Spring naar bijdragen

Masis

Forum member
 • Aantal bijdragen

  2 750
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  41

Masis last won the day on September 21

Masis had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

83 Excellent

Over Masis

 • Verjaardag 14/12/1993

Contact Methods

 • MSN
  masis_t@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recente profielbezoeken

4 044 profielweergaven
 1. Klopt inderdaad. Werkt alleen op een Amerikaanse uitvoering.
 2. Waarschijnlijk gaat dit om een Amerikaanse uitvoering, als het alarm daarvan afgaat knipperen die met de koplampen. Alarmsysteem/startonderbreking op een Amerikaanse uitvoering van de ZJ is redelijk makkelijk te omzeilen.
 3. Masis

  Overdrive uit met caravan?

  Overdrive uit met lading erachter, vooral in de bergen. Iets meer brandstofverbruik is goedkoper dan een automaat revisie.
 4. Masis

  Kachel wordt niet warm

  Nee, in ieder geval niet op een nette manier en zeker niet als je niet weet waar het probleem exact zit. Zo een grote klus is het verwijderen van het dashboard om het kachelhuis in zijn geheel te verwijderen ook niet als je een beetje weet wat je doet. Maar wat ik al eerder vroeg ergens in het topic dacht ik, heb je al de schakelaars 100% kunnen uitsluiten?
 5. Volgens mij kan dat bij een 2005 WK uitgeschakeld worden in het menu van de boordcomputer.
 6. Masis

  Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2

  Upgrade naar WJ, dan moet je de schijven omboren?
 7. Aardige jongen bij Karel Oto, maar de prijzen voor gebruikte onderdelen gaan helemaal nergens over. Een PCM kun je voor rond de €100/150 kopen, vaak uit de US. Belangrijk is dat de nummers overeen komen met je huidige PCM. Het vervangen is een klusje van niks, 3 boutjes en 4 connectors overzetten. Hierna moet hij alleen nog ingeleerd worden, hier is speciaal Chrysler apparatuur voor nodig. Als Karel Oto dichtbij voor je is, heb ik voor het inleren wel een adresje voor je in de buurt van Den Haag. Maar voordat je de PCM gaat vervangen, zou ik eerst de remlichtschakelaar verdenken. Dit kan er ook voor zorgen dat de CC niet meer werkt, en dit geeft ook geen concrete foutmeldingen! Zo'n remlicht schakelaar is rond de €35 origineel bij de dealer. Ik heb dit laatst nog gehad bij mijn ZJ.
 8. Masis

  Vergelijkingstest Jeep XJ Landrover Freelander

  Haha, de eerste generatie Freelander was gewoon rommel. Alles wat stuk kon ging ook stuk.
 9. Masis

  Kachel wordt niet warm

  Ik heb hem alleen compleet.
 10. Masis

  Kachel wordt niet warm

  Hier via PM? Ik heb niks gekregen...?
 11. Masis

  Kachel wordt niet warm

  Heb je de schakelaars al gecontroleerd? Zat ik ook aan te denken, tijd vliegt!
 12. Masis

  Kachel wordt niet warm

  Heb wat berichten verwijderd, zou nu wel moeten lukken denk ik. Vreemd had geen melding gekregen dat mn box vol zat.
 13. Masis

  Dag allemaal

  Letten op de verstuivers, die komen bij deze km-stand vaak voor. De 2,7L is een 5 cyl, je komt haast niet bij de achterste verstuiver. Of het blok moet er gedeeltelijk uit, of er moet gezaagd worden in de paravan.
 14. Punt 2 en 3, staat de overgang naar LPG dan niet te koud ingesteld? Punt 1, is dat wanneer hij direct op LPG start? Waarom heb je eigenlijk voor BRC gekozen? Prins heeft hele mooie dedicated systemen voor deze motoren, deze komen helemaal 'op maat' en vanuit de fabriek al afgesteld. Hebben daarmee niet eens het lambda signaal meer nodig, wat het weer minder storingsgevoelig maakt.
 15. Dat verschilt, ZJ's met climate control (schermpje waarin je de temperatuur instelt) hebben stelmotoren. ZJ's zonder schermpje hebben gewoon een vacuum aansturing.
×