Jump to content

JeepFrans

Forum member
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  2006

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. JeepFrans

  Even voorstellen..

  Ben gisteren naar Oss geweest voor mijn eerste Off the Road ervaring en dat was gaaf. Erg gaaf.
 2. JeepFrans

  Even voorstellen..

  Waar is dat de 12 e mei in Oss? Heb wel zin om er heen te gaan. En hoe laat en zo.
 3. JeepFrans

  Even voorstellen..

  Wil ook eens in het terrein gaan rijden. Wie weet waar ik dat kan doen in de buurt van Veenendaal?
 4. JeepFrans

  Piepjes bij starten

  Nee , ik doe de gordel meteen aan dus dat kan het niet zijn.
 5. JeepFrans

  Piepjes bij starten

  Het is trouwens een TJ model van 2006. 4L
 6. Hallo, Heb recentelijk een km dashboard geplaatst en alles werkt goed, behalve een irritant piepje als ik start. De Jeep geeft altijd bij starten drie piepjes (wie weet waarom?) en daarna dus nog eentje. Deze laatst komt denk ik dat de jeep de sleutel/dashbord niet herkend.Nu heb ik ergens op het forum gelezen dat ik een blauwe draadje moest ontkoppelen. Het signaal van de sleutel moet onderbroken worden en dan stopt het piepje. Logisch lijkt me. Nu heb ik het onder het stuurkolom gekeken en daar zag ik inderdaad een bluwe draad , losgehaald en gestart maar het piepje bleef. Heb een foto bijgevoegd van de stekker. Wie kan mij helpen?
 7. JeepFrans

  Probleempje wisser achter ruit

  Thanks, heb er net eentje besteld.
 8. JeepFrans

  Probleempje wisser achter ruit

  Weet iemand waar ik een achterruit wisser motor, dus alleen de motor kan kopen. Die van mij heeft water in gezeten en is naar de .....
 9. Hallo Allemaal, Even een vraag over de teller. Heb een mijlen teller en dat vindt ik best lastig. Nu ben ik aan het rondkijken voor een km teller en heb twee opties gevonden. Optie 1 is een nieuwe wijzerplaat met km schaal, kosten beperkt en optie 2 is een complete teller met km schaal, dus ook met kilometer afstand er op. Mijn vraag is als ik deze teller met km schaal aansluit geeft de km afstand dan meteen ook de kilometers gereden aan of blijven er mijlen op komen? Of werkt dat met een soort switch? Nog en vraag over een OBD2 meter. Heb er eentje aangeschaft en geeft inderdaad veel aan. Wat mij wel opviel is dat de ODB2 aangaf dat ik 1 op 20 reed! Nu zou dat wel heel leuk zijn maar realistisch is het dus niet. Als ik die waarde door 2 deel, kom ik aardig uit op mijn (laatste) werkelijke waarde van 1 op 10,7 uit. Ook heel goed lijkt mij. Heeft iemand hier ervaring mee?
 10. JeepFrans

  Schokdemper en wegligging

  Oke, ga het eens proberen. Vond 2.8 ook wel wat hoog!
 11. JeepFrans

  Schokdemper en wegligging

  De Jeep is standaard, dus niet verhoogd. Banden zijn Toyo A/T Open country . Druk iets van 2,8 bar. 6 mm profiel. De Monroe dempers zijn inderdaad speciaal voor de TJ Jeep. De rechtduitstabiliteit is goed, hoef weinig te corrigeren op de snelweg, dus dat is wel oké. Heb een andere Jeep gereden en die moest ik steeds corrigeren.
 12. Hallo iedereen, Ben in het bezit van een TJ Jeep Sport van 2006. Nu vindt ik de wegligging niet helemaal je van jet. Als ik op de snelweg rij gaat het wel , maar als ik in de stad rij over drempels en putten gaat het niet lekker. Nu heb ik zitten te kijken naar schokdempers van Monroe. voor de prijs hoe je ze niet te laten liggen maar heeft iemand hier ervaring mee? Zijn gasgevuld en kosten iets van 25 euro per stuk. Type 37135 of type 37026. Verder loopt de Jeep op lange afstanden 1 op 9 . Is dit normaal? Groetjes Frans
 13. JeepFrans

  Even voorstellen..

  Bijgevoegd een foto van mijn jeepie.
 14. JeepFrans

  Even voorstellen..

  Heb hem aangesloten op een accu maar er zit geen leven in. Moet naar een nieuwe of tweedehandse gaan zoeken. Heeft iemand een idee waar ik er een kan kopen?
 15. JeepFrans

  Even voorstellen..

  Heb de accu even afgekoppeld en weer aangesloten maar geen leven in de wisser.
×