Jump to content

Cannonball

Forum member
 • Content Count

  1635
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Cannonball last won the day on April 13 2020

Cannonball had the most liked content!

Community Reputation

14 Neutral

About Cannonball

 • Rank
  Son of a Rebel
 • Birthday 08/05/1989

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-5
 • Bouwjaar
  1976

Recent Profile Visitors

2367 profile views
 1. Het is mogelijk, echter is de 5-deurs wel zwaarder en zal de verhoging lager uitvallen dan voorheen. USA forums geven aan dat het verschil ongeveer 1 inch is. Een 2,5 inch lift voor een 3-deurs wordt een 1,5 inch lift voor een 5-deurs.
 2. 14.3 Road Survey / high precision mode: Press and hold DIS SET and ENTER for 2 seconds, and the decimal place will change on the display. With 3 numbers after the decimal place, the unit is in Road Survey / high precision mode. This mode is for commercial road surveying and is of no practical use in rallies. Wat JeePee aangeeft zou moeten kloppen, volgens de handleiding. http://terratrip.com/Manuals/Terratrip GeoTrip Instructions V1 EN.pdf
 3. Je hebt al die tijd met luxe rond gereden, maar je hoeft het kenteken van de persoon achter je niet te lezen toch? Met spiegels op het raamstijl is het inderdaad zo dat je door je voorraam heen moet kijken, om in de rechter buitenspiegel te kijken.
 4. Wel fijn dat hij de jeep voor de foto even gestart heeft zodat wij die fantastische 2.5 kunnen aanhoren.
 5. Gezien het type Jeep en jaartallen die Siert noemt, zullen deze enkel passen op een dana 44.
 6. Wat JeePee zegt, je zou eigenlijk zonder demper moeten kunnen rijden. Maar @billy, je demper is losgeschoten uit het rubber. Komt dit niet doordat je bevestiging van de demper aan de spoorstang tegen de demper aan komt met insturen?
 7. Niet de bedoeling om je boos te maken, maar volgens mij ontbreekt er een 0 bij de aangegeven km stand.
 8. Alleen op zondagen gereden?
 9. Simpelweg een stukje informatie verstrekken kan nooit kwaad
 10. 10K onderdelen, 30K uur tarief. Niet te onderschatten dat zo'n aftermarket 'wrangler' sticker voor op de motorkap duurder is dan je denkt.
 11. Achter de feiten aan hobbelen, 7 jaar te laat voor alle fiscale voordelen voor de zakelijke rijders, waar dit hele concept nu eenmaal voor is.
 12. Ik ben ook benieuwd naar de ervaring. Mijn optiek blijft het afhankelijk van het doel van je Jeep. Deze website vond ik vrij goed in het beschrijven de 'upgrade' en van de voor- en nadelen. https://www.jeeptech.com/susp/elkcahs/index.html
 13. Dan sluit ik vast in de rij aan om de scrambler te gaan bewonderen😍
×
×
 • Create New...