Jump to content

Green bear

Forum member
 • Content Count

  997
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Green bear last won the day on March 8 2020

Green bear had the most liked content!

Community Reputation

35 Good

About Green bear

 • Birthday 05/12/1971

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zuid-Holland

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  J-Series Pickup
 • Bouwjaar
  1964

Recent Profile Visitors

7287 profile views
 1. Kenneth, Leuk om je verhaal te lezen met de bouw van je CJ5, jammer dat ik de foto´s niet in beeld krijg. Weet niet of andere dit ook hebben of dat het een instellings probleem bij mij is.
 2. Stefan Ik zal morgen even een foto schieten. Grt Ed
 3. Ik heb er nog 1 liggen uit een CJ5 1975 eventueel met een 3 Bak er bij. Ligt onder de rook van Rotterdam. grt Ed
 4. Kijk gewoon in plaats van een AX15 naar een Tremec T176 4 bak die schakelt netjes op met niet te grote stappen en je DANA 300 past er gewoon achter.
 5. Hoi, ik zou wel eens willen weten of die lift Kit wel een Jeep heeft...... maar goed, hij heeft een gelijkgestemde gevonden......    bla bla....

  Groeten, Siert. 

  1. Green bear

   Green bear

   Wat zeg jij nou............er zit hier heel veel Google kennis op het Forum hoor en die kennis is ook kennis.

 6. Mijn vraag aan jou is: 1. Waar om wil je ombouwen. 2. Waar ga je de CJ voor gebruiken. 3. Wat denk je er mee te bereiken. Iedereen kan hier wel iets gaan roepen, maar als we niet weten waarom je de aandrijving wil veranderen van de CJ dan wordt het moeilijk om een goed advies te geven.
 7. 60 euro voor stralen en 2 lagen systeem is niet duur, normaal zit je tegen de 80 a 90 euro per velg. 2 lage systeem zou ik altijd doen, de eerste laag is een epoxy laag deze is voor een goede hechting vooral bij poreuze ondergrond en zorgt ervoor dat er geen blaasjes en kratertjes ontstaat bij het aanbrengen van poederlakken ( de tweede laag van polyester ). We hebben zelf al diverse delen laten coaten voor de jeeps met een speciale coating, deze heeft een lichte structuur en is meer kras en stootvast.
 8. Mijn advies, kijk gewoon even in Nederland. Bel Edwin van Jeepparts.NL eens even. Motor Doc.NL / Auto Doc.NL het is één pot nat een Duits postorder bedrijf, Ik heb hier één keer besteld. Alles was op voorraad maar kon 3 a 4 weken wachten op mijn onderdelen, ook een college van mij moest langwachten op zijn bestelling. Suc 6 Ed
 9. Hier in Nederland worden de J series niet veel aangeboden, in welke prijsklasse zoek je iets. Onder de 10.000€ is er niet veel te vinden, in Italië en Frankrijk staan er een paar te koop. Suc6 Ed
 10. Zit er geen Vin plaat meer bij de voorruit links op het dashboard, in het cassis rechts achter de voorband +- 40cm van het hart van de vooras naar achter dacht ik.
 11. Meet even of de as op de zelfde positie zit ten opzichte van de 2 veerbladen.
 12. De vraag is waarom wil je het en waar ga je de jeep voor gebruiken, voor dagelijks of voor het terrein rijden..... De SOA uitvoering heeft wel wat aanpassingen nodig op de assen en voor het alleen rijden op de weg zou ik het niet doen.
 13. Op welke manier staat de vooras scheef ??? van voor naar achter of staat de as op 1 punt lager.
×
×
 • Create New...