Spring naar bijdragen

JeepFrans

Forum member
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  2006

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Inschakelen
 1. Hallo Allemaal, Even een vraag over de teller. Heb een mijlen teller en dat vindt ik best lastig. Nu ben ik aan het rondkijken voor een km teller en heb twee opties gevonden. Optie 1 is een nieuwe wijzerplaat met km schaal, kosten beperkt en optie 2 is een complete teller met km schaal, dus ook met kilometer afstand er op. Mijn vraag is als ik deze teller met km schaal aansluit geeft de km afstand dan meteen ook de kilometers gereden aan of blijven er mijlen op komen? Of werkt dat met een soort switch? Nog en vraag over een OBD2 meter. Heb er eentje aangeschaft en geeft inderdaad veel aan. Wat mij wel opviel is dat de ODB2 aangaf dat ik 1 op 20 reed! Nu zou dat wel heel leuk zijn maar realistisch is het dus niet. Als ik die waarde door 2 deel, kom ik aardig uit op mijn (laatste) werkelijke waarde van 1 op 10,7 uit. Ook heel goed lijkt mij. Heeft iemand hier ervaring mee?
 2. JeepFrans

  Schokdemper en wegligging

  Oke, ga het eens proberen. Vond 2.8 ook wel wat hoog!
 3. JeepFrans

  Schokdemper en wegligging

  De Jeep is standaard, dus niet verhoogd. Banden zijn Toyo A/T Open country . Druk iets van 2,8 bar. 6 mm profiel. De Monroe dempers zijn inderdaad speciaal voor de TJ Jeep. De rechtduitstabiliteit is goed, hoef weinig te corrigeren op de snelweg, dus dat is wel oké. Heb een andere Jeep gereden en die moest ik steeds corrigeren.
 4. JeepFrans

  Schokdemper en wegligging

  Hallo iedereen, Ben in het bezit van een TJ Jeep Sport van 2006. Nu vindt ik de wegligging niet helemaal je van jet. Als ik op de snelweg rij gaat het wel , maar als ik in de stad rij over drempels en putten gaat het niet lekker. Nu heb ik zitten te kijken naar schokdempers van Monroe. voor de prijs hoe je ze niet te laten liggen maar heeft iemand hier ervaring mee? Zijn gasgevuld en kosten iets van 25 euro per stuk. Type 37135 of type 37026. Verder loopt de Jeep op lange afstanden 1 op 9 . Is dit normaal? Groetjes Frans
 5. JeepFrans

  Even voorstellen..

  Bijgevoegd een foto van mijn jeepie.
 6. JeepFrans

  Even voorstellen..

  Heb hem aangesloten op een accu maar er zit geen leven in. Moet naar een nieuwe of tweedehandse gaan zoeken. Heeft iemand een idee waar ik er een kan kopen?
 7. JeepFrans

  Even voorstellen..

  Heb de accu even afgekoppeld en weer aangesloten maar geen leven in de wisser.
 8. JeepFrans

  Even voorstellen..

  Hallo, Ab/Jeepee, De bedrading is oké, tot de aansluiting bij de wissermotor. Zal zo meteen de accu even loskoppelen.
 9. JeepFrans

  Even voorstellen..

  Hallo, ben nieuw in deze groep want ik heb een 2006 Jeep Wrangler Sport 4L, handgeschakeld met een hardtop aangeschaft. Altijd al willen hebben zo'n Jeep dus kan weer wat van mijn Bucket list afstrepen. Nu loop ik tegen wat probleempjes aan die ik zelf wil oplossen . Heb al heel wat motoren (Cagiva's) gereviseerd dus nu ben ik aan een Jeep begonnen. Het gaat over de achterruit wisser. Die doet het niet. De achter ruit verwarming doet het wel. De zekeringen zijn niet kapot. Heeft iemand een idee? Frans
 10. Hallo, ben nieuw in deze groep want ik heb een 2006 Jeep Wrangler Sport 4L, handgeschakeld met een hardtop aangeschaft. Altijd al willen hebben zo'n Jeep dus kan weer wat van mijn Bucket list afstrepen. Nu loop ik tegen wat probleempjes aan die ik zelf wil oplossen . Heb al heel wat motoren (Cagiva's) gereviseerd dus nu ben ik aan een Jeep begonnen. Het gaat over de achterruit wisser. Die doet het niet. De achter ruit verwarming doet het wel. De zekeringen zijn niet kapot. Heeft iemand een idee? O ja op een gegeven moment kon ik draaien wat ik wilde met de contactsleutel maar er gebeurde niets. Bleek de Ignition Switch Actuator Pin afgebroken te zijn. Heb inmiddels een nieuwe besteld. Heeft iemand dit ook gehad?
×