Spring naar bijdragen

G&K

Forum member
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Havelte

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1995

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

G&K's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Die indruk heb ik niet, maar ik weet het niet zeker. Hoe kan ik daar achter komen?
  2. Hallo, Mijn Jeep Grand Cherokee ZJ uit 1995 heeft problemen met de automaat. Hij schakelt heel laat (pas bij 3000 toeren) naar de 2 en nog later (bij 3500 toeren) naar de 3. Olie en filter zijn vervangen. Moet ik de automaat afschrijven of heeft iemand nog tips?
  3. Inmiddels heb ik even rond gereden met de nieuwe wielen en ik moet eerlijk toegeven dat hij met 15 inch beter rijdt. De automaat schakelt nu vrij laat naar de hoogste versnelling en daarna direct in de overdrive. Er is dan eigenlijk geen ruimte meer om te versnellen. Het staat hem wel stukken beter trouwens 😉 Ik ga nog even bedenken wat ik belangrijker vind....
  4. Ik ga het wel even proberen. Ben vooral bang dat de automaat dan niet meer op precies het juiste moment schakelt. Ik laat nog wel even weten of het bevalt.
  5. Weet iemand of ik zonder problemen van 225/75 R15 naar 225/75 R16 kan gaan? Ik heb een Grand Cherokee 4.0 ltr automaat die origineel op 15 inch staat.
  6. Heeft er iemand een mechanische koplampverstelling voor een Grand Cherokee ZJ uit 1995 liggen? Ik heb een nieuw koplampframe op de kop getikt en deze is niet geschikt voor koplampen met een automatische hoogteverstelling.
  7. G&K

    Hoi

    Ja, ik ben ook heel tevreden over het resultaat. In het echt ziet het er ook goed uit. We hebben de auto netjes geschuurd en daarna met een goede hechtprimer met een roller groen gemaakt. Dat lukte verrassend goed, de primer vloeide mooi uit waardoor je bijna geen aanzetten ziet. De onderkant hebben we gespoten met overspuitbare tectyl.
  8. G&K

    Hoi

    Even een update van de cosmetische ingreep 😉
  9. G&K

    Hoi

    Koelkast: 15 euro Kleurtje: 150 euro en een paar middagen werk Daktent: ? weet je er nog eentje? We hebben verschillende Jeeps bekeken tot 4500 euro en dit exemplaar was zeker ÊÊn van de betere. Hij wordt nu goed onder handen genomen zodat we straks weer een goede betrouwbare wagen hebben. 🙂
  10. G&K

    Hoi

    Dat klinkt veelbelovend, ik ben nu al een beetje verliefd op deze auto dus hij zal de nodige aandacht en onderhoud wel krijgen om hem in goede staat te maken/houden.
  11. G&K

    Hoi

    Misschien doen we dat wel, dan laat ik het zeker weten!
  12. G&K

    Hoi

    Een miljoen km's in een Amerikaanse auto?? 🤔. Hier ook even wat sfeerplaatjes. Hij wordt matgroen met zwart. Daktent erop en natuurlijk een koelkastje erin 😋
  13. Bedankt voor je reactie. Dit is helaas een andere kleur.
  14. Heeft er iemand een stukje leer of een stoelzitting in deze kleur? Dit is een ZJ.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...