Jump to content

Masis

Forum member
 • Content Count

  2900
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Masis last won the day on January 18 2020

Masis had the most liked content!

Community Reputation

87 Excellent

About Masis

 • Birthday 12/14/1993

Contact Methods

 • MSN
  masis_t@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Den Haag

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recent Profile Visitors

7035 profile views
 1. Ik kan je er niet direct aan helpen, maar volg wel heel graag het project! Heb er ook sterk aan zitten denken om de 304 in de CJ te vervangen door een 5.9 Magnum. Moderne techniek met injectie, onderdelen makkelijk te verkrijgen, veel snellere automaat... Complete 5.9 erbij gekocht met goedlopend blok/bak, en vanwege tijdgebrek is het daar een beetje bij gebleven. Heb wel veel zitten lezen en rondvragen, Michel heeft ook veel met me meegedacht. Voordeel van de bak+blok aan de Dana300 te koppelen is dat je de assen kunt behouden, maar die gaan het zwaar krijgen met 2/3x zoveel vermogen. A
 2. Ja hoor, geen paniek. Kwalitatief goede verbreders kiezen, druppeltje locktite op de binnenste naafbouten smeren, gelijkmatig kruislings aandraaien en op moment zetten. Belangrijkste van alles, goed nakijken of de naafbouten niet uit de spacers steken. Vaak met 30mm niet het geval bij een KJ. Zo wel, dan rust de velg op de deze bouten ipv het 'vlees' van de spoorverbreders, dan wordt het link.
 3. Ja, dan zie je de datum tenaamstelling veranderen. Aantal eigenaren blijft gelijk als het bij een erkend bedrijf als handelsvoorraad wordt gezet.
 4. Je hebt een verkeerde schakelaar, dit is niet van een 2006 TJ, en de mistlicht functie hierop bedient inderdaad de mistlichten voor zoals Real Strangler al zegt. Dit type schakelaar is op veel Chryslers spul gebruikt van die jaren, maar net in andere varianten, dus het zou kunnen dat ze hem van bijvoorbeeld een PT Cruiser hebben gepakt. Zo hoort de mistlicht schakelaar van een 2006 TJ eruit te zien; Wellicht is het mogelijk om door draden om te leggen hem met je huidige schakelaar werkend te krijgen, maar persoonlijk zou ik liever een juiste schakelaar zoeken.
 5. Persoonlijk zou ik een gebruikt setje zoeken, en deze laten reviseren. Anders loop je maar te rommelen met de versterker voor niks. De originele speakers van de Limited (met Infinity installatie) zijn prima mits ze in goede staat zijn/niet gescheurd. Ik heb misschien nog wel wat liggen bedenk ik me net, ga ik morgen even checken.
 6. Achterkant is goed te doen, voorkant is vechtwerk. Zit allemaal erg strak, ben je wel even mee bezig.
 7. Dat stickje heb je alleen bij alarmsystemen die achteraf door de dealer geplaatst zijn (van Eagle zijn die alarmsystemen). Dat stickje kun je niet op elke auto gebruiken, is net een sleutel moet ingeprogrammeerd zijn. Enige wat het doet is de boel resetten als hij niet start bij een storting.
 8. Dat gele dopje bedoel je? Ja kan wel tijdelijk, ik heb weleens een stuk plastic tas gepakt en een haarbandje omheen gedaan.
 9. Dat laatste, 2004 heeft geen canbus. Je hebt achter je bumper ook een stekker zitten, als je een systeem koopt wat daarvoor geschikt is, is het helemaal makkelijk.
 10. Welkom, dat is geen 2004 maar een 2005 model. Misschien bouwjaar eind 2004, maar modeljaar 2005.
 11. Even de riem in zijn geheel eraf halen en de motor even (niet te lang, even!) laten draaien. Kun je meteen het blok zelf uitsluiten, en weet je zeker of het een van de riem-aangedreven onderdelen zijn.
 12. Traag is een beetje relatief natuurlijk, maar een 2.5L is inderdaad wel een heel stuk trager dan een 4.0L. Hangt er ook vanaf wat voor gewicht er op de trailer stond?
 13. Dat kan, in de drukregelaar zit een terugslagklep en het zou kunnen dat die hapert. Heb je ook gekeken of het verschil maakt als de tank vol is of leeg?
 14. Waarom is dat niet fijn? Dat kun je instellen in de boordcomputer, afhankelijk van je bouwjaar is dat Menu een aantal keer drukken, totdat er 'headlamp delay' oid staat, dan op 'step' drukken totdat er 'off' komt te staan. Als je een uitvoering hebt zonder boordcomputer, dan kan de dealer dat voor je uitzetten.
×
×
 • Create New...