daarmee kunt komen. Zal ik die morgen voor je meenemen?
 8. Jeep virus...

  Gave combinatie, de renegade en de wrangler
 9. Jeep Academy 18 februari Overloon

  Gelijk ingeschreven
 10. Jeeptour 21 januari 2018

  Er waren in ieder geval 2 kettingzagen aanwezig
 11. Sponsoractie voor het KWF

  Na de feestdagen besloot ik voor het eerst sinds jaren weer eens op de weegschaal te gaan staan. Op zich geen gewicht wat me verraste maar wel confronterend. Ik was intussen door de 150kg gegaan. De BMI-berekening was ook geen verrassing maar wel confronterend, morbide obesitas. Verstandelijk wist ik ook al lang dat het tijd werd dat ik weer wat meer ging bewegen, maar de motivatie ontbrak Toen Linda een post deed waarin ze mensen zocht om mee te zwemmen met de Maarten van der Weijden foundation wist ik eigenlijk vrij snel, dit is iets dat ik gewoon moet gaan doen. Naast het steunen van de Maarten van der Weijden foundation is het voor mij een persoonlijk doel om in de aankomende maanden voldoende conditie op te bouwen om 2 kilometer te kunnen zwemmen. Mijn doel is dus meerledig. Ja het is voor m’n gezondheid echt wel beter om kilo’s kwijt te raken. Ja het doel om geld in te zamelen voor het KWF is nobel. Ja het is fijn om een wat betere conditie op te bouwen. Het belangrijkste voor mij is echter om voor mezelf en voor anderen te ondervinden wat er kan gebeuren als je het heft in eigen hand hebt. Ik kan het nog, een heleboel kankerpatiënten zouden willen dat ze het konden. Bij deze dus de oproep om ons te sponsoren en zo de kwaliteit van leven van mensen die dit niet meer zelf in de hand hebben te verbeteren. Voor sponsoring kunt u gebruik maken van mijn persoonlijke pagina bij de 11 steden zwemtocht
 12. Jeeptour 21 januari 2018

  Van de partij!
 13. Jeep Academy Heerde 16 december

  Wij hopen er nog steeds bij te zijn, maar blikkie staat in Tiel voor onderzoek. Met een beetje mazzel is ie op tijd klaar en anders wordt het denk ik alleen wat foto's maken en bijkletsen.
 14. Startersdag 17 september Sportlandgoed

  En het was weer een fantastische dag! Verslag staat hier
×