Spring naar bijdragen

Cannonball

Forum member
 • Aantal bijdragen

  1 600
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  6

Cannonball last won the day on April 23 2013

Cannonball had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

11 Neutral

Over Cannonball

 • Rang
  Son of a Rebel
 • Verjaardag 05/08/1989

Contact Methods

 • MSN
  kenneth.van.huet@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-5
 • Bouwjaar
  1976

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Inschakelen
 1. Cannonball

  Gezocht goede motorkap voor mijn CJ

  De motorkap van de nekaf is 5 inch korter, mocht je een motorkap van een cj5 kunnen overnemen moet deze van het boujaar 1973 of later zijn. CJ5 motorkap is rond 1972 langer geworden ivm de komst van de 6 in lijn motoren. Gezien de nekaf een ouder bouwjaar hebben, verwacht ik niet dat deze motorkap past.
 2. Cannonball

  Motor warn 8274 24v

  Ivm met ombouw naar 12volt is deze motor overbodig. Functioneert naar behoren. VP 200,-
 3. Cannonball

  Wat is dit....?

  Ik heb geen idee, maar een gokje wagen kan geen kwaad. Is dit een stukje gereedschap die een moer op zijn plek kan houden zodat jij bij het bevestigen makkelijker alleen kan werken?
 4. Cannonball

  Jeeptour 21 januari 2018

  Ingeschreven!
 5. Cannonball

  Jeep Academy Heerde 16 december

  aangemeld, tijd om de cj uit te proberen!
 6. Cannonball

  in en uitlaat geluid 3.8 Wrangler

  Op youtube staan heel veel filmpjes van JK eigenaren die een andere einddemper op de jeep gezet hebben. Nu zijn de meeste filmpjes niet geweldig van kwaliteit maar er is wel een verschil te horen. Misschien word je daar iets wijzer?
 7. Cannonball

  Dutch Rebel

  Klopt Albert, had die ook gezien. Ik had deze 12v aansluiting er redelijk last moment ingebouwd omdat ik die week nog naar de Jamboree zou gaan. Diegene die jij er in hebt zitten was niet op tijd leverbaar dus had ik snel een universeel, lees goedkoop, systeem er ingezet die de lokale garage verkocht. @wrangler266, volgens meerdere electra schema's zou er ook een 12 volt aansluiting moeten zijn. Nu denk ik dat zo'n schema alle "dealer-opties" laat zien, maar of de eerste eigenaar deze opties dan ook gekozen heeft is nog de vraag. Dan moet je er rekening mee houden dat deze CJ 40 jaar oud is en een hoop eigenaren gehad heeft. Ben ook veel labels met Duitse tekst tegen gekomen, waarschijnlijk van iemand die het dashboard al eens uit elkaar gehaald heeft.
 8. Cannonball

  Dutch Rebel

  Ondertussen weer een hoop grote en kleine dingen gedaan. De versnellingsbak laten reviseren, vanwege zware kras en ratel geluiden tijdens het rijden in de 3e en 4e versnelling. Hieruit bleek dat de v-bak er nog erg goed uitzag en dus daar de geluiden niet vandaan komen. Dit is nog iets om verder uit te zoeken. Distributie ketting vervangen, eigenlijk alleen omdat ik alleen de keerring van de deksel wilde vervangen. De ketting hing erg slap en had de binnenkant van de deksel al aangetast. Verder kwam ik er achter dat de tandwielen niet op een lijn stonden, dit verklaarde het slechte starten van de motor. Verder nog een aantal kleine details als het JCN embleem en 12 volt aansluiting. VID-20170628-WA0010.mp4
 9. Cannonball

  Dutch Rebel

  Zo, ondertussen een hoop gedaan. Ik mag er eindelijk mee op de openbare weg, er zit apk op! Rubbers van de bladeren vervangen inclusief versleten vulbussen. Eerste zon, dus dan maar een rondje zonder kap op de apk bandjes. Verder sinds vorige week nieuwe Assen er onder gezet met voor schijfremmen. Kleppendeksel pakking vervangen, deze lekte behoorlijk. Helaas is na het vervangen van de Assen gebleken dat de derde en vierde versnelling van de handbak echt overleden zijn. Dus nu opzoek naar een revisie bedrijf of gereviseerde t18.
 10. Cannonball

  Banden + velgen te koop

  Mag ik een slotje? Andere plannen.
 11. Cannonball

  Banden + velgen te koop

  Omgeving Arnhem
 12. Cannonball

  Banden + velgen te koop

  Nieuw VP: 400,-
 13. Cannonball

  Slang oliepomp/stuurhuis cj5 1976

  Voor een paar tientjes ook een nieuwe vanuit Duitsland, kan een slotje op!
 14. Cannonball

  Slang oliepomp/stuurhuis cj5 1976

  Voor mijn cj op zoek naar een "nieuwe" slang die tussen de pomp en stuurhuis zit. Gisteren de jeep pre-apk laten controleren, de slang heeft zichzelf tegen het chassis kapot geschuurd, dus eigenlijk afkeur.
 15. Cannonball

  Banden + velgen te koop

  Kick
×