Jump to content

Paul xj

Forum member
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Paul xj last won the day on June 16 2015

Paul xj had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heerhugowaard

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  2001

Recent Profile Visitors

567 profile views
 1. Ja dat is vervelend idd. Op radio-code.nl lijken ze de code te kunnen achterhalen. Ze hebben dan het serienummer nodig en ja niet voor niets €19.95 kost het. Via trustpilot scoren ze en 9.5.
 2. Gelukkig heb je je lekstroom gevonden. Ik moet de sleutelgleuf gelijk zetten met het puntje zie foto! Anders trekt de boel de accu ook leeg. In alle andere standen kan ik de sleutel er ook uit trekken.
 3. Paul xj

  Verliefd op de 4.0 XJ

  Cherokee4me zit in Deventer daar zou je hem kunnen laten keuren op eventuele gebreken. En tegelijkertijd kun je daar naar andere xj's kijken Als de km stand ook echt klopt en toch goed onderhouden heb je veel Jeep voor relatief weinig geld...
 4. Kuikie ik zou juist je radio aan laten staan en dan het contact sleutel omdraaien tot je radio ook uitvalt. Dat is de juiste stand dat alles uitstaat. Ik snap wat Masis bedoelt. Ik kan namelijk mijn sleutel in alle standen eruit trekken. Dus ook in de acc. stand dan staat de motor uit en lijkt het alsof alles uit is. Vandaar die lekstroom. Kans is groot dat jij dat ook hebt en trek je de sleutel in acc. stand eruit! De verkeerde stand.
 5. Paul xj

  Sterkere bladveren

  @NickJonk heb je inmiddels een antwoord gekregen van Cherokee4me of een ander alternatief overwogen?
 6. Paul xj

  Verliefd op de 4.0 XJ

  Ikzelf rij al ruim 5 jaar met veel plezier rond in de XJ. Houd alleen wel serieus rekening met het verbruik van deze auto. Ik rij zelf rond op lpg, maar is wel 1 op 5. En ik denk dat je ook moet kunnen accepteren dat er wel eens wat stuk gaat en of niet werkt.. wat natuurlijk logisch is bij een wat oudere auto. 10 K is een mooi budget. Ikzelf heb goeie ervaringen met cherokee4me, die heeft vaak wel wat moois stáán ook voor dit budget. Ohja de mijne heeft 370K gelopen maar ik vindt hem betrouwbaar genoeg om met het gezin naar zuid Frankrijk te gaan.
 7. Paul xj

  Sterkere bladveren

  Ik zou dan voor de heavy duty variant gaan. Soepeler is het bij mij niet geworden, maar dat was voor mij ook niet de bedoeling. Mijn bladveren zijn behoorlijk vlak geworden waardoor hij wat dweilerig begon aan te voelen en de achterkant bleef erg na hobbelen na een drempel en nu is dat stugger geworden. Wegligging is nu weer top.
 8. Paul xj

  Sterkere bladveren

  Je krijgt hulpveren (schroefveren) als extra erbij, dus geen blad. Je bestaande bladveren blijven gewoon zitten. Zie foto voor heavy duty hulpveren gekocht bij hulpverenshop. Meningen zijn verdeeld over hulpveren. Ikzelf ben erg tevreden. Wel is het zo dat ik een lpg tank eronder heb hangen. Dus mn achterkant bevat al extra gewicht wat het doorgangen van de bladveren heeft verergerd.
 9. Paul xj

  Sterkere bladveren

  Ikzelf heb dit probleem opgelost door er heavy duty hulpveren erbij te plaatsen op de achteras. Hierdoor is mijn achterkant omhoog gekomen en wat ik ook achterin de laadruimte meeneem hij zakt niet meer in.
 10. Paul xj

  LPG in een Cherokee XJ

  Ook 70 liter onderbouw. Hierdoor de volledige achterbak ruimte tot mijn beschikking! Ik ondervind totaal geen hinder van de onderbouw m.b.t. hoogte vanaf de grond voor hobbels/heuvels etc. Wel max. Elke 275 KM tanken voor mij...
 11. Paul xj

  Lekkage dak

  Idd. jammer dat het zo gaat! Ik zou daar ook erg van balen.Als je weet hoe je de lekkage moet oplossen, zou ik het ook maar zelf gaan doen. Ik las al iets over een inruilvoorstel, maar hopelijk is dat niet meer nodig en kan je toch echt zelf van deze wagen gaan genieten.
 12. Paul xj

  Lekkage dak

  @Martinos is er inmiddels een oplossing?
 13. Paul xj

  Gordelspanner XJ

  Cherokeeparts vast al geprobeerd? Cherokee4me is ook nog een optie om te vragen.
 14. Paul xj

  Help! Nu vast op het bouwterrein in Utrecht

  Ik denk dat je voorlopig genezen bent van off road rijden... 😕. maar je hebt er wel pech mee gehad dat je zo vastzat! Ik ga ervan uit dat het jullie gelukt is om los te komen?
 15. Paul xj

  Knal en rook bij starten

  Het is niet altijd het geval dat gelijk je luchtfilter kapot is na een backfire.Kan het niet zijn dat het lijkt alsof het geluid vanaf de passagierskant komt? Maar toch vanaf het luchtfilter is geweest. Mijn xj starte voorheen ook altijd op lpg en dat was totaal geen probleem. Heb je ook gekeken naar de mechanische ventilator zowel behuizing als de bladen?
×