Spring naar bijdragen

www.jeepie.nl

Forum member
 • Aantal bijdragen

  2 361
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  10

www.jeepie.nl last won the day on November 22

www.jeepie.nl had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

14 Neutral

Over www.jeepie.nl

 • Rang
  Mac Gyver
 • Verjaardag 28/06/1964

Contact Methods

 • MSN
  renegade_1964@msn.com
 • Website URL
  http://www.jeepie.nl
 • Skype
  pd2rkg

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zuid Holland

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  N.v.t.
 1. Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2

  https://pd2rkg.com/2017/11/21/update-100-jeep-jk Vanavond even 2 up-date's gedaan. Scharnieren en RAM Mount telefoon houder geplaatst. Zie foto's, klik op de link
 2. Shackel Rope, sterk en veilig

  Perfect man, was zeker snel....
 3. Shackel Rope, sterk en veilig

  Nou dan weet ik niet of je je bril op had:-) Dit staat er als je op de link klinkt en het bericht leest:-) Vandaag heb ik van @4WDutchmen de rope shackel binnen gehad. Ziet er echt perfect uit en is veiliger als de ijzeren old school modellen. Dit is al in vele testen te vinden op internet. Vaak is het grootste probleem de knop. Maar deze is zeer goed gemaakt door @4WDutchmen. Alvast bedankt voor de zending en voor andere die deze ook willen bestellen, kijk dan even op de facebook site 4WDutchmen Maurice de Lannee alvast bedankt vanuit Nederland.
 4. https://pd2rkg.com/2017/11/18/stronger-and-safer-tow-rope-connector Wil je hier meer over lezen kijk dan eens even. Ik heb geen belang erbij. Maar echt perfect gemaakt en vooral de knoop zit er super uit.
 5. Dakar 2018

  Gaan jullie het volgen. Hier alvast mijn foto's van afgelopen donderdag avond bij het firemen dakar team onder het genot van een hapje en een drankje alles konden bekijken. https://pd2rkg.com/2017/11/16/vanavond-op-bezoek-geweest-bij-het-firemen-dakarteam
 6. Resurrection of the Mohawk...

  Dat wordt nog een heel werk om alles goed te krijgen. Maar ik vindt het wel zeker gaaf om zo te volgen hier. Zo kunnen we mooi zien wat er allemaal moet gebeuren. Thanks
 7. Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2

  https://renegade1964.wordpress.com/2017/11/11/jeep-jk-verlichting-en-hamradio-antenne/?preview=true Weer lekker bezig geweest vandaag. En alles zit super mooi onder de kap. Je ziet er echt niets van. Bedrading in kevlar kous netjes mee laten lopen met de rest.
 8. Jk deuren

  Komt door die mooie chromen spiegels :-)
 9. Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2

  https://pd2rkg.com/2017/10/15/jeep-jk-en-scheveningen Vis eten in bij een lekker zonnetje :-)
 10. 1 inch wiel spacers Jeep JK

  Even omhoog die handel. 140 euro 1 maand gebruikt.
 11. Resurrection of the Mohawk...

  http://www.oliehandel.nl/product/keramisch-vet-600gr-79817?gclid=CjwKCAjwyIHPBRAIEiwAHPS-GNCl8XUBxawxOscWaslNYX0Tb_6jKEn8EyNEbq__z-vmVMSl2HZ_GBoCgRcQAvD_BwE Dit is nog beter om te gebruiken als vet.
 12. Hulp gevraagd

  http://www.emax-transmissie.nl/home.html Mijn bak hier laten spoelen. Preventief onderhoud. Nieuwe olie en twee filters erin. Dan weet ik tenminste wanneer ik het weer moet doen. Nul stand van het onderhoud is nooit verkeerd. Vaak wordt er niets gedaan aan de bak olie. Longlife :-( Geloof mij, dat bestaat niet
 13. hoog lvoltage bij lopende motor

  Normale start accu = laadspanning 13,8 - 14,4 voltAGM semi tractie accu = 14,6 – 14,8 voltGEL accu's kunnen 14,2 – 14,8 volt hebben. Dit zijn de beste laadspaningen voor een accu. Dus boven de 14.4 bij een normale accu is slecht voor de levensduur. En bij een optima boven de 14.8 Meten is weten, doe dit even met een multimeter.
 14. Jeep jk rubicon met 6.4 hemi

  Moet volgens mij wel mogelijk zijn. Bij Pauli in Duitsland zetten ze hem ook op kenteken. Anders via Duitsland naar Nederland. Groet René uit Den Haag van een paar jaren terug.
 15. 1 inch wiel spacers Jeep JK

  Heel set dus 4 wiel spacers van 1 inch 2.5 cm voor een Jeep JK Heeft 4 weken onder de Jeep gezetten. Maar het is toch niet mijn ding. Voor de liefhebber 140 euro Wordt hier op het forum nieuw aangeboden voor 200 euro Dat was dus 2 euro per dag voor deze test :-)
×