Jump to content

www.jeepie.nl

Forum member
 • Content count

  2458
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

www.jeepie.nl last won the day on October 21 2018

www.jeepie.nl had the most liked content!

Community Reputation

22 Good

About www.jeepie.nl

 • Rank
  Mac Gyver
 • Birthday 06/28/1964

Contact Methods

 • MSN
  renegade_1964@msn.com
 • Website URL
  http://www.jeepie.nl
 • Skype
  pd2rkg

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zuid Holland

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  N.v.t.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. www.jeepie.nl

  Ik verkoop het niet

  Ziet er netjes uit en een mooie prijs. Nu even in de poedercoating, en hij kan er jaren tegen aan.
 2. www.jeepie.nl

  wat heb je vandaag MET je jeep samen gedaan

  Was echt top, en we hebben nog wel wat leuke dingen meegemaakt.
 3. www.jeepie.nl

  wat heb je vandaag MET je jeep samen gedaan

  Heerlijk op vakantie geweest en lekker gereden....... i love it.... https://pd2rkg.com/2019/08/12/jeep-tour-darnius-spanje-2019
 4. www.jeepie.nl

  Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2

  Even een banden wissel van voor naar achter en van achter naar voor ๐Ÿ™‚ Heel het verhaal heb ik online staan. https://pd2rkg.com/2019/08/27/maxxis-trepador-m8060-35x12-5x17
 5. www.jeepie.nl

  Kofferbak rol automaat gratis ZJ

  En deze is weggeven Kan een slotje op
 6. www.jeepie.nl

  Kofferbak rol automaat gratis ZJ

  Kofferbak afdekken van een ZJ Ik heb gratis en voor niets nog zo een cassette liggen. Omgeving Den Haag en ik breng het zo langs.
 7. We hebben dit met een pers gedaan. Zonder is het denk ik wel moeilijk. Helaas kan ik de foto's niet vinden
 8. www.jeepie.nl

  -Gespot-

  Is toch meer als 1 boutje vergeten. Die laat ik nooit een Ikea kast in elkaar zetten ๐Ÿ™‚
 9. www.jeepie.nl

  -Gespot-

  Gespot Op de Utrechtsebaan in Den Haag is een bestuurder van een Jeep zijn dak verloren. Deze kwam op de rechterrijstrook terecht. De politie heeft de weg afgezet en het dak teruggeven aan de rechtmatige eigenaar.
 10. www.jeepie.nl

  Handleidingen en Partslist TJ

  https://pd2rkg.com/2017/02/07/jeep-tj-manuals Ik heb hier alles staan op een mooi veilig plekje waar het ook blijft staan. Dus voor de liefhebbers met een TJ Als iemand een link voor mij heeft van een JK hou ik mij aanbevolen.
 11. www.jeepie.nl

  Ab's CJ7

  Ziet er weer goed uit, lekker bezig man
 12. www.jeepie.nl

  Tsjoemusky, de 3e ronde...

  Geen andere uitlaat er onder ๐Ÿ™‚ Mooi en weer lekker bezig.
 13. www.jeepie.nl

  Gezocht: Aanhanger Massa op Kenteken Kaart

  Kentekenbewijs en aanvullingsbladHeeft u een auto met een kentekenbewijs waarop niet de maximale aanhangwagenmassa's (geremd en ongeremd) staan, dan heeft u voor het trekken van een aanhangwagen zwaarder dan 750 kg een aanvullingsblad nodig. Het aanvullingsblad is een inlegvel dat bij het kentekenbewijs hoort. Het document is het bewijs dat de trekhaak is goedgekeurd en vermeldt wat de auto maximaal aan geremd en ongeremd gewicht mag trekken en welke kogeldruk maximaal is toegestaan. Een eenmaal afgegeven aanvulling blijft geldig, maar wordt niet opnieuw afgegeven. Bij verkoop van de auto moet het document aan de volgende eigenaar worden gegeven. Voor een aanvullingsblad kunt u zich wenden tot de RDW. Deze instantie verstrekt dan een 'aangepast' kentekenbewijs, waarop het trekgewicht staat. De eisen die aan een trekhaak worden gesteld zijn de volgende:de trekhaak moet een typekeuring hebben. Dit staat op het typeplaatje van de trekhaak. Ontbreekt het typeplaatje, dan mag alleen een aanhangwagen worden getrokken die inclusief de lading niet meer weegt dan 750 kg. Bovendien mag de aanhangwagen inclusief lading niet meer wegen dan de trekkende auto op dat moment weegt. Dus een trekhaak met type plaatje monteren en die gegevens zenden naar het RDW. Als u gaat rijden met een aanhangwagen of caravan, is het wettelijk verplicht dat de gewichten geregistreerd staan in het kentekenregister van de RDW. Ziet u dat het trekgewicht in het kentekenregister, op het kentekenbewijs of op het conformiteitsbewijs niet klopt of ontbreekt, neem dan contact op met RDW Klantenservice. U kunt online uw voertuiggegevens bekijken. U vindt de gegevens onder het tabblad technisch > Wettelijke toegestane maximum massa's. Belangrijk Vรณรณr 06-04-1998 werden de gegevens over het trekgewicht nog niet op het kentekenbewijs gezet. Toen werd er een inlegvel bij het kentekenbewijs afgegeven. Dit heet aanvullingsblad. Ik zou proberen gewoon deze eerst aan te vragen.
 14. www.jeepie.nl

  probleem electronica

  Meestal een massa kabel, controleer de kabel eens die naar het motor blok loopt. Contoleer ook op corrosie van de aansluitpunten.
 15. www.jeepie.nl

  -Gespot-

  https://dailybuzz.nl/buzz/eigenwijze-bewoner-terschelling-ging-toch-strand-op-met-de-auto.html Gespot Eigenwijze bewoner Terschelling met zijn Jeep
ร—