Spring naar bijdragen

John Renne

Lifetime Members
 • Aantal bijdragen

  155
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  4

John Renne last won the day on March 9

John Renne had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

7 Neutral

Over John Renne

 • Verjaardag July 4

Contact Methods

 • Website URL
  http://pictures.gniffelnieuws.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nieuwer ter Aa

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Renegade
 • Bouwjaar
  2015

Recente profielbezoeken

2 270 profielweergaven
 1. John Renne

  ook ff voorstellen

  Gaaf hoor! Welkom
 2. John Renne

  FF voorstellen

  Schitterend ding 😍 Misschien is ook de Jeepclub iets voor je. Daar kun je onder deskundige begeleiding ook de kunstjes van het terreinrijden onder de knie krijgen. Daarnaast zijn er ook meerdere tours per jaar.
 3. John Renne

  Uconnect problemen

  En ik maar denken UConnect is UConnect. Het lijkt erop of dit een heel ander systeem is. Weer wat geleerd.
 4. John Renne

  WA verzekering geweigerd?

  Tot je een keer de modder in gaat? Ik meen me te herinneren dat Centraal Beheer actief alle vormen van offroad uitsluit. Dit zou zelfs gelden voor zand / gravel paden. Precies hierom zijn wij verzekerd middels Jeep Insurance. Een van de weinige resellers die hier niet moeilijk over doen.
 5. John Renne

  Uconnect problemen

  Ik realiseer me nu pas, dat jij waarschijnlijk een andere hebt. Ik heb nog het 5" uconnect. Is dat hetzelfde als in de wrangler of heeft die al het uitgebreidere systeem? Ik heb in ieder geval deze handleiding gevolgd.
 6. John Renne

  Uconnect problemen

  Volgens mij kon het in het menu van het navigatiesysteem. Dan wordt er gevraagd om een USB drive erin te proppen en vervolgens kun je op de tomtom site gewoon de update downloaden.
 7. John Renne

  Jeep jk gekocht

  Cooper discoverer STT Pro2 zo te zien. Wij hebben ze onder de TJ en zijn er erg blij mee
 8. John Renne

  Uconnect problemen

  Ik kon mijn navigatie nog los updaten. Ik weet niet of de wrangler dezelfde uconnect / tomtom heeft als de renegade, maar die van mij is redelijk up-to-date. Wel even timen waneer je het doet. Ik heb die van mij sinds augustus 2015, je mag 'm 1 jaar gratis updaten geloof ik. Ik heb 'm toen in juni 2016 ge-update (bijna dat jaar gewacht) en vervolgens nog een keer in mei 2017. Omdat het bij mij een leaseauto is, vond ik het niet zo handig om verder te gaan betalen voor kaartupdates. Het haperen van muziek herken in wel, maar bij mij hielp het om de telefoon uit m'n zak te halen en in het middenconsole te leggen. Kennelijk gaat de verbinding niet lekker als ik het ding in m'n broekzak of borstzakje heb. Heeft trouwens die 2017 wrangler nog geen CarPlay of iets dergelijks, of komen die pas op de 2018 modellen?
 9. John Renne

  Jeep jk gekocht

  Gaaf ding hoor 👍
 10. John Renne

  Hallo ... even voorstellen Jeeper YJ

  Lekker hoor, mooi open rijden met dit weer. Welkom!
 11. John Renne

  Even voorstellen

  Gave kleur ook! Welkom
 12. John Renne

  Ook Jeep Virus

  Het blijkt een hardnekkig virus te zijn. Welkom terug 🙃
 13. Mijn ervaring is louter gebaseerd op een vrij korte proefrit met de compass (bij de lancering in Nederland) en een half jaartje rondrijden met de 1.4 benzine, maar for what it's worth mijn ervaringen. Ik vind het een prima auto, rijdt lekker, ziet er zeker gelikt uit. Iets ruimer dan de renegade (al scheelt het qua buitenmaten eigenlijk amper). De auto heeft leuke details en is gewoon een goede moderne auto. De motor vond ik wat dorstig. In m'n renegade reed ie volgens mij rond de 1 op 11 en dat vind ik voor een moderne auto behoorlijk aan de maat. Heeft wel overal genoeg trekkracht en je komt prima mee in het verkeer Dan nu wat ik minder vond. Ik vind het persoonlijk niet echt een onderscheidende auto. Ik zou 'm van een afstandje zo kunnen verwarren met een hyundai, honda of ford. Ik associeer jeep altijd met eigenzinnig en apart. Dat vond ik in de compass eigenlijk niet terug.
 14. John Renne

  Offroaden Canigou, Frankrijk

  Klinkt wel gaaf, is het echt een jeep-track of is het een beetje zand en wat gravel? In het filmpje zag het er nog redelijk begaanbaar uit met iedere willekeurige auto.
 15. John Renne

  CJ7 V8 5.9L aut.

  Gaaf project hoor, welkom!
×