Spring naar bijdragen

John Renne

Lifetime Members
 • Aantal bijdragen

  161
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

John Renne last won the day on October 13

John Renne had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

8 Neutral

Over John Renne

 • Verjaardag July 4

Contact Methods

 • Website URL
  http://pictures.gniffelnieuws.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nieuwer ter Aa

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Renegade
 • Bouwjaar
  2015

Recente profielbezoeken

2 324 profielweergaven
 1. John Renne

  Jeep Wrangler TJ

  Wij hebben ons oog laten vallen op een vervanger, dus mag onze TJ in de verkoop. Wat specificaties: Bouwjaar: 1997 Motor: 2.5 liter 4 cilinder Kleur: donkerblauw Top: rugged ridge trektop (spice) Interieur: spice Banden: Cooper STT Pro 29" (5 stuks met meer dan voldoende profiel) Lier van smittybilt 9500lbs Voorzien van halve deurtjes met de opzetstukken De auto is gebruikt waar ie voor gemaakt is en heeft dus zeker terrein gezien. Hij is ook echt wel toe aan een opknapbeurt, maar daar is de prijs ook naar. De balken zijn niet goed meer (hij is er nog wel mee door de APK gekomen). De achterschermen krijgen wat roest en er zit een deukje in het voorspatbord aan de passagierskant. De forumprijs is 5500 euro. Meer of andere foto's zijn uiteraard op verzoek verkrijgbaar.
 2. John Renne

  Jeep (wild) Tour Berkelland 25 november

  Gelijk ingeschreven!
 3. John Renne

  Kosten verzekering

  Voor onze TJ betaal ik met 75% no-claim korting en WA volledig casco (bij jeep insurance krijg je alleen bij volledig casco offroad dekking) 40,61 per maand. Daar zit wel een limiet aan van 12.000km maar daar kom ik bij lange na niet aan.
 4. John Renne

  JL recalls

  Volgens mij heeft iedere jeep wel 1 of meerdere recalls. Kijk maar eens goed, want de YJ staat er ook regelmatig tussen https://www.autoguide.com/auto-news/2018/05/jeep-wrangler-recalls-over-the-years-are-you-affected-.html
 5. John Renne

  Oude liefde roest niet 😊

  Het virus blijkt dus flink hardnekkig te zijn 🤣 Welkom en gaaf hoor. Veel plezier en veilige kilometers gewenst
 6. John Renne

  ook ff voorstellen

  Gaaf hoor! Welkom
 7. John Renne

  FF voorstellen

  Schitterend ding 😍 Misschien is ook de Jeepclub iets voor je. Daar kun je onder deskundige begeleiding ook de kunstjes van het terreinrijden onder de knie krijgen. Daarnaast zijn er ook meerdere tours per jaar.
 8. John Renne

  Uconnect problemen

  En ik maar denken UConnect is UConnect. Het lijkt erop of dit een heel ander systeem is. Weer wat geleerd.
 9. John Renne

  WA verzekering geweigerd?

  Tot je een keer de modder in gaat? Ik meen me te herinneren dat Centraal Beheer actief alle vormen van offroad uitsluit. Dit zou zelfs gelden voor zand / gravel paden. Precies hierom zijn wij verzekerd middels Jeep Insurance. Een van de weinige resellers die hier niet moeilijk over doen.
 10. John Renne

  Uconnect problemen

  Ik realiseer me nu pas, dat jij waarschijnlijk een andere hebt. Ik heb nog het 5" uconnect. Is dat hetzelfde als in de wrangler of heeft die al het uitgebreidere systeem? Ik heb in ieder geval deze handleiding gevolgd.
 11. John Renne

  Uconnect problemen

  Volgens mij kon het in het menu van het navigatiesysteem. Dan wordt er gevraagd om een USB drive erin te proppen en vervolgens kun je op de tomtom site gewoon de update downloaden.
 12. John Renne

  Jeep jk gekocht

  Cooper discoverer STT Pro2 zo te zien. Wij hebben ze onder de TJ en zijn er erg blij mee
 13. John Renne

  Uconnect problemen

  Ik kon mijn navigatie nog los updaten. Ik weet niet of de wrangler dezelfde uconnect / tomtom heeft als de renegade, maar die van mij is redelijk up-to-date. Wel even timen waneer je het doet. Ik heb die van mij sinds augustus 2015, je mag 'm 1 jaar gratis updaten geloof ik. Ik heb 'm toen in juni 2016 ge-update (bijna dat jaar gewacht) en vervolgens nog een keer in mei 2017. Omdat het bij mij een leaseauto is, vond ik het niet zo handig om verder te gaan betalen voor kaartupdates. Het haperen van muziek herken in wel, maar bij mij hielp het om de telefoon uit m'n zak te halen en in het middenconsole te leggen. Kennelijk gaat de verbinding niet lekker als ik het ding in m'n broekzak of borstzakje heb. Heeft trouwens die 2017 wrangler nog geen CarPlay of iets dergelijks, of komen die pas op de 2018 modellen?
 14. John Renne

  Jeep jk gekocht

  Gaaf ding hoor 👍
 15. John Renne

  Hallo ... even voorstellen Jeeper YJ

  Lekker hoor, mooi open rijden met dit weer. Welkom!
×