Jump to content

wjkuiper

Forum member
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  2001

Recent Profile Visitors

326 profile views
 1. Pot jan 3 dubbeltjes. Kom ik gewoon mijn lampen tegen. Op mobiled, had ik eerder moeten weten. Zijjn waarschijnlijk gewoon door besteld door 4sky. https://www.mobiled.nu/nl/led-koplamp-met-positielicht-7-inch-chroom-e-keur.html aardig wat goedkoper dan bij 4sky. 199 euro tegen 350 euro. πŸ™ˆ
 2. 4sky.nl niet goedkoop maar wel prachtige lampen. Zeg nou zelf als je een auto hebt die minimaal 10k waard is zet je er toch geen Ali lampjes in van een paar tientjes.
 3. wjkuiper

  Terug van weggeweest.

  Nee geen budget lampjes dit. Wil gewoon goed en mooi spul hebben zonder problemen achteraf. deze komen van 4sky.nl
 4. wjkuiper

  Terug van weggeweest.

  Thanks voor de complimenten. Ben er ook wel aardige tevreden over. de voorbumper wil ik nog iets aanpassen, iets met 2 D sluitingen er op. de 2,5 liter motor bevalt eigenlijk prima, voorheen de 4 liter gehad. Je schakelt met de 2,5 vooral wat meer waar je hem bij de 4 liter in zijn 4 zo weer op toeren trok. Aan de andere kant haal ik nu bijna 400km op een volle tank, waar ik bij de 4 liter al blij was met 300km. Het is toch geen raceauto dus het valt mij niks tegen. Het geluid is natuurlijk wel wat minder mooi dan de 6 cilinder.
 5. wjkuiper

  Terug van weggeweest.

  Gisteren al een stukje over het gras gereden πŸ˜‰
 6. wjkuiper

  Terug van weggeweest.

  Nieuwe koplampen en dagrijverlichting met automatische schakelmodule geplaatst. Plus het gaas in de gril geplaatst.
 7. wjkuiper

  Terug van weggeweest.

  Inmiddels al weer wat leuke upgrades doorgevoerd: ramen achter geblindeerd. Sterretjes geplakt.
 8. wjkuiper

  Terug van weggeweest.

  Het wordt al wat.
 9. wjkuiper

  Terug van weggeweest.

  Ieder zijn kwaliteiten......laten doen dus πŸ€ͺ
 10. wjkuiper

  Terug van weggeweest.

  Eerste aanpassing klaar. Spatborden, banden, spacers en verhoging. Deel 1 links achter, nog 3 te gaan πŸ™ˆ
 11. Bij de aankoop van mijn jeep zaten 4 spacers, ik dacht eerst voor een bodylift maar na wat zoekwerk kom ik er achter dat het spacers zijn voor boven op de veren te plaatsen. Kan online weinig info hier over vinden. Wat is jullie ervaring hier mee? Plaatsen of niet. Auto mag wel wat hoger, zou een makkelijke oplossing zijn.
 12. wjkuiper

  Terug van weggeweest.

  Binnen πŸŽ‰
 13. Hij is binnen πŸ’ͺ De liftkit is 5cm. Wat ik denk ik te hoog vind, er zitten geen motor lift steunen bij, wat is jullie mening, niet doen zonder motor lift? Wil 31x10,5 banden er om, de velg is 16 inch. Wordt dit wat zonder liftkit? Spacers en bredere spatborden staan ook op het verlanglijstje. Is 13 de originele maar van de spatborden of zijn deze al breder?
 14. Het lichtbeeld is zo als deze? Die ik online vindt hebben namelijk allemaal een rechte lijn.
 15. Ja klopt, staat wel het één en ander te koop, maar niet naar mijn wens. Of geen hardtop, te hoge km stand, roest, te oud bouwjaar, compleet uitgebouwd (wil geen mooie auto van een ander, maar mijn eigen ei er in kwijt) en moet je ook eerlijk bekennen dat ik eigenlijk geen tijd heb om Nederland door te gaan om auto’s te bekijken. Uiteraard kan je voor dat laatste ook iemand inhuren. Maar importeren bevalt mij ook gewoon erg goed, zolang de geschiedenis van de auto maar bekend is. Nu een jeep gevonden die 80.000 km op de teller heeft en meer binnen heeft gestaan dan buiten, waar zo goed als alles nog origineel is, nooit terrein mee is gereden. Het blijft altijd een gokje.
Γ—