Jump to content

Masis

Forum member
 • Content Count

  2894
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Masis last won the day on January 18

Masis had the most liked content!

Community Reputation

87 Excellent

About Masis

 • Birthday 12/14/1993

Contact Methods

 • MSN
  masis_t@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Den Haag

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recent Profile Visitors

6702 profile views
 1. Dat stickje heb je alleen bij alarmsystemen die achteraf door de dealer geplaatst zijn (van Eagle zijn die alarmsystemen). Dat stickje kun je niet op elke auto gebruiken, is net een sleutel moet ingeprogrammeerd zijn. Enige wat het doet is de boel resetten als hij niet start bij een storting.
 2. Dat gele dopje bedoel je? Ja kan wel tijdelijk, ik heb weleens een stuk plastic tas gepakt en een haarbandje omheen gedaan.
 3. Dat laatste, 2004 heeft geen canbus. Je hebt achter je bumper ook een stekker zitten, als je een systeem koopt wat daarvoor geschikt is, is het helemaal makkelijk.
 4. Welkom, dat is geen 2004 maar een 2005 model. Misschien bouwjaar eind 2004, maar modeljaar 2005.
 5. Even de riem in zijn geheel eraf halen en de motor even (niet te lang, even!) laten draaien. Kun je meteen het blok zelf uitsluiten, en weet je zeker of het een van de riem-aangedreven onderdelen zijn.
 6. Traag is een beetje relatief natuurlijk, maar een 2.5L is inderdaad wel een heel stuk trager dan een 4.0L. Hangt er ook vanaf wat voor gewicht er op de trailer stond?
 7. Dat kan, in de drukregelaar zit een terugslagklep en het zou kunnen dat die hapert. Heb je ook gekeken of het verschil maakt als de tank vol is of leeg?
 8. Waarom is dat niet fijn? Dat kun je instellen in de boordcomputer, afhankelijk van je bouwjaar is dat Menu een aantal keer drukken, totdat er 'headlamp delay' oid staat, dan op 'step' drukken totdat er 'off' komt te staan. Als je een uitvoering hebt zonder boordcomputer, dan kan de dealer dat voor je uitzetten.
 9. Je kunt toch gewoon een bandje door het gat van de horizontale bout van de veerpoot halen en vervolgens bovenaan ergens pakken, desnoods een van de 4 bovenste bouten van de veerpoot? Gewoon simpel en tijdelijk de veeruitslag beperken.
 10. 5.9 heeft een 249 tussenbak. Let er op dat 93-96 een ander type is dan 96-98. Bij de eerste generatie rolt de wagen gewoon weg in z'n P als je de vooras er tussenuit hebt gehaald, bij de 2e generatie niet.
 11. Spacers kunnen geen oorzaak zijn van death wobble, wel kunnen ze het effect versterken van death wobble als er al ergens speling zit. Net als de stuurdemper, een stuurdemper kan niet de oorzaak zijn van death wobble, wel kan een goede of 2e stuurdemper de death wobble verdoezelen. Toch zal er ergens speling moeten zitten. Kijk even of de boutgat van je trackbar aan de aszijde niet 'uitgevreten' is, waardoor de bout toch iets meer ruimte krijgt. Is een bekend probleem op de ZJ. Stuurhuis zelf heeft geen speling? En inderdaad even alle stuurkogels goed nakijken op speling door iemand in de wa
 12. Ik zie dat je 3 blokjes hebt, waarschijnlijk achterverwarming, achterruitenwisser, en mistlicht achter? Sommige uitvoeringen hebben ook mistlichten voor, dat schakelaartje zit dan daarnaast.
 13. ZJ heeft idd geen knop op de AB voor de achterruit. Ik zou even de bekleding van de achterklep eraf halen en meten, o.a. het schakelaartje. Ook even je ruitenwissermotor los maken, als de achterruitenwisser 'aan' staat of contact maakt dat het lijkt alsof hij aan staat, dan ontgrendelt het raampje ook niet.
 14. Welnee, gewoon even langs de garage en laten uitlezen. Kan van alles zijn, vaak een sensortje of iets. Bovendien heb je op een nieuwe wagen gewoon garantie lijkt mij.
×
×
 • Create New...