Jump to content

Masis

Forum member
 • Content count

  2821
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

Masis last won the day on May 14

Masis had the most liked content!

Community Reputation

86 Excellent

1 Follower

About Masis

 • Birthday 12/14/1993

Contact Methods

 • MSN
  masis_t@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Den Haag

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recent Profile Visitors

5118 profile views
 1. Masis

  Lekstroom ZJ

  Dat hangt van de radio af, als het een originele radio is dan brandt er geen klok. In de ACC stand werken veel dingen, zoals de bediening van de ramen, ruitenwissers, radio, body computer blijft actief... Trekt gewoon allemaal stroom.
 2. Masis

  Lekstroom ZJ

  Ik denk dat het hiermee wat duidelijker is. De laatste stand is de ACC stand, daar hoort de radio uit te gaan. Normaal kun je sleutel er niet uit halen in de ACC stand, maar door slijtage kan dat soms wel. Dan trekt de wagen de accu leeg. Inderdaad wat Paul zegt, radio juist aan laten, en de sleutel er pas uit halen als hij in de juiste 'off' stand zit en de radio uit valt.
 3. Masis

  Lekstroom ZJ

  Als je de sleutel 1 standje terug (naar achteren) draait, gaat hij in de ACC stand. Ruitenwissers, radio etc zal dan werken. In principe kun je de sleutel er dan niet uit halen, tenzij je contactslot defect is. Heb je al geprobeerd om de sleutel eruit te halen op de een na laatste stand? Dan zou alles uit moeten zijn.
 4. Hier ook. Altijd even puzzelen, en eerst de bovenste eruit halen zodat je de pers door het gat kunt steken.
 5. Coolant level sensor foutmelding in de computer? Dat ligt 9 van de 10 keer niet aan de coolant sensor maar aan de computer zelf, even de soldeerpunten opnieuw solderen. De coolant level sensor zit trouwens in de tank, niet achter de thermostaathuis.
 6. Masis

  Trekhaak Jeep GC 2003

  Veel Mopar trekhaken zijn in Nederland gemaakt door Brink. Ik zou even contact opnemen met Brink.
 7. Masis

  Verliefd op de 4.0 XJ

  Ik heb toevallig een hele nette te koop staan, 252.000km gelopen en ruim onder het budget. Wagen is zo goed als nieuw en er is recent erg veel aan gedaan. Zie hier de advertentie op het forum:
 8. Masis

  Arjan's Cherokee XJ bouwjaar 2001

  Dat was voor mij ook even rommelen. Cylinder 1 moet bovenaan staan op TDC. Vervolgens zit er een klein gaatje in je sensor, daar kun je een mini schroefendraaier of paperclip oid doorheen steken zodat hij niet meer kan meedraaien. Dan erin steken met een licht draaiende beweging.
 9. Masis

  Injectoren 5.2/5.9

  Waarom denk je dat ze lekken?
 10. Masis

  Cherokee XJ Limited 1999

  Up, en een prijsverlaging; €7999 voor deze super nette XJ!
 11. 2 hoofdaansluitingen van de kabelboom. Zit van alles tussen.
 12. Hier in Den Haag hebben we Tijger Leathers. Vakwerk, super afwerking, maar wel prijzig. Ik kan me herinneren dat een vriend voor zijn personenwagen zo'n €1300 kwijt was voor 2 voorstoelen alleen.
 13. Masis

  Onderhoudskosten Jeep XJ

  €1000 is tegenwoordig helaas niet veel als je hem wegbrengt. Hoesje ergens vervangen en nieuwe bandjes, dan zit je al op €1000,-... En dan heb ik het niet eens over de dealer, daar ben je voor een setje wisserbladen voor en achter al ruim €100 kwijt.
 14. Inderdaad, of de drukregelaar die vaak stuk gaat of verstopt raakt door troep in de tank. Geen leuk klusje, zit bij '97-'98 bovenop de tank, dus die moet er uit. Heb ik ook al 2/3x moeten doen, ondanks dat ik of Mopar of Bosch kocht. Filter zit in de regulator, dus als daar troep in gaat zitten heb je hetzelfde effect.
 15. Masis

  Cherokee XJ Limited 1999

  Hij is inderdaad erg netjes, en staat nog te koop!
×