John Renne

Lifetime Members
 • Aantal bijdragen

  104
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

John Renne last won the day on November 29 2016

John Renne had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

5 Neutral

Over John Renne

 • Verjaardag July 4

Contact Methods

 • Website URL
  http://pictures.gniffelnieuws.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nieuwer ter Aa

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Renegade

Recente profielbezoeken

1 208 profielweergaven
 1. Wij hebben een 97 2.5 tj, wat volgens mij dezelfde motor is. Met 90 over de snelweg en 30" banden rijdt die 1 op 8. En tijdje geleden was bij ons de eerste lambdasensor kapot. Toen steeg het verbruik naar rond de 1 op 2. Dat zou dus wel eens een verdachte kunnen zijn.
 2. Zit erop met dank aan @DogJeeper, mag dus een slotje op
 3. Kennelijk is het terrein deels afgehuurd dit weekend, en is het dus maar beperkt mogelijk te rijden. Wellicht ga ik als alternatief naar Ouddorp met JeeBee.
 4. Mooi weer, en ik denk er een keertje aan. Komende zondag (25 juni) is het vrij rijden bij action planet. Ik heb eigenlijk wel weer een keer zin. Zijn er meer mensen die ook zin hebben?
 5. jeep club nederland

  En ingeschreven. Na DJC2017 gemist te hebben begint het wel erg te kriebelen hoor
 6. Het is misschien niet heel goed te zien op de foto, maar volgens mij hoort er aan de twee gaatjes boven de voorruit van onze TJ een beugeltje, waarmee je de top strak kunt trekken. Nu blijft er af en toe regen opstaan, met een nat pak tot gevolg. Heeft er iemand misschien nog zo'n ding liggen, of een partnummer? Mijn google-kunsten laten me op dit vlak behoorlijk in de steek...
 7. Volgens mij heeft @Roo4JK dat al een keer geroepen in:
 8. Ik heb ze (ok wel wat kleiner) er ook onder liggen. Prima weggedrag, en het geluid valt me 100% mee. Helaas nog niet uitgetest in het terrein
 9. Leuk projectje, hopelijk heb je er veel plezier van
 10. Gaaf filmpje, maar ik had op z'n minst wat modder verwacht
 11. Geen haast, hij staat nu nog bij de garage met een onwillig check engine lampje.
 12. Wij gaan DJC niet redden, we zijn net terug van vakantie, en iets teveel sociale verplichtingen dat weekend Volgens mij zouden standaard veren moeten passen. De verhoging die eronder zit zijn van die blokken op de veren. Nu zitten er ook standaard veren onder. Ik heb geen idee of het onderzetten makkelijk of moeilijk is. Mijn knutselkunde bij auto's is eigenlijk beperkt tot de meest basale dingen, maar het lijkt me wel gaaf om het te leren. Zullen we een keer bij jou afspreken?
 13. Heb je die achterveren nog liggen? Bij ons is een exemplaar gebroken
 14. Ons blikkie heeft nieuw schoeisel gekregen vandaag.