Spring naar bijdragen

Rcroy

Forum member
 • Aantal bijdragen

  114
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

Rcroy last won the day on September 8 2015

Rcroy had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Zuid-Limburg

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1985

Recente profielbezoeken

1 203 profielweergaven
 1. Achterklep gaat niet open

  Google is your friend, en dan vooral Engels want die Amerikanen werken meer aan Jeeps
 2. Garageopruiming, CJ onderdelen

  Bladveren, add-a-leaf kit en schokdempers zijn reeds verkocht.
 3. Garageopruiming, CJ onderdelen

  Deze heb ik nog, zijn geen standaard hoogte. Deze zijn 160mm, standaard is 75 mm volgens mij.
 4. Garageopruiming, CJ onderdelen

  Weer eens aan t opruimen geslagen: Originele complete bladveerset CJ7 (voor en achter). Met zo goed als nieuwe rode PU bushings. 100 euro Add a Leaf kit voor CJ7 bladveren. Ongebruikt. 75 euro Nieuwe 52" 300W Led bar. Geheel compleet met universele beugels (niet op de foto), kabelset, relais en schakelaar. 130 euro. 2 ORV (Rugged Ridge) schokdempers CJ7 vooras. Gebruikt maar nog in goede staat. 35 euro 2 schokdempers CJ7 achteras. Merk onbekend en gebruikt, maar werken nog prima. 25 euro Set CJ7 bladveerhangers (shackles). complete set voor voor- en achteras. Zware kwaliteit 160mm hoh. 45 euro. Radiator CJ7 (komt uit 258). Optisch niet meer de mooiste, maar wel lekvrij. 25 euro 20L stalen jerrycan. Mooie used look . Binnenkant roestvrij en lekt niet. 2 stuks beschikbaar. 10 euro per stuk Op te halen in Wijlre, Zuid-Limburg of in overleg te bezorgen / versturen.
 5. lagers stuurkolom demonteren

  Even dit topic reanimeren. Ik heb dezelfde stuurkolom als topicstarter, lager al verwijderd en nieuwe besteld, lijkt echter niet goed te passen... en met dat rare randje aan het lager ben ik ook niet zeker hoe die erin moet. De oude heb ik met een dremel in stukken eruit moeten slijpen, dus daar heb ik niets meer aan om te kijken hoe eea in elkaar zat. Dit lager heb ik (Crown J8127850):
 6. Rembekragtiger cj

  Ik heb deze geinstalleerd: https://www.ebay.com/itm/1974-86-Jeep-CJ-7-Dual-Zinc-Brake-Booster-cast-iron-MC-Disc-Disc-valve-C61A3/331716778715?hash=item4d3bdc5adb:g:9-sAAOxy0aBRpkuA Wat betreft remresultaat kan ik alleen zeggen dat deze goed bevalt, maar vergelijken met de oude setup kan ik niet. Ik had namelijk eerst geen booster en ik heb op de achteras nu remschijven ipv drum.... Je zou een 8" ipv een 7" kunnen nemen.
 7. Vlotter weerstand benzine meter

  Ik heb deze methode gebruikt met een potmeter. Ging prima. https://sites.google.com/site/shannonpowerlab2/home/calibrating-your-fuel-gauge
 8. Offroad Budel 2017

  Wil wellicht toch richting Budel gaan dit weekend. Aangezien de routes uitverkocht zijn wil ik op het basisterrein "spelen". Kun je je hier een paar uurtjes vermaken of is het maar een klein terrein?
 9. CJ7 richtingaanwijzer relais

  Alle massas gecontroleerd, behalve achterlichten.... die ook maar openmaken. als ik de 10w steeklampjes vervang door 5w dan werkt alles zonder problemen. Lijkt wel of het relais of de schakelaar in het stuur spanning "weghalen"
 10. Vandaag maar eens richtingaanwijzers aan de voorkant van de CJ gemaakt, want toch vervelend als anderen niet kunnen zien als je afslaat. Tot dusver geen probleem, knipperen nu voor, achter en aan de zijkant......totdat ik de verlichting aanmaak. Dan knipperen ze nog maar heel af en toe. Als ik de lampjes uit de nieuwe richtingaanwijzers haal dan is alles weer ok en knipperen ze op normale snelheid. voltage gemeten aan het richtingaanwijzer relais, normaal 12V, bij ingeschakelde verlichting (en dus langzaam knipperen) nog maar 10V. Waarschijnlijk dus niet genoeg om 3 lampjes aan te sturen. zit aan volgende te denken: Nu zit er een 2 polig relais gemonteerd, is er ook een 3 polig knipperlicht relais met een aansluiting voor directe 12V (en dan het 10V signaal als stuursignaal gebruiken)? zorgen dat de spanning niet meer naar 10V zakt...... weet nog niet hoe Iemand tips of een andere oplossing?
 11. Ervaring Met Revisiebedrijf In Limburg

  Yep. Ben bij Bleijlevens in Margraten geweest. Erg tevreden over, dus kan ik zeker aanraden.
 12. Heb je de accu ook gecontroleerd? Heb zelf al eens gehad dat de accu niet genoeg power heeft om de startmotor rond te draaien en hoor je alleen de klik en kabels worden warm
 13. Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2

  De beugels voor de ledbar zijn klaar en de ledbar zit erop:
 14. Wat heb je vandaag gedaan aan je Jeep | Deel 2

  Van t weekend een reeks afdichtingen vervangen: binnenste seals en pinion seal van de Dana30 en de ingaande seal van het stuurhuis (door een youtube tip zonder demontage). Nu alles weer lekvrij voorlopig. Ook begonnen met het fabriceren van de beugels voor de 300W led bar.
 15. rembekrachtiger aansluiten op intake

  Dat is geen vacuumpoort maar inderdaad voor koelwater. Op de andere foto volgens mij benzinetoevoer. Lijkt erop dat jij geen extra vacuumpoort op de carb hebt zitten.....
×