Jump to content

Rcroy

Forum member
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Rcroy last won the day on September 8 2015

Rcroy had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Zuid-Limburg

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1985

Recent Profile Visitors

1825 profile views
 1. Ik heb deze connectors een paar jaar geleden gebruikt en geen problemen mee gehad: Superseal connectors Tussen lier heb ik inderdaad een massaschakelaar anders trekt deze de accu leeg. Je kunt zoiets gebruiken: Massaschakelaar lier
 2. Zal eens een bankwerker in de buurt vragen inderdaad.
 3. Om de hoek van mijn tie rod / stuurstang bij mijn CJ7 te verbeteren wil ik een de kogelkop omdraaien mbv een tie rod flip kit. Stuurstang komt dan boven op de "knuckle" in plaats van er onder. Ik heb dus eigenlijk alleen een passende conische bus nodig die in het opgeboorde gat past, maar om die nu extra in de US te bestellen..... Heeft er iemand een adres in NL?
 4. Bedankt voor de reactie. Punt 5 is geen probleem inderdaad, maar wist graag zeker hoe het zit. Kan ik dan gewoon naar rdw gaan terwijl ie nog op naam van Duitse persoon staat? Stel anders wel een “koopcontract” op met de Duitse persoon om aan te tonen dat de auto van mij is. Reden voor de Duitsland route is inderdaad ontbreken van Europese goedkeuring en lange wachttijden bij rdw Lelystad (en gehoord dat ze daar nog al eens moeilijk doen).
 5. Plan is om een auto uit de USA te importeren via Duitsland. Nu weet ik dat de RDW iets strenger is geworden mbt de Duitsland route voor de EU typegoedkeuring, heeft hier iemand recente ervaring? Volgende is het plan: 1. Auto zal via Rotterdam het land inkomen en bij mij thuis worden afgeleverd. 2. Ik zal zelf de benodigde ombouw, zoals mistlamp ed uitvoeren 3. Een Datenblatt aanvragen met uitzondering voor koplampen ed. 4. Naar de TÜV in Duitsland (woon vlak bij grens) voor Duitse Zulassung 5. Nu heb ik gehoord dat de auto een nacht op Duits kenteken moet staan, maar weet dit niet zeker..... 6. Met eendagskenteken naar RDW en NL kenteken aanvragen Hoor graag jullie ervaringen/tips vooral rond punt 5 😥. Bedankt.
 6. +1 voor de alu deksel. Ik heb deze met een Felpro pakking gemonteerd (zitten metalen schijfjes in zodat je de pakking niet kapot kunt drukken) Had hiervoor ook altijd problemen met lekken. https://www.summitracing.com/int/parts/fel-vs50522t/overview
 7. Plaatje erbij met dubbele pakking en de onderlegschijfjes.
 8. Hier ook 2 pakkingen op elkaar, is normaal voor de 4,2L. Montage luistert echter wel nauwkeurig: correcte onderlegschijfjes gebruiken voor de bouten, anders kun je het manifold niet goed aantrekken. Heb zelf ook nog vloeibare uitlaatpakking erop gesmeerd om alles goed dicht te krijgen.
 9. Rcroy

  Ab's CJ7

  Vreemd onderdeeltje..... ook geen idee wat dit is. In ieder geval niet tegengekomen toen ik mn blok heb laten reviseren. Ik zat ook rond de 80-100 psi met mn oude blok. Is wel een merkbaar verschil met een vers blok. Veel succes met weer in elkaar bouwen👍.
 10. Vandaag de CJ7 weer op zijn winterplekje geparkeerd waar hij de komende 3 maanden mag "rusten". Zal wel de automaatbak onder handen nemen: diepe oliepan monteren en kleine lekkage aan inspectieluikje oplossen. Ook zal de AMC20 achteras uit elkaar moeten omdat de asafdichtingen aan het einde van hun levensduur zijn (diffolie loopt nu over schijfremmen achter.....).
 11. Mooie CJ7. Veel plezier ermee en wellicht tot ziens in het veld!
 12. Ligt hier nog steeds.... Maar eens een kick geven.
 13. Wegens verandering in project aangeboden: Curt Front hitch voor een TJ Staat: zo goed als nieuw Prijs: 100 euro ophalen in Zuid-Limburg
 14. bedankt voor het aanbod, maar dat is iets meer dan ik van plan ben uit te geven.
 15. controleer ook voor de zekerheid of je links geen lampje met hoger wattage hebt gemonteerd. Het relais werkt maar in een bepaalde wattage-range (buiten deze range knippert ie te snel of niet)
×
×
 • Create New...