Jump to content

Erik68

Forum member
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  2004

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ok bedankt! Ik heb een oude Parrot erin zitten. De MKi9100 die jij hebt werkt goed?
 2. Iemand ervaring met deze systemen? https://www.carinterface.nl/chrysler-dodge-jeep Ik zoek iets voor mijn Cherokee uit 2004.
 3. Ah zou mooi zijn als je nog een foto hebt!
 4. Bedankt voor jouw reactie! Ik heb er naar laten kijken, er bleek ook speling op de waterpomp te zitten. Deze laten vervangen maar geluid is af en toe nog steeds aanwezig.... rare is dat het niet constant is, had jij dat dus ook?
 5. Hoi... oud topic maar was het gelukt met je speakers? De mijne zijn ook defect!
 6. Dank je, Zou zomaar kunnen 🙂
 7. Dank je wel Wim!
 8. Wie heeft er ervaring met een multimedia systeem met navigatie voor de Cherokee 2004? Ik lees wat oudere berichten hierover als ik goed gezocht heb.... kunnen jullie iets aanbevelen?
 9. Heb er wat beter naar geluisterd, op moment dat ik de airco aan zet wordt geluid harder... compressor defect? Airco is nooit aangevuld voorzover ik weet..
 10. Hoi allemaal, Ik ben Erik en sinds kort eigenaar van een Cherokee uit 2004! Eindelijk maar eens de knoop doorgehakt om een Jeep, jongensdroom, aan te schaffen! Heb naast de Jeep ook nog een Oldsmobile uit 1968 dus niet helemaal onbekend mer USA cars... Ik zal in het begin misschein veel vragen stellen... ieder ‘geluidje’ is natuurlijk nieuw voor mij! Groeten, Erik
 11. Dank je Ab, bedoel je lagers van dynamo? Waterpomp is onlangs vervangen ook meen ik. Ik hoorde ook nog een soort ‘tik’ als een electrische vonk leek wel.... ook bekend hiermee?
 12. Vandaag de trotse eigenaar van een Cherokee uit 2004 geworden... 3.7l motor. Particulier gekocht zag er goed uit, netjes onderhouden etc. Proefrit gemaakt geen gekke dingen dus deal was snel rond. Na een flinke rit van 60km, met airco aan, hoorde ik bij stationair een bijgeluid vanuit de motor wat ik eerst niet hoorde. Het lijkt een soort ‘schrapend’ geluid wat niet constant is. Dacht eerst dat de fan aanliep, lijkt bij de pulleys vandaan te komen. 1 pulley is al eens vv door vorige eigenaar. Iemand ervaring hiermee of een idee wat het kan zijn? Groet, Erik
×
×
 • Create New...