Jump to content

-AJ-

Forum member
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

-AJ- last won the day on May 18 2021

-AJ- had the most liked content!

About -AJ-

 • Birthday 03/04/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Groene hart

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  2012

Recent Profile Visitors

3688 profile views

-AJ-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

7

Reputation

 1. Heeft iemand nog de standaard sidesteps liggen voor een JKU bouwjaar 2012? Groet Annejan
 2. bedankt voor je reactie! Ik heb geen idee of de JKU 2012 3.6l geharde klepzittingen heeft..
 3. Dank voor je reactie. Ik heb het inmiddels gevonden en het is voor elkaar!
 4. Hi, Ik ga een G3 installatie (laten) inbouwen in mijn JKU 2012 3.6l Nu kom ik vooral Prins tegen als een goed merk. (80 liter, 1650ex plus inbouw) Geadviseerd wordt mij om ook een klep smeer systeem erbij aan te schaffen. €200,- Vraag voor de gasrijders: Wat is jullie ervaring? Is er een groot verschil in merken? Alvast dank!
 5. Hi Michel, Dat zou ook een optie kunnen zijn inderdaad. Kan wel zijn dat er dan alsnog zand in de band komt bij het aflaten en dan krijg je op den duur toch weer problemen. Groet Annejan
 6. Dank voor je informatie. Ik zal het houden bij de 1.5 bar op de voorbanden in elk geval en als het vaker gebeurd kijken of ik iets met internal Beadlocks moet gaan beginnen. Groet Annejan
 7. Thanks Rene, Waar heb jij je massa van de antenne aangesloten? Bij de subwoofer?
 8. Ik heb met dezelfde maat velgen, standaard banden en ook aflaten naar 1.2 bar eigenlijk nooit eerder problemen gehad. Mn kit is op... misschien dan maar dicht nieten?
 9. Hi, Na een weekendje spelen in het zand liep mijn rechter voorband langzaam leeg. Bij de bandenboer geweest en toen bleek dat er kleine korrels zand in de band zaten en dus ook tussen de band en de velg. Ik heb de XHD alu velg met de 285/70 R17 121 R BF GOODRICH All Terrain T/A KO2. Velg en band helemaal schade vrij. Waarschijnlijk is het mis gegaan toen ik de banden wat heb afgelaten voordat ik door een poel met water ging. Daarna weer opgepompt en twee dagen later merkte ik de leegloop. Is er iets wat je daaraan kan doen? Of is het domme pech? (Beatlock wil ik niet)
 10. Inmiddels een discussie die al een tijdje op het forum staat, maar ben wel benieuwd of er inmiddels meer ervaringen zijn met gasinbouw in de JK. Het EMER systeem ziet er wel erg mooi uit moet ik zeggen. Geen grote ronde tank, maar meerdere kleine die dan een soort verhoogde vloer in de achterbak opleveren. Onderbouw is voor mij geen optie. Ik wil geen grondspeling kwijt.
 11. Als ik de multimeter op Ohm zet, en ik plaats de ene punt van de mm op de antenneaansluiting onder de houder en de andere op de bout waarmee de houder op de tailgate gemonteerd is gaan de waarden snel op en neer. Lijkt mij niet juist... Iemand verstand van electro voor dit geval?
 12. Hi Ik heb een Firestik gemonteerd op een houder van Rugged Ridge. Ik heb de coating bij de montage van de houder geschuurd bij de montage bouten aan de achterdeur en ook bij de montage van de antenne. Bij de montage van de antenne aan de houder heb ik de kunststof ring aan de bovenzijde tussen de antenne en de houder geplaatst. Zie ook de foto. ik wil nu graag, als noob, testen of de aarding goed is of dat ik meer voor moet doen. Ik heb daarvoor een multimeter aangeschaft (zie plaatje) maar heb geen idee waar ik de zwarte pen op kan zetten, waar de rode pen, welke stand de switch op de meter moet staan en welke waarden ik moet lezen als het goed is of welke waarde ik zie als de aarding niet goed is aangesloten... Kan iemand mij helpen hiermee?
 13. Ik ga de "President Martin" in de Jeep plaatsen. Dit heeft vooral te maken met de beprekte breedte van de bak, namelijk 11.5cm. Daar heb ik een mooie houder voor die aan het middenconsole past. Voor de antenne heb ik een mount achterop van Rugged Ridge. Nu adviseerde de leverancier om de President Hawai antenne te nemen, alleen die is 73 cm lang. Dat betekent dat deze maar 2 cm boven het dak uitkomt. Ondanks dat het een kunststof dak is kan ik mij voorstellen dat het niet bevorderlijk is voor de ontvangst. Zou een antenne van bijvoorbeeld 1 meter (30cm boven het dak) voldoende zijn?
 14. Welkom! Mooie foto van de trots?
 15. Mooie Jeep mien jong! Dat worden fijne kilometers! Welkom!
×
×
 • Create New...