Jump to content

www.jeepie.nl

Forum member
 • Posts

  2603
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Everything posted by www.jeepie.nl

 1. Voertuig uit de bocht gevlogen op de Schieweg in Delft. Persoon in ambulance onderzocht, maar niet vervoerd. Berger Vreugdenhil voert het voertuig af.
 2. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder van het voertuig de macht over het stuur en reed vervolgens meerdere tuinen in. Uiteindelijk ramde het voertuig een muurtje, hierna belandde deze op zijn kop in de voortuin van een woning.
 3. IK rij zelf een 2.8 diesel en weinig problemen. Tip is wel olie en olie filter tijdig vervangen. Zelf doe ik dat elke 12500 km. Verder de distributie na 100K doen en niet vergeten dan gelijk de waterpomp te vervangen. Anders kan je bij 150K weer alles losnemen. Verder zijn er diverse die problemen hebben met melding vanuit EGR vervuling. (Is in de software anders te programmeren) In Spanje is er zat te rijden.
 4. Achterhand rem 1 week terug weer gangbaar gemaakt. Nieuwe schoenen erin en eindelijk weer genoeg rem vertraging voor de APK. Voor ook weer alles nieuw.....check..... Weer door de APK en gereed voor mooie kilometers. Volgende klus wordt de tank plaat plaatsen in November....
 5. Ik heb er nog wel 1 voor 75 euro... Kan alleen pas leveren na 1 november omdat ik niet in Nederland ben op dit moment.
 6. En ook weer verkocht πŸ™‚ Blijf maar met de gewone deuren rijden dan mis ik niets als ik de auto geparkeerd heb πŸ™‚
 7. Vandaag maar eens de Jeep een wasbeurt, massage, en poetsbeurt laten geven. Weer als nieuw, was ook wel eens nodig na 4 weken Spanje. Normaal doe ik het zelf, maar dit keer de lak laten polijsten en alle krasjes eruit. Ook de bunnenzijde is weer geheel stofvrij en als nieuw. ICC Pitlo bedankt
 8. Vanavond worden de deuren opgehaald en zijn verkocht. Hier kan een slotje op.
 9. 4 weken lol en fun die ze mij weer niet afnemen.
 10. Na twee keer mee op vakantie te hebben genomen bied ik hierbij mijn set deuren aan. Ik goede staat en geen schade. De deuren zijn mogelijk het enige set in Nederland dit door de extreme prijs i.v.m. import. Gekocht bij 4offroad Rekening bijgevoegd Het geheel gaat niet weg onder de 2000 euro Meer bieden mag altijd hoger als 2000 euro πŸ™‚ Bij interesse email mij a.u.b. rene@jeepie.nl
 11. Gewoon een stukje mantel van de coax weg genomen en een draad naar massa, direct bij het wagen deel.
 12. Koop ze van een goede kwaliteit Zet ze op moment en kontroleer dit na wat kilometers Kijk naar de dikte dat het originele schroefdraad niet lager is. Goede vlakke en schone aansluiting van spacer is auto is een must.
 13. Ik ben nog eens aan het zoeken geweest naar een storing in een Jeep die ik had. De motor viel af en toe uit. Na veel onderzoek bleek en een alarm in te zitten en deze deed een onderbreking dat je niet kon starten. Ging automatische aan en uit..... Maar wat bleek toen ik ergens in Luxemburg stond op een camping, dat het veertje van een relais van de startonderbreker was gebroken in het huisje. Ja je raad het al, uurtje knippen en alles terug naar origineel πŸ™‚ En wat onderdelen in de kliko op de camping. Weet het merk ook weer Cobra alarm van de Ekras in Den Haag, via die had ik een schema
 14. Nieuwe plaat gemaakt met remlicht, kentekenverlichting en een nieuwe beugel voor de achteruitrijcamera. En een nieuw tafeltje op de achterklep aan de binnenzijde. De andere was iets te klein voor al de hapje πŸ™‚ Nieuwe sleep bevestiging gemaakt, deze had ik gezien op internet. En zoals zo vaak, even namaken die handel πŸ™‚ Daarna weer in de poedercoat en klaar.
 15. Belangrijk is dat de massa goed verbonden is. Meten is weten. Maar nog belangrijker is het bekijken van het Vswr (staande golf) Deze kan het beste 1 op 1 a 1 op 1.8 max zijn. Dit om ook voor de eindtrap de beoogde 50 Ohm en afstraling te hebben Staat dit niet juist dan zal de eindtrap heet worden en zelfs defect kunnen raken. Als dat gebeurd is er geen vermogen meer 4 Watt uit wil je ook uit de antenne hebben en geen 2 Watt reflectie terug in de radio.
 16. Het lijkt wel een compressor van een pneumatisch lucht systeem van een cabine van een vrachtwagen. Trucktec mogelijk merk? Zomaar een idee die in mij opkomt!
 17. Tekoop multirem Gates 6PK1920 Verkeerd besteld Te laat met terug zenden retour 15 euro
 18. Het beste doet een antenne het midden op het dak van een stalen auto. Dit i.v.m. afstraling en Vswr van de antenne. Kijk wel of de staande golf van de antenne juist is, anders zal de eindtrap transistor van het bakkie niet lang leven. (deze wil en moet ook echt 50 Ohm zien) Het gezegde 1 op 1 πŸ™‚ Af en toe wil het helpen om aan de coax kabel voor en na het scharnier punt van de Jeep (de buiten afscherming) aan massa te leggen. En een kacheltje (eindtrap) zal ook een juiste afstemming van de antenne nodig hebben. Ander wordt die mega heet en zal ook op branden 😞 Groet Rene
 19. Vandaag een lampen wissel gedaan voor Rugged Ridge 3.5 Inch, Round, 18 Watt, 1040 Lumens en Light Kit, 3.5 inch Round, Combo High/Low Beam met DRL Ach weer eens wat anders en ik vindt alles rond mooier staan.
 20. Ik heb de Odyssey PC1500 erin staan na ook diverse problemen te hebben gehad met een optima. Zelf na een jaar een nieuwe optima gehad (garantie) maar ook die was kloten. Zelfde probleem dat deze capaciteit verloor. En het vreemde was dat ook gebeurde zonder enige verbruiker aan te sluiten op de test tafel. Na wat testen en ervaring dus op aanraden van een bedrijf waar ik UPS installatie mee bouw over gegaan op de Odyssey. ODYSSEY Auto/LTV Battery Model 34-PC1500T (Group 34 with tin-plated brass SAE top automotive posts) Whether for everyday or emergency use, today’s vehicles are loaded with more electronics than would have been imaginable just a few years ago. ODYSSEY batteries have been designed to keep up with the changes. Because their plates are made of pure virgin lead (unlike the lead alloy in most batteries), we can pack in more plates. And more plates mean more plate surface area, and much more power β€” twice the overall power and three times the life of conventional batteries β€” up to 400 cycles at 80% depth of discharge! ODYSSEY batteries deliver the massive starting power, rapid recovery, and amazing deep cycling capability that today’s vehicles demand.
Γ—
Γ—
 • Create New...