Spring naar bijdragen

Masis

Forum member
 • Aantal bijdragen

  2 732
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  40

Masis last won the day on March 19 2017

Masis had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

82 Excellent

Over Masis

 • Verjaardag 14/12/1993

Contact Methods

 • MSN
  masis_t@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recente profielbezoeken

3 854 profielweergaven
 1. Masis

  Oem alarm later inbouwen

  In de EU (tenminste rond de jaren +/- 1998-2008), was Autonorm Eagle de leverancier van OEM Chrysler alarmen. Als je alles op de officiële manier wilt doen voor de verzekering, dan moet je kunnen aantonen dat het alarmsysteem door een erkende inbouwer is ingebouwd en moet deze goedgekeurd worden. Persoonlijk denk ik dat je beter een kwaliteits aftermarket alarmsysteem kunt nemen. Aftermarket alarmsystemen hebben een slechte reputatie, maar dat komt vaak doordat men gewoon troep uitkiest maar nog vaker omdat het inbouwen niet netjes gebeurd. Een mooie aftermarket alarmsysteem kan gekoppeld worden aan de originele startonderbreking, dan heb je een dubbele startonderbreking + het alarmsysteem zelf. Vaak met nog een hoop opties, zoals een 2-weg afstandsbediening (continu in verbinding met de auto, geeft een bevestiging wanneer het commando ontvangen is door de auto, seintje wanneer het alarm afgaat en erg ver bereik), en opties als remote start.
 2. kan je geen berichten sturen, dus al je een adresje hebt , dan graag. groeten Ed

 3. Masis

  Car stereo en speakers vervangen

  Ingebouwde versterkers bedoel ik natuurlijk.
 4. Masis

  Car stereo en speakers vervangen

  Speakers vervangen zal niet zomaar gaan bij een KJ, de speakers in de voordeuren hebben ingebouwde speakers. Die voeden alle andere speakers ook. Ik heb een adresje die de KJ speakers kan reviseren, stuur me maar een PM als je interesse hebt. Standaard speakers in een KJ van Infinity zijn super, maar gescheurde rubbers zijn een bekend probleem na 15 jaar.
 5. Masis

  Dakdragers ZJ 5.9

  Wie heeft er nog een setje dakdragers liggen voor een ZJ 5.9? De 5.9 heeft net andere dakdragers dan de normale ZJ.
 6. Masis

  PCM voor 2001 XJ

  Let ook even op het productnummer, daar kan ook zomaar verschil in zitten. Tijdje terug een PT Cruiser PCM vervangen, jaar, handbak, motor, zelfs het productnummer kwam overeen, maar de softwarenummer niet. Eentje was turbo en de andere non-turbo, software was alleen te updaten maar niet over te schrijven van het een naar het ander.
 7. Dat is natuurlijk helemaal subjectief. 140pk uit een 1.4'tje op 1500+ kilo zal vast van zijn plek komen maar is geen stoplichtsprinter. Voor de een meer dan voldoende, de ander vindt 350pk uit een V8 Hemi niet genoeg en probeert er 400 uit te persen.
 8. Masis

  Nieuwe Ecu --> doet het niet

  1. Nee, zeker niet 2. De startonderbreking zal ingeleerd moeten worden, deze werkt samen met de body control module 3. Nee, gas staat er geheel los van
 9. Masis

  Compressor Commander

  Stuur deze jongens even een mailtje, hebben vaak wel wat liggen; http://aircoherstelservice.nl/
 10. Masis

  BFGoodrich AT KO1 265/70/16

  Hallo, Wie heeft er nog een nette band liggen van BFG, AT KO1 in 265/70/16? De KO1 wordt helaas niet meer nieuw geleverd, alleen de KO2. Mijn andere 3 banden zijn nog goed, en ik heb liever 4 dezelfde banden onder de Jeep natuurlijk. Suggestie waar ik de KO1 nieuw kan kopen hoor ik natuurlijk ook graag!
 11. massis.

  ik probeerde een pb te sturen maar krijg als melding dat je geen berichten kan ontvangen

   

   

 12. Masis

  Mistlampen werkend krijgen, relais en fuse nodig?

  Kijk dan eerst even of ze wel aangesloten zijn en er bedrading naar toe gaat. Niet elke XJ was uitgevoerd met mistlampen voor, misschien heeft de vorige eigenaar ze wel alleen voor de sier erop geschroefd.
 13. Masis

  Mistlampen werkend krijgen, relais en fuse nodig?

  Domme vraag misschien, maar zijn je koplampen wel aan? Mistlichten werken alleen in combinatie met dimlicht.
 14. Masis

  Deurstrips komen los, hoe vastmaken? + zwart maken

  Kwaliteits dubbelzijdige tape gebruiken en aan de uiteindes een druppeltje goede kit, anders gaan ze daar weer los komen! Beste is om ze met klemmen vast te drukken een nachtje lang, natuurlijk met een doek tussen de klem en bumperdeel tegen schade.
 15. Masis

  Multiriem

  Liberty 2.8 en JK 2.8 is toch precies hetzelfde wat dat betreft...
×