Jump to content

Tromkes

Forum member
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tromkes last won the day on August 14

Tromkes had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mag een slotje op. Inmiddels een nieuwe gevonden en besteld.
 2. Ik zoek een of twee, liefst originele, speakers voor in de voorportieren van mijn Jeep KJ uIT 2003. Een wordt gereviseerd. In het andere portier zat een niet-originele speaker die ook nog eens half vergaan was. Jeepparts en jeep-Parts heeft hem niet en de Jeep dealer zou terugbellen.....Hoor graag wie er nog een heeft of weet waar te vinden. Alvast bedankt
 3. En passen die 1 op 1 in de KJ? Gezien er aan de originele speakers versterkers vast zitten....
 4. Pfoe. Daar kom ik echt niet uit. Moet gewoon hetzelfde zijn. Ik weet niet of de originele ook 2weg speakers zijn? Ben niet erg technisch onderlegd, maar kan me bijna niet voorstellen dat ik met twee speakers die samen 40 dollar kosten, hetzelfde geluid heb als de originele infinety speakers...
 5. Ab, Dat adres heb ik, vandaar het demonteren van de speakers. Ik heb een nieuwe speaker nodig omdat er een verkeerde inzit. Zoals hierboven beschreven.
 6. Vandaag mijn deurpanelen van de voordeuren losgeschroefd om de speakers te demonteren. Wilde ze laten reviseren. Blijkt er rechtsvoor een heel andere niet originele speaker in gerommeld te zitten. Wel met de versterker er provisorisch aan vast. Speaker is ook nog eens half vergaan. Dus ik moet een nieuwe tweedehandse hebben. Waar o waar kan ik die vinden? Of misschien heeft een van jullie er nog een liggen die ik kan overnemen. Hoor graag!!
 7. Goedenavond, dank voor alle reacties. Ab, ik heb je een pb gestuurd.
 8. Tromkes

  Dag ap. Waarom doe jij die veren weg? Wat is het voordeel ten opzichte van dat verhogingssetje? Heb op zich wel belangstelling, maar hiken en beetje tegen de hogere prijs aan..

  Mvg,

   

  T.Romkes 

  1. Ab

   Ab

   Je hebt een PM! 

    

 9. Ik wil graag mijn Jeep (KJ uit 2003) iets verhogen met het setje op de foto. Is dat zonder verdere aanpassingen te gebruiken? Ben niet zo supertechnisch en wil er ook niet al te veel geld aan uitgeven. Dus vandaar de vraag.
 10. ja klopt. Je kan het het ook zien. Mulieriemspanrol bestaat uit twee delen. Als hij kapot is zie je dat hij aan de ene kant (bovenkant) een spleet vertoont tussen die tweee delen. Zal even zoeken of ik daar nog een foto van heb. Geen foto meer van. Zal straks als de vrouw terug is even een foto maken en markeren waar de spleet te zien is.
 11. Heb precies hetzelfde gehad. Bleek het de multieriemspanrol te zijn. Die was scheef getrokken waardoor hij een schrapend geluid maakte bij het draaien. Is makkelijk zelf te vervangen. Het is alleen lastig om een nieuwe van goede kwaliteit te vinden. De nieuwe die ik had gekocht bij jeepparts, was binnen een jaar weer kapot.
 12. Jazeker. Ik heb uiteindelijk op ebay een paar nieuwe draagarmen (inclusief bushings) gevonden voor een prijs waar ik hier in Nederland net 4 nieuwe bushings kon kopen. Dus die maar besteld en eronder gezet.
 13. Dat was de dealer in Zwolle. Ben daar netjes geholpen. Ik kreeg zelfs nog een dag een leenauto mee.
×
×
 • Create New...