Spring naar bijdragen

Erik68

Forum member
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    2004

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Erik68's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Vanaf gisteren brandt het motorstoring lampje (weer). Auto rijdt goed en geen vreemde zaken. De garage heeft em uitgelezen en gereset nadat er wederom een lambda storing aangaf. Heb dit eerder gehad bij de Jeep en alleen de reset van de storing was voldoende. Nu ging het lampje helaas gelijk weer aan, nieuwe afspraak maken dus. Het lullige is dat de Jeep net verkocht is en de nieuwe eigenaar zou em ophalen. Ik heb hem geïnformeerd. Kan dit een dure reparatie worden?
  2. Goedemiddag, Ik heb enige tijd al wat problemen met mijn airco van mijn Cherokee uit 2004. Deze lijkt het in eerste instantie gewoon goed te doen en wordt goed koud, maar kan ook ineens ermee stoppen, om dan vervolgens wel weer ineens normaal te doen. Maakt niet uit in welke stand de blower staat (voorruit, voeten, of voeten en gezicht etc.) Als ik aan de schakelaar draai om deze in een anders blower stand te zetten hoor ik soms een plopgeluid alsof er een klep sluit.. dit doet hij ook niet altijd. Airco is onlangs afgevuld en er moest 150ml bij. Dit was dan helaas niet de oorzaak. Iemand een idee? Erik
  3. Hoi Ab, wat bedoel je met FSM?
  4. Ok bedankt Ruud, Delft is voor mij niet echt om de hoek helaas!
  5. Goeie, dat was ik vergeten te melden 😉 3.7L V6 benzine
  6. Hoi!, Ik krijg de melding dat ik onderhoud moet laten uitvoeren bij mijn Jeep Cherokee uit 2004. Ik heb deze nu sinds afgelopen zomer in bezit. De onderhoudshistorie is mij niet helemaal duidelijk, in ieder geval niet bij een Jeep specialist gedaan. Waar moet ik rekening mee houden bij deze beurt? Thanks!
  7. Ok bedankt! Ik heb een oude Parrot erin zitten. De MKi9100 die jij hebt werkt goed?
  8. Iemand ervaring met deze systemen? https://www.carinterface.nl/chrysler-dodge-jeep Ik zoek iets voor mijn Cherokee uit 2004.
  9. Ah zou mooi zijn als je nog een foto hebt!
  10. Bedankt voor jouw reactie! Ik heb er naar laten kijken, er bleek ook speling op de waterpomp te zitten. Deze laten vervangen maar geluid is af en toe nog steeds aanwezig.... rare is dat het niet constant is, had jij dat dus ook?
  11. Hoi... oud topic maar was het gelukt met je speakers? De mijne zijn ook defect!
  12. Erik68

    Aangenaam!

    Dank je, Zou zomaar kunnen 🙂
  13. Erik68

    Aangenaam!

    Dank je wel Wim!
  14. Wie heeft er ervaring met een multimedia systeem met navigatie voor de Cherokee 2004? Ik lees wat oudere berichten hierover als ik goed gezocht heb.... kunnen jullie iets aanbevelen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...