Jump to content

wjkuiper

Forum member
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  2001

Recent Profile Visitors

421 profile views
 1. Vorige week zaterdag 4 uur wezen spelen in de modder. Menig landrover achter ons gelaten, maar het was ook wel eens andersom. voor wie 25 min tijd heeft hier de film https://youtu.be/GXuBM7Xmdo0
 2. Morgen eerste keer off-road. Op het militaire terrein in havelte. 4x4 dag. Nog meer van de partij van hier?
 3. Pot jan 3 dubbeltjes. Kom ik gewoon mijn lampen tegen. Op mobiled, had ik eerder moeten weten. Zijjn waarschijnlijk gewoon door besteld door 4sky. https://www.mobiled.nu/nl/led-koplamp-met-positielicht-7-inch-chroom-e-keur.html aardig wat goedkoper dan bij 4sky. 199 euro tegen 350 euro. 🙈
 4. 4sky.nl niet goedkoop maar wel prachtige lampen. Zeg nou zelf als je een auto hebt die minimaal 10k waard is zet je er toch geen Ali lampjes in van een paar tientjes.
 5. Nee geen budget lampjes dit. Wil gewoon goed en mooi spul hebben zonder problemen achteraf. deze komen van 4sky.nl
 6. Thanks voor de complimenten. Ben er ook wel aardige tevreden over. de voorbumper wil ik nog iets aanpassen, iets met 2 D sluitingen er op. de 2,5 liter motor bevalt eigenlijk prima, voorheen de 4 liter gehad. Je schakelt met de 2,5 vooral wat meer waar je hem bij de 4 liter in zijn 4 zo weer op toeren trok. Aan de andere kant haal ik nu bijna 400km op een volle tank, waar ik bij de 4 liter al blij was met 300km. Het is toch geen raceauto dus het valt mij niks tegen. Het geluid is natuurlijk wel wat minder mooi dan de 6 cilinder.
 7. Gisteren al een stukje over het gras gereden 😉
 8. Nieuwe koplampen en dagrijverlichting met automatische schakelmodule geplaatst. Plus het gaas in de gril geplaatst.
 9. Inmiddels al weer wat leuke upgrades doorgevoerd: ramen achter geblindeerd. Sterretjes geplakt.
 10. Ieder zijn kwaliteiten......laten doen dus ðŸĪŠ
 11. Eerste aanpassing klaar. Spatborden, banden, spacers en verhoging. Deel 1 links achter, nog 3 te gaan 🙈
 12. Bij de aankoop van mijn jeep zaten 4 spacers, ik dacht eerst voor een bodylift maar na wat zoekwerk kom ik er achter dat het spacers zijn voor boven op de veren te plaatsen. Kan online weinig info hier over vinden. Wat is jullie ervaring hier mee? Plaatsen of niet. Auto mag wel wat hoger, zou een makkelijke oplossing zijn.
×
×
 • Create New...