Spring naar bijdragen

OranjeJeepGC

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1996

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

OranjeJeepGC's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo, Sinds enkele dagen is er een flinke benzinelucht te ruiken als mijn Jeep stationaire draait. Ook start de Jeep slecht op benzine. Zodra ik de Jeep rechtstreeks start op gas dan start hij normaal. Weet iemand wat dit kan zijn?
  2. Hallo, Ik heb denk ik als enige nog in Nederland een Jeep Grand Cherokee 2.5 TD uit 1998. Bij het starten van de Jeep schokt hij enorm veel en komt er een walm blauwe rook uit de uitlaat, wat zou dit kunnen zijn? De garage weet het niet. Olie + filter is al vernieuwd en de gloeibougies zijn ook nieuw. Na 1 minuut loopt de motor normaal en goed echter bij het herstarten van de auto (bijv. naar de supermarkt en ik start de auto opnieuw) dan duurt het wel even voordat de auto start, hij gaat wel rond maar na enkele seconden start de motor pas en met veel rook. Weet iemand wat dit kan zijn?
  3. Hallo, heeft er iemand een oliedruksensor te koop voor een Jeep Grand Cherokee 2.5 TD 1998? Of weet iemand waar ik dit kan kopen? Niemand heeft er nog 1 liggen op internet. Weet er iemand of een andere Jeep een vergelijkbare sensor heeft? De sensor heeft 3 pinnetjes en een schroefdraad. Hierbij een foto.
  4. Hallo, Weet iemand de locatie van de oliedruksensor bij een 2.5 TD motor? Ik heb een 5.2 v8 en daar zit hij naast de verdeelkap. Bij de 2.5 TD niet.
  5. Hey, het geluid komt bij afremmen, als ik daarna met mijn mini pink het rempedaal aanraak, maakt hij het geluid al.
  6. Hallo, Ik heb een Jeep Grand Cherokee 5.2 en sinds kort heeft de Jeep een probleempje. De Jeep maakt een heel erg bonk geluid na het passeren van een drempel. Ik heb gemerkt dat dit geluid enkel aanwezig is onder de 20km per uur. Mocht ik enkel in mijn dorp rijden dan hoor ik het bonk geluid de gehele rit. Rijdt ik harder dan 20km per uur dan is het geluid weg. Remschijven, blokken etc zijn al vervangen. Wie had of heeft ditzelfde probleem? En kan mij helpen? Btw. Ik heb deze Jeep nu bijna 2 jaar. Het is een oranje 1996 model, is hij toevallig van iemand hier op het forum geweest?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...