Spring naar bijdragen

Rcroy

Forum member
 • Aantal bijdragen

  121
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

Rcroy last won the day on September 8 2015

Rcroy had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Zuid-Limburg

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1985

Recente profielbezoeken

1 437 profielweergaven
 1. Rcroy

  Curt TJ front hitch

  Ligt hier nog steeds.... Maar eens een kick geven.
 2. Rcroy

  Curt TJ front hitch

  Wegens verandering in project aangeboden: Curt Front hitch voor een TJ Staat: zo goed als nieuw Prijs: 100 euro ophalen in Zuid-Limburg
 3. Rcroy

  2 banden 33 x 12.5 x 15 gezocht

  bedankt voor het aanbod, maar dat is iets meer dan ik van plan ben uit te geven.
 4. Rcroy

  Knipperlicht/verlichting CJ7

  controleer ook voor de zekerheid of je links geen lampje met hoger wattage hebt gemonteerd. Het relais werkt maar in een bepaalde wattage-range (buiten deze range knippert ie te snel of niet)
 5. Rcroy

  Knipperlicht/verlichting CJ7

  Bij mijn CJ7 was het de schakelaar in de stuurkolom. Er was een veertje afgebroken waardoor rechts het wel gewoon deed en links niet door kortsluiting veroorzaakt door het afgebroken stukje veer. Is redelijk makkelijk te vervangen, maar wel gepriegel.
 6. Rcroy

  Lekke band

  heb deze altijd in de Jeep liggen, werkt perfect. Kost een 10tje of zo.
 7. Rcroy

  2 banden 33 x 12.5 x 15 gezocht

  De banden op mijn aanhangwagen zijn versleten, zoek dus 2 stuks 33x12,5x15. Wie heeft er nog iets liggen?
 8. Rcroy

  Achterklep gaat niet open

  Google is your friend, en dan vooral Engels want die Amerikanen werken meer aan Jeeps
 9. Rcroy

  Garageopruiming, CJ onderdelen

  Bladveren, add-a-leaf kit en schokdempers zijn reeds verkocht.
 10. Rcroy

  Garageopruiming, CJ onderdelen

  Deze heb ik nog, zijn geen standaard hoogte. Deze zijn 160mm, standaard is 75 mm volgens mij.
 11. Rcroy

  Garageopruiming, CJ onderdelen

  Weer eens aan t opruimen geslagen: Originele complete bladveerset CJ7 (voor en achter). Met zo goed als nieuwe rode PU bushings. 100 euro Add a Leaf kit voor CJ7 bladveren. Ongebruikt. 75 euro Nieuwe 52" 300W Led bar. Geheel compleet met universele beugels (niet op de foto), kabelset, relais en schakelaar. 130 euro. 2 ORV (Rugged Ridge) schokdempers CJ7 vooras. Gebruikt maar nog in goede staat. 35 euro 2 schokdempers CJ7 achteras. Merk onbekend en gebruikt, maar werken nog prima. 25 euro Set CJ7 bladveerhangers (shackles). complete set voor voor- en achteras. Zware kwaliteit 160mm hoh. 45 euro. Radiator CJ7 (komt uit 258). Optisch niet meer de mooiste, maar wel lekvrij. 25 euro 20L stalen jerrycan. Mooie used look . Binnenkant roestvrij en lekt niet. 2 stuks beschikbaar. 10 euro per stuk Op te halen in Wijlre, Zuid-Limburg of in overleg te bezorgen / versturen.
 12. Rcroy

  lagers stuurkolom demonteren

  Even dit topic reanimeren. Ik heb dezelfde stuurkolom als topicstarter, lager al verwijderd en nieuwe besteld, lijkt echter niet goed te passen... en met dat rare randje aan het lager ben ik ook niet zeker hoe die erin moet. De oude heb ik met een dremel in stukken eruit moeten slijpen, dus daar heb ik niets meer aan om te kijken hoe eea in elkaar zat. Dit lager heb ik (Crown J8127850):
 13. Rcroy

  Rembekragtiger cj

  Ik heb deze geinstalleerd: https://www.ebay.com/itm/1974-86-Jeep-CJ-7-Dual-Zinc-Brake-Booster-cast-iron-MC-Disc-Disc-valve-C61A3/331716778715?hash=item4d3bdc5adb:g:9-sAAOxy0aBRpkuA Wat betreft remresultaat kan ik alleen zeggen dat deze goed bevalt, maar vergelijken met de oude setup kan ik niet. Ik had namelijk eerst geen booster en ik heb op de achteras nu remschijven ipv drum.... Je zou een 8" ipv een 7" kunnen nemen.
 14. Rcroy

  Vlotter weerstand benzine meter

  Ik heb deze methode gebruikt met een potmeter. Ging prima. https://sites.google.com/site/shannonpowerlab2/home/calibrating-your-fuel-gauge
 15. Rcroy

  Offroad Budel 2017

  Wil wellicht toch richting Budel gaan dit weekend. Aangezien de routes uitverkocht zijn wil ik op het basisterrein "spelen". Kun je je hier een paar uurtjes vermaken of is het maar een klein terrein?
×