Jump to content

Paul xj

Forum member
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Paul xj last won the day on June 16 2015

Paul xj had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heerhugowaard

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  2001

Recent Profile Visitors

1842 profile views

Paul xj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

2

Reputation

 1. Dank jullie wel voor de reacties! @Masisqua bouwjaar is die grijze interessant maar de kleur is niet mijn kleur. Ikzelf ben gecharmeerd van wit en anders een groene. Een lagere trekgewicht met trommelremmen achter, zijn dat dan nieuwe bepalingen geweest vanaf 2002? Want mijn XJ (2001) had 3250 op kenteken en die waren ook uitgerust met trommelremmen achter. Wat Ab al aangaf misschien toch type trekhaak.
 2. Hallo allemaal, Ik ben voorzichtig weer aan het rondkijken naar een Jeep, nu is mijn oog gevallen op deze KJ. Wat mijzelf al opviel is dat het trekgewicht relatief laag is, al is dat voor mij geen probleem. Kent iemand deze Jeep? https://link.marktplaats.nl/m1942833737?utm_source=android_social&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons
 3. Zit er misschien een roestplek aan de bovenkant onder het raamrubber van je voorruit?
 4. Als het alleen om lpg was gegaan had dit te maken kunnen hebben met de verdamper. Is wel alles goed met je luchtfilter? Misschien op gas een backfire gehad waardoor je luchtfilter beschadigd is geraakt?
 5. Ja dat is vervelend idd. Op radio-code.nl lijken ze de code te kunnen achterhalen. Ze hebben dan het serienummer nodig en ja niet voor niets €19.95 kost het. Via trustpilot scoren ze en 9.5.
 6. Gelukkig heb je je lekstroom gevonden. Ik moet de sleutelgleuf gelijk zetten met het puntje zie foto! Anders trekt de boel de accu ook leeg. In alle andere standen kan ik de sleutel er ook uit trekken.
 7. Cherokee4me zit in Deventer daar zou je hem kunnen laten keuren op eventuele gebreken. En tegelijkertijd kun je daar naar andere xj's kijken Als de km stand ook echt klopt en toch goed onderhouden heb je veel Jeep voor relatief weinig geld...
 8. Kuikie ik zou juist je radio aan laten staan en dan het contact sleutel omdraaien tot je radio ook uitvalt. Dat is de juiste stand dat alles uitstaat. Ik snap wat Masis bedoelt. Ik kan namelijk mijn sleutel in alle standen eruit trekken. Dus ook in de acc. stand dan staat de motor uit en lijkt het alsof alles uit is. Vandaar die lekstroom. Kans is groot dat jij dat ook hebt en trek je de sleutel in acc. stand eruit! De verkeerde stand.
 9. @NickJonk heb je inmiddels een antwoord gekregen van Cherokee4me of een ander alternatief overwogen?
 10. Ikzelf rij al ruim 5 jaar met veel plezier rond in de XJ. Houd alleen wel serieus rekening met het verbruik van deze auto. Ik rij zelf rond op lpg, maar is wel 1 op 5. En ik denk dat je ook moet kunnen accepteren dat er wel eens wat stuk gaat en of niet werkt.. wat natuurlijk logisch is bij een wat oudere auto. 10 K is een mooi budget. Ikzelf heb goeie ervaringen met cherokee4me, die heeft vaak wel wat moois stáán ook voor dit budget. Ohja de mijne heeft 370K gelopen maar ik vindt hem betrouwbaar genoeg om met het gezin naar zuid Frankrijk te gaan.
 11. Ik zou dan voor de heavy duty variant gaan. Soepeler is het bij mij niet geworden, maar dat was voor mij ook niet de bedoeling. Mijn bladveren zijn behoorlijk vlak geworden waardoor hij wat dweilerig begon aan te voelen en de achterkant bleef erg na hobbelen na een drempel en nu is dat stugger geworden. Wegligging is nu weer top.
 12. Je krijgt hulpveren (schroefveren) als extra erbij, dus geen blad. Je bestaande bladveren blijven gewoon zitten. Zie foto voor heavy duty hulpveren gekocht bij hulpverenshop. Meningen zijn verdeeld over hulpveren. Ikzelf ben erg tevreden. Wel is het zo dat ik een lpg tank eronder heb hangen. Dus mn achterkant bevat al extra gewicht wat het doorgangen van de bladveren heeft verergerd.
 13. Ikzelf heb dit probleem opgelost door er heavy duty hulpveren erbij te plaatsen op de achteras. Hierdoor is mijn achterkant omhoog gekomen en wat ik ook achterin de laadruimte meeneem hij zakt niet meer in.
 14. Ook 70 liter onderbouw. Hierdoor de volledige achterbak ruimte tot mijn beschikking! Ik ondervind totaal geen hinder van de onderbouw m.b.t. hoogte vanaf de grond voor hobbels/heuvels etc. Wel max. Elke 275 KM tanken voor mij...
 15. Idd. jammer dat het zo gaat! Ik zou daar ook erg van balen.Als je weet hoe je de lekkage moet oplossen, zou ik het ook maar zelf gaan doen. Ik las al iets over een inruilvoorstel, maar hopelijk is dat niet meer nodig en kan je toch echt zelf van deze wagen gaan genieten.
×
×
 • Create New...