Jump to content

Boxman

Forum member
 • Posts

  344
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Boxman last won the day on March 31 2021

Boxman had the most liked content!

Contact Methods

 • AIM
  boxman
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Oisterwijk

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Boxman's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Collaborator Rare
 • First Post Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

1

Reputation

 1. een OBD meter is haast onmisbaar bij een jeep om je storingen uit te lezen. Het kan zijn dat er iets anders aan de hand is dan je koelwater, maar dat kan je dan zien aan de storingscode (welke je weer via google kan checken). Met zo'n meter kan je ook de storing weer resetten zodat het lampje uit gaat.
 2. omdat mijn stoel doorgezakt is en het misschien makkelijker en goedkoper is om een gebruikte stoel erin te zetten, gezocht : zwart lederen bestuurderstoel Grand Cherokee WJ, moet wel in goede staat zijn + onderstel (en werkende electro).
 3. gebruikt gekocht maar nooit gebruikt, nu in de verkoop : Geschikt voor Wrangler JKU 2007-en verder (JKU = 4 deurs uitvoering). een body protection kit van Rugged Ridge, magnetisch. prijs 150 euro, alleen afhalen want het is te zwaar om te versturen. (magnetische platen wegen veel + grootte is niet handig). (foto's zijn voorbeelden van internet hoe het eruit ziet).
 4. succes ermee, ik heb het geprobeerd maar het is mij niet gelukt om het ongeremde trekgewicht van 450 naar 750 kilo te krijgen. Ook ik had vele kentekens van gelijkwaardige Jeep's opgegeven maar dit vonden ze niet 'relevant'. Reden: ze hebben, zeggen ze en ik kan het niet controleren, de gegevens bij import overgenomen van het voormalige buitenlandse kenteken. Hier valt niets aan te wijzigen. Klagen mag ik niet, er staat 2500 kilo geremd en 450 kilo ongeremd op kenteken.
 5. kansloze vraag, niemand zal zijn Jeep Wrangler uitlenen of verhuren wetende dat er schade aan komt. Een sloper is al snel een paar 1000 euro waard, laat staan dat je een goede Jeep in elkaar laat rijden. Tip : huur er eentje en sluit een goede allrisk verzekering af 😉
 6. vandaag de nieuwe NTK senzor gemonteerd. Hoera, de P0138 bank 1 senzor 2 melding is weg... helaas, direct nieuwe melding P0038 bank1 senzor 2, ingangsspanning hoog... waarschijnlijk dus toch ergens in de bedrading van deze senzor een probleem. Siert: hoe meet ik die 5 volt, weet jij toevallig welke po(o)l(en) ik moet meten en waar aarde vandaan ? Iemand al eerder dit probleem gehad en oplossing gevonden ?
 7. Goed dat u ons mailt. Ik heb voor u de gegevens bij het kenteken gecontroleerd. Hierbij heb ik gezien dat dit voertuig is geïmporteerd uit Duitsland. Bij de controle van het Duitse kentekenbewijs heb ik gezien dat deze Jeep in Duitsland ook al met het ongeremde trekgewicht van 450 Kg. geregistreerd heeft gestaan. Bij invoer neemt de RDW deze gegevens één op één over. Trekgewicht verhogen is alleen mogelijk als de fabrikant hiervoor een verklaring afgeeft en het wettelijk is toegestaan. Ik adviseer u om hierover contact op te nemen met de importeur of fabrikant. Verder moet de trekhaak hiervoor geschikt zijn. reactie van RDW, nu maar eens kijken of het gaat lukken via de importeur. bovenstaande jeeps zijn ook geimporteerd maar toch met 750 kg.
 8. dank je Michel, ik had de eerste ook gevonden + nog 3 anderen met 750 en 3500 trekgewicht. het verzoek ligt bij RDW, afwachten maar....
 9. hoi, op mijn kenteken staat een ONgeremd gewicht van max 450 kg en geremd op 2500 kg. Dit laatste vind ik prima, echter het ONgeremde gewicht vind ik erg laag en wil ik graag naar 750 kg hebben. Ik heb reeds contact gehad met RDW en die geeft aan dat ik vergelijkbare kentekens moet doorgeven (waar wel de 750 kg als ongeremd op staat) en dat ze het dan zullen onderzoeken. Mijn vraag is : zouden jullie, als jullie een 3.8 5 deurs Wrangler JK uit 2007-2010 met minimaal 750 kg ongeremd trekgewicht op kenteken hebben, mij het kenteken willen PM'en zodat ik dit kenteken als referentie kan gebruiken voor het ONgeremde trekgewicht ? alvast dank,
 10. vergeet mijn laatste opmerking maar, heb er eentje bij wederom ééntje bij amazon besteld (NTK).
×
×
 • Create New...