Jump to content

Tromkes

Forum member
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Tromkes

 1. "spoorverbreders wrangler YJ 1992" deze waren het
 2. Heb eerlijk gezegd geen idee wat voor merk. Heb ze overgenomen van iemand van het forum die ze op de te koop hoek had staan (staan er nog op) Zagen er degelijk uit. Dus ga uit van goede kwaliteit.
 3. Onderste foto is voor het monteren. De anderen tijdens en na het monteren. Vind het er beter uitzien zo.
 4. Dank. Heb ze erop zitten inmiddels. (Koud klusje trouwens met dit weer buiten!!). Bouten steken niet uit de verbreders maar vallen er mooi in. Zowel de spoorverbreders als de wielbouten heb ik op 135 nm vast gezet. Zal ze na een stukje rijden nog even natrekken. Naafbouten met locktite heb ik niet gedaan. Is dat erg? Zal ff wat foto s proberen te posten. Wielen vallen nog net mooi binnen de wielkasten maar vullen het wel mooi op.
 5. Kan dit zo? Of moet die rand gelijk zitten met die rand van de remschijf? Naaf is wel exact zelfde diameter uiteraard.
 6. En inmiddels gelukt. Maar niet met de veerspanners. Uiteindelijk lagerpers gebruikt. Dat ging wel. Ben tevreden met het resultaat van 5 cm verhoging. Morgen bij daglicht even een foto tje schieten. Volgende project is velgen zwart maken. Jeep ster op motorkap (weet iemand een goede webshop daarvoor?) en misschien dorpels van de Jeep matzwart maken. By the way, wat is een gangbare prijs voor poedercoaten velgen? Heb nu een bedrijf dat er 60 euro per velg voor vraagt. Worden dan gestraald en twee keer gepoedercoat.
 7. Op mijn velgen staat niet zoveel. Maar zo zien ze eruit en deze maat banden ligt er omheen
 8. Heb naar jullie goede raad geluisterd en alsnog die set met borgpennetjes besteld en inmiddels binnen. Vanavond aan de slag. Ziet er nu een beetje gek uit met alleen de achterzijde verhoogd....
 9. Dank allen voor de reacties. Werkplaatshandboek gedownload. Arjen, zijn die dingen echt zo gevaarlijk? Of heb je ze misschien fout gebruikt? Dan ook graag reactie. Ik houd liever mijn originele tanden. Heb ze inmiddels al binnen gekregen😰
 10. Hebben mensen hier ook spoorverbreders gemonteerd op hun KJ. Wat zijn de meningen daarover en waar moet ik rekening mee houden bij het kiezen van de juiste. Zijn er zwaarwegende redenen om ze niet te nemen. Lijkt mij mooier te staan nadat ik de auto met 2 inch verhoogd heb.
 11. Weet jij of ze ook op een KJ passen (Liberty) uit 2003?
 12. Fsm? Flying Spaghetti Monster?
 13. Dag AB. Was gister ook al even aan het zoeken geweest. Ik heb inmiddels onderstaande besteld. Had die van jouw ook gezien maar die leken me nog iets meer ruimte in te nemen dan die ik nu heb besteld. Vandaar. Die van jou zitten wel mooie veiligheidspennetjes op. Is het een beetje te doen zelf voor de deur op straat? Heb je een klein stappenplannetje misschien. https://www.hbm-machines.com/producten/hbm-veerspanner-set-van-2-stuks
 14. Had inmiddels het set van AB besteld. Mijn broer (peugeot momteur) heeft vanavond de achtervering gemonteerd. Echter, voor lukt hem niet met de klemmen die zij hebben. Ivm te weinig ruimte tussen de windingen bij het monteren. Wie weet er eeb goede oplossing/welke klemmen passen wel?
 15. Heb inmiddels via ebay een gloedjenieuwe originele speaker gevonden en inmiddels gemonteerd. Weer dik in orde dus. Dank allemaal voor het meedenken.
 16. Mag een slotje op. Inmiddels een nieuwe gevonden en besteld.
 17. Ik zoek een of twee, liefst originele, speakers voor in de voorportieren van mijn Jeep KJ uIT 2003. Een wordt gereviseerd. In het andere portier zat een niet-originele speaker die ook nog eens half vergaan was. Jeepparts en jeep-Parts heeft hem niet en de Jeep dealer zou terugbellen.....Hoor graag wie er nog een heeft of weet waar te vinden. Alvast bedankt
 18. En passen die 1 op 1 in de KJ? Gezien er aan de originele speakers versterkers vast zitten....
 19. Pfoe. Daar kom ik echt niet uit. Moet gewoon hetzelfde zijn. Ik weet niet of de originele ook 2weg speakers zijn? Ben niet erg technisch onderlegd, maar kan me bijna niet voorstellen dat ik met twee speakers die samen 40 dollar kosten, hetzelfde geluid heb als de originele infinety speakers...
 20. Ab, Dat adres heb ik, vandaar het demonteren van de speakers. Ik heb een nieuwe speaker nodig omdat er een verkeerde inzit. Zoals hierboven beschreven.
×
×
 • Create New...