Jump to content

Tromkes

Forum member
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Tromkes

 1. Passen zeker toevallig niet onder een KJ uit 2003?
 2. Mag een slotje op. Inmiddels een nieuwe gevonden en besteld.
 3. Ik zoek een of twee, liefst originele, speakers voor in de voorportieren van mijn Jeep KJ uIT 2003. Een wordt gereviseerd. In het andere portier zat een niet-originele speaker die ook nog eens half vergaan was. Jeepparts en jeep-Parts heeft hem niet en de Jeep dealer zou terugbellen.....Hoor graag wie er nog een heeft of weet waar te vinden. Alvast bedankt
 4. En passen die 1 op 1 in de KJ? Gezien er aan de originele speakers versterkers vast zitten....
 5. Pfoe. Daar kom ik echt niet uit. Moet gewoon hetzelfde zijn. Ik weet niet of de originele ook 2weg speakers zijn? Ben niet erg technisch onderlegd, maar kan me bijna niet voorstellen dat ik met twee speakers die samen 40 dollar kosten, hetzelfde geluid heb als de originele infinety speakers...
 6. Ab, Dat adres heb ik, vandaar het demonteren van de speakers. Ik heb een nieuwe speaker nodig omdat er een verkeerde inzit. Zoals hierboven beschreven.
 7. Vandaag mijn deurpanelen van de voordeuren losgeschroefd om de speakers te demonteren. Wilde ze laten reviseren. Blijkt er rechtsvoor een heel andere niet originele speaker in gerommeld te zitten. Wel met de versterker er provisorisch aan vast. Speaker is ook nog eens half vergaan. Dus ik moet een nieuwe tweedehandse hebben. Waar o waar kan ik die vinden? Of misschien heeft een van jullie er nog een liggen die ik kan overnemen. Hoor graag!!
 8. Goedenavond, dank voor alle reacties. Ab, ik heb je een pb gestuurd.
 9. Tromkes

  Dag ap. Waarom doe jij die veren weg? Wat is het voordeel ten opzichte van dat verhogingssetje? Heb op zich wel belangstelling, maar hiken en beetje tegen de hogere prijs aan..

  Mvg,

   

  T.Romkes 

  1. Ab

   Ab

   Je hebt een PM! 

    

 10. Ik wil graag mijn Jeep (KJ uit 2003) iets verhogen met het setje op de foto. Is dat zonder verdere aanpassingen te gebruiken? Ben niet zo supertechnisch en wil er ook niet al te veel geld aan uitgeven. Dus vandaar de vraag.
 11. ja klopt. Je kan het het ook zien. Mulieriemspanrol bestaat uit twee delen. Als hij kapot is zie je dat hij aan de ene kant (bovenkant) een spleet vertoont tussen die tweee delen. Zal even zoeken of ik daar nog een foto van heb. Geen foto meer van. Zal straks als de vrouw terug is even een foto maken en markeren waar de spleet te zien is.
 12. Heb precies hetzelfde gehad. Bleek het de multieriemspanrol te zijn. Die was scheef getrokken waardoor hij een schrapend geluid maakte bij het draaien. Is makkelijk zelf te vervangen. Het is alleen lastig om een nieuwe van goede kwaliteit te vinden. De nieuwe die ik had gekocht bij jeepparts, was binnen een jaar weer kapot.
 13. Jazeker. Ik heb uiteindelijk op ebay een paar nieuwe draagarmen (inclusief bushings) gevonden voor een prijs waar ik hier in Nederland net 4 nieuwe bushings kon kopen. Dus die maar besteld en eronder gezet.
 14. Dat was de dealer in Zwolle. Ben daar netjes geholpen. Ik kreeg zelfs nog een dag een leenauto mee.
 15. Inmiddels is de Jeep bij de dealer geweest. Nieuw (ABS?) computer erin en er is een nieuwe (dikkere) trekhaakbalk onder gezet met daarop een nieuwe afneembare trekhaak. Blijkbaar paste de oude niet op de nieuwe balk. Ben er zeer tevreden over. Netjes geregeld door de dealer zo.
 16. Oke ik ga morgen even bellen. Inmiddels via VIN gechecked op mopar.com en via kenteken op RDW site. Er staan twee terugroepacties open. Maar niets over de draagarmen achter. Ben bang dat ik dat dus zelf moet oplossen. Wel iets over gevaar voor beschadiging brandstoftank bij aanrijding. Hiervoor zou een extra versteviging gemonteerd moeten worden en nog iets over gordelsysteem en airbag: Status terugroepactie(s) Openstaande terugroepactie(s) (1) Referentiecode producent R60 Omschr
 17. Thanks. Dat vermoeden had ik al. Het is alleen slecht te zien door de roest. Op internet kon ik geen goede foto of filmpje vinden waarop dat te zien was. Dus draagarmen eruit, schoonmaken en eventueel spuiten en dan nieuwe bushings erin persen is een goede oplossing? (en aardig goedkoper, een draagarm kost bij jeepparts 164 euro, een bushing iets van 25 euro)
 18. rest wel de vraag, zie ik een verroeste bushing of is dat de buitenkant van een koker waar de bushing ingeperst zit? Kan ik zo'n recall ook op internet nakijken?
 19. Help, wie of wat moet ik dan bellen, telefoonnummer misschien? wordt dat kostenloos verholpen dan? (heb niet zoveel verstand van dat soort zaken)
 20. Dus is dit de draagarm of de bushing die verroest is?
 21. Goedemiddag allen, Ik heb een vraag over mijn Jeep Cherokee (KJ) uit 2003. Ik zag dat een van de twee achterste draagarmen aardig roest vertoont bij een bushing. Het gaat dan om de lage draagarm achter zoals in de titel vermeld. Nu weet ik dat het ook te doen is om er nieuwe bushings in te persen. Maar mijn vraag is, zit de bushing in een complete koker geperst of is datgene wat je tussen het "u" profiel van de draagarm ziet, de bushing zelf? want dan is de bushing dus verroest en niet de draagarm zelf. Hoop dat mijn vraag duidelijk is. Ik probeer er nog een foto bij te krijgen.
 22. Heb hetzelfde probleem. Hoor graag de oplossing. Ook net een nieuwe demper en eindpijp erop (eindpijp was stukje te lang, dus moest een stuk af en vervolgens met mof op einddemper gemonteerd dat zit goed dicht nu. Alleen andere zijde van eindemper met voorste deel van de pijp zit niet lekker dicht. Blijft ook spleet tussen zichtbaar.
×
×
 • Create New...