Jump to content

Tromkes

Forum member
 • Posts

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Tromkes last won the day on January 6 2021

Tromkes had the most liked content!

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  2007

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tromkes's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

2

Reputation

 1. Achterste chassisbalk Jeep Cherokee (kj) uit 2007. Productiedatum balk is 2014 dus zal de verbeterde versie zijn na terugroepactie. In goede staat. Overbodig door montage trekhaak. Doe een goed bod of een leuke betaling in een streekproduct.
 2. Ziet er mooi uit. Vindt zo'n "hidden" winch voor mijn KJ ook wel wat. Nadeel is dat ik dan wel in de onderbumper moet zagen vrees ik.
 3. Hoi. Misschien zit je allang niet meer op het forum. Misschien ook nog wel. Ik vraag het gewoon maar: Wat was jouw ervaring met bestcarstyling? had hem ook gezien in mijn zoektocht naar een bullbar. Was het wat?
 4. Dag Detlev, heb jij het setje zelf gemonteerd? Met of zonder brug? Heb ook een tweedehands setje liggen en vraag me af of het voor de deur zonder brug of specifiek gereedschap ook te doen is.....heb wel veerspanners.
 5. Kunnen ook alleen die veren eronder zonder verdere aanpassingen? En als je schokbrekers en veren eronder zet, zijn er dan nog aanpassingen nodig?
 6. Ik heb dat spleetje in het laswerk trouwens dichtgesmeerd met een soort rubberkit voor vochtige omstandigheden. Kan het ook nog geweest zijn.
 7. Waar vind ik die? Heb wel ook troep uit die plastic bak daar (ik denk het kachelhuis) gehaald. Heb vandaag ook de watertest gedaan bij de afvoertjes van het dakraam. Het water kwam er netjes uit lopen aan de onderkant. Ook die heb ik eerst schoongemaakt en met lucht doorgeblazen. Zat wel wat vuil voor. Het regent nu alweer een tijdje aardig en ik geloof dat er zich geen nieuw water onder de mat verzameld. Nog niet helemaal zeker dus hou nog even slag om de arm. Morgen op vakantie met de caravan erachter. Dus mocht het probleem blijven, kijk ik na de vakantie weer verder.
 8. Zojuist dit filmpje gevonden op joetjoep. Morgen maar eens even kijken of ik daar wat wijzer van wordt.....
 9. Troep heb ik op de foto al wegehaald. Maar lag behoorlijk vol modderdrab en bladerafval. Kan het vanaf deze plaats onder de passagiersmat lopen via het plaatwerk?
 10. Zou dit het probleem geweest kunnen zijn? Niet alleen veel rotzooi maar ook een gaatje/foutje in het laswerk daar.
 11. Ik hoorde vandaag bij Maasbach dat het waarschijnlijk kwam door een verstopte afvoer vanaf het schuifdak. Iemand ervaring hiermee? Hoe check ik dit en hoe maakt ik die afvoeren weer open? Waar vind ik ze precies? Waar komen ze uit? ik neem aan ergens onder de auto? Hoop op jullie expertise!
 12. Dank voor je reactie. Lijkt mij ook onwaarschijnlijk dat alles via dat gaatje naar binnen is gekomen. Ga maar eens even op zoek naar de bron dan. Vervelend. Werkt ook roest in de hand natuurlijk. Mvg, Tiemen
 13. Dag allen, Ik zag net dat er een natte plek zat onder de mat bij de passagier. Als ik erop druk loopt het water uit een gaatje onder de auto. Aan de andere zijde zitten die gaatjes dicht met een rubbertje. Het rubbertje van dit gaatje is poreus. Hoe komt dat water daar? Via dat gaatje? Is behoorlijk volgezogen onder de mat. Lijkt me veel water voor zo n klein gaatje. Hoe los ik dit probleem op?
×
×
 • Create New...