Jump to content

Green bear

Forum member
 • Content Count

  979
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Green bear last won the day on March 8

Green bear had the most liked content!

Community Reputation

35 Good

About Green bear

 • Birthday 05/12/1971

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zuid-Holland

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  J-Series Pickup
 • Bouwjaar
  1964

Recent Profile Visitors

6032 profile views
 1. Nu toch is even een stapje terug, ik had in de wandelgangen gehoord dat je de cj had verkocht voor 7,5 aan Cherokee Parts. is die koop niet door gegaan ???
 2. Dat is denk een ego, koppie ziet er goed uit zo te zien.
 3. Deze is gebouwd bij Dennis Collins +- een jaar geleden, ik volg hem al een poosje op You Tube ( Coffee Walk ).
 4. Ik ben al even bezig met het maken van een tube carrier voor een JeepTJ. Vandaag wat aan het buigen lassen en hechten geweest en het maken van de ophanging.
 5. dat bedoelde ik de ruitenwissermotor zit buiten, na 1975 is deze naar de binnenkant van de CJ geplaatst.
 6. Je heb een raamstijl van 1975 en voor 75, deze ramen staan meer rechtop dan die van een CJ5 1976 en later. Eigenlijk maakt het raamframe niks uit aangezien je de hardtop wil aanpassen. Hou wel even rekening met de body lijst, deze is lager 65 mm dan een CJ 7, ( dus als je de Hardtop op de CJ5 plaatst komt het dak +- 65mm lager dan de bovenkant van de raamframe. Suc6 Ed
 7. Zit de ruitenwissermotor buiten het raamframe
 8. De Maat die je gemeten heb is van de rand boven op de body, echter de body zelf is 150Cm. Deze maat is voor de Cj5 / CJ7 Wrangler YJ / TJ het zelfde.
 9. Borla uitlaat heeft mijn voorkeur, de Borla blijft in laag en hoog toerental een mooi geluid geven. Borla maakt plug en play systemen voor div jeeps.
 10. Een shortarm kit is iets langer dan standaard, gezien de verhoging. Hou rekening mee met: Een short arm kit kost +- 1900 - 2200 € en kan gemiddeld direct gemonteerd worden op de bestaande ophangpunten. Een longarm kit kost +- 3900- 5000 € en zal bij diverse kits boorwerk en slijper/laswerk nodig zijn voor montage. kijk goed waar de kits uit bestaan, Rubicon express heeft bijvoorbeeld een uitgebreide set met div ophangpunten in zn long arm kit en div variaties in kits Rubicon Express JK4323M Suspension Kit
 11. De eerste jeep M38a1 en CJ5 / CJ6 hadden 12 bladen voor en 13 bladen achter,
 12. Vraag het is op bij Edwin Jeepparts.NL
 13. Green bear

  Amc360

  Het komt inderdaad meer voor, vorig jaar bij 2 motoren de tandwielen vervangen en van 1 ook de distributie ketting met tandwielen. Als je het tandwiel op de nokkenas vervang, vervang dan ook het tandwiel van de ontsteking. Speling op de ketting 3/4 ( 19MM) max, te meten door de ketting in te drukken en te markeren vervolgens trek je aan de ketting en maak je de 2de markering, meet tussen de 2 markeringen. deze mag maximaal 19mm zijn.
 14. Ze hadden dit model nooit een Gladiator mogen noemen vind ik persoonlijk, dit is geen FSJ
×
×
 • Create New...