Jump to content

John Renne

Lifetime Members
 • Content count

  187
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

John Renne last won the day on December 27 2018

John Renne had the most liked content!

Community Reputation

10 Neutral

About John Renne

 • Birthday July 4

Contact Methods

 • Website URL
  http://pictures.gniffelnieuws.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nieuwer ter Aa

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Renegade
 • Bouwjaar
  2015

Recent Profile Visitors

2639 profile views
 1. John Renne

  het grote "van harte Beterschap Topic"

  Dat is positief Per!
 2. John Renne

  Opkrikken Jeep ZJ

  Ik heb geen ZJ, dus misschien gaat ie daar anders, maar ik zet de krik onder de diff, daar gaat ie omhoog en plaats dan de assteunen onder de voor- en achteras zo dicht mogelijk richting de wielen.
 3. John Renne

  Even voorstellen..

  Ik herken de jeep inderdaad. Leuk dat het bevallen is 🤗
 4. En dan komt ie 13 jaar geleden aan 🤣
 5. John Renne

  Startersdag Jeep Club Nederland 12 mei

  Wij hebben ons al ingeschreven. Zin in! 🤠
 6. John Renne

  Nieuw

  Gave bak hoor, en rijden met de jeepclub gebeurt meestal op redelijk begaanbare wegen. Er zijn academies waar je echt de blubber ingaat maar er zitten ook schitterende tourtochten bij die je wel over onverhard leiden maar meestal met iedere jeep wel begaanbaar zijn
 7. Onze 2008 JK werd geleverd met 18" Sahara velgen met standaard wegbandjes. Voor dagelijks gebruik prima, maar voor als we een keer de blubber ingaan wilden we toch een andere band erop hebben. Ik zat zelf te denken om een ander setje velgen en banden te zoeken, maar ik kom er nog niet helemaal uit. Ik kreeg de tip om eens naar velgen van een WJ te kijken, omdat die dezelfde steek hebben maar vaak wel een kleinere velddiameter hebben. Nu heb ik een setje gevonden, waar nu 245/70/16 banden op liggen. Onder de JK wil ik alleen wel iets grotere wielen en ik zat te kijken naar 285/75/16 of zelfs 305/70/16, zodat het net iets hoger op z'n wielen komt te staan. Voor die grootte zal ik vermoedelijk spacers moeten gaan plaatsen om de banden iets verder naar buiten te krijgen, maar welke problemen ga ik daarnaast krijgen? Ik las ook dat het risico dat de band van de velg af gaat lopen behoorlijk groot wordt. Heeft iemand hier een idee over?
 8. John Renne

  Dutch Jeep Camp 7-10 juni 2019

  Gelijk ingeschreven 😁
 9. John Renne

  Sleutel

  Klinkt een beetje als de startblokkering, dan werkt de centrale vergrendeling nog prima, maar starten ho maar. Ik zou inderdaad even langs de dealer gaan
 10. John Renne

  even voorstellen

  Welkom, nette kar hoor 👍
 11. John Renne

  Hardtop TJ op YJ

  Volgens mij kom je in de problemen met De hoek van de voorruit die anders is De vormen bij de deuren (uppers zijn verschillend)
 12. John Renne

  Hoi

  Last van de warmte zal ie dan in ieder geval niet krijgen. Ben benieuwd hoor, gaan jullie voor de 1000.000km op de teller? 😎
 13. John Renne

  Even voorstellen

  Met wat liefde ga je daar nog jarenlang plezier van hebben. Het blijven echt gave bakken
 14. John Renne

  Cover reservewiel

  Ik heb een boel dingen gevonden, maar de meeste lijken of niet naar europa te verzenden, of niet te customizen. Ik ben eigenlijk op zoek naar een hoes voor een reservewiel van onze JK in de maat 255/70R18 (zal amerikaanse maat 33" zijn gok ik) Het liefst iets dat of zwart is (dan bestikkeren we 'm zelf) of waar je een eigen ontwerp in kan sturen. Heeft er iemand de gouden tip?
 15. John Renne

  All Season 3PMSF

  Volgens mij is het 3PMSF symbool meer voor de zwaardere winteromstandigheden. Ik zou eigenlijk niet weten of er überhaupt een all-season is met dat symbool.
×