Jump to content

Beurstel

Forum member
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. Beurstel

  moderne radio GC WJ 99

  Bedankt allemaal voor het meedenken 🧐 Bleek inderdaad de massakabel te zijn die nog aangesloten moest worden. Uiteindelijk gelukt en goedgekomen. Functioneert inmiddels top.
 2. Beurstel

  4x prachtige zwarte velgen 16 inch

  Ja hoor, ze liggen er nog (hoog en droog).
 3. Beurstel

  moderne radio GC WJ 99

  Inmiddels radio binnen (met klapscherm), 1DIN adapter en de kabeladapter van hierboven. Nou loop ik vast en ik ben niet zo thuis in de electronica. Volgens mij moet ik nog iets doen met de massakabel, de zwarte met het ringetje die aan de kabeladapter zit. Als ik de grijze en zwarte grote connectoren alleen aansluit doen zowel de oude als de nieuwe radio niks. Als ik die zwarte met het "bekje" erbij plug in de oude radio doet die het wel. Conclusie: de massakabel van de kabeladapter moet geaard worden en dan zou hij het moeten doen. Klopt dat? Of gaat er iets anders mis. Als het klopt, hoe kan ik dit het beste oplossen? Alvast bedankt.
 4. Beurstel

  moderne radio GC WJ 99

  Dat is super, bedankt. Ga gelijk bestellen.
 5. Beurstel

  moderne radio GC WJ 99

  Zelfde radio als op plaatje Rob67
 6. Beurstel

  moderne radio GC WJ 99

  Ik ga ook de radio vernieuwen. Heb de 1 DIN adapter al, maar welke ISO kabel heb ik nog nodig? Daar kom ik niet helemaal uit. Het gaat om een WJ uit 1999 (Amerikaanse makelij).
 7. Goedemorgen, Omdat de nieuwe velgen voor mijn WJ ('99, steek 5x127) een andere steek hebben (5x114.3) denk ik aan velgadapters. Mijn bandenman raadde dat af: koppeling op koppeling zou leiden tot trillingen en onbalans. Mijn garage zegt dat dat wel meevalt, mits de velg centreert op de naaf of centreerrand. Wat zijn hier de ervaringen met velgadapters? Tips zijn natuurlijk ook welkom. Alvast bedankt.
 8. Zie verkooptopic, ik had velgen gekocht maar die blijken niet te passen. Ik ben op zoek naar lichtmetalen velgen voor mijn WJ. Steekmaat 5x127 (als het goed is) en dan 16 inch. Eventueel wat verweerd of lichte corrosie geen probleem, ze worden gestraald en daarna gepoedercoat. Zo lang ze maar niet krom of zwaar verroest zijn. Alvast bedankt!
 9. Vandaag opgehaald bij straalbedrijf, bleken bij monteren niet op mijn WJ te passen (ondanks navraag...grr). Kleinere steekmaat dan mijn WJ, zelf niet nagemeten (heel stom). 4x 16 inch velgen. Professioneel ontlakt, gezandstraald en daarna dus poedercoat hoogglans zwart. Werkelijk prachtige en zeer degelijke velgen, maar helaas kan ik er dus niets mee. Kosten van dit alles was bijna € 600, ik ben bereid mijn verlies te nemen en voor € 450 mogen ze weg. Steekmaat zou 5x114.3 zijn weet ik sinds vandaag, maar het zijn de bekende ZJ velgen dus maten zijn vast bekend. Liefst ophalen bij Maastricht, eventueel kan ik ze ook langsbrengen (kom voor werk in grote delen van het land). Verzending kan ook, in overleg.
 10. Inmiddels een half jaar verder heb ik in de tussentijd gemerkt hoe het met zachte hand moet. Tot nu toe de enige in het gezin die dat lukt, maar dat mag de pret niet drukken.
 11. Beurstel

  Kosten reparatie

  Ok, bedankt. Dan ben ik enigszins gerustgesteld, kwam op mij over als volstrekt buitensporig. Ik kan me wel zo voorstellen dat menig garagebedrijf dan zelden tot nooit eenvoudige kabelbreuken tegenkomt, want controleren of het zo was kun je het toch niet en schrijft wel lekker de uren vol. Maar goed, dat is een ander verhaal 😉
 12. Beurstel

  Borla uitlaat

  Dat kan geregeld worden.😊 Zal komende week eens een doen.
 13. Goedemiddag, ik heb een vraag over een reparatie. Ben zelf op het gebied van electronica bepaald geen kenner. Van mijn Grand Cherokee WJ werkten de achteruitrijlichten soms niet. Mijn garage dacht gelijk aan een kapotte schakelaar of kabelbreuk. Uiteindelijk blijkt het een kabelbreuk, dit wordt verholpen en wordt er voor deze reparatie meer dan 3 uur werk in rekening gebracht. Is dat een reële werkduur?
 14. Beurstel

  Borla uitlaat

  Ik heb inmiddels een uitlaat laten monteren bij een USA-specialist. Erg tevreden met het resultaat, kosten alles incl net geen € 500.
 15. Beurstel

  Borla uitlaat

  Bedankt, dat filmpje klinkt erg lekker. Zoiets is wel wat ik bedoel. Mijn vaste garage heeft mij inmiddels laten weten op zo'n € 1300 incl btw en montage uit te komen, maar dat kan dus voor veel minder. Toevallig ook goede opties wat dichter bij Limburg? Anders zal ik het een keer met iets anders moeten combineren, maar dat gaat ook wel.
×