Jump to content

Tromkes

Forum member
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  2003
 1. Inmiddels is de Jeep bij de dealer geweest. Nieuw (ABS?) computer erin en er is een nieuwe (dikkere) trekhaakbalk onder gezet met daarop een nieuwe afneembare trekhaak. Blijkbaar paste de oude niet op de nieuwe balk. Ben er zeer tevreden over. Netjes geregeld door de dealer zo.
 2. Oke ik ga morgen even bellen. Inmiddels via VIN gechecked op mopar.com en via kenteken op RDW site. Er staan twee terugroepacties open. Maar niets over de draagarmen achter. Ben bang dat ik dat dus zelf moet oplossen. Wel iets over gevaar voor beschadiging brandstoftank bij aanrijding. Hiervoor zou een extra versteviging gemonteerd moeten worden en nog iets over gordelsysteem en airbag: Status terugroepactie(s) Openstaande terugroepactie(s) (1) Referentiecode producent R60 Omschrijving defect In de airbag- en gordelspannerregelmodule kan een storing optreden. Materiële gevolgen Indien het defect optreedt kunnen de airbags en de gordelspanners spontaan geactiveerd worden. Mogelijk gevaar Een (verkeers)ongeval met letselschade Beschrijving van het herstel De producent roept de betreffende voertuigen terug. Maatregelen worden genomen om het defect te verhelpen. De voertuigeigenaar wordt verzocht een afspraak te maken met een merkdealer. Deze zal de regelmodule vervangen. Contactinformatie consument Telefoonnr  : 00800 04265337 Internetadres : Niet bekend E-mailadres : Meer informatie bij de RDW Details terugroepactie (2) Referentiecode producent N46 Omschrijving defect Door de carrosseriestructuur aan de achterzijde bestaat er kans op brandstoflekkage tijdens een aanrijding bij een lage snelheid. Materiële gevolgen Lekraken van de brandstoftank met als gevolg brandstoflekkage. In de aanwezigheid van een ontstekingsbron kan dit resulteren in brand. Mogelijk gevaar Brand met letselschade Beschrijving van het herstel De producent roept de betreffende voertuigen terug. Maatregelen worden genomen om het defect te verhelpen. De voertuigeigenaar wordt uitgenodigd om een afspraak te maken met de merkdealer. Deze zal het voertuig inspecteren en indien nodig een 'cross-car'-balk monteren.
 3. Thanks. Dat vermoeden had ik al. Het is alleen slecht te zien door de roest. Op internet kon ik geen goede foto of filmpje vinden waarop dat te zien was. Dus draagarmen eruit, schoonmaken en eventueel spuiten en dan nieuwe bushings erin persen is een goede oplossing? (en aardig goedkoper, een draagarm kost bij jeepparts 164 euro, een bushing iets van 25 euro)
 4. rest wel de vraag, zie ik een verroeste bushing of is dat de buitenkant van een koker waar de bushing ingeperst zit? Kan ik zo'n recall ook op internet nakijken?
 5. Help, wie of wat moet ik dan bellen, telefoonnummer misschien? wordt dat kostenloos verholpen dan? (heb niet zoveel verstand van dat soort zaken)
 6. Dus is dit de draagarm of de bushing die verroest is?
 7. Goedemiddag allen, Ik heb een vraag over mijn Jeep Cherokee (KJ) uit 2003. Ik zag dat een van de twee achterste draagarmen aardig roest vertoont bij een bushing. Het gaat dan om de lage draagarm achter zoals in de titel vermeld. Nu weet ik dat het ook te doen is om er nieuwe bushings in te persen. Maar mijn vraag is, zit de bushing in een complete koker geperst of is datgene wat je tussen het "u" profiel van de draagarm ziet, de bushing zelf? want dan is de bushing dus verroest en niet de draagarm zelf. Hoop dat mijn vraag duidelijk is. Ik probeer er nog een foto bij te krijgen.
 8. Heb hetzelfde probleem. Hoor graag de oplossing. Ook net een nieuwe demper en eindpijp erop (eindpijp was stukje te lang, dus moest een stuk af en vervolgens met mof op einddemper gemonteerd dat zit goed dicht nu. Alleen andere zijde van eindemper met voorste deel van de pijp zit niet lekker dicht. Blijft ook spleet tussen zichtbaar.
×
×
 • Create New...