Spring naar bijdragen

Masis

Forum member
 • Aantal bijdragen

  2 799
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  41

Masis last won the day on September 21 2018

Masis had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

83 Excellent

Over Masis

 • Verjaardag 14/12/1993

Contact Methods

 • MSN
  masis_t@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recente profielbezoeken

4 827 profielweergaven
 1. Masis

  -Gespot-

  Gekkigheid, ik kwam die Jeep eerder in de middag nog tegen en reed er achter hier in Den Haag.
 2. Masis

  Cherokee XJ Limited 1999

  Origineel Nederlandse Jeep Cherokee XJ 4.0i Limited uit 1999, in nieuwstaat met NAP! KM stand: 251.300. Zeer nette Cherokee XJ, zowel van binnen als van buiten in nieuwstaat! Alles werkt, inclusief airco en de stoelverwarming. Het is duidelijk te zien dat deze Jeep altijd goed verzorgd is geweest. Daarnaast is er recentelijk (oktober 2018) aantoonbaar zeer veel onderhoud uitgevoerd: -Nieuwe cilinderkop! -Nieuwe koppakking + overige pakkingen -Nieuwe radiator + slangen -Nieuwe thermostaat -Nieuwe waterpomp -Vloeistoffen ververst Dit alles zorgt ervoor dat deze XJ technisch ook zo goed als nieuw is, en klaar is om weer een hoop kilometers af te leggen. 2 sleutels aanwezig, boekjes en onderhoudshistorie aanwezig, APK tot 05-2019. Daarnaast zijn de velgen en banden zo'n 1,5 jaar oud en zo goed als nieuw. De Jeep is overal keihard, absoluut nergens roest te vinden. Prijs; €8250,-.
 3. Masis

  Vloeistof stuurbekrachtiging

  Ja, maar je kunt ook gewoon ATF +4 (automaatolie) gebruiken. Wordt door de meeste specialisten ook steeds vaker gedaan, aangezien de Mopar fluid steeds lastiger te krijgen is.
 4. Masis

  Grotere wielen

  Hmm ja je hebt gelijk inderdaad. Om terug te komen op het topic, zal goed moeten gaan, er zijn namelijk ook ZJ's standaard geleverd op 16". De 5.9's hadden ook 225/75/16 als standaard maat als ik me niet vergis. Voor de automaat hoef je ook geen zorgen te maken, ik heb 265/70/16 er onder en er is niks aan de automaat aangepast. Geen problemen mee.
 5. Masis

  Airbag specialist

  Met iemand die de airbag kan uitlezen kom je al een heel eind denk ik?
 6. Masis

  Grotere wielen

  Dat kan, buitendiameter van de band blijft hetzelfde. ET waarde en steek moet natuurlijk wel overeen komen met je Grand.
 7. Masis

  Gordelspanner XJ

  Hallo, Ik ben op zoek naar een gordelspanner met gordel voor een XJ uit 99-2001. Het gaat om de passagierskant.
 8. Masis

  Hoi

  Waarom zou dat niet kunnen? In Amerika rijden er zat rond met 600k+ miles wat neer komt op 1.000.000km. Beetje onderhoud voor nodig maar dat is nou hetgeen waar men op bespaart, en dan komt het niet goed.
 9. Masis

  Hoe handig is fulltime 4wd?

  Ik kan je meer dan genoeg horrorverhalen vertellen over de 2.8 CRD. De 3.7 is gewoon een goed blok, die net als ieder ander blok goed onderhoud nodig heeft en netjes warmgereden moet worden.
 10. Masis

  Hoe handig is fulltime 4wd?

  Oh, en als het echt moet, dan kun je de fulltime tussenbak er wel in hangen.
 11. Masis

  Hoe handig is fulltime 4wd?

  Dat zal wel meevallen. Die van m'n pa is ook een diesel met handbak zonder fulltime 4wd. Voordeel is dat die tussenbakken een stuk sterker zijn. In de sneeuw kun je gewoon rijdend op en af schakelen naar part time 4wd. Eigenlijk mag je part time niet op de verharde weg gebruiken, maar zolang je rechtdoor blijft rijden is er niks aan de hand. Pas in bochten of met parkeren bijvoorbeeld zal het niet goed gaan.
 12. Masis

  uitlaat pakking 3.7

  Misschien op 2002-2004, maar de 2005+ die ik heb gehad, had daar geen pakking zitten.
 13. Masis

  uitlaat pakking 3.7

  Nee, zit geen pakking tussen, wel een ring wat goed aangedraaid moet worden die de spruitstuk samenperst met de Y-pipe. Lekt hij niet bij de pakking tegen de kop aan? Die bouten moeten goed aangedraaid te worden, en is een beetje lastig om bij te komen.
 14. Masis

  Trekgewicht verhogen Wrangler 1997

  Ik ken mensen bij wie het gelukt is. Bij de een heel lastig met een hoop papierwerk, bij de ander heel makkelijk. Het helpt als je de papieren van vergelijkbare modellen hebt met een hoger gewicht op kenteken. Ik heb een 2000 TJ gehad, 2.5, met 2000kg trekgewicht op kenteken, dit gewicht stond ook op het CVO afgegeven door DaimlerChrysler.
 15. Voor dat geld heb je toch een veel betere aftermarket radio. Als je uit de US bestelt krijg je een US uitvoering waarvan de radiofrequenties niet goed werken in Europa.
×