Jump to content

stefr

Forum member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-5
 • Bouwjaar
  1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi Ed, Bedankt voor de foto, Ik heb de bak onder jeep uitgehaald , blijkt alleen het lager te zijn van de achterste uitgangsas. Is dus gemakkelijk te herstellen, ik wil je toch bedanken . Mvg . Stefan
 2. Heb he toevallig een foto van de bak ? Mvg . Stefan
 3. Bedankt voor je reactie , 3bak is niet nodig die is vorig jaar opnieuw opgebouwd. Wat zou je voor de tussenbak willen hebben ? Ik ga toch effe afwachten als er iets korter bij huis iets voordoet , zeker nu met die corona ik weet niet aks dit een essencieel verplaatsing zou zijn. Maar als ik niets anders vind , dan is dit wel een mogelijkheid.
 4. Heeft iemand nog een goed werkende dana 20 tussenbak liggen voor een jeep cj5 bwj 1979. Of anders waar of wie kan een dana 20 tussenbak reviseren , lager of lagers kapot . Het liefst ergens in de buurt belgisch of nederlands limburg.
 5. Wie heeft nog een voorbumper te koop voor een cj5 bwj 1979 ?
 6. Ik heb sinds 4j een cj5 4.2 bwj 1979 op lpg , omdat de jeep op lpg ligt ben ik hier in belgie al ieder jaar naar de keuring geweest. Ik heb nooit eerder problemen gehad tot nu , volledig afgekeurd voor een hoop onzin voorbumper te smal , geen spatlappen , de lift, enzvoort en het niet aanwezig zijn van een indentificatieplaatje . Wie weet waar of hoe ik zo een plaatje kan verkrijgen of aanvragen ? Dat ik dit toch al zou kunnen oplossen , alvast bedankt.
×
×
 • Create New...